אני מכיר את תומר, הוא אפילו מוכן להתחייב שאם לא יהיה לך קו כמה ימים, תוכל להשתמש בנייד שלו :wink:
Black Joker
21/06/12, 10:36
10 דקות מול המחשב ולחסוך לפחות 25 ש"ח לחודש לא שווה את הזמן שלך?
אני מוכן בעצמי לעשות את התהליך בשבילך ותתן לי את ה-300 ש"ח שאתה משלם אקסטרה (לכל קו) לשנה כיום, שנה הבאה הרווח שלך.
חזרנו לדבר על הקווים הסלולארים, נכון?...:)
אני לא אחד שממלא טופס+אשראי באינטרנט ופשוט יושב ליד הטלפון ומחכה שיחזרו אליו. אני קם מוקדם בבוקר וניגש למרכז השירות, ע"מ לסיים עם זה. לצורך העניין, אם ההפרש היה 20 ש"ח, אז לא, הזמן שלי לא היה שווה את זה, מה עוד שיש לי "הטבה" של טלפון באוטו. בכל מקרה, כפי שטענתי כבר, ההפרש פה הוא הרבה יותר מ-20 ש"ח ולכן אני כן אעשה את המאמץ, כאשר אנשים יפסיקו כבר להפחיד אותי! :(
טוב בשבילך אני מוכן ללכת למרכז של הוט, ממילא אני צריך ללכת לשם בשביל עצמי אז עד הדרך נטפל גם בך.
בעניין ההתחייבות שלי, יש לי פה משהו כמו 3 קוים של שיחות נכנסות בחברות הגדולות וזה סתם קוים שזרוקים לי במגרה ככה שלפחות בנכנסות אין בעיה.
וסתם לידע כללי, הבעיות של שיחות נכנסות, היו לי באורנג' ב-4 שנים האחרונות, אז לפחות אני משלם פחות על אותה הבעיה.
מתחיל להימאס לי מהוט, שלחתי להם מייל על בעיות קליטה, הם לא חוזרים אלי (אני לא מתכוון לחכות לנציג על הקו שעה)
פתאום שני הקווים מודיעים לי הבוקר "אין שירות" (אני ביקשתי שירות? אני רוצה קו!), מכבה, מדליק, מחפש רשתות, בסוף יש קו
אם הבעיות ימשכו אני עובר לגולן
נ.ב.
הטלפון תומר גם בתדר 850! (ברמי לוי (תשתית פלאפון) לא היתה שום בעיה כזאת)
ניוד מתאחר?
אתמול בערב (18:00 בערך) הפעלתי את הסים של גולן, לטובת ניוד קו מאורנג'.
ניוד נקבע להיום בשעה 8:19, ונמסר שאקבל עדכון במייל.
עד שעה זאת, הקו באורנג' פעיל, ולא קיבלתי שום עדכון.
יכול להיות שאורנג' מעכבים אותי?
אגב, גם אני קיבלתי SMS אוטומטי מאורנג'. אחד בעת קבלת קוד האימות לסים (במהלך ההזמנה) והשני בהפעלת הסים של גולן.
בין לבין קיבלת שיחות משני נציגי אורנג' (לטענתם. השיחות התקבלו מקידומת 054 כמובן).
הראשונה טענה בתוקף שהיא גם בעד החברות החדשות, ואפילו דוד שלה הוא השר "אליהו כחלון", או בעצם שאליהו זה הדוד, ומשה הוא קרוב משפחתה, חוסר עקביות בבלבולי המוח לא חסר שם :lol:.
השני - ביום שלישי:"מה קורה גבר? אני רואה פה שגולן רוצים את הקו שלך? לשחרר להם? אתה בטוח? רוצה חבילה?"
-"אין לי בעיה לשמוע מה יש לך להציע, אבל לא עכשיו, אתה מוזמן להתקשר יותר מאוחר."
"אז לשחרר את הקו שלך גבר?"
-"כן."
אין ספק שאנחנו מפסידים שירות לקוחות איכותי בחברות הוותיקות. :-P
באחת הכתבות שר התקשורת מפיל את האשמה בעיכוב הניוד בחברות הננטשות. זאת אומרת שהחברה שאתה עוזב לא משחררת את הקו שלך ולכן אתה לא מנוייד.
מתחיל להימאס לי מהוט, שלחתי להם מייל על בעיות קליטה, הם לא חוזרים אלי (אני לא מתכוון לחכות לנציג על הקו שעה)
פתאום שני הקווים מודיעים לי הבוקר "אין שירות" (אני ביקשתי שירות? אני רוצה קו!), מכבה, מדליק, מחפש רשתות, בסוף יש קו
אם הבעיות ימשכו אני עובר לגולן
נ.ב.
הטלפון תומר גם בתדר 850! (ברמי לוי (תשתית פלאפון) לא היתה שום בעיה כזאת)
תבדוק אם אופציית הנדידה בפלאפון שלך מאופשרת.
