Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל האספנים!

בד"כ אני לא כותב בפורום הזה,אבל הפעם אני צריך את עזרתכם בעניין מיוחד:

חבר שלי (חובב ענתיקות מושבע) מצא טנדר עתיק כלשהו (לא יודע איזה,לא מבין בענתיקות) זרוק באיזה וואדי. :lol: ..

הטנדר במצב שהוא אמנם זוועתי,אבל ניתן לשיפוץ..(או ככה לפחות הבנאדם חושב..:roll: )

עכשו,הוא רוצה לאמץ את הרכב הזה ולשפץ אותו...מה הוא אמור לעשות? לבוא למשרד הרישוי ולהגיד "מצאתי אוטו"? ( :???: )

מישהו יכול לפרט על הפרוצדורה לאימוץ רכב שנמצא זרוק איפשהו?

תודה,

מיכאל.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בנאדם צריך לאתר את הבעלים כי במשרד הרישוי אף אחד לא ימסור לו פרטים. אם הענין חשוב לבנאדם,הוא יכול לפנות לבנאדם שהוא חוקר פרטי עם מספר רכב/מספר מנוע/מספר שילדה ויתכן והחוקר יוכל לאתר את הבנאדם שהוא הבעלים.

ללא הבעלים,לא יהיו ניירות,לא בעלות ולא דבר והבנאדם יהיה צריך לחפש רכב אחר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה ייקח קצת זמן,חילוץ הרכב יצריך טיפה חפירה...:?

ואז צריך לגרד ממנו את כל מה שנדבק בעשרות השנים שהוא שוכב שם.

בכל אופן,כשהרכב יחולץ אני יגיד לבנאדם שישלח לך את מספרי המנוע והשלדה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לפני שאתם מחלצים גרוטאה הזרוקה בשדה ומשקיעים מזמנכם ומכספכם קחו בחשבון מספר נתונים - 1. ייתכן והרכב גנוב!!! 2. במידה ומדובר ברכב ישן ייתכן והבעלים נפטר ואז בכל מקרה אין דרך פשוטה וקלה לביצוע העברת בעלות (נזקקים לאישורם של כל היורשים וכמובן גם לצו ירושה/צו קיום צוואה) .

לידיעתכם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...