Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אפשר לייבא רפליקה לארץ שמבוססת על רכב בן 30 ומעלה

ראיתי פרארי שבנויות על דטסון משנות ה70 וזה מסקרן אותי כי אם יש להם טסט בארה"ב והן עומדות בכל הקריטריונים של יבוא אני לא חושב שצריכה להיות בעיה

אותו דבר גם עם פורשה 356 או ספיידר שבנויות על חיפושיות

אני פשוט סקרן מאוד

haters will hate

פורסם

מצטער לאכזב אותך......בדקתי מספר פעמים את האפשרות ולא ניתן לייבא לארץ שום רכב אשר אינו מיוצר על-ידי יצרן מוכר, תקנה גורפת לגבי מכוניות קיט ורפליקות למיניהן...

ישנם כמה שניסו להעמיד את הרשויות בארץ בפני עובדה וייבאו רפליקות וכן מכוניות קיט, לצערי, כולן מעלות היום אבק ללא רישוי..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור, השאלה שלי היא מה לגביי רכב שברשיונות כתוב לדוגמה "ניסאן 200" וזה רכב שעומד בקריטריונים אבל הוא נראה כמו פרארי

משהו כמו זאת בתמונה, שברישיון כתוב ניסאן ושמספרי השילדה והמנוע זהים

083.jpg

haters will hate

פורסם
מצטער לאכזב אותך......בדקתי מספר פעמים את האפשרות ולא ניתן לייבא לארץ שום רכב אשר אינו מיוצר על-ידי יצרן מוכר, תקנה גורפת לגבי מכוניות קיט ורפליקות למיניהן...

ישנם כמה שניסו להעמיד את הרשויות בארץ בפני עובדה וייבאו רפליקות וכן מכוניות קיט, לצערי, כולן מעלות היום אבק ללא רישוי..

ליאור.

אני יודע ליאור שאתה צודק אבל אם תוכל להסביר איך יש רפליקות עם רישוי ישראלי, כמו של הרפליקה של המרצדס 540K והרפליקה של הבוגאטי במוזירון תפן שגם לה יש רישוי ישראלי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אני יודע ליאור שאתה צודק אבל אם תוכל להסביר איך יש רפליקות עם רישוי ישראלי, כמו של הרפליקה של המרצדס 540K והרפליקה של הבוגאטי במוזירון תפן שגם לה יש רישוי ישראלי.

צודק במאה אחוז ובכדי לא ליצור פה רעש מיותר, אני אומר שאלו שבכל זאת הוכנסו כאן לארץ, הוכנסו בדרכים.....עקלקלות....ולא ארחיב.

באופן סדיר/ישיר/חוקי/נורמלי....לא ניתן..

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מה לגבי קייטרהם??? וואסט פילד (ב 2013) אותם אפשר לייבא?

רכב ליום יום - מרצדס ארוכה ארוכה בצבע ירוק

רכב לסופ"ש - אלפא רומאו ברטונה GTV 2000

פורסם

סליחה טעות שלי, התקוונתי כרכב אספנות בן 30 שנה. לכן גם אמרתי 2013 לווסט פילד כי הם התחילו לייצר ב 1983.

רכב ליום יום - מרצדס ארוכה ארוכה בצבע ירוק

רכב לסופ"ש - אלפא רומאו ברטונה GTV 2000

• תוכן חדש...