פניתי לאורנג', מבחינתם אכן יש אפשרות להחזיק קו / למשוך אותו חזרה במהלך ניוד, אך זה לא המצב אצלי וזה תקלה נקודתית אצל גולן (והנציג שמע על הרבה בעיות אצלם).
מוזר לי, אבל אין מה לעשות חוץ מלהמתין.
למעוניינים - הוצעה לי חבילת חיילים/סטודנטים:
שיחות וSMS ללא הגבלה.
אינטרנט 2GB והאטת קצב בסיום החבילה.
שיחות לחו"ל ל41 יעדים, לקנדה וארה"ב גם לנייחים.
במחיר 109/110 ש"ח לחודש.
כחלון הזה, לא נח לרגע! (http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3574893,00.html)
המשרד מצוי כעת בשלב הכנת מכרז שבו יתמודדו חברות פרטיות על הקמת ותפעול המערכת, שככל הנראה תשאב מידע, באופן ידני או אוטומטי, מחברות התקשורת והטלוויזיה הישראליות, ותאפשר לצרכנים להשוות בין החבילות השונות של החברות.
תבדוק אם אופציית הנדידה בפלאפון שלך מאופשרת.
מאופשרת, בבית אני כל 2 דקות עובר מהוט לפלאפון ובחזרה :?
הניוד הכי קל שהיה לי בחיים.
נרשמתי באתר של גולן לפני כשבוע, ביום שישי קיבלתי את הסים והניוד נקבע ליום ראשון בבוקר.
ביום ראשון ב10 בבוקר בוצע הניוד. גולן שלחו SMS עם ההגדרות של האינטרנט.
תוך חצי דקה גם האינטרנט חזר לעבוד.
שלום ולא להתראות פלא' בתקווה שלא ניפגש יותר.
עדכון לגבי הקליטה בהוט, בחרתי ידנית ברשת פלאפון (אליה ממילא אני נודד כשאין פריסה של הוט באזור) בינתיים הכל תקין
Black Joker
24/06/12, 19:46
רציתי לשאול איפה אתה גר, אבל אני רואה שרשמת כפר יונה. זה בהחלט מוזר שאין לך קליטה :(.
פשוט תסכול.
סים הוזמן ב13, הופעל ב20.6 בערב, ניוד נקבע ל21.6 ב8 בבוקר (חמישי שעבר)
ניוד מאורנג' לגולן - עד לרגע זה לא בוצע.
אני אחרי 2 שיחות זועמות (אחת בחמישי ואחת היום) עם אורנג' לוודא שהקו שלי לא מוחזק אצלם (בעקבות שיחה ביום שלישי-19.6 מנציג שחושב שעשינו שבוע שדאות ביחד: "שומע? גולן רוצים את הקו שלך, לשחרר להם? רוצה לשמוע על חבילות? בטוח? לשחרר להם?")
את גולן תפסתי ביום שישי ב12 בצהריים, אמרו שהיום "הבחור שאחראי על זה" יטפל בזה והניוד יבוצע, התחלת חיוב מבחינתי החל ב25 בחודש (99 ש"ח על מחזור החיוב שמתחיל).
כאמור הניוד לא בוצע, וניסיתי לתפוס את גולן בטלפון כ10 פעמים, שכרגיל כל שיחה מתנתקת לאחר 7:30 דקות כל פעם.
בנוסף, ביום חמישי מילאתי טופס תקלה בפייסבוק של גולן, ביום שישי בערב שלחתי "תלונה" באתר של משרד התקשורת, עם השתלשלות המקרה.
מיותר לציין שגם אני העברתי שני קווים מסלקום (בחשבון אחר) בצורה חלקה כבר לפני שבועיים.
עדכון
בשעה 21:08 תפסתי בגולן נציג חביב מאוד בשם מג'די.
לטענתו הקו שיחק הלוך חזור עם אורנג', היו מספר תקלות במשיכה במהלך היום.
לפי איך שהוא מתאר זה נשמע ממש פינג פונג.
לאורנג' ממש קשה לוותר על הקו שלי? או שכשהתקשרתי להתלונן הם חשבו שאני בכלל מנסה לנהל מו"מ על חבילה?
העדכון האחרון שנרשם בחשבון שלי זה שנקבע עדכון ב8:05 בבוקר מחר.
מג'די הבטיח לחזור אלי מחר על הבוקר, מקווה שאחרי הניוד.
מספיק להיות פראייר.
משרד התקשורת יצאו כבר בהצהרה\הבהרה (בגולבס או מרקר, לא זוכר) על כך שהאחריות הבלעדית לכל תהליך הניוד בידי המפעילה הישנה שלך, בתור תגובה לעשרות התלונות שהם קיבלו על הוט\גולן.
את הכעס תפנה למקום הנכון ידידי :)
חד משמעית מסכים איתך.
התלונה למשרד התקשורת - כלפי אורנג'.
השיחות הזועמות - אל אורנג'.
היום קיבלתי את החשבונית מסלקום ובה ה"חיוב היחסי" עבור התקופה שקדמה לניוד לגולן.
