Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אוטו-טו נהג חדש

עכשיו אני כנראה הולך לקנות אמריקאית ישנה אבל זה לא העניין, השאלה שלי היא אם הרכב שלי מוצהר כרכב אספנות אני לא יכול לנסוע ביון 7-9 בבוקר רק בכבישים מהירים או בין-עירוניים (ואני יכול לנסוע בעיר) או שאסור לי לנסוע בכלל בבוקר?

פורסם

אסור לך לנסוע בין השעות 7 ל 9 בימים א' עד ה' (ימי חול). מותר לנסוע בשעות אלו בימי שישי, שבת וחג. משרד התחבורה התכוון להקל על הציבור ולבטל את ההגבלה, אולם היא נשארה על כנה עקב לחצים של מועדון החמש.

פורסם
... משרד התחבורה התכוון להקל על הציבור ולבטל את ההגבלה, אולם היא נשארה על כנה עקב לחצים של מועדון החמש.

למה המועדון התעקש ?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

******* נא לבצע חיפוש - הנושא נטחן בעבר עד דק *******

ובקצרה:

ההטבה המשעותית ביותר לבעלי רכב אספנות היא תעריפי הביטוח הזולים

( כ-75% הנחה בביטוח חובה ) ההנחה הזאת מאשפרת לאספנים שהפרוטה אינה מצויה בכיסם להחזיק רכבי אספנות בלי שהעובדה תקרע להם את הכיס.

התקנה של איסור התנועה בין 7 - 9 מגבילה את השימוש ברכב כרכב לשימוש יומיומי ולכן מאפשרת את ההנחה בביטוח חובה / צד ג' בשל שימוש מועט ברכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב אספנות הוא בד"כ גם רכב תחביב שמוחזק בנוסף לרכב אחר המשמש ביום יום. ההנחה בביטוח מקלה מאד (ואצל אחדים היא תנאי הכרחי) ליכולת להחזיק גם רכב נוסף כתחביב.

גישת המועדון נכונה ומאפשרת את ההנחה המשמעותית.

רכב אספנות לא נועד "לעקוף" את תעריפי הביטוח .

והכי חשוב,ניתן למצוא רכב ישן שאינו במעמד אספנות ולהנות מנהיגה בכל יום ובכל שעה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כמו כן יש לזכור כי רישום רכב כאספנות עומד כאופציה לבעל הרכב. אם הוא רוצה לעשות בו שימוש יומיומי, בבקשה. שלא ירשום אותו כאספנות וינהג בו מתי שרק יחפוץ.

ולשאלה: האם אפשר לקחת רכב שרשום כאספנות ולרשום אותו בחזרה כרכב "רגיל" ? (נניח וקניתי אספנות ואני רוצה לנסוע איתו כל יום לעבודה)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בפעם המי-יודע-כמה: העברה לאספנות היא בלתי הפיכה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ולשאלה: האם אפשר לקחת רכב שרשום כאספנות ולרשום אותו בחזרה כרכב "רגיל" ? (נניח וקניתי אספנות ואני רוצה לנסוע איתו כל יום לעבודה)

אי אפשר. ברגע שהפכת אותו לאספנות, הוא ישאר אספנות עד סוף חייו...

פורסם
בקיצור אפשר לנסוע בבוקר בעיר או לא?

רק בערים ששמן מתחיל באות ו' ושמוגדרות כעיר ברשומות המרכז לשלטון מקומי.

פורסם
רק בערים ששמן מתחיל באות ו' ושמוגדרות כעיר ברשומות המרכז לשלטון מקומי.

ואר שבע,ות ים,וני ורק, וקה אל גרויה,וית שמש,וינימינה

סה"כ התקנה לא כל כך מכבידה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
******* נא לבצע חיפוש - הנושא נטחן בעבר עד דק *******

ובקצרה:

ההטבה המשעותית ביותר לבעלי רכב אספנות היא תעריפי הביטוח הזולים

( כ-75% הנחה בביטוח חובה ) ההנחה הזאת מאשפרת לאספנים שהפרוטה אינה מצויה בכיסם להחזיק רכבי אספנות בלי שהעובדה תקרע להם את הכיס.

התקנה של איסור התנועה בין 7 - 9 מגבילה את השימוש ברכב כרכב לשימוש יומיומי ולכן מאפשרת את ההנחה בביטוח חובה / צד ג' בשל שימוש מועט ברכב.

לא נכון !!!!!! אין קשר בין הגבלת שעות נסיעה ותעריפי ביטוח

איני חבר מועדון החמש ולכן לא מובן לי עד היום מדוע המועדון מתעקש. לפתרונות תנסו את משרד מועדון החמש, או תפנו למשרד התחבורה. ההנחה בסך 75 אחוזים היא בתעריף ביטוח החובה בלבד וזאת על פי תקנת מדינה המבוסס על אקטואריה. ביטוח צד שלישי וגם ביטוח רכוש (מקיף, אש, פריצה, גניבה ונזק תאונה) הוא מוצר חפשי בו יכולה כל חברת ביטוח להציע את שתרצה ובלבד שתזכה האמונו ובכספו של הלקוח. בדרך זו ישנן סוכנויות המוכנות לבטח מכוניות בביטוח צד שלישי בתנאי אספנות למרות שהמכוניות אינן בגיל המאפשר לרשמן כאספנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...