Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 96 HSD

BigMak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם זה רכב שנמכר במחיר מחירון ?

האם לקנות רכב משנתון 96 שהוא יד רביעית זה גרוע ?

האוטו נראה פשוט שמור מאוד מאוד !!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
האם לקנות רכב משנתון 96 שהוא יד רביעית זה גרוע ?

האוטו נראה פשוט שמור מאוד מאוד !!

היד הרביעית בהחלט חשודה, אבל אם הרכב עובר בדיקה במכון, ויוצא תקין (ללא פגיעות בשאסי, ללא נזקים חמורים למנוע או למכלולי ההנעה) לא אמורה להיות בעיה.

תוודא שאין לרכב עבר של רכב חברה (או צה"ל), ואם כן, תדאג להוריד במחיר בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם כתוב ברישיון שהבעלים הקודמים הוא "מדינת ישראל"

זה אומר שזה היה של הצבא?

אין לי מושג, אבל אם יש סימנים של נעליים צבאיות על הדש-בורד של הרכב, ואם מספר הרישוי שלו מסתיים בספרות 50-54, 00, 15 - אז רוב הסיכויים שכן :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע לזהות בעלויות קודמות לפי טופס הרישוי....

דיברתי עם בעל הרכב, כל הידיים פרטיות (גם לא השכרה / ליסינג).

אני שואל עניינית, האם יד רביעית זה יותר מדי ?

חוץ מזה, אם מישהו יכול לחוות דיעה על פונטו (בעיות מיוחדות וכו') אשמח לשמוע

גם ביקורות בונות יכולות לעזור פה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקשר לשאלה או להתיחסות על מספר ידיים...

אם הרכב שמור, טופל כמו שצריך ולא "שחטו אותו", מבחינת הקונה לא צריכים להיות לו רגשי אשם...

זה שיש אנשים שלא בדיוק מבינים ברכב ורק שומעים "יד רביעית" עושה להם חררה...

רכב משפחתי לא עובר איזה 3 4 ידיים בזמן שהוא רשום על שם מישהו אחד? אבא, אמא, אחות גדולה אח קטן?

זה הכל שאלה של איך טיפלו בו...

פונטו משנת 96 יד רביעית שמורה זה יכול להעיד שהאוטו אחלה ומכרו אותו כל שנתיים שלוש על מנת לא להפסיד יותר מדי כסף. (ירידת ערך).

מאחר וסביר להניח שיהיה לך קשה למכורו ביום מן הימים בגלל שיבואו כאלה שלא מבינים ויבהלו מה-"יד רביעית" עדיף שתשמור אותו ותשמור עליו כמה שנים אצלך, ואז הידיים כבר לא ישחקו כאן תפקיד, כי אם מצבו המכני והקוסמטי של הרכב, ותראה שתוכל לקבל עבורו מחיר גבוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...