החשבונית מאוד הרגיזה אותי. סלקום גבתה ממני בגסות 98.70 ש"ח עבור תקופה קצרה מאוד של 8 ימים בלבד.
כשהתקשרתי לברר מדוע, הנציגה התפלאה על שאלתי והסבירה לי כי בגלל שלא הייתי כל החודש בסלקום, לא הגעתי "למדרג" שמאפשר את קבלת ההנחות.
זה רק ממחיש ומדגיש את ההתנהלות של המונופולים ואת המדיניות המסואבת שלהם שכוללת רמיסה בוטה של כל שבב של הגינות כלפי הלקוח. לא נורא, עלה לי עוד כמה שקלים ללמוד את הלקח. סלקום, אתם עוד תתחננו בפני הנוטשים שיחזרו אליכם. האמת, אני לא רואה מצב שזה יקרה בקלות - תצטרכו להציע פיצוי מאוד גדול לכל לקוח בר דעת.
כנראה שזה גם מה שמחכה לי מפלאפון...:roll:
ואני מניח שגם מי שיפרוש מאחת החברות החדשות יזכה להפתעות דומות.
TheHunter88
25/06/12, 21:00
לי יצא אחלה, בידיוק אחרי שסיימתי חשבונית מלאה עם אורנג', נעשה הניוד לגולן. שילמתי לאורנג' בהוראת קבע, כך שגם אותה סגרתי וביטלתי שלא יוכלו לגעת בי בשום צורה.
מחזור החיוב בגולן מתחיל ב 25 לחודש לא?
שיניתי מסלול ב 22 לחודש וזה עדיין מראה לי שהמסלול יכנס לתוקף "החל מתקופת החיוב הבאה".
מישהו שינה מסלול ויכול להגיד מתי זה נכנס לתוקף?
היום קיבלתי את החשבונית מסלקום ובה ה"חיוב היחסי" עבור התקופה שקדמה לניוד לגולן.
החשבונית מאוד הרגיזה אותי. סלקום גבתה ממני בגסות 98.70 ש"ח עבור תקופה קצרה מאוד של 8 ימים בלבד.
כשהתקשרתי לברר מדוע, הנציגה התפלאה על שאלתי והסבירה לי כי בגלל שלא הייתי כל החודש בסלקום, לא הגעתי "למדרג" שמאפשר את קבלת ההנחות.
זה רק ממחיש ומדגיש את ההתנהלות של המונופולים ואת המדיניות המסואבת שלהם שכוללת רמיסה בוטה של כל שבב של הגינות כלפי הלקוח. לא נורא, עלה לי עוד כמה שקלים ללמוד את הלקח. סלקום, אתם עוד תתחננו בפני הנוטשים שיחזרו אליכם. האמת, אני לא רואה מצב שזה יקרה בקלות - תצטרכו להציע פיצוי מאוד גדול לכל לקוח בר דעת.
לי הנבלות אורנג',לקחו 400 ש"ח,"דמי יציאה מתוכנית"
אפילו,מכשיר טלפון לא לקחתי מהם,רק כרטיס סים
לא נורא,אחרי 5 חודשים בגולן,ההפרש בין המחירים יכסה את הקנס הזה.
לי יצא אחלה, בידיוק אחרי שסיימתי חשבונית מלאה עם אורנג', נעשה הניוד לגולן. שילמתי לאורנג' בהוראת קבע, כך שגם אותה סגרתי וביטלתי שלא יוכלו לגעת בי בשום צורה.
הייתי שמח לבטל להם את ההרשאה לחייב את החשבון אבל במשך 27 החודשים הקרובים הם עוד יגבו ממני כ3 ש"ח בחודש עבור הסים. שיבושם להם.
אז תשלם להם אותו במכה אחת ותסגור להם את הדלת סופית. הם ישמחו לקבל עכשיו את כל היתרה.
קיבלתי קו מהחברה ורציתי לעבור לביג טלק כדי לא לשלם מינימום 35 שקל אצל אורנג
אבל מה , 100 שקל מעבר + בלאגן להחזיר אחר כך
אז אחרי 10 שנים ,הגיע הזמן לעבור
בהוט אני לא אשלם שקל (39 שקל לסים )
תוך כמה זמן הם יעשו ניוד אם אניניגש למרכז שירות ?
יש מרכז שרות של HOT בקריית שמונה , אבל לא ברור איפה זה (איזור תעשייה גליל עליון)
מישהו היה שם ויכול לכוון אותי ?
ניתן להקפיא קו באורנג' ללא עלות למשך 3 חודשים, כל 3 חודשים מתקשרים ומקפיאים שוב.
בשביל מה להקפיא? ולזכור להתעסק עם זה כל 3 חודשים?
אני הייתי מציב לאורנג' אולטימטום - או המרה לביג טוק חינם כאן ועכשיו או מעבר להוט.
יש מרכז שרות של HOT בקריית שמונה , אבל לא ברור איפה זה (איזור תעשייה גליל עליון)
תשאל אנשים איפה מרכז שירות מירס
גולן עדיף ואתה לא צריך לצאת מהבית בשביל זה. הכל באינטרנט ובדואר.
