Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשוק עתיק הגעתי עם הרנו 16 שלי כמובן ופגשתי את חבר המועדון נרקיס שגם הוא נוסע ברנו 16 יפה ומשופצת. כמובן שתכף ומיד צילמנו את הרגע ההסטורי ולהלן תמונות של שתי המכוניות.

ומה המציאה?

בתגובה הראשונה.

zzzPCDV0006.JPG

zzzPCDV0008.JPG

zzzPCDV0009.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

זה מזכיר לי שיותר מידי זמן לא עשינו מילואים...נרקיס הוא הקמב"ץ של הגדוד שלי,ואין מקום שהרנו 16 שלו לא הגיעה,תמיד מניעה בנגיעה...בכלל,הגדוד שלי יכול היה לשבור שיאים בכמות הרנו 16 שהיו בו ביחס למספר האנשים-אני זוכר לפחות 4,אחת מהן היתה TX צהובה שהיתה שייכת לרס"ר הגדוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחרי השוק עתיק נסעתי לנתניה, לרחוב רות המואביה לפרק את הרנו 16 שנמצאת שם.

עודני עמל במלאכת הפרוק הגיע הבעלים של הרכב הנטוש הזה

לאחר מספר שניות הובהר לי כי יש לו רנו 16 TX, הדגם האולטימטיבי, מודל 76, כרגע עם רשיונות מופקדים. חיש קל נסענו לביתו על מנת לראות את ה TX ואכן, כאב ליבי ביותר כאשר הוא סרב למכור אותה.

הנה מספר תמונות של האוטו. שימו לב לפנסי החזית הכפולים, ללוח השעונים הנחמד שלקוח ישירות מה TS שלי אבל עם הגה יפה יותר, לספוילר המקורי על גג הרכב ולסימול TX מאחור.

לסיום הוא לקח אותי לאזור במזרח נתניה, בין כל אתרי הבניה הץחבאה לה רנו 16 77-78 TL שלמה ויפה. אך שכחתי לצלם אותה.

zzzPCDV0013.JPG

zzzxPCDV0012.JPG

zzzPCDV0011.JPG

zzzPCDV0010.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...