Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רכשתי לא מזמן רכב מסוג ב.מ.וו שנת 88 ואני עושה לו החלפת מנוע למשהוא חדיש יותר שיתאים לו והייתי מעונין להוסיף לו ניתרו

אמרו לי שבשביל זה צריך מנוע הזרקה (יש לי)

וגם מנוע בנפח 3000 (אין עוד)

אנה עיזרו לי מה אני אמור לעשות על מנת להתקין את הניתרו?

איזה מנוע? איזה תוספות? מה עוד צריך לדעת?

שמעתי שיש גם יחס הזרקה שאפשר להזריק כמות גדולה יותר או קטנה יותר

איזה יחס צריך ולמה?

וכמה כוח זה מוסיף לי?

גם מתי אני מפעיל אותו? (אנרו לי בהילוך 5 בלבד האם זה נכון?)

אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי...

(ובבקשה זהוא נושא רציני אודה לכם מאוד אם תתנו לאנשי מקצוע לענות לי על השאלות ולא להפריע עם כל מיני דעות מפנ שזהוא עסק יקר ורציני ביותר)

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי שתפסיק להקשיב לאלה שאומרים לך, כי "אומרים" לך שטויות.

לא חייבים הזרקת דלק, ואפשר להתקין כמעט על כל מנוע, גם 1.1.

אין שום הגיון להפעיל רק בהילוך חמישי. הניטרו מיועד לפתיחות חזקות מהמקום.

הניטרו הוא לא חומצה, אלא גז. הגז הזה מוזרק לסעפת היניקה, מעשיר מאד את התערובת בחמצן ומאפשר קבלת הספק גבוה מאד לזמן קצר. קיימים קיטים מוכנים, חפש בחנויות השיפורים או באינטרנט (תחת NOS למשל). הקיט כולל בעיקרון בלון גז, מזרק ושסתום הפעלה עם פיקוד על ידי הנהג.

לדעתך הנושא אולי מאד רציני, אבל תכלס, לדעתי מדובר על אחד השיפורים היותר טיפשיים שאפשר להתקין, ומיועד למי שפתיחה חזקה בקו ישר היא כל עולמו. המערכת מעמיסה מאד על המנוע וגורמת לבלאי מואץ.

איך בדיוק אתה מתכוון להשתיל מנוע 3 ליטר 6 צלינדרים ב 316 ישנה, אני לא יודע. העלות תהיה מטורפת, הרישוי בלתי אפשרי, כל יתר המכללים לא יעמדו בעומס והתנהגות הכביש תהיה פשוט מסוכנת, בטח עם ניטרו.

בהצלחה...

פורסם

דבר ראשון יש ברשותי ב.מ.וו 325 ורק שתדע שלכל ב.מ.וו סדרה 3 אתה יכול להתקין ממנוע 1600 עד 3000

וככה זה גם בשאר הסדרות האחרות (כל סדרה והמנועים שלה)

דבר שני מומלץ הזרקה כי זה מאוד מסוכן למנועי קרבורטות בגלל סוג הדלק שבוא הם משתמשים למנוע וחיי האדם בתוך האוטו...

דבר שלישי פתיחות הם לא כל עולמי עובדה קניתי ב.מ.וו במקום סובארו

דבר רביעי אם זה מנוע קטן מידי אתה עלול לגרום לו להתפוצץ אם אין לך מספיק נסיון בזה ומומלץ מנוע גדול כדי שהבלאי יהיה יותר קטן...

פורסם

חשוב לדעת, אסור בתכלית האיסור להגיע לניתוק הצתה עם ניטרו, הדבר יהרום טוטאלית וסופית את המנוע.

8)

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

דבר שני מומלץ הזרקה כי זה מאוד מסוכן למנועי קרבורטות בגלל סוג הדלק שבוא הם משתמשים למנוע וחיי האדם בתוך האוטו...

דבר רביעי אם זה מנוע קטן מידי אתה עלול לגרום לו להתפוצץ אם אין לך מספיק נסיון בזה ומומלץ מנוע גדול כדי שהבלאי יהיה יותר קטן...

דבר ראשון, אני מציאה לך להפסיק לקשקש שטויות בקילוגרמים.!!!!

דבר שני, אתה מנסה לתקן את חיים?? פחח... תשמע, הבן אדם נתן לך תשובה רצינית.. תן כבוד לחכמים ממך..

אדם.

פורסם

סתם שאלה לא קשורה ,

השם שלך בפורום הוא BMW 316 ויש לך BMW 325 , משהו פה או מפגר לגמרי או מטומטם ... בעצם זה אותו דבר... אז כנראה אחד מהם בכל מקרה ...

כל המשחקים האלו עם הניטרו זה נחמד ויפה אבל בשביל לעשות את זה יעיל ובטיחותי אתה תצטרף להוציא המון המון כסף ....

ובשביל מה ?

אפשר להשקיע מספיק על מנוע רב נפח של BMW חוץ משטויות כמו ניטרו .

פורסם

quote]

אתה רומז שלאימפרזה יש רק פתיחות??? למה אם כן אז וואלה אתה לא יודע כל כך הרבה...

פורסם

א. כל מנוע בכל נפח יכולים להוסיף לו ניטרו(לא סגור לגבי קרבורטור)

ב. הניטרו הוא לא חמצן שמוזרק אל סעפת היניקה אלה מימן שמוזרק דרך מזרקים בלחץ כמו הדלק

ג. סובארו זה אוטו שנותן הרבה יותר מפתיחות (ואני לא חסיד של סובארו)

ראיתי קיט של NOS שמורכב על האינג'קטורים של הדלק עם איזו תוספת ומפצל

האם זה אומר שיכול להיות שהניטרו מוזרק דרך המזרקים של הדלק עם הדלק ביחד?

