Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע זהירות בדרכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

תודה לכל 80 משתתפי מסע זהירות בדרכים שהתקיים היום.

חברינו ובני משפחותיהם על שלל מכוניות ואופנעי האספנות יצאו בשני טורים האחד מהצפון והשני מאיזור המרכז והתקבצו להם יחד, לאחר מסע בשיירה כהצדעה ומתן תמיכה למלחמה בתאונות הדרכים, הבטיחות והזהירות בדרכים, בקפה בונו בכניסה לקיבוץ יקום.

במקום התקיים הפניניג רב משתתפים אשר צפו הביטו וראו את מכוניותינו ואופנועינו על שלל הכרזות למניעת תאונות הדרכים, הזהירות בדרכים והבטיחות בדרכים.

שמות החברים שכרזותיהם זכו בתחרות

משה אזולאי

עזיזי אריאל

אילן יוחנן

דורון סגל

ושוב תודה

ועד מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

חברי מועדון יקרים

כיף אמיתי היה הבוקר. החברה נהדרת. המטרה של זהירות בדרכים -נעלה,

גם הנשים נהנו מהחברותא, המזגן והקפה. המכוניות השתזפו בשמש - ממש תצוגה יפייפיה.

כל הכבוד לחברינו מחיפה שהגיעו בפורום מכובד. ויישר כוח לעופר מירושלים שהגיע עם הלארק.

הטעם הינו טעם של עוד.....אנו נשתדל לארגן עוד ארועים דומים למען מטרות שחשובות לנו ולקהילה.

בנוסף, כיף לשמוע מחברים ותיקים. שהפסיקו חברותם מסיבות שונות, על כי החליטו לחזור לשורות לאחר הבילוי המהנה יחד איתנו בארוע זה.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

בוקר יום שבת

השעה 7 בבוקר נעים בירושליים,אני בשלבים אחרונים של הכנת הלארק לנסיעה,בדיקת שמן,מיים,אויר בצמיגים דגל המועדון מותקן בחלון האחורי שמאלי ממש מאחוריי,רבע לשמונה מניע ונוסע לעבר מתחם הרכבת ממנו תצא שיירת המכוניות.

אני משתלב בכביש לכוון שדה התעופה בן גוריון על מנת לתדלק את הלארק,מתדלק ונוסע לכוון תל אביב ממש בעלייה אני מבחין בביקורת שיגרתית של מישטרת ישראל כמובן שמאותתים לי לעצור בצד,השוטר יש לומר מגיע דיי מחוייך למראה הלארק ואומר כל הכבוד אוטו יפה ושמור ובאותה נשימה כך גם ...רשיונות בבקשה,אני מציג לשוטר את כל הדרוש בנתיים מיתאספים עוד מיספר שוטרים שלוחצים את ידי בחיוך,כל הכבוד הם אומרים לי,יש ארוע של מועדון החמש לעידוד בטיחות בכבישים אני אומר להם והם ממהרים להיתנצל כך ממש ואומרים לי הלוואי וכולם היו כמוך מסודרים...............

אני מתקשר לנחום ואומר לו שאגיע מעט מעבר לשעה 9 אני מגיע ורואה את חבריי המועדון ממש כך מוכנים לצאת כבר למסע למען בטיחות בדרכים,האות ניתן ואנחנו מתחילים בנסיעה,זה ממש מכובד כך לנסוע תוך כדיי השתלבות בתנועה הממש שיגרתית של יום שבת בבוקר.

נוסעים חמישים דקות לערך ומגיעים ליקום לפונדק ממש כך מיסתדרים בשורה,לחיצות ידיים של חברים

שלא ראיתיהם הרבה זמן,לאחר חצי שעה מגיעים בשיירה מכובדת החברה הצפוניים הלארקים של ויקטור ורמי גם כן,4 לארקים בהחלט מכובד בשביל ארוע אחד,באחת וחצי אני נוסע לכוון ירושליים בנסיעה כייפית יש לומר,כל הכבוד לוועד המועדון,ליושב ראש המועדון ולחברים אשר נותנים ידם למועדון אשר בזכותם המועדון הזה פעיל ומקיים ארועים כאלו,מי ייתן ויהיו ארועים כאלו בעתיד.

עופר בן צבי חבר 10209

עופר בן צבי

• תוכן חדש...