Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסטלגיה,מי מכיר ?מי יודע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית שהשוטרים מתכופפים אליה היא פורד אנגלי(היו כמה שמות לבודי הזה. הוא יוצר עד 1961 כמדומני).

המכוניות שעומדות לפני הבניין הן פורד.

המכונית שמלווה על ידי משטרה היא כנראה זיל של השגריר הרוסי (העתק של פאקארד).

על פס היצור נמצאות קונטסות ובצילום על יד יש גם טנדר בריסקה.

ושימו לב שמאחורי הקונטסה השחורה (שצולמה כנראה במפעל אילין) נמצא ואגוניר דור ראשון שהורכב גם כן במפעל ושימש בין היתר את המשטרה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הקונטסה 1300 והבריסקה שעומדת לידה,הוצגו בתערוכה שנערכה בתל-אביב בשנת 65.הוואגוניר שבתמונה שירת את כוחות הביטחון(צה"ל,משטרה)והיה הראשון להשתמש במנוע הטורנדו המודרני והחזק(138 כ"ס).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מתוך הסט הראשון, כל מכוניות האח"מים מצולמות בירושלים, ברחוב יפו וברחוב המלך ג'ורג'. אני לא מזהה את האמריקנית שבתמונה התחתונה, אבל נראה שמדובר בשנות השבעים. יחד עם דגל מצרים שמתנופף בצידה, כנראה שמדובר בתמונה מהביקור ההיסטורי של הנשיא סאדאת ב-1977.

פורסם

אם כבר מדברים על אמריקאית של סאדאת, מי יכול לשפוך אור על העובדה שבערך חצי מהאמריקאיות הותיקות במועדון החמש היו לכאורה של המלך חוסיין...? :wink:

אני כמובן לא מתכוון מספרית לחצי מהמכוניות במועדון, אבל שמעתי את זה על הרבה יותר ממכונית/שתיים.

הייתכן שכל אמריקאית מהשטחים ש"הולאמה" אחרי ששת הימים הייתה אכן שייכת להוד מלכותו?

.

פורסם

חיבור המכוניות האלו להוד מלכותו חוסיין המנוח הוא אגדה נפוצה בחוגים רבים, וכל מי שאני שמעתי מספר את האגדה ומתגאה במכונית מאוסף חוסין לא ידע להציג עובדות לטענות. סביר להניח שכל המכוניות מהאוסף שהו בעמאן ולא בארמון הבלתי גמור בצפון ירושלים.

פורסם
המכונית שהשוטרים מתכופפים אליה דוקא נראש לי סטנדרט .

ראה בקצה הגריל למעלה יש שם מקום לסמל של סטנדרט שהיה בו

דגל אנגליה .

לדעתי אתה צודק, קוראים לו Standard Flying 8:

fs_103_0321.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

משום מה הפורום דורש ממני לפחות 5 תווים בהודעה,אולי בגלל שאני מצטט ?

המכוניות שעומדות לפני הבניין הן פורד. - והבניין הוא(כמעט בטוח) הטרמינל הישן והוותיק של נתב"ג

המכונית שמלווה על ידי משטרה היא כנראה זיל של השגריר הרוסי (העתק של פאקארד). - זיל 180 ללא ספק, ראה את מה שכתבתי ב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=349257#post349257

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...