Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בשלב נפשי ופיננסי מתקדם לקראת התחלת תהליך ייבוא של רכב אספנות.

אני מכיר ויודע את תהליך הייבוא ויש בידי מחירון קראוס עדכני לגבי הרכב הספציפי.

שאלתי היא מהו ההבדל בפועל בין מצב 3 למצב 4 ואיך אני יכול לוודא שהרכב ייכנס

לארץ במצב 4:wink: .

תודה מראש לכל העונים!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ההבדל בפועל יכול להתבטא במצב רוחו של שמאי המכס בים הבדיקה...

מצטער - אך זה המצב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם!

אני בשלב נפשי ופיננסי מתקדם לקראת התחלת תהליך ייבוא של רכב אספנות.

אני מכיר ויודע את תהליך הייבוא ויש בידי מחירון קראוס עדכני לגבי הרכב הספציפי.

שאלתי היא מהו ההבדל בפועל בין מצב 3 למצב 4 ואיך אני יכול לוודא שהרכב ייכנס

לארץ במצב 4:wink: .

תודה מראש לכל העונים!

גורג

אהלן, כשהיבוא יעמוד לצאת לפועל, צור קשר. אולי נחלוק מכולה לשם הורדת עלויות.

מעוניין ?

פורסם

1.zvit - אני יודע שהרבה תלוי במצב רוחו של הבוחן אבל בכל זאת מה אני יכול לעשות כדי "לשפר" את הסיכויים מצד אחד ולא להביא רכב לשיפוץ כללי בארץ!

2.ארנון-אני משער שאני אתחיל בתהליך בעוד כ-4 חודשים(כנראה ייבוא מארה"ב) האם זה מתאים?

3.נמרוד-תודה , אני מכיר את הפרמטרים האלה,התכוונתי מה צריך להיות מצב הרכב תכלס.

למשל:האם מצב מנוע משפיע?

האם רכב עם פחחות מלאה אך בלי צבע יכול לעזור?

האם פרוק אביזרים מסויימים יועיל?

תודה על העזרה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אפשר להיות "ישראלי מתחכם" ופשוט... לפרק כמה דברים מהרכב, ללכלך אותו, לשים עליו קצת אבק, שמן משומש וכו'. נעשה בעבר עם מנועים חדשים שעברו "טיפול" והוצהרו כמשומשים. זה לא יפה ולא מוסרי, אבל מאוד כלכלי...

פורסם

הרמות:

3) Very Good - מצב טוב מאד

רכב משופץ קומפלט, בד"כ בצורה חובבנית, כל הרכיבים, כפתורים ומכלולים ברכב עובדים. החלקים ברכב הם חלקים מקוריים, משומשים, משוחזרים או NOS (New on Stock) והכל במטרה שהרכב יהיה מקורי. רכבים אלו מוגדרים באנגלית 20-footer, כלומר, ממרחק 20 רגל, כ6 וקצת מטר הם יראו מושלמים אך מקרוב ייתכנו פגמים מזעריים כגון סדק קטן בלכה, נקודה על המושב, סדק מזערי בדש וכו'. כנ"ל לגבי ניקל, מרחוק מושלם אך מקרוב ייתכנו סימני שחיקה ואיבוד ברק.

4) Good - מצב טוב

רכב בד"כ בשימוש תכוף, הזקוק לשיפוץ קל או לא בכלל בכדי להביאו למצב נסיעה ומראה של רכב משופץ. בד"כ מוגדרת רמה זו כ"קוסמטיקה" כלומר לא שיפוץ לעומק אלא למראית עין. רכבים אלה, גם מ - 20 Feet ניתנים להבחנה כרכבים שזקוקים לעבודה...

(לקוח מכאן: http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=54)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
האם רכב עם פחחות מלאה אך בלי צבע יכול לעזור?

האם פרוק אביזרים מסויימים יועיל?

רכב צבוע בצבע יסוד בחלקו - יספיק לדעתי (זה מנסיונם של אחרים - לא מנסיון אישי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הכנסתי את שלי ברמה 5 ורבע.

צור קשר בה"פ אם אתה מעוניין בפרטים.

נשמע די גבולי, עד כמה שאני יודע 6 כבר לא מכניסים.

מה זה 5 ורבע? רכב חלקים עם טסט בתוקף?

פורסם
מה זה 5 ורבע?

רכב שמצבו גרוע מחמש אבל עדיין לא שש.

ההערכה של המכס יכולה להיות בין רמות ולא חייבת לקבוע רמה עגולה. "חמש ורבע" זה אומר 75% ממחירון של רמה חמש ועוד 25% ממחירון של רמה שש.

נמרוד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אני גם בתהליכים של ייבוא רכב,הבנתי שדרגה 6 לא מכניסים יותר למה?

האים הדרג שהרכב מקבל במכס משפיע על הטיפולים שאני צריך להעביר אותו אחר כך,זאת אומרת מחייבים אותי?

איך אפשר לגרום שהרכב יקבל דירוג נמוך ככל שאפשר? האם באמת פירוק חלקים חיצוניים "מוסיף".

מה הסיכוי לשחרר את האוטו בפעם הריאשונה? תודה

פורסם

חברה אל תשכחו שהאינטרנט פתוח לכולם,גם אנשי המכס גולשים אל תתנו להם כיילים להפיל אתכם.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

לגבי אפשרויות ייבוא של רכב במצב גרוע, אל תשכחו שהרכב חייב להיות עם טסט בתוקף בארץ המוצא.

ליאור, NOS זה New Old Stock כלומר חלקים חדשים אבל מפעם...לעומת חלקים תחליפיים שמיוצרים היום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...