Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת קניית ווספה ראלי שנת 1971

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני זקוק לעזרתכם לדעת סביב אילו מחירים נמכרים הכלים הללו.

הכלי במצב נסיעה, לא זקוק לשיפוץ של כלום, רק להעביר טסט שפג לפני חודש ותו-לא.

יש לכם הערכה כמה בערך משלמים על כאלו כלים?

תודה,

יוגב

פורסם

ממש לא יודע מחירים, אבל עד כמה שאיני זוכר, ה"ראלי" היה דגם מאוד לא מוצלח (לא זוכר אפילו למה, אם לא היה אמין או שהיה יקר לאחזקה וחלפים?).

בקיצור, קח בחשבון...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב אתה טועה, הראלי 180 היה דווקא דגם מוצלח - הדגם שקדם לו ה-SS היה דגם בעייתי (גם 180 סמק).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
דב אתה טועה, הראלי 180 היה דווקא דגם מוצלח - הדגם שקדם לו ה-SS היה דגם בעייתי (גם 180 סמק).

מסכים.

גם לראלי וגם ל SS היה מנוע 181, אבל ל SS היה פנס מרובע קטן כמו לספרינט. כשהייתי סטודנט היתה לי SS מודל 1967 שכל הזמן פירקתי והרכבתי אותה. קניתי אותה מסטודנט לרפואת שיניים שסיים את לימודיו כמה שנים לפני, ומאז אני לא מחבב רופאי שיניים מעוד סיבה. הראלי נחשבה מוצלחת הרבה יותר וגם היתה יקרה יותר באופן משמעותי.

נמרוד

פורסם

החסרון העיקרי של הראלי, לדעתי, הוא שהיא די דומה לווספות המודרניות. תא הכפפות ממוקם מקדימה והגלגל הרזרבי בכנף. גם המושב הוא מושב ארוך ויחיד.

לעצם השאלה, ווספה קלאסית במצב טוב מאוד יכולה לקבל 10K בלי בעייה.

פורסם
החסרון העיקרי של הראלי, לדעתי, הוא שהיא די דומה לווספות המודרניות. תא הכפפות ממוקם מקדימה והגלגל הרזרבי בכנף. גם המושב הוא מושב ארוך ויחיד.

לעצם השאלה, ווספה קלאסית במצב טוב מאוד יכולה לקבל 10K בלי בעייה.

יש לה שני מושבים נפרדים.

כשבקידמי יש קפיץ שאפשר לכוון בו עומס:-D

פורסם

למיטב זכרוני 2 מושבים נפרדים היו בארץ רק לראלי משטרתיות - תבדוק שהראלי שמוצעת לך אינה כזו.

פורסם
למיטב זכרוני 2 מושבים נפרדים היו בארץ רק לראלי משטרתיות - תבדוק שהראלי שמוצעת לך אינה כזו.

ואם היא כן?

דווקא נשמע לי נחמד לצבוע אחת כזו בצבעי השוטר אזולאי, לגדל שפם וללכת לרדוף אחרי ארבינקא והדוקטור שלו...

פורסם
ואם היא כן?

דווקא נשמע לי נחמד לצבוע אחת כזו בצבעי השוטר אזולאי, לגדל שפם וללכת לרדוף אחרי ארבינקא והדוקטור שלו...

אני חושב שוספה משטרתית מ 1971, קרוב לודאי במצב דומה למצבו של שייקה אופיר כיום. אם קנה אותה אחרי זה מורה לנהיגה שמכר לשליח - על אחת כמה וכמה.

אם כי - וספה אמיתית מסוגלת לכל זה. עם הוספה שלי פיתחתי קרירה בעיתונות, כלומר חילקתי עיתונים בבוקר. כ 250 במספר. אז מעריב וידיעות היו יוצאים בצהרים, ואני חילקתי את כל עיתוני הבוקר. ביום שישי היה גם מוסף, ונסעתי עם כל המשקל הזה: שלושה מטר-עצירה-תמישה מטר-עצירה וכך הלאה יומיום למשך שלוש שעות ששה ימים בשבוע, והוספה עמדה בזה בגבורה למרות התקלות התכופות.

נמרוד

פורסם
אני חושב שוספה משטרתית מ 1971, קרוב לודאי במצב דומה למצבו של שייקה אופיר כיום. אם קנה אותה אחרי זה מורה לנהיגה שמכר לשליח - על אחת כמה וכמה.

אם כי - וספה אמיתית מסוגלת לכל זה. עם הוספה שלי פיתחתי קרירה בעיתונות, כלומר חילקתי עיתונים בבוקר. כ 250 במספר. אז מעריב וידיעות היו יוצאים בצהרים, ואני חילקתי את כל עיתוני הבוקר. ביום שישי היה גם מוסף, ונסעתי עם כל המשקל הזה: שלושה מטר-עצירה-תמישה מטר-עצירה וכך הלאה יומיום למשך שלוש שעות ששה ימים בשבוע, והוספה עמדה בזה בגבורה למרות התקלות התכופות.

נמרוד

בטח העשרת את סימו ובסוף מכרת אותה יד שניה מרופא?
פורסם
בטח העשרת את סימו ובסוף מכרת אותה יד שניה מרופא?

כשמכרתי אותה הייתי עדיין סטודנט (זה היה תהליך ממושך אצלי). את אדון סימו ואחיו ניסים בעל שדה הראיה, הפסקתי בשלב מסוים לפרנס ע"י זה שתיקנתי לבד. קניתי מהם חלפים וגם מאחד ברחוב בן-סירא ששכחתי את שמו.

נמרוד

פורסם

אין שום דבר רע עם ווספה משטרתית לשעבר - רק כך בחשבון שהיא נסעה כ-500000 ק"מ בתוך העיר והחליפו לה 7 פעמים מנוע.

דרך אגב נקודת התורפה בוספה היא השילדה - היא פשוט בנויה מפחים מכופפים (לא עבים המיוחד) ועם השנים היא נחלשת (טיפוס וירידה ממדרכות למשל) - כמו כן במידה והכיסוי של הכיסא (הכיסא ארוך) לא במצב טוב היא מקבלת חלודה ורקבונות בשילדה מתחתיו.

• תוכן חדש...