Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש 504 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין ברכישה של 504 קבריולט...כבר כמה ימים שאני חושב על אחת כזו :idea:

עזרתכם נחוצה במציאת 504 פתוחה - כל מידע או הפניה לאינפורמציה לגבי מועמדת רלונטית יתקבל בברכה! :wink:

ידוע לי שהתבצעה מכירה לא מזמן, אם למישהו יש פרטים אשמח לשמוע (אפשר גם בה"פ)

היבט נוסף שרציתי לברר לגבי החזקה - אמינות, מחלות קושי במציאת חלפים ספר טיפולים וכו'

תודה מראש

ענבר

050-7308622

בית פרטי על הים בלתי אפשרי להשיג, לפחות נהנה במכונית החלומות...

פורסם

בשעתו שקלתי לרכוש אחת ואף נסעתי לראותה. כשחזרתי הביתה ביקשתי לבדוק זמינות של חלקים שהיו דרושים והתברר שקשה מאד למצוא חלקים,בלתי אפשרי כמעט אם אינך דובר צרפתית. למעשה האפשרות היחידה היא לנסות ולרכוש רכב גרוטאה בחו"ל,לפרקו ולהביאו-יקר מאד.

ישנם חלקים מסויימים מדגם הקופה שמתאימים אך גם הוא נדיר ביותר בישראל.

הכוונה היא כמובן לחלקי גוף,פלסטיקה ופנים.

תנסה בזמנך החופשי למצוא בקליות,פסי קישוט,מנגנון גג,קונסולה מרכזית,חלון דלת נהג או נוסע וכיו"ב...

אשר לאמינות,בגדול מדובר ב 504 שהיא רכב אמין למדי,הזרקת דלק מיכנית בעייתית במקצת אך לא החלק המיכני צריך להטריד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היבט נוסף שרציתי לברר לגבי החזקה - אמינות, מחלות קושי במציאת חלפים ספר טיפולים וכו'

ראשית, הרשה לי לאחל לך בהצלחה בהגשמת השאיפה המוטורית שלך.

שנית, כאשר תקנה (ואם), ישנו טנדר אחד 504 שדוד שלי ואני מחזיקים.

אני לא יודע אם כל מכלול המנוע זהה גם בטנדר וגם בקבריולט, אבל אני מניח שאיכשהו זה יעבוד. אם תצטרך אותו לחלקים - נשמח למכור לך אותו במחיר סמלי.

בהצלחה,

עידן.

פורסם
ראשית, הרשה לי לאחל לך בהצלחה בהגשמת השאיפה המוטורית שלך.

שנית, כאשר תקנה (ואם), ישנו טנדר אחד 504 שדוד שלי ואני מחזיקים.

אני לא יודע אם כל מכלול המנוע זהה גם בטנדר וגם בקבריולט, אבל אני מניח שאיכשהו זה יעבוד. אם תצטרך אותו לחלקים - נשמח למכור לך אותו במחיר סמלי.

בהצלחה,

עידן.

לא זהה, הקבריו בעלת מנוע 2000 סמ"ק הזרקה מכאנית.

מצ"ב קישור :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=29206&highlight=504+%F7%E1%F8%E9%E5%EC%E8

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם היא היתה בצבע ירוק בקבוק אז מישהו מנצרת עלית קנה לפני שנה
מסתבר שיש כמה בארץ שעדיין נוסעות...מעולה :wink:

תודה רבה לכל המשיבים על המידע!

לגבי חלקים אומנם קשה למצוא אבל אפשרי ובחיפוש ברשת דגתי מספר מקומות שמחזיקים ח"ח לדגם הזה, חוץ מזה אי אפשר להלחם עם המשיכה לרכב הזה - פשוט מדהים...סתם לא להתנפל:wink:

עכשיו נותר למצוא מועמדת במצב סביר ולנסות לשכנע את הבעלים למכור - piece of cake

בית פרטי על הים בלתי אפשרי להשיג, לפחות נהנה במכונית החלומות...

פורסם
איך הוא קיבל תקינה?

אני מדמיין או שהרכב הזה מסוכן ביותר??...

אם כוונתך ל 504 קבריולט אזי כך הוא יצא את המפעל ומדובר ברכב בטוח יציב ובעל שלדה מחוזקת. אין חובת התקנה של קשת התהפכות במכוניות רודסטאר/קבריולט וברובן אין (במודרניות נפוץ יותר).

אין כל סיבה שרכב כזה יתהפך והסיכויים דומים או אפילו נמוכים מההסתברות לתאונה חזיתית (עמוד או רכב ממול) במהירות של מעל 80 קמ"ש שתוצאותיה חמורות ביותר.

אגב,מי שעוד לא קלט,לחיות זה נורא מסוכן,קל וחומר אם נוהגים/נוסעים ברכב ובסוף,כך או אחרת,תמיד מתים...

אז אולי כדאי להנות מהחיים עם קבריולט נטולת קשת התהפכות מכוערת...:-P

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...