Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה ישבתי עם חבר שהראה לי באופן יותר מקיף את רזי ה eBay.

גיליתי גם (לראשונה) שיש קטגוריה בשם eBay Motors.

את עיני צדה קישורית קטנה תחת השם Collector Car תחת קטגורית Themes

מה אגיד ומה אומר, מראות קשים עמדו לפניי כאשר חזיתי במחירים השערורייתים (לטובה) של מכוניות נפלאות, חזקות (ושתייניות)

כמה דברים חביבים שמצאתי שאפילו תפרן כמוני יכול לרכוש (מצטער אם זה נראה לכם שיש כאן יותר מדי רכבים מסחריים, זה הטעם שלי במכוניות)

*הרכבים שאציג הם רכבים משופצים/טרום שיפוץ קל.

1) שברולט אל-קאמינו מודל 1972. מחיר מבוקש: 100$ (קשה להאמין אבל הרכב משוחזר!)

35_1_b.JPG

2) שברולט L255 מודל 1955. מחיר מבוקש 255$

35_1.JPG

3) GMC סיירה חצי טון מודל 1974. מחיר מבוקש: 255$ (ראיתי כזה בסרט "טריפ נעורים" בצבע כחול. מתפתח לו פאטיש)

da_1.JPG

4) פולקסוואגן טרנספורטר מודל 1970. מחיר מבוקש: 100$ (!)

e5_1.JPG

כמובן שהייתי יכול להביא עוד שלל דוגמאות. אבל זה גובל בפשע....

:puppydoge ....Oh, say can you see

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אגיד ומה אומר, מראות קשים עמדו לפניי כאשר חזיתי במחירים השערורייתים (לטובה) של מכוניות נפלאות, חזקות (ושתייניות)

כמה דברים חביבים שמצאתי שאפילו תפרן כמוני יכול לרכוש (מצטער אם זה נראה לכם שיש כאן יותר מדי רכבים מסחריים, זה הטעם שלי במכוניות)

1) שברולט אל-קאמינו מודל 1972. מחיר מבוקש: 100$ (קשה להאמין אבל הרכב משוחזר!)

35_1_b.JPG

2) שברולט L255 מודל 1955. מחיר מבוקש 255$

35_1.JPG

3) GMC סיירה חצי טון מודל 1974. מחיר מבוקש: 255$ (ראיתי כזה בסרט "טריפ נעורים" בצבע כחול. מתפתח לו פאטיש)

da_1.JPG

4) פולקסוואגן טרנספורטר מודל 1970. מחיר מבוקש: 100$ (!)

e5_1.JPG

כמובן שהייתי יכול להביא עוד שלל דוגמאות. אבל זה גובל בפשע....

המחירים שאתה מצטט הם מחירי פתיחה. לקראת סוף המכירה הם יאמירו משמעותית.

אבל עדיין, אין ספק שכשמישהו קונה, שם, מעבר לים, פורשה 911 משנת 1973 ב 3000$ זה כואב.

מצד שני, לנו יש עם נפלא, ארץ נהדרת, מערכות שלטון ישרות כסרגל ושקט בטחוני. לא עדיף ? :wink:

פורסם

שלום.

ארנון כתב:מצד שני, לנו יש עם נפלא, ארץ נהדרת, מערכות שלטון ישרות כסרגל ושקט בטחוני. לא עדיף ?

מה אני אגיד לך ארנון "אתה חי ממש בסרט מלא דמיון ופנטזיות".

כמו כן ישראל מיום קיומה משמשת ככוכב תלוי על בלימה בדגל ארה"ב .

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

ארנון כתב:מצד שני, לנו יש עם נפלא, ארץ נהדרת, מערכות שלטון ישרות כסרגל ושקט בטחוני. לא עדיף ?

מה אני אגיד לך ארנון "אתה חי ממש בסרט מלא דמיון ופנטזיות".

כמו כן ישראל מיום קיומה משמשת ככוכב תלוי על בלימה בדגל ארה"ב .

אך... הציניות...

מאז שהבנתי שאנחנו משלמים מיסים אבסורדיים בישראל על כל דבר (בערך בגיל 14) ייחלתי ליום בו נהיה עוד מדינה בארה"ב.

יתרונות:

• נהנה מחסותו המלאה של הדוד סם גם מבחינה ביטחונית, זה לא יכול להזיק.
  • לא יישפכו להם 45% מהתקציב על ביטחון ואז אולי נקבל ילדים שכן יודעים התקווה, כבישים עם פחות בורות וכד'...
  • נקבל משכורות בדולרים.
  • נדבר אנגלית.
  • נשלם מעט מס (הכנסה, מע"מ, קניה וכו'...)

