Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פחח מאזור המרכז או השרון

החיפושית שלי צריכה פחח באופן דחוף בעל רמת העבודה טובה שלא ימרח חומר

אני מתכוון להכניס את הרכב בימים הקרובים

פורסם

רן בוקר טוב ...

יש ברשותי 2 חיפושיות אספנות ואני פעיל

"במועדון רכבי החיפושיות בישראל"

אתה מוזמן להגיע למפגשים שלנו בימי

שישי ברחבת איצטדיון ר"ג (קניון אילון)

משעה 16:00 וגם להכנס לפורום החיפושיות

המפורסם בתפוז חיפושיות ..

לגבי שאלתך בפורום החיפושיות בקישור מעלה

יש לוחות ובעלי מקצוע שעובדים עם חיפושיות

אתה מוזמן להכנס

אחלה יום מדרור בננה

Mar21576.JPG

פורסם

"פחח\ אומן - ישראל מאלקנה 057-208169

פחחות וצבע לרכב ברמה גבוהה מאוד , הסרת חלודה וריתוך של תלאי פח.

ב 2500 ש"ח בלבד."

משכנתא זה קל

פורסם
"פחח\ אומן - ישראל מאלקנה 057-208169

פחחות וצבע לרכב ברמה גבוהה מאוד , הסרת חלודה וריתוך של תלאי פח.

ב 2500 ש"ח בלבד."

יש לך תמונות של עבודות שלו?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

פחח הוא פחח, כל פחח טוב עד בינוני יתאים לעבודה...

נכון שאתה חושב שהחיפושיט שלך היא מיוחדת, יחידה במינה, אחתל ממיליון, טוב, היא אכן אחת מתוך מיליון... ויש עוד כמוה הרבה! כמו האנשים "שיודעים לעשות פחחות לחיפושית"...

בקיצור, גש לפחח הקרוב לאיזור מגוריך, מישהו שאתה מכיר/חבר ממליץ, מישהו עם מחיר סביר...

אני יכול להמליץ לך על רועי מ"אוטו פח" בפ"ת...

לא מדובר ברכב בעל ערך אספני גבוה, לא משהו ששוה ליטבול באמבטית חומר להסרת צבע, ואחרי זה STOPPER, ולקלף ידנית את השאריות, ניקוי "חול" ע"י פולימר מיוחד (שמגיע בעוביים שונים בניגוד ל"חול"), ריתוכים ע"י רב אומן שעבד פעם במיפעל פולקסוואגן, תיקוני פחחות ע"י עופרת, צביעה של השילדה מחדש וכו'....

פחחות, צבע, וסע לשלום!!! היא תחזיק לך לפחות עוד 10 שנים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
פחח הוא פחח, כל פחח טוב עד בינוני יתאים לעבודה...

נכון שאתה חושב שהחיפושיט שלך היא מיוחדת, יחידה במינה, אחתל ממיליון, טוב, היא אכן אחת מתוך מיליון... ויש עוד כמוה הרבה! כמו האנשים "שיודעים לעשות פחחות לחיפושית"...

בקיצור, גש לפחח הקרוב לאיזור מגוריך, מישהו שאתה מכיר/חבר ממליץ, מישהו עם מחיר סביר...

אני יכול להמליץ לך על רועי מ"אוטו פח" בפ"ת...

לא מדובר ברכב בעל ערך אספני גבוה, לא משהו ששוה ליטבול באמבטית חומר להסרת צבע, ואחרי זה STOPPER, ולקלף ידנית את השאריות, ניקוי "חול" ע"י פולימר מיוחד (שמגיע בעוביים שונים בניגוד ל"חול"), ריתוכים ע"י רב אומן שעבד פעם במיפעל פולקסוואגן, תיקוני פחחות ע"י עופרת, צביעה של השילדה מחדש וכו'....

פחחות, צבע, וסע לשלום!!! היא תחזיק לך לפחות עוד 10 שנים...

גילי

אבל אם לא יגרדו את הצבע עד המתכת צפה לפיצוצים ושאר עיוותים...

פורסם

אותו בן אדם שכתב את אותם מילים לא נראה לי שמבין יותר מדי . לזלזל זו מחלה קשה . החיפושית הזאת אצלי כבר 16 שנה יש לי גם עוד שני רכבי אספנות כך שאני יודע בדיוק למה אני מתכוון. לחיפושית יש יותר ערך ממוצג אספנות .עובדה שיש הרבה מועדונים בעולם זאת מכונית שעשתה היסטוריה בהרבה בחינות לא צריך לזלזל בה.

חוץ מזה במידה ואני אהיה מסופק מהעבודה של אותו פחח הוא יקבל את שני הרכבים האחרים שלי

פורסם
אותו בן אדם שכתב את אותם מילים לא נראה לי שמבין יותר מדי . לזלזל זו מחלה קשה . החיפושית הזאת אצלי כבר 16 שנה יש לי גם עוד שני רכבי אספנות כך שאני יודע בדיוק למה אני מתכוון. לחיפושית יש יותר ערך ממוצג אספנות .עובדה שיש הרבה מועדונים בעולם זאת מכונית שעשתה היסטוריה בהרבה בחינות לא צריך לזלזל בה.

חוץ מזה במידה ואני אהיה מסופק מהעבודה של אותו פחח הוא יקבל את שני הרכבים האחרים שלי

אתה הולך לישראל מאלקנה??

פורסם

אני מניח שהמילים היו מכוונות אלי, לא?

"פחח לחיפושיט"... עם כל הכבוד לחיפושיט, זו לא איזו בוגאטי רוייאל, לא צריך איזה "מיתמחה"...

כל פחח יכול להתאים לעבודה... כל פחח ראוי לשמו.

זה לא סותר את העובדה שהאוטו פופולארי כל-כך ואנשים אוהבים לינסוע בו בכל העולם...

שני מישפטים שהקשר היחיד בינהם הוא הרכב, חיפושיט...

אני הייתי הולך על הפחח הכי קרוב לביתי, בתנאי שהוא עושה עבודה סבירה +... שוב, בארץ קשה למצא מישהו שיעשה עבודה מכל הלב, וצריך גם לדעת להבדיל בין עבודה טובה לפחות טובה (כמו שאני לא מבדיל בין סוגים שונים של וודקה, אבל יש אנשים שזה ממש משנה להם)...

אני מקווה שאתה לא כועס עלי... הכוונה היתה טובה, למצא מישהו שלא "ישחט" אותך (אם תבוא למישהו ותגיד "סליחה, אמרו לי שאתה פחח שמבין בחיפושיות", הוא מיד יבין שאתה לא מבין בפחחות ויתקע לך מחיר שלא תבין מאיפה זה בא לך)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מכניס את החיפושית שלי לישראל מאלקנה. למעשה היא כבר נמצאת על "מסלול ההמראה" אצל צביקה (ZVIT מהפורום), מחכה שיגיעו כמה חלקים שהזמנתי מחו"ל ושיהיה לי זמן לקחת אותה לניקוי חול חלקי.

אם יש לך סבלנות - אני מוכן לדווח בסוף התהליך איך היה. בכל מקרה יש לו המלצות רבות כפחח שעושה עבודה סבירה מאוד במחיר הגון.

לענין הויכוח - שניכם צודקים. חיפושית זה באמת לא אוטו שצריך להשקיע בו סכומים מטורפים בשימור, ולעומת זאת היא קצת כמו כלב נאמן שרוצים לפנק... צריך למצוא את השביל הנכון באמצע.

נמרוד

פורסם
אני מכניס את החיפושית שלי לישראל מאלקנה. למעשה היא כבר נמצאת על "מסלול ההמראה" אצל צביקה (ZVIT מהפורום), מחכה שיגיעו כמה חלקים שהזמנתי מחו"ל ושיהיה לי זמן לקחת אותה לניקוי חול חלקי.

אם יש לך סבלנות - אני מוכן לדווח בסוף התהליך איך היה. בכל מקרה יש לו המלצות רבות כפחח שעושה עבודה סבירה מאוד במחיר הגון.

לענין הויכוח - שניכם צודקים. חיפושית זה באמת לא אוטו שצריך להשקיע בו סכומים מטורפים בשימור, ולעומת זאת היא קצת כמו כלב נאמן שרוצים לפנק... צריך למצוא את השביל הנכון באמצע.

נמרוד

מעוניין ומחכה לחוות דעת

תודה

פורסם

משהוא בפורום המליץ לי על פחח שיגעון מקלקיליה....

לא צריך לעבור את המחסום הנל מגיע עם גרר!

אני סרבתי מטעמים שאינם קשורים לאיכות העבודה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...