Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב שתיאורו כזה :

שנות ה70 מין סטיישן קטנה כזאת ושפיצית מאחורה , הסמל של האוטו זה מין V בתוך מלבן .

הבעלים של הרכב זקן מאוד ואמר לי שסוג האוטו זה בוקסטר או בוקסר לא הבנתי בדיוק והוא הוסיף שהרכב אנגלי , בפנים הרכב הסלון מעור וזהו פחות או יותר .

אשמח לקבל פרטים על האוטו , תודה .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

אני חושב שעפ"י התאור שנתת ווקסול היא הדבר הקרוב ביותר, ואולם אני חושב שלפי התיאור שלך אפילו המשטרה (ואפילו אין מלבדו) לא יצליחו לאתר במדוייק באיזה רכב מדובר!!!תנסה לאתר יותר פרטים ואז תקבל את מבוקשך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יותר הגיוני שזו ווקסהול ויוה. היא הייתה די נפוצה כרכב שירות של העדה העיראקית בשנות השבעים.

הרכב במקרה ברמת גן, והמוכר לבש פיג'מה?

פורסם
יותר הגיוני שזו ווקסהול ויוה. היא הייתה די נפוצה כרכב שירות של העדה העיראקית בשנות השבעים.

הרכב במקרה ברמת גן, והמוכר לבש פיג'מה?

המגנום והויוה היו זהים חוץ מהמנוע. היה גם דגם קופה בשם פירנזה.

אם האוטו שראית היה מין הצ'בק, אז היה גם דגם קטן בשם שבט (Chevette).

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כן זה נראה לי הרכב הצהוב ווקסהול מאגנום , אני יהיה בטוח אם אני יראה את הקדימה שלה אבל 90 אחוז שזה זה .

מישהו יכול לתת יותר פרטים על הרכב וגם האם הוא נדיר בארץ וכמה אמור לעלות אחד כזה במצב טוב ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם
כן זה נראה לי הרכב הצהוב ווקסהול מאגנום , אני יהיה בטוח אם אני יראה את הקדימה שלה אבל 90 אחוז שזה זה .

מישהו יכול לתת יותר פרטים על הרכב וגם האם הוא נדיר בארץ וכמה אמור לעלות אחד כזה במצב טוב ?

הנה ההסטוריה של הדגם הזה:

http://www.vivaclub.freeserve.co.uk/hcdets.htm

הכי סביר שזה ויוה. למגנום יש פנסים כפולים, ומנוע יותר גדול. לאבא שלי היו שתי ויוות באנגליה, אחד כזה ואחד מהדגם הקודם (HB).

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
כן זה נראה לי הרכב הצהוב ווקסהול מאגנום , אני יהיה בטוח אם אני יראה את הקדימה שלה אבל 90 אחוז שזה זה

בבקשה:

אגב, לפני חודש בקירוב פרסמתי מודעה על ווקסהול ויוה צהובה בחולון במקום עבודתי במצב טוב.

אחרי יומים היא נעלמה משם.

ואם כבר אנחנו עוסקים בנושא - מי העתיק ממי את העיצוב? אופל מווקסהול או להפך? תודה.

mag_estate.jpg

פורסם

לא אחי זה לא הפרונט , בפרונט של הזקן יש 4 פנסים מרובעים לא עגולים ויש גם שתי פנסים למטה בטמבון כמו פנסי ערפל ויש ניקלים על הגריל מפנס לפנס ומסביב לסמל .

תנסה אחי למצוא לי עוד תמונות .

ד"א הוא התעקש על השם בוקסר או שם דומה אולי בכל זאת זה לא ווקסהול למרות שהם דומות מאוד ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם
לא אחי זה לא הפרונט , בפרונט של הזקן יש 4 פנסים מרובעים לא עגולים ויש גם שתי פנסים למטה בטמבון כמו פנסי ערפל ויש ניקלים על הגריל מפנס לפנס ומסביב לסמל .

תנסה אחי למצוא לי עוד תמונות .

ד"א הוא התעקש על השם בוקסר או שם דומה אולי בכל זאת זה לא ווקסהול למרות שהם דומות מאוד ?

משהו כזה? אני פשוט לא יכול לחשוב כרגע על עוד אוטו בריטי עם 4 פנסים מרובעים.

broch21-10.jpg

או אולי זה?

broch41-7.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא אחי הרכב דומה מאוד לווקסהול מאגנום (אולי זה באמת הרכב) אבל הפרונט שלו שונה מהתמונות .

הוא בדיוק אותו הצורה כמו המאגנום יש לו שתי דלתות והוא שפיצי זה בטוח זה אבל רק בגימור שונה יכול להיות .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם
לא אחי הרכב דומה מאוד לווקסהול מאגנום (אולי זה באמת הרכב) אבל הפרונט שלו שונה מהתמונות .

הוא בדיוק אותו הצורה כמו המאגנום יש לו שתי דלתות והוא שפיצי זה בטוח זה אבל רק בגימור שונה יכול להיות .

אם כך אז זה רק יכול להיות ויוה. הסטיישן נראה כמו המגנום בתמונה הקודמת, אבל עם פרונט כמו זה:

hc_e3.jpg

הנה עוד תמונה של הסטיישן:

cl_043_1974VauxhallvivaEstate_lg.jpg

אם זה לא זה אז אין לי עוד רעיונות

.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

האם האוטו בצבע כתום קופה עם 2 דלתות?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כן בהחלט צבע כתום יפה בעל שתי דלתות וזה האוטו שבתמונה אותו הדגם עם אותו הפרונט .

אתה מכיר את האוטו ואת בעל הרכב ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

• תוכן חדש...