חסרונות:

• אל קעדה יתעניינו גם בנו
  • לא תהיה התקווה בכלל וכולנו נשיר "The star-Spangled Banner"
  • מה, לא נחמד להיות היחידים בלי מטבע מאוחד? הרי זה הגיוני שבעולם יש דולר, יורו ושקל חדש....
  • עברית יפה שפה.
  • עדיין נבכה על המס שאנחנו משלמים, אנחנו ישראלים.

ברצינות - אני חושב שזה יהיה (מבחינה כלכלית לפחות) מצויין אם סוף סוף נכנס לקולקטיב, resistance is futile, you shall be assimilated.

פורסם

מזל טוב

הגיע הזמן שתמצא את EBAY

רק ש EBAY אנגליה הרבה יותר מעניין לאוהבי מכוניות ספורט

http://motors.listings.ebay.co.uk/Classic-Cars_W0QQfromZR0Q3fssPageNameQ3dUKMHP1Q3aSCLSQQsacategoryZ29751QQsocmdZListingItemList

אייל

פורסם
המחירים שאתה מצטט הם מחירי פתיחה. לקראת סוף המכירה הם יאמירו משמעותית.

אבל עדיין, אין ספק שכשמישהו קונה, שם, מעבר לים, פורשה 911 משנת 1973 ב 3000$ זה כואב.

זה כואב.

אבל גם במחיר הכי יקר, האל קאמינו או הסיירה יעלו פי 2, 3 מקסימום 4 מהמחיר שציינתי. בארץ במחיר הנ"ל אתה יכול לקנות פיאסטה מקרטעת. חוץ מזה - לא דיברנו על כמות החלפים ששם עולים הרבה יותר זול ונמצאים בהישג יד ואפשרות שפצור הרכב במחירים נוחים.

זה כואב.:cry:

מזל טוב הגיע הזמן שתמצא את EBAY

רק ש EBAY אנגליה הרבה יותר מעניין לאוהבי מכוניות ספורט

מצאתי את eBay לפני המון המון זמן. פשוט לא את קטגוריית המוטרוס

מכוניות ספורט? :mm_tongue

אם היית מכיר אותי היית יודע שאני אולי האנשים הבודדים בפורום שלא אוהבים מכוניות ספורט. הם פשוט...פלצניות מדי ולעיתים קרובות באות לפצות על איבר כלשהו בגוף שלא התפתח.

ו-gibsonlp. אל קעאידה לא אוהבים אותנו גם עכשיו :wink:

פורסם

את כל מה שכתבו פה, אני יכול לסכם במילה אחת: "ארץ האפשרויות הבלתי-מוגבלות"

(טוב נו, 3 וחצי - ארבע מילים :wink: )

אני לא רוצה שתתבאס ממה שאתה רואה שם, בארה"ב הגדולה, פה כשהיו סוסיתות הן היו הרבה יותר זולות ואמינות...:roflmao:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
מכוניות ספורט. הם פשוט...פלצניות מדי ולעיתים קרובות באות לפצות על איבר כלשהו בגוף שלא התפתח.

ואני חשבתי שאומרים את זה על רכבים גדולים

אייל

פורסם

ד"ר, מכוניות ספורט הן בד"כ קטנות וצפופות. לא מפצים על דבר קטן במשהו קטן אחר.

לעומת זאת המפצים נוהגים לנהוג במכוניות גדולות, כבדות, מגושמות (ושתייניות :evil: )

הלכלוך שלך חזר אליך ועליך כמו בומרנג.

:twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
זה כואב.

אבל גם במחיר הכי יקר, האל קאמינו או הסיירה יעלו פי 2, 3 מקסימום 4 מהמחיר שציינתי.

עידן, אם אתה חושב שאל קמינו במצב סביר תימכר בכמה מאות דולרים, אתה טועה בגדול.

אל קמינו ופורד רנצ'רו הם רכבים בעלי ערך אספני לא מבוטל ונהנים ממחירים גבוהים למדי, בעיקר לגרסאות החזקות. לדוגמא, ע"פ מחירון קראוס (מחירון המכס) אל קמינו SS שנת 71, במצב מושלם (רמה 1) עולה 23500 דולר. מנוע 454 עולה 45 אחוז יותר....

ברמה 3 המחירון קרוב לעשירייה.... למנוע הקטן...

