Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

לשם שינוי אני שואל שאלה הפוכה למה שמקובל פה.

יש לי סובארו NEW AGE 1600 שנת 2001 אוטומט יד ראשונה מצוחצחת ומלוקקת עברה 35K בלבד ללא תעונות.

נכנבסתי לאתר של לוי יצחק וראתי שהמחירון שלה 73 אלף + 1200 ש"ח על גיר אוט'. אבל לפי שיקלול של היד והק"מ יוצא שהרכב שווה 76260 ש"ח.

האם ריאלי למכר רכב בסכום כזה. או שאף אחד לא יתן לי עליה את המחירון המשוקלל.

אנא המנעו בבקשה מתשובות כמו "מה אתה משוגע", "נדפק לך השכל". היית רוצה לשמוע דעה מקצועית מחברי הפרום שמעודכנים במצב שוק המכוניות בארץ.

תודה מראש L.A

פורסם
שלום רב לכולם.

יש לי סובארו NEW AGE 1600 שנת 2001 אוטומט יד ראשונה מצוחצחת ומלוקקת עברה 35K בלבד ללא תעונות.

נכנבסתי לאתר של לוי יצחק וראתי שהמחירון שלה 73 אלף + 1200 ש"ח על גיר אוט'. אבל לפי שיקלול של היד והק"מ יוצא שהרכב שווה 76260 ש"ח.

אנא המנעו בבקשה מתשובות כמו "מה אתה משוגע", "נדפק לך השכל". היית רוצה לשמוע דעה מקצועית מחברי הפרום שמעודכנים במצב שוק המכוניות בארץ.

תודה מראש L.A

תתחיל מפרסום מודעות בפורומים ובאינטרנט. לאחר שבוע שבועיים אם לא תמכור אז תפרסם בעיתון. כאשר מצלצלים לברר מחיר אז תגיד שמתחילים ממחירון משוכלל, לוקחים לבדיקה (אם הקונה מעוניין) ואז מקזזים את הדברים שצריך לתקן. אם אתה רוצה תגיד שאתה גמיש אבל הסף המינימלי שלך קרוב מאוד למחירון המשוכלל (יש אנשים שכאשר אתה אומר להם שאתה גמיש ישר מנסים להוריד 5K ש"ח) ...

תקח בחשבון שלרדת תמיד תוכל, לרכב שלך יש שוק מצויין ואני מאמין שאם יבוא מישהו רציני שיבין שמדובר באקזמפלר מטופל ובמצב טוב אז הוא יסכים לתת קצת מעל המחירון.

אני ממליץ לך לקרוא בהודעה על רמאויות בקניית רכב (או שתחפש הודעה של גיא לגבי האימפרזה שהוא חיפש להורים שלו), הבחור חיפש בנרות אקזמפלר שמור ומאוד התעצבן כאשר 90% מהרכבים שמוצעים למכירה היו בעלי נתונים פשוט גרועים (יד שניה או שלישית לפחות, עבר של ליסינג וכו').

בקיצר תסביר לקונה שלך שאם הוא מחפש "מציאה" אז יש בשוק מספיק רכבים עם עבר של ליסינג, יד שלישית או ק"מ גבוה שהוא יוכל לקנות הרבה מתחת למחירון (זה גם מה שאמרנו על הקורולה הקודמת שלנו שהייתה בת 9 עם 80K ק"מ ויד ראשונה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כעקרון,השוק הוא שוק חופשי,אתה יכול לדרוש מה שתרצה אבל תקבל רק מה שהקונה יהיה מוכן לתת.

אני האחרון שמחזיק ממחירון לוי יצחק אך המחירון הוא קנה מידה שלא ניתן להתעלם ממנו ומרבית העסקאות נערכות תוך התייחסות אליו.

המחירון מאפשר תוספת לרכב שמור עם נתונים טובים בדיוק כפי שהוא מאפשר הורדת מחיר כשהנתונים גרועים. אין סיבה להבין הורדת מחיר ולא להבין שעל רכב טוב במיוחד המחירון קובע תוספת.

בהחלט ריאלי לבקש לגבי דגם מבוקש,מחיר גבוה ממחיר המחירון הרגיל ולטעמי גם שווה לשלם קצת יותר אבל לקבל רכב שמור וקרוב ככל הניתן למצב חדש או אידיאלי.

אפשר לדרוש,אם לא תהיה התענינות או תהיה מחאה נמרצת (מקונים ששווים התייחסות,לא מחפשי מציאות או סוחרים) ואתה לחוץ למכור,אפשר תמיד להוריד מחיר.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היות ואני בעליה של אימפרזה משנתון נחות בשנה, אני יודע שהרכב במצבו הנוכחי (כפי שתיארת אותו) שווה את הכסף. החסרון שלך הוא שאתה לא היחיד עם רכב במצב כזה... כשאני קניתי את הרכב שלי לפני שנה, הוא היה במצב מקביל לשלך, עם תוספות מקוריות של סובארו ("דגם 30 שנה" המאובזר), ועדיין לקחתי אותו לא מעט מתחת למחירון.

כדי שתקבל מחירון או מעליו - הרכב שלך חייב להיות נדיר או מאובזר בצורה יוצאת דופן, כך שאם תקבל 75K על האוטו - תהיה מרוצה...

הכי טוב FSI!

פורסם
שלום רב לכולם.

תודה מראש L.A

נדיר לקבל על מכונית חדשה יחסית מעל המחירון.

ברגע שהאקסמפלר הוא חדש יחסית ויש היצע-ביקוש טובים, המחיר הוא בד"כ מחירון לא משוקלל.

ברגע שהאקסמפלר ישן יחסית (למרות היצע וביקוש שקיימים בשוק) בהחלט ניתן למצוא מי שישלם מעל המחירון בתמורה לרכב שמור מאוד שקיבל טיפול טוב, יד נמוכה וק"מ נמוך - כך למעשה מכרנו את האימפרזה שלנו (93 GLi אוטומטית יד שניה 112K ק"מ) קצת מעל המחירון המשוקלל, לפני כשבועיים - למרות שהיה צריך לעשות טיימינג וגומיה לציריה. האוטו היה שמור מאוד מבחינה מכאנית ונראה טוב גם חיצונית (שלדה נקיה לגמרי עד לרמת הפנסים והפגושים).

אני במקומך לא הייתי מפתח ציפיות - אבל אתה יכול לנסות...השוק חופשי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...