Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בקיץ לארה"ב ואני מתכוון לרכוש שם trans am ואני מעוניין בפרטים כמו כמה יעלה היבוא במכולה וכמה מס משלמים בארץ על trans am שנת 77 או 78 :?::?::?:

1978 Firebird Trans AM.jpg

gimme fuel gimme fire

פורסם
אני נוסע בקיץ לארה"ב ואני מתכוון לרכוש שם trans am ואני מעוניין בפרטים כמו כמה יעלה היבוא במכולה וכמה מס משלמים בארץ על trans am שנת 77 או 78 :?::?::?:

אתה לא יכול.

מותר ליבא לארץ רק רכב חדש (עד שנתיים על הכביש) או רכב אפנות. שנת 77-78 זה לא חדש, ולא אספנות, ככה שאתה לא יכול ליבא.

מה שאתה כן יכול לעשות זה לחפש בארץ את הרכב. ויש אותו בארץ, ככה שאתה יכול לעקוב אחרי לוח פוקוס, ושם תמצא את הטראנס אם שלך.

וגם אם היתה יכול להביא רכב משנתון כזה לארץ

זה לא יוצא משתלם לך, כי יש המון מיסים שאתה צריך לשלם (מס קניה, מע"מ, מכס)

עדיף כבר לחפש בארץ.

פורסם

עוד משהו...

תחפש לך טראנס אם בארץ לפני שיגיע הקייץ... ככה שתוכל לקנות לך חלפים בארה"ב (אם תצטרך...).

המשך השרשור נמחק. לריב אפשר בה"פ......בני

• תוכן חדש...