בקיצור, אין מציאות. על מכוניות טובות יש לשלם בהתאם. במאות בודדות אפשר לקנות רק את הג'אנק של שנות ה80.

פורסם
הלכלוך שלך חזר אליך ועליך כמו בומרנג.

:twisted:

אה, אז עכשיו אני אמור להתנצל?

ובנוגע למה שרשמת אסף - לא התכוונתי ספיצפית לאל-קאמינו כמו של בייקר ("וורום וורום" :wink: ), ורק עכשיו הבנתי שהמחירים הם ציטוט בלבד. רק בל נשכח כי על כל מכונית שמתפרסמת באי-ביי יש עוד המון המון מכוניות שלא מתפרסמות, ובילוי בדרום (בתקווה שלא נפגוש איזה כמה חברי KKK על Pickup בדרך :twisted: ) יניב תוצאות. כמו כן לא כדאי לשכוח את זמינות החלפים שהיא בלתי מעורערת בארץ המובטחת, מה שהופך שיפוץ של רכב לתהליך שלא אומר "לא מסובך", אבל יותר קל ובר-מימוש.

הכוונה היא שפשט דיי צובט לראות את מבחר המכוניות במחירים זולים שבארץ אתה בקושי יכול לקנות בהן מכונית מקרעטת ואת היד החופשית לעשות ברכב שלך דברים שאתה רוצה לעשות בכסף שלך בלי שאיזה ממשלה מושחתת, עם משרד תחבורה בירוקרטי מניפולטיבי שמתיישב לך על הווריד ומחפש כל דרך אפשרית בנימוקים וורודים כדי לסחוט ממך כל שקל אפשרי שיש לך בכיס בנוגע לאחזקת רכב ורישיון.

מיסוי בלאט :puppydoge

פורסם
אה, אז עכשיו אני אמור להתנצל?

ובנוגע למה שרשמת אסף - לא התכוונתי ספיצפית לאל-קאמינו כמו של בייקר ("וורום וורום" :wink: ), ורק עכשיו הבנתי שהמחירים הם ציטוט בלבד. רק בל נשכח כי על כל מכונית שמתפרסמת באי-ביי יש עוד המון המון מכוניות שלא מתפרסמות, ובילוי בדרום (בתקווה שלא נפגוש איזה כמה חברי KKK על Pickup בדרך :twisted: ) יניב תוצאות. כמו כן לא כדאי לשכוח את זמינות החלפים שהיא בלתי מעורערת בארץ המובטחת, מה שהופך שיפוץ של רכב לתהליך שלא אומר "לא מסובך", אבל יותר קל ובר-מימוש.

הכוונה היא שפשט דיי צובט לראות את מבחר המכוניות במחירים זולים שבארץ אתה בקושי יכול לקנות בהן מכונית מקרעטת ואת היד החופשית לעשות ברכב שלך דברים שאתה רוצה לעשות בכסף שלך בלי שאיזה ממשלה מושחתת, עם משרד תחבורה בירוקרטי מניפולטיבי שמתיישב לך על הווריד ומחפש כל דרך אפשרית בנימוקים וורודים כדי לסחוט ממך כל שקל אפשרי שיש לך בכיס בנוגע לאחזקת רכב ורישיון.

מיסוי בלאט :puppydoge

כפי שנאמר:"ארה"ב ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות...."

ישראל: הארץ המוגבלת הבילתי אפשרית :bigcry:

בכל אופן, אתה יכול להתנחם בכך שאתה חי במדינה שקיימת טיפה יותר מחצי מאה. יחסית הקהיתקדמות היא בסדר. ארה"ב לדוגמא קיימת "טיפה" יותר. ואתה זוכר את הצרות שהיו להם ב50 שנים הראשונות... ככה זה בהתחלה.

אולי הנכדים שלי יוכלו לנסוע ברכבים ללא אחוז מס גבוה, על כבישים טובים, ולהנות ממדינה מפרגנת ולא _____(כל אחד שישילם לבד)....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ישר "בשליפה" :-)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2487863215&category=6153#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2488072235&category=6164

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2487909835&category=6153

ותשים לב, בשלישי הוא עדיין לא קיבל אפילו מחיר, שמוכן למכור עבורו!

ככה שאחי, אין מציאות, בתור "קריש אי-באיי" גיליתי את זה מזמן... מה שכן - עזוב את המחיר הקניה, מה שלא נותן לי מנוח, זה האפשרויות לעשות כל דבר עם האוטו שלך!!! כל דבר!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...