PDA

View Full Version : *מכירה* אלפא רומאו GIULIA GT שנת 70

l'Anonimo
16/08/04, 19:32
למכירה אלפא רומאו ג'וליה GT שנת 70 (ג'וניור סדרה ראשונה, מכסה מנוע "מדרגה", פדלים עומדים)

אחרי שיפוץ חיצוני ומיכני, מנוע 1600 מצויין אחרי אוברול, קרבורטורים WEBER, צבע צהוב קרם.
דשבורד, הגה וקונסולה מרכזית מקוריים, הכל עובד.

הרכב מסודר ונוסע יום יום, יש מזגן עובד ברכב
נדירה בארץ

http://www.iaroc.org.il/buysaleboard/nimrod_junior/l10.JPG

פניות רציניות לטלפון 052-2857077

slavochk
17/08/04, 1:37
למכירה אלפא רומאו ג'וליה GT שנת 70 .......
פניות רציניות לטלפון 052-2857077
פניות רציניות.....? פרסם מחיר נדרש, ותחסוך פניות "לא רציניות"........

bender
17/08/04, 8:58
פניות רציניות.....? פרסם מחיר נדרש, ותחסוך פניות "לא רציניות"........
בדיוק כך!!!
פירסום מחיר ימנע ממך שיחות של חברה "לא רציניים"

l'Anonimo
17/08/04, 10:36
את הרכב אני מפרסם בשביל חבר.
לדבריו מדובר בפחות מ35K, אבל את זה תשמעו ממנו, לכן עדיף שתתקשרו אליו לשמוע הכל ממקור ראשון. אני לפחות מקבל את הרושם שהוא ממש לא GREEDY.

מי שיודע במה מדובר ובאמת מתעניין ברכב ספציפי משאיר בד"כ את שאלת המחיר לסוף, וזה תופס לגבי כל רכב אספנות (אני יודע שאתם תתנפלו עליי עכשיו בגלל שאמרתי את זה :-P)

ישנן דוגמאות בודדות בארץ של GIULIA GT (לדעתי פחות מ7), בניגוד לJUNIOR הנפוץ יותר,
והרכב הספציפי הזה באמת מושקע. התקנת מזגן בלבד היא סיפור של אלפי שקלים כידוע לכם...
מדובר ברכב שנמצא בשימוש יום יומי.

הרכב אגב רשום כאספנות, דבר שלא ציינתי במודעה.

slavochk
17/08/04, 10:56
מי שיודע במה מדובר ובאמת מתעניין ברכב ספציפי משאיר בד"כ את שאלת המחיר לסוף, וזה תופס לגבי כל רכב אספנות ......נראה כי

l'Anonimo
17/08/04, 11:15
כי?...

:-o

bender
17/08/04, 14:43
את הרכב אני מפרסם בשביל חבר.
לדבריו מדובר בפחות מ35K, אבל את זה תשמעו ממנו, לכן עדיף שתתקשרו אליו לשמוע הכל ממקור ראשון. אני לפחות מקבל את הרושם שהוא ממש לא GREEDY.

מי שיודע במה מדובר ובאמת מתעניין ברכב ספציפי משאיר בד"כ את שאלת המחיר לסוף, וזה תופס לגבי כל רכב אספנות (אני יודע שאתם תתנפלו עליי עכשיו בגלל שאמרתי את זה :-P)

ישנן דוגמאות בודדות בארץ של GIULIA GT (לדעתי פחות מ7), בניגוד לJUNIOR הנפוץ יותר,
והרכב הספציפי הזה באמת מושקע. התקנת מזגן בלבד היא סיפור של אלפי שקלים כידוע לכם...
מדובר ברכב שנמצא בשימוש יום יומי.

הרכב אגב רשום כאספנות, דבר שלא ציינתי במודעה.
כבר היו אנשים שביקשו סכומים בדולרים בעוד השווי האמיתי של הרכב באמת היה אותו סכום רק בשקלים!!
ולכן לומדים וצריך לשאול את השאלה המכריעה לפני ביזבוז זמן וכסף יקרים

l'Anonimo
17/08/04, 15:26
חברה לא להגזים,

זה נכון שיש מלא חארות בחוץ אבל לא צריך להתנפל על כל דבר. ולא הוא לא רוצה מחיר בדולרים, ואני כבר מתחיל ממש להצטער ששמתי את המודעה הזו כי אני מרגיש פה תחת התקפה. שתהיו לי רק בריאים.

יש טלפון, דברו עם האיש. c'est tout

הנסיך.
17/08/04, 23:37
חברה לא להגזים,

זה נכון שיש מלא חארות בחוץ אבל לא צריך להתנפל על כל דבר. ולא הוא לא רוצה מחיר בדולרים, ואני כבר מתחיל ממש להצטער ששמתי את המודעה הזו כי אני מרגיש פה תחת התקפה. שתהיו לי רק בריאים.

יש טלפון, דברו עם האיש. c'est tout
אל תתחיל להצטער, פשוט החברה פה כבר עברו אי אילו חוויות שגורמות להם להיות מאוד חשדניים, זה הכל.
אף אחד לא מתקיף אותך, ותמיד יהיו מי שיגיבו, אבל באותה מידה יכול להכנס הבחור שנורא נורא נורא רוצה בדיוק אלפא כזו והנה לך מכירה...

רון.
-שזה לא יהיה מה שמונע ממך לכתוב -

l'Anonimo
18/08/04, 0:29
מצד אחד יש גוזמאים, מצד שני יש גם את אלה שינסו לחסוך כל שקל העיקר כמה שפחות להשקיע ברכב. אין מה לעשות, אי אפשר לרצות את כולם.

בכל אופן תודה לך רון...

slavochk
18/08/04, 0:39
אף אחד לא מתקיף אותך, ותמיד יהיו מי שיגיבו, אבל באותה מידה יכול להכנס הבחור שנורא נורא נורא רוצה בדיוק אלפא כזו והנה לך מכירה...
-הכוונה היתה לא להתקיף, אלא להגיד שמי שמתקשר יכול להיות נורא נורא נורא רציני, רק.......
שממש ממש ממש אין לו מספיק כסף
:smile: