Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי נחושת

T
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שלח אי פעם חלקים לציפוי.... נחושת??

כן, כמו ניקל אבל קצת אחרת.... נחושת.

האם מישהו שיש לו נסיון יכול לעזור בפרטים? סוגי נחושת (אדומה/ צהובה), מחיר והעיקר - איך זה נראה בסוף?

תודה, T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
מישהו שלח אי פעם חלקים לציפוי.... נחושת??

כן, כמו ניקל אבל קצת אחרת.... נחושת.

האם מישהו שיש לו נסיון יכול לעזור בפרטים? סוגי נחושת (אדומה/ צהובה), מחיר והעיקר - איך זה נראה בסוף?

תודה, T

יש פירסום בקלסיקאר

תתקשר, וסע לראות במקום.

אם אתה רוצה "לעשות זאת בעצמך" קנה גבישי נחושת כלורית, מים מזוקקים, וסוללה חזקה (מצבר של אוטו למשל)

המס את הנחושת הכלורית במים. טבול את החלק שאתה רוצה לצפות (נקה אותו לפני זה ע"י שיוף וניקוי במים).

טבול אלקטרודה נוספת במים.

חבר את שתי האלקטרודות למצבר, כאשר ההדק השלילי מחובר לחלק שאתה רוצה לצפות.

אחרי איזה 10 דקות הוא אמור להיות מצופה נחושת (אמור)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עשיתי בעבר ציפוי ניקל לבד. הכול דרך נוסחאות אלקטרוליזה של מתח וזרם מול ריכוז האלקטרוליט מול שטח פנים מול עובי שכבה מול זמן. יצא טוב אך לא יפה (היפה הוא הערך המוסף של הנסיון, שלא היה לי).

ציפוי אבץ - לא יפה. ציפוי נחושת - מ ק ס י ם (ראיתי אופנועים מצופים באנגליה.. ללקק את הקרבורטור...).

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
עשיתי בעבר ציפוי ניקל לבד. הכול דרך נוסחאות אלקטרוליזה של מתח וזרם מול ריכוז האלקטרוליט מול שטח פנים מול עובי שכבה מול זמן. יצא טוב אך לא יפה (היפה הוא הערך המוסף של הנסיון, שלא היה לי).

ציפוי אבץ - לא יפה. ציפוי נחושת - מ ק ס י ם (ראיתי אופנועים מצופים באנגליה.. ללקק את הקרבורטור...).

T

את הסטיות שלך תשאיר לעצמך, OK!!!

ללקק מבחוץ או מבפנים? סתם מעניין אותי...

מורה שואלת את יוסי: אם על העץ יש 3 ציפורים, בא ציד ויורה באחת, כמה ציפורים נישארו על העץ?

עונה יוסי: אף אחת!

שואלת המורה "למה?"

עונה יוסי: כולן עפו!!!

אומרת המורה: לא, נישארו 2 אבל אהבתי את כיוון המחשבה שלך...

אומר לה יוסי: גם אני רוצה לשאול אותך משהו, 3 נשים אוכלות גלידה, אחת מלקקת אותה, השניה אוכלת "בביסים" והשלישית אוכלת אותה עם כפית. מי מהן נשואה?

המורה הנבוכה עונה: ניראה לי שזהו עם הכפית....

אומר לה יוסי: לא, זו עם הטבעת על האצבע, אבל אהבתי את כיוון המחשבה שלך...

אז איך אתה מגדיר את עצמך? :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...