יהודה
פניה אחת יותר צפונית לביג - מרכז שירות MOTOROLA / MIRS.
ובשביל להשבית קו - עדיף הוט על פני גולן מכיוון שאין תשלום חודשי.
חברים , מישהו יודע או שיכול להראות לי איפה רשום רשמית לאיזה מהירות הגלשיה יורדת אחרי ניצול 3 GB בגולן טלקום? זה פקטור חשוב אצלי
רק מעדכן: חיבור חלק לגולן. אינטרנט במהירות של כפול 4 ממה שקיבלתי בסלקום. בנתיים אני happy camper
שאלה עבור הוריי:
לאבי יש NOKIA 3120C-1C (http://www.slolari.com/slolari/reviews/nokia.3120c.php)
לאמי יש NOKIA 7390 (http://www.gsminfo.co.il/nokia_7390-1691.html) (דגם שנרכש בארץ מחנות פרטית, עם עיברית מלאה).
האם שני המכשירים האלה תואמים לרשת של גולן?
bagira (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=6449), אין בעיה לעבור עם מכשירים אלו לגולן.
היתרון בגולן שיש לך גם כיסוי דור 2 בגלל הסכם נדידה עם סלקום.
אני העברתי 4 קווים לגולן והכל היה חלק ומהיר.
מומלץ.
עדכון לגבי הוט
הייתי שם ועשיתי ניוד למרות שאמרו לי שיהיה בעית קליטה כי המכשיר (Samson Omnia) לא בתדר הנכון
מכיוון שזה לא מפריע לי (המכשיר ישב בבית ולא יהיה בשימוש) הלכתי על זה
אמרו 3 שעות ניוד אבל בגלל תקלה זה לא תפס מיידית
את הסמס מאורנג קיבלתי רק ב1
עדיין לא היה ניוד
מקווה שלא נכנס לחודש יולי ויתקעו אותי אורנג בעוד תשלום
ולגבי המרכז שירות
רוב הלקוחות היו של מירס והרגישו בבית ונגשו לפקידים כאילו הם חברים ממי הילדות
והם לא צריכים פתק של תור
חפיף , אני לא מתכוון להגיע לשם יותר בכל מקרה (או אני מקווה כך)
bagira (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=6449), אין בעיה לעבור עם מכשירים אלו לגולן.
.
אבא ואמא מודים לך על התשובה המהירה. :wink:
בוצעה נדידה לשני הקוים
Black Joker
28/06/12, 16:03
עדכון לגבי: סלקום הציעו לי חבילה, בה SMS/דקת שיחה יעלו לי 19 אגורות. בנוסף, אחרי טרטור לא קטן עם פתיחה של המכשיר לSIMFREE והליכה פעמיים למרכז שירות, הציעו לי להחליף את המכשיר לאחד מחודש SIMFREE והסכמתי. אני מודע למשמעות המילה "מחודש" ולמרות שלא קיבלתי שירות חלומי, הם הצליחו להתעלות על עצמם בסוף.
בשורה התחתונה: החלטתי שהורדת דקת שיחה מ-35 אגורות ל-19 אגורות והאפשרות לשמור על מכשיר טלפון במכונית, בהחלט מתאימים לי כרגע. אני לא סובל בלוטוס.
בכל מקרה, אני לא מחוייב לשום דבר והמכשיר כבר סימפרי, אז אני לא כבול והחלטתי להיות שמח בחלקי.
תודה לכולם על העזרה ובהצלחה לכולנו.
חברים , מישהו יודע או שיכול להראות לי איפה רשום רשמית לאיזה מהירות הגלשיה יורדת אחרי ניצול 3 GB בגולן טלקום? זה פקטור חשוב אצלי
12345
החבילה שלך (של ה19 אגורות) היא עם מינימום שימוש של 69 ש"ח.
אבסורד, זה כבר קרוב למחיר של חבילה לא מוגבלת.
ובטח גם מחייבים אותך עוד כמה שקלים על שירות הסים הכפול.
אם אתה כל כך צריך את מכשיר הרכב והשימוש הוא יחסית מעט דקות,
אז שקול פשוט להזמין שני קווים של גולן במסלול 9.90.
החסרון העיקרי הוא שמי שמתקשר אליך ייאלץ לנסות מספר שונה כשאתה לא עונה כי אתה בנהיגה.
או שנכנסים לרכב ועושים מהטלפון הנייד עקוב אחרי לטלפון ברכב ואז כולם מתקשרים למספר אחד.
את המספר ברכב אם אתה מבצע מספר שיחות מועט, תעשה קו של הוט לא דיברת לא שילמת ובנייד שלך תשים קו של גולן או הוט ללא הגבלה והעקוב אחרי לא אמור לעלות לך תשלום נוסף.
אין עקוב אחרי בגולן טלקום, התכונה לא מאופשרת מעל גבי הרשת שלהם.
אז אם בהוט כן אז לעשות שם את הקו לנייד גם כן
Black Joker
28/06/12, 19:09
החבילה שלך (של ה19 אגורות) היא עם מינימום שימוש של 69 ש"ח.
אבסורד, זה כבר קרוב למחיר של חבילה לא מוגבלת.
ובטח גם מחייבים אותך עוד כמה שקלים על שירות הסים הכפול.
אם אתה כל כך צריך את מכשיר הרכב והשימוש הוא יחסית מעט דקות,
אז שקול פשוט להזמין שני קווים של גולן במסלול 9.90.
החסרון העיקרי הוא שמי שמתקשר אליך ייאלץ לנסות מספר שונה כשאתה לא עונה כי אתה בנהיגה.
מינימום שימוש של 310 דקות/SMS ל-60 ש"ח. אני עדיין לא מגיע לדקות שיחה שיצדיקו הוספה של 30 ש"ח.
החזקת סים נוסף, עולה לי כ-7 ש"ח בחודש. אבסורד? אני לא יכול להסכים איתך יותר. מאוד מרגיז ומטומטם, אבל אין מה לעשות בנידון, לפחות לפי מה שאני הבנתי.
אני לא כ"כ צריך את המכשיר טלפון הקבוע במכונית והוא אפילו כבר SIMFREE ויש לו ביקוש, אבל עדיין אני רגיל אליו והסרתו גם תחשוף שניים-שלושה חורים לא נעימים למראה, כך שאני מעדיף להמנע מכך (בקיצור, הסיבה היא יותר קוסמטית, נכון להיום).
אני לא מתכוון להחזיק שני קווים/ שני חשבונות סלולאריים שונים ולהתבלגן יותר מדי. כנראה שתשלום של 60 ש"ח במקום 30-40 ש"ח, כן שווה לי בשביל לחסוף לעצמי בלאגן אפשרי. במידה והחברות החדשות יאפשרו קבלת 2 סימים, זה יהיה אחרת.
אם הבנתי נכון מהטרייד, לגולן אין אפשרות לעשות עקוב אחריי והסים של הוט לא תומך במכשיר ספיריט. עוד פעם, למה להסתבך? :)
אז מה היה לנו?
* חבילה ישנה של 200 SMS/דקות שיחה ב-70 ש"ח.
* חבילה חדשה של 310 SMS/דקות שיחה ב-60 ש"ח.
זה לא מושלם, זה אפילו לא קרוב להיות, אבל אפשר להסתכל על זה כהתחלה. אני זוכר שלפני שנתיים, שילמתי כ-70 אגורות לדקה.
לקחתי בחשבון שהמכשיר שלי תומך רק בתדר אחד ולמרות שאני לא חושש כ"כ מבעיות קליטה, צריך לקחת בחשבון שאם זה יקרה, אז זה לא יהיה מדע בדיוני.
מה יהיה? בתוכניות כרגע אייפון 5 ואז גם נצטרך אינטרנט וזה יהיה שלב המבחן הבא של סלקום. כאמור, אין לי שרשראות ברזל על הידיים:).
עדכון לגבי גולן:
שבועיים הייתי בסטטוס "בניוד פנימה" אחרי שקיבלתי הודעת שגיאה בהפעלת הסים (הקו הישן המשיך לעבוד).
במהלך השבועיים התקשרתי 3 פעמים למוקד שלהם כשבכל פעם הובטח לי שיטפלו בבעיה בהקדם ויחזרו אלי באותו היום כדי לעדכן.
באף אחת מהפעמים לא טיפלו ולא חזרו.
אחרי שבועיים, בפעם הרביעית שהתקשרתי תוך איומים שזה נסיון אחרון לפני שאני מנייד לחברה אחרת, טיפלו בבעיית הניוד וכבר באותו ערב היה לי קו של גולן.
בדקתי שיחות יוצאות/נכנסות מול מספר רשתות אחרות ונראה שהכול עובד בסדר.
האינטרנט מרגיש יותר מהיר אבל לא טרחתי למדוד מהירות לפני המעבר כדי להשוות כמו שצריך.
עדכון לגבי גולן:
אחרי שבועיים, בפעם הרביעית שהתקשרתי תוך איומים שזה נסיון אחרון לפני שאני מנייד לחברה אחרת, טיפלו בבעיית הניוד וכבר באותו ערב היה לי קו של גולן.
שתי דקות הם בשוק וכבר כדי לקבל שירות צריך את משפטי הקסם של "ניתוק", "ניוד לחברה אחרת" וכו' ?!
יש כבר נתונים באיזשהו מקום לגבי כמות העוזבים של שלושת העושקות?
שלום חברים,
אתמול בשעה טובה עברתי לגולן טלקום לחבילה של 99 ש"ח.
השאלה שלי היא כמה אני אמור לשלם החודש? מכיוון שאצל אורנג' הגעתי לבערך יום לפני תחילת החשבון החדש ככה שהגיוני שאני אשלם להם את מלוא התשלום אבל לגולן מה?
