Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אם אני שולח טלטלים לשיפוץ בחו"ל האם כאשר אני יקבל אותם חזרה אני ישלם עליהם מכס?

או האם מישהו יודע מה הפרוצדורה של תהליך כזה?

תודה מראש לכל העונים

פורסם
שלום לכולם אם אני שולח טלטלים לשיפוץ בחו"ל האם כאשר אני יקבל אותם חזרה אני ישלם עליהם מכס?

או האם מישהו יודע מה הפרוצדורה של תהליך כזה?

תודה מראש לכל העונים

דברים שיש להם מס' סדורי ניתן לשלוח לחו"ל לצורך תיקון, ואם אותו פריט חוזר חזרה לא משלמים מכס.

במקרה שלך, מאחר שמדובר בפריט שאין לו מס' סדורי, אני חושש שתצטרך לשלם מכס כשתקבל את הטלטלים המשופצים בחזרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דברים שיש להם מס' סדורי ניתן לשלוח לחו"ל לצורך תיקון, ואם אותו פריט חוזר חזרה לא משלמים מכס.

במקרה שלך, מאחר שמדובר בפריט שאין לו מס' סדורי, אני חושש שתצטרך לשלם מכס כשתקבל את הטלטלים המשופצים בחזרה.

איזו מדינה... איזו מדינה...

איזו מדינה מיחדת במינה...

פעם שלחתי SCSI HD של Seagate לתיקון בחו"ל והם שלחו לי אחד חדש במקום,

לא עזרה העובדה שהצהרתי על הדיסק ביציאה ומילאתי טפסים מפה ועד הודעה חדשה - הכריחו אותי לשלם מע"מ.

מדינה אוכלת יושביה

פורסם

קוראים לזה "רשימון ייצוא"

גש לבית המכס הקרוב, בקש רשימון ייצוא, הצהר בו מה אתה שולח. שים אותו בחבילה עם הטלטלים.

דאג שהטלטלים יחזרו עם רשימון הייצוא המקורי ביחד עם הניירות האחרים, בקש זאת מבית העסק בחו"ל.

אתה תשלם כמובן, אבל רק מיסים על העבודה עצמה (לפי הקבלה שתקבל מבית העסק בחו"ל).

GIBSONLP, אתה שילמת כי פשוט קיבלת משהו אחר ממה ששלחת, ועוד חדש...

פורסם

תודה רבה לך אם אני זוכר נכון אתה חבר במועדון אלפא ואמרו לי שאתה עמיל מכס האם אני יכול ליצור איתך קשר לא דרך הפורום ע"מ לשאול אותך יותר לעומק את כל השאולות בקשר לנושא הנ"ל

תודה מראש

• תוכן חדש...