Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין באוטו הנ"ל במיוחד בדור השני

מה יש לך לכם להגיד לגבי הרכב הנ"ל בעד ונגד?

יש לציין שאני חייל והבסיס שלי נמצא במרחק של 100 ק"מ (בערך) מהבית האם האוטו יחזיק מעמד בנסיעות אלו יום יום? (בכל זאת אוטו מעל גיל 10)

תודה מראש

פורסם
אני מתעניין באוטו הנ"ל במיוחד בדור השני

מה יש לך לכם להגיד לגבי הרכב הנ"ל בעד ונגד?

יש לציין שאני חייל והבסיס שלי נמצא במרחק של 100 ק"מ (בערך) מהבית האם האוטו יחזיק מעמד בנסיעות אלו יום יום? (בכל זאת אוטו מעל גיל 10)

תודה מראש

100 ק"מ ביום?

500 ק"מ בשבוע?

2125 ק"מ בחודש?

25,500 ק"מ בשנה?

כמובן שאם דיברת על 100 ק"מ לכל כיוון אז תכפיל ב2...

מה התקציב שלך?

אם יש לך בסביבות ה25 אלף להשקיע אני ממליץ לך על polo classic SDI, אוטו יחסית עגלה, חסר פוזה בעליל אבל זול לקניה, זול לתחזוקה ועושה בשקט 20 ק"מ לליטר (בסביבות ה1000 ק"מ למיכל שעולה 130 ש"ח) אפשר להשיג אקזמפלרים לא רעים משנת 97' (דגמי הדיזל הראשונים).

בסכום דומה ניתן להשיג איביזה SDI או אפילו TDI משנתון טיפה יותר חדש - אבל אני לא מכיר איביזה מספיק טוב בשביל להמליץ על הרכב הזה.

פורסם
100 ק"מ ביום?

500 ק"מ בשבוע?

2125 ק"מ בחודש?

25,500 ק"מ בשנה?

כמובן שאם דיברת על 100 ק"מ לכל כיוון אז תכפיל ב2...

מה התקציב שלך?

אם יש לך בסביבות ה25 אלף להשקיע אני ממליץ לך על polo classic SDI, אוטו יחסית עגלה, חסר פוזה בעליל אבל זול לקניה, זול לתחזוקה ועושה בשקט 20 ק"מ לליטר (בסביבות ה1000 ק"מ למיכל שעולה 130 ש"ח) אפשר להשיג אקזמפלרים לא רעים משנת 97' (דגמי הדיזל הראשונים).

בסכום דומה ניתן להשיג איביזה SDI או אפילו TDI משנתון טיפה יותר חדש - אבל אני לא מכיר איביזה מספיק טוב בשביל להמליץ על הרכב הזה.

תודה על המידע אבל אני מתכוון לגולף דור ראשון שני ז"א שנים מ1980 עד 1990

התקציב הוא בערך עלות הדגמים הללו (לא כולל ביטוח וטיפולים וכד')

פורסם

סליחה אבל גולף דור ראשון קיימת בין השנים 77-84

ורכב כזה שיגמע מרחקים כאלה אני לא מקנא בך...

אגב לאיזה דגם של גולף אתה מתייחס? - 1300,1600,גי טי אי1800

פורסם
תודה על המידע אבל אני מתכוון לגולף דור ראשון שני ז"א שנים מ1980 עד 1990

התקציב הוא בערך עלות הדגמים הללו (לא כולל ביטוח וטיפולים וכד')

לפעמים הזול עולה יותר.

אם אתה אכן מתכוון לנסוע 200 ק"מ ביום רק לצבא (לא כולל נסיעות נוספות... לסרט עם החברה נניח) רכב משנתון כזה יהיה בעל בלאי כל כך גדול שתצטרך להוציא אישור עבודה מהצבא בשביל לממן את הרכב.

איפה אתה גר ואיפה הבסיס שלך?

אולי כדאי לך לחנות בתחנת רכבת קרובה ולנסוע (חינם, אתה חייל...) ברכבת או אוטובוס?

פורסם

אני יודע באיזה שנים ייצרו את הדור הראשון כאשר אמרתי בין השנים 80 ל 90 התכוונתי שיש לי כאלה כאפשרות.

יש לי אפשרות לקנות גולף דור ראשון יד ראשונה מודל 82 מבן אדם מבוגר.(במחיר של 5K )

לכן העלתי את השאלה.

אבקש ממכם לתת לי חוות דעת לגבי האוטו וכל מה שיש לכם להגיד עליו (עדיף מאנשים בעלי ניסיון על האוטו הנ"ל )

פורסם

גם אני בסדיר (עומד להיגמר בשעה טובה...), ונוסע כל יום ראשל"צ-לוד דרך הפקקים של גהה.

הייתה ברשותי גולףGTI 1 במשך כמעט שנתיים עד שמתה בתאונה, וכיום ברשותי אלפאסוד.

הכל תלוי במצב הרכב, איך טופל בעברו, ואם עבר קומבינות חשמליות או מכאניות.

ככל שהרכב יותר אורגינלי, כך יקטנו הסיכויים שתתקע איתו בצד הדרך.

בנוסף, אתה צריך ידיים טובות לכל מיני תקלות קטנות שצצות לפעמים ולטיפולים שוטפים.

הגולף1 רכב די אמין, זריז וקל, צריכת דלק טובה (גם ב-GTI), יש מרחב פנימי סביר,

הפנים נשמר היטב (בניגוד לצרפתיות), הנדסת אנוש טובה, וקל מאוד לטיפול.

לגבי הגולף2, היא אמורה להיות יותר מרווחת, בטוחה, נוחה

וחסינה לחלודה מהגולף 1, אבל היא יותר כבדה, וצורכת יותר דלק.

לשניהם ניתן להשיג חלקים בקלות יחסית, והמחירים לא בשמיים.

מה שאין בארץ יש ב-EBAY, ובזול מאוד.

דברים לבדוק בגולף1:

חלודה - מתחת לחלון קדמי/אחורי/אזור הגלגל ספייר

חשמל - תקינות לוח שעונים/תקינות כל המתגים כולל אורות

מנוע - דברים רגילים - (לא יוצא עשן כחול מהאגזוז/טיימינג וכו...)

קלאץ גיר - גיר לא חורק גם בהורדת הילוך, קלאץ' מפריד נמוך ולא קשה

אם אתה צריך עזרה צור קשר בה"פ,

צחי.

No worries 8)

פורסם

תגיד לי אחי אתה בסדר??!?!??!.. אתה רוצה לנסוע 100 קילומטר הלוך ושוב כל יום מהבסיס שלך ואתה משקיע כולה 5 אלף על אוטו לא מספיק שכל כמה זמן תתחיל לרוץ איתו לטיפולים זה לא אוטו חדש .. אתה הולך לקרוע אותו ככה כל יום.. שלא נדבר על הדלק. ..

אחי תלך באוטובוס כמו כל חייל טוב.. מילא היית אומר הבסיס שלך 20 קילומטר מהבית אז סבבה חופשי אבל 100 קילומטר אחי זה בזבוז!!..

• תוכן חדש...