Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון החמש מכבד כל עשייה שתורמת לשימור מורשת הרכב העתיק במדינת ישראל ובעולם כולו ומחבק באהבה כל רכב ששופץ במדינת ישראל ע"י בעל הרכב.

ברור לנו שלא כל רכב יכול להגיע לסטנדרטים הגבוהים ביותר של שיפוץ רכב , להזכירכם!!! אנו גם מועדון חברים בפרט וחברים לשגעון בכלל.

שלכם

נחום

-----Original Message-----

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

מועדון החמש מכבד כל עשייה שתורמת לשימור מורשת הרכב העתיק במדינת ישראל ובעולם כולו ומחבק באהבה כל רכב ששופץ במדינת ישראל ע"י בעל הרכב.

ברור לנו שלא כל רכב יכול להגיע לסטנדרטים הגבוהים ביותר של שיפוץ רכב , להזכירכם!!! אנו גם מועדון חברים בפרט וחברים לשגעון בכלל.

שלכם

נחום

-----Original Message-----

חברות היא ערך בסיסי ומרכזי בכל התארגנות אנושית. היא מהוה את הדבק שמחבר בין האנשים ובלעדיה לא ניתן.

אם הבנתי נכון את המסר, הוא בא כנגד ביקורת שהושמעה בנוגע לרמת שיפוץ של רכב זה או אחר. אני מסכים שצריך לפרגן ולתמוך בכל חבר, ו"לחבק באהבה כל רכב ששופץ במדינת ישראל" כדבריך, אולם זה לא צריך למנוע ביקורת ותחרותיות קונסטרוקטיבית בין החברים - תוך שימת גבולות מוגדרים ע"י המועדון.

אחד הדברים שחסרים בארץ לטעמי היא תחרות בונה. אם כולם בסדר בלאו הכי, למה להתאמץ ולהצטיין? מה מניע אדם (מעבר לאהבתו הבסיסית לתחביב) להשקיע את המאמץ הנוסף בשיפוץ כדי שיהיה מושלם?

בתחרויות בחו"ל, מקבלים הרכבים ניקוד ע"י שופטים, ולתחרות נקבע מנצח. המנצח מקבל פרס (תעודה/סרט/גביע) שמהוה תיגמול על מאמציו מחד ודחף לאחרים לנסות יותר בפעם הבאה. רכב שזוכה בפרסים, יכול בנסיבות מסוימות גם לעלות בערכו.

תחרות בונה - אם היא מאורגנת נכון - יכולה להעלות גם את הענין הציבורי בנושא אספנות רכב. אני לא חושב שרבים היו הולכים לראות משחק כדורגל, אם לא היו שערים להבקיע ולא היתה קבוצה מנצחת. זה לא מענין לראות אנשים רצים אחרי כדור, מענינת התחרות.

אני חושב שיטב אם המועדון היה מכניס באופן מובנה, מבוקר, וחברי, (מעל לכל), אלמנט של תחרותיות. קצת פלפל - לא יותר.

נמרוד

פורסם

נמרוד ידידי כל מילה..... בסלע!!

אני מסכים עם כל מילה שרשמת בתגובתך העניינית, ההשקה איננה תחרות! אלמנט התחרות בא לידי ביטוי בתחרות הגביע הנודד על שם שאול גלאי ז"ל שנערכת כל שנה בחנוכה, גם בתחרות זאת הקו המנחה מעבר לכל הנושא המקצועי הוא ערך החברות

בברכה

נחום

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

שלום לכולם!!! יש לי שאלה בקשר להשקת רכב משופץ. ובכן... סיימתי לשפץ רכב ורציתי להשיקו במפגש המועדון ,הגעתי עם הרכב למפגש ביום שישי שאלתי איך זה מתבצע וקיבלתי תשובה שבדיעבד נישמעת תמוהה במיקצת, שהתור להשקה ארוך וכמובן יש לתאם עם האחראים במועדון שזה זה דבר מובן בהחלט, אך מה שלא ניראה לי סביר היתה השאלה מדוע הגעתי עם הרכב ,ולאחר שהרכב נראה במיפגש אין טעם לעניין,האים עלי להבין מכך שהייתי צריך להשאירו בבית מכוסה עד אשר יגיע תורי להציגו? למנוע מעצמי את ההנאה של סיום שיפוץ ותצוגה , מוזר וזאת לאור העובדה שאין זה עניין של תחרות .ומדוע אי אפשר להשיק כמה מכוניות בו זמנית? ובכן מיותר לציין שניטל העוקץ מהעניין . ד.א חבר מועדון ותיק .

פורסם
שלום לכולם!!! יש לי שאלה בקשר להשקת רכב משופץ. ובכן... סיימתי לשפץ רכב ורציתי להשיקו במפגש המועדון ,הגעתי עם הרכב למפגש ביום שישי שאלתי איך זה מתבצע וקיבלתי תשובה שבדיעבד נישמעת תמוהה במיקצת, שהתור להשקה ארוך וכמובן יש לתאם עם האחראים במועדון שזה זה דבר מובן בהחלט, אך מה שלא ניראה לי סביר היתה השאלה מדוע הגעתי עם הרכב ,ולאחר שהרכב נראה במיפגש אין טעם לעניין,האים עלי להבין מכך שהייתי צריך להשאירו בבית מכוסה עד אשר יגיע תורי להציגו? למנוע מעצמי את ההנאה של סיום שיפוץ ותצוגה , מוזר וזאת לאור העובדה שאין זה עניין של תחרות .ומדוע אי אפשר להשיק כמה מכוניות בו זמנית? ובכן מיותר לציין שניטל העוקץ מהעניין . ד.א חבר מועדון ותיק .

תראה, כפי שכבר נכתב פה בשרשור אחר, ההשקות מתוכננות חודשים מראש.

אותר בעל פורשה שהיק את מכוניתו ביום ששי האחרון התכוון שמכוניתו תקבל את מלוא תשומת הלב של הקהל.

גם לו אתה היית מתאם תאריך חודשים מראש לא היית רוצה שמישהו יבוא בדקה התשעים ו"יגנוב" לך את ההצגה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...