פורסם

איך עובד כל התהליך של הניטרו

בעת לחיצה זה מתחיל לשחרר ולשחרר עד שמפסיקים או שצריך להשאיר את הכפתור לחוץ

או שבעת לחיצה זה משחרר מנה מסויימת

ומה קורה באמת אם אתה לוחץ על הזרקת ניטרו בהילוך ראשון הטורים בטח קופצים לקו האדום זה לא מסוכן ? בהילוכים נמוכים

פורסם

הכל טוב ויפה, משתמשים בזה כמה פעמים והבלאי חוגג..

העלויות של החלפים שתצטרך להחליף הן כל-כך גבוהות (מדובר ב - BMW לא??)

שתפשוט את הרגל ותצטרך למכור את הרכב שלך לאנטיזחן..

בוא נהיה רצינים עכשיו, למה אתה צריך NITRO? כדי לעשות דאווינים בפתיחות?

המלצה שלי, קודם תנהג, תהנה מהאוטו, תלמד להכיר אותו - את ההתנהגות שלו..

רק עכשיו קנית אותו וכבר אתה קופץ על NITRO?

זה רק מראה עד כמה אתה מתלהב ומוריד את הרמה שלך פה..

ללא נימת תוקפנות כלפיך..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ניטרו לא יגרום לבלאי גדול כל כך אם משתמשים בו נכון.

צריך להיות שעון עצר כי כדי לא לגרום להרס אסור להזריק את הניטרו יותר

מ-12-15 שניות. (כמובן שיהיה בלא מואץ יחסית למנוא ללא ניטרו אבל הוא לא כזה משמעותי כמו שאומרים)

כל מה שאתה אומר על הילוך 5 ומנוע 3000 סמ"ק זה ממש שטויות.

בכלל כתבתה לפני כמה ימים שרק קניתה את האוטו וממה שהבנתי הוא בקושי נוסע גם ככה ואתה כבר רוצה לשים לו ניטרו :?:

כודם תתקן אותו תנהג תלמד את האוטו ואחרי זה אולי, אבל לשים דבר כזה זה הוצאות בלי סוף, הגז יגמר במהרה והוא יקר. יהיה בלאי גבוה כי האוטו ישן,

ועוד לא דיברתי שיש ספק ממש גדול שהמכלולים של אוטו יחזיקו מעמד תחת כזה כוח מתפרץ. תצתרך חיזוקי שילדה, הנמכה, בלמים ועוד הרבה דברים כדי שהאוטו

לא יתפרק לך בלחיצה הראשונה.

:wink:

2pac

west side

פורסם

דבר ראשון הכינוי שלי הוא 316 לזכר הב.מ.וו ז''ל שהייתה לי

דבר שני: אני מכיר את האוטו הזה תאמינו לי יותר טוב ממי שיצר אותו אין יום שלא הייתי מפרק ומרכיב משהוא אחר ותאמינו לי הרכב הזה כל כך פשוט שכל טיפש יכול לתקן אותו עם קצת ידע

דבר שלישי: לקחתי את הסובארו כדוגמה כי סובארו זה אוטו יחסית פשוט וזול שמוכר בעיקר כרב מעולה לפתיחות ועובדה שהוא מאוד פופולרי

דבר רביעי: אני מעונין בניטרו בשביל הכיף האישי שלי ניסיתי את זה פעם והתלהבתי מאוד אני מעונין במשהוא יחסית פשוט קטן ולא מפוצץ!

דבר חמישי: אמרתי שסיפרו לי! לא שאני חושב ככה זה מה ששמעתי ולכן העלתי את זה על מנת לוודא אם הנתונים האלה זה נכון ואמרו לי שזה גודל מנוע מומלץ כי במנועים קטנים יותר זה גורם לבלאי גדול הרבה יותר ולכן ככל שהמנוע גדול יותר ומאסיבי יותר יש פחות בלאי יחסית למנוע קטן יותר

פורסם

nos!!!!! על בימר?!?!?!?!

מה הקשר ובישביל מה????

אתה חושב שתוכל להשתלט על הרכב עם בוסט כזה???

אתה חושב שאתה מספיק נהג מיומן להכיר את ההתנהגות וההשלכות שתקפות על הרכב בזמן ההזרקה?

אתה יודע לחשב מתי לחוץ על הכפתור??.

ולחשב זווית הצתה במחשב כדי להשיג מאה אחוז יעילות???

אתה עושה קווטר מיילים ברצף???

או שסתם מתגלגל בכביש גהה...?

תעשה חושבים על מה אתה מדבר פה...

תשקיע כבר באחיזת כביש ... או קורס ב jet

או בסתם מערכת קולנע ביתית...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תראו אני לא מבין למה אתם בכלל מתווכחים איתי אני ביקשתי עזרה ומידע בנוגע לניטרו ואתם רק מתווכחים איתי...

לא רוצים לעזור שלום!

אני הגעתי להחלטה שאני מעונין לשים את זה אחרי שעשיתי חושבים קצת

לא רוצים לשים אל תזינו לי תשכל אני ביקשתי עזרה לא שאלתי האם כדאי

אנ לא מעונין במערכת קולנוע לרכב כי אני לא רוצה אין לי מה לעשות עם זה

זה מגניב וכיךף והכל אבל אני רוצה ניטרו אז לכל מי שסתם מנסה לשכנע אותי לרדת מזה לכו לעזזל אני לא שם על מה שאתם חושבים זה אוטו שלי כסף שלי אחריות שלי

כסף שלכם תעשו בו מה שבא לכם...

אז לכל מי שמבין או התקין כבר אני ישמח לקבל מידע נוסף או עצות מה כדאי ואיך...

• תוכן חדש...