הדבר שממנו הכי פחדתי לעבור להוט - מקווה שזה החיוב של החשבונית החודשית ולא סתם חיוב כמו בטלוויזיה.
עברתי ב7.6 וחייבו אותי אתמול בויזה בסכום של 18 שקלים, מה שלא נראה סכום יחסי מ89 שקלים של 20 ימים.
מרכז השירות סגור עכשיו אז רק יום ראשון נוכל לברר את זה.
ועוד דבר נוסף:
יש למישהו מושג אם בעתיד אפשר יהיה להתחבר למשתמש באתר של הוט?
כמו שיש לכל שאר החברות?
הודעה שנכנסה לשרשור הלא נכון - בבקשה למחוק.
עזבו הכל, אתמול קיבלתי הודעה קולית - נכנסתי לתא כדי לשמוע ואחת האופציות שם הייתה לבטל את התא הקולי :D בלי חירטוטים של נציגי מכירות. לא יודע אם יש פה עוד אנשים ששונאים תא קולי, אבל אם יש שתדעו שזה אפשרי
באתר של גולן ישנה אופציה לשלוט על התא קולי ועוד מספר פונקציות נחמדות שבעבר באמת היה צריך נציג שירות.
הכל אפשר לעשות הרי דרך האינטרנט.
מי שחיפש פעם תמיכה טכנית באתר של חברה סלולרית (וראה שאין ממש - כל האתר מכוון למכירת עוד ועוד דברים) יבין זאת מיד - הסיבה היחידה לקיומם של נציגי שירות היא מכירות ועוד מכירות.
לדחוף פרסומות ומבצעים כשמחכים לנציג.
הרבה חברות עובדות כך, גם ביטוח ישיר לדוגמה - פרסומת נדחפת ומבזבזת כ-15 שניות מזמני עוד לפני שהגעתי לתפריט הראשי.
יש כבר נתונים באיזשהו מקום לגבי כמות העוזבים של שלושת העושקות?
בבקשה! (http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3574341,00.html)
מליון נוטשים נכון ללפני שבועיים ועוד 3 מליון שטוענים שיעברו ברגע שתיגמר ההיסטריה והעומס.
מה שלי, לקוח לשעבר של אורנג במשך 10 שנים, גורם הכי הרבה נחת זה ש 40% מהנוטשים, נטשו את אורנג' והם כיום במאזן הגרוע ביותר. הללויה!
http://www.calcalist.co.il/PicServer2/20122005/269151/66.jpg
באגירה - אתה יכול לציין מה מקור הנתונים ומה משמעות המספרים?
האם מדור רק בלקוחות פרטיים?
יש בתגובתי קישור לכתבה.
תלחץ על ה"בבקשה".
יש בתגובתי קישור לכתבה.
תלחץ על ה"בבקשה".
סליחה שפקששתי את הקישור.
אישית העברתי 4 קוים לחברות החדשות ופתחתי עוד קו נוסף - עד כה היו לי 5 קוים פעילים באורנג' - כעת נותר רק אחד, ויש עוד 3 בהוט ושניים בגולן. אשתי נשארה עם הקו של העבודה בפלאפון - המעסיק שלה הוא גוף גדול ואני מניח שבחידוש החוזה (בעוד 2-3 חודשים) היא תקבל שם תנאים מצויינים. מעבר לכך במהלך השנה האחרונה ביצעתי כבר 4 ניודים לפני הופעת החברות החדשות.
הקליטה בכולם מצויינת, השירות הטלפוני של גולן לא קיים וזה של הוט הצריך הרבה סבלנות, לגולן יש יתרון בניהול הקוים דרך המרשתת והחשוב ביותר - כיסוי מצויין ואינטרנט מהיר.
מצד שני - בין החברים שלי כמעט לא מצאתי מתניידים, בקושי כמה מתעניינים.
to err is human to forgive divine
:lol:
הוט מובייל וגם גולן טלקום הם במגמת שיפור מבחינת שירות, כי הלחץ מעט ירד.
השבוע אחי העביר 2 קווים פרטיים שלו (אחד שלו ואחד של אישתו) כאשר באחד מהם הכל עבר חלק לחלוטין ואילו בקו השני (דווקא בקו שלו) כלום לא עבר. לאחר כמה ימים הוא יצר קשר עם גולן טלקום (היה קשה להשיג אותם, אבל בסוף הצליח) ול"מזלו" נפל על נציגת שירות (לא ברור מה הקשר בין הנציגה לשירות) שניתקה לו בפנים אחרי כמה שניות.
אחי לא התאייש והתקשר שוב עד ששוב הגיע לנציגה (אחרת), שם קיבל שירות מצויין. אומנם הניוד לא עבר בשעה שהיא אמרה - אבל היא כן טרחה להתקשר ולעדכן שזה מתעכב והתקשרה שוב לוודא (לאחר הניוד) שהניוד הצליח והכל עובד.
סה"כ הם מאוד משתדלים ולא הכל עדיין מושלם, אבל החיסכון הכספי החודשי הוא עצום.
שמח לראות שאורנג' סוף סוף מקבלים את העונש המגיע להם, חארות.
איציק
היתי היום ליד הגולפיטק על הירקון בת"א, כמה שניות היתי בלי קליטה בכלל, ביצעתי סריקה לרשת ועוד לפני שהסתיימה הסריקה זה החזיר את הקליטה 100 אחוז. לעומת זאת מישהי עם אייפון ברשת פלאפון אכלה קש ולא היתה לה קליטה בכלל למרות שניסיתי להינעל אצלה ידנית על פלאפון זה לא עזר.
הזוי משהו
לכל חברת סלולר יש חורים בכיסוי. אשתי, למשל, מחזיקה בקו של פלאפון מטיעם העבודה. כאשר היא מתקרשת אלי ביציא מהעבודה אני יודע בדיוק כמה זמן יש לי עד שהשיחה תנותק - בגלל חור בכיסוי. זה היה נכון ברשת ה-CDMA הותיקה ונכון גם ברשת ה-UMTS החדשה. גם לי יש בעיית כיסוי באורנג' באחד המשרדים שבהם אני עובד.
מישהו שם לב לאחד מקישורי "נושאים דומים"?
משהו ישן (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147057) :-P
שלג דאשתקד.
איזה תענוג לקבל חשבונית על 99 ש"ח לא משנה מה תעשה עם המכשיר, לעומת ה 380 ש"ח של חודש שעבר.
ת-ע-נ-ו-ג!!!
טוב, חייב לשאול לפני שאני מתעצבן וקופץ למרכז שרות של פלאפון להצטרך אליהם.
הצטרפתי להוט מובייל ביום רביעי שעבר, מייל הגיע באותו רגע המאשר את שעשיתי.
רציתי לדעת אם ה-SIM הגיע כבר לאשדוד אך בשרות ותמיכה שלהם לא עונים כלל (במקרה יש לי יום חופשי אז יכלתי להשאיר את הקו בהמתנה כ-45 דקות).
כמובן שבמכירות עונים מייד אך הם מנתקים (=מעבירים לתמיכה) ברגע שהם שומעים שאני לא לקוח מתעניין.
יש מה לעשות?
אני מבצע המון משלוחים בדואר ומכיר קצת את הדינמיקה של העניין.
כאשר אני שולח ביום ראשון מוקדם בבוקר, בשני זה כבר אצל הלקוח.
אם אני שולח בחמישי, זה מגיע רק ביום שני-שלישי.
רביעי ביצעת הזמנה, חמישי הסים רק יצא והגיע לסניף הדואר המקומי שממנו נשלח הסים.
אם הנציג הגיע לסניף אחרי שהחבילות ממנו נאספו (בד"כ מאוד מוקדם בבוקר), אז הסים כבר נשאר ללון שם לסופ"ש או שמקסימום נאספו בשישי (רק בסניפי דואר גדולים) והגיע למרכז החלוקה האזורי.
ראשון על הבוקר הסים יצא, היום, מקסימום מחר, הוא אצלך.
סבלנות.
בתור הערה בונה להוט, היה נחמד אם במייל האישור הם היו מציינים את המק"ט של החבילה בדואר ישראל, זה מה שאני עושה וכך הלקוח יכול לעקוב אחר החבילה בלי להתקשר כל 20 דקות ולהציק, "עוד לא הגיע, שלחת את החבילה בכלל? מתי שלחת? איזה צבע החבילה? לאיזה כתובת שלחת?" וכו'.
הלקוח מבסוט שהוא כל הזמן יודע איפה החבילה ואני גם נותן שרות טוב וגם יש לי שקט תעשייתי מהלקוח.
אין לי בעיה, רק רציתי לשאול....רק שאין את מי לשאול.
(מוכרים לי ענייני הזמנים :-) מהמפעל שבו אני עובד - אין "קסמים" בדרך-כלל)
חברים אשמח לעזרתכם.
ביצעתי ניוד להוט מובייל.
לאחר הכנסת הסים הטלפון "נתקע", לא ניתן לקבל שיחות נכנסות בכלל, שיחות יוצאות רק דרך הסים הישן של סלקום.
כשמכניסים את הסים החדש, מתקבלת הודעה: "phone freeze SIM, לא זמין נא פנה לספק השירות".
מיותר לציין שלא הגיע כל גאולה מנציגי השירות השונים (שעות על גבי שעות של המתנה לנציגי שירות) בהוט מובייל מתנערים מאחריות לחלוטין, ומאשימים את סלקום.
אשמח לעזרתכם.
המכשיר: SAMSUNG F-480
אלי.
אלי,
פעם הבאה לפני שאתה מבזבז "שעות על גבי שעות" בטלפון תשאל כאן :lol:
המכשיר שלך נעול לסים זר (כלומר נקנה לפני שהחוק השתנה וחייב את סלום\אורנג\פלאפון למכור מכשירים SIMFREE) והדרך היחידה לפתוח אותו היא לגשת לסלקום ולבקש פתיחה, לפי חוק הם חייבים לעשות את זה בחינם.
דוד שלי במקרה גם הסתבך עם אותו טלפון וסלקום, אני אצטט את עצמי:
חברים, מצב מאוד מרגיז וכדאי שתדוע - הגיע עכשיו דוד שלי לסלקום בחדרה עם טלפון מסוג סמסונג F480 וביקש פתיחה לסים זר, בהתאם לחוק. (המכשיר נקנה בסלקום בעבר) אך ברגע שהנציגים ראו סים של גולן טלקום בפנים פשוט עלה להם הפיוז ובסוג של נקמה אישית סירבו בכל תוקף לפתוח אותו בחינם, אלא רק תמורת 170שח (סכום הזוי לכל הדעות).
אני הדפסתי לו את הודעת העיתונות של משרד התקשורת שבה רשום שחור על גבי לבן שהם מחוייבים לפתוח אותו בחינם ללא שום תשלום, ומקווה שזה יעזור בדרך כלשהי אך נראה כי סלקום מנסים לבלום בכל דרך מעבר של לקוחות ישנים לחברות החדשות.
ראו הוזהרתם.
מי שיצטרך, הנה הלינק: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2441.pdf
תודה רבה לך. :wink:
אין כמו הפורום הזה.
מישהו קיבל כבר את החשבונית הראשונה מהוט מובייל?
נראה כאילו חייבו אותי פעמיים על הסים. בפירוט כרטיס האשראי כבר ירדו 39 ש"ח החד פעמיים לפי חודש, ולפני יומיים ירדו ה-122 שנראים בחשבונית:
http://up353.siz.co.il/up3/mnu0dzlgyorm.png
הגיע הזמן, גם רמי לוי מצטרך לחבילה ללא הגבלה מ88 ש"ח.
המפעילה הוירטואלית "רמי לוי תקשורת" צפויה להשיק חבילת סלולר "ללא הגבלה", לאחר שזו חידשה והתאימה את חוזה האירוח שלה עם פלאפון, כך שיתאפשר לה למכור חבילה "ללא הגבלה". החבילה החדשה של רמי לוי צפויה לעלות ללקוח הסופי 88 ש"ח, אך ככל הנראה, החברה גם תציע הנחה או הטבה מסוימת ללקוחות רשת השיווק. החבילה החדשה של רמי לוי תכלול שיחות והודעות "ללא הגבלה" ונפח של 1GB לגלישה סלולרית.
ככל הנראה, מהירות הגלישה של רמי לוי תישאר ללא שינוי ותהיה מוגבלת לעד 2Mbps. בניצול מלא של חבילת הגלישה, מהירות הגלישה תואט ל-200Kbps. מי שיירצה, יוכל לרכוש תוספת לחבילת הגלישה - 5GB בתוספת של 55 ש"ח לחודש או 10GB בתוספת של 89 ש"ח לחודש. ככל הנראה, ההצטרפות לחבילה החדשה של רמי לוי תתאפשר כבר מיום רביעי.http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFuEkkFuFFvbkXyNsw&tmpl=pkt7&style=pkt7
טוב של התניידתי לפלאפון יש אחלה תשתית.
הוט האלה גרועים, 40 דקות בטלפון כדי להחליף תוכנית. בגולן 2 דקות דרך האתר והכל מסודר.
עוד שיחה ואני כבר שעה -10 דקות ללא מענה מהוט מובייל. פשוט חברה גרועה גם באינטרנט.
עם שרות לקוחות כזה אעבור לפלאפון וזהו (גולן\סלקום לא אפשריים - אין קליטה היכן שאני).
השאלה היא - אם נרשמתי להוט וכבר לא ממש בא לי עליהם, אני יכול להרשם לפלאפון ואז לקפוץ למרכז שרות של הוט מובייל ולהגיד להם לבטל הכל?
טוב למי שחושב אפילו בצרוך לעבור להוט מובייל שיחשוב שנית.
אתמול לקח לי 40 דקות לתפוס נציג, כשכבר ענו לי טענו שהמערכת נפלה ואמרו שיעדכנו יותר מאוחר שביקשתי להחליף את התוכנית שלי וזה לוקח עד 24 שעות הכניסה לתוקף של התוכנית.
היום אני מתקשר לבדוק שאכן התוכנית נכנסה לתוקף, בבוקר שעה ו-10 דקות עד שהשיחה נותקה, אחרי זה עוד פעמיים של כרבע שעה כל פעם והשיחה נותקה, ועכשיו שוב אני ממתין כבר 45 דקות והיד עוד נטויה.
כשאני ארצה להחליף תוכנית לזולה יותר לא תהיה לי אפשרות ולמעשה התחתנתי איתם לתוכנית של 89 שקלים עד שאבצע ניוד. קחו בחשבון שבהוט מובייל באמת אין שירות בניגוד לגולן ששם עוד אפשר לבצע שינויים בחשבון דרך האתר שלהם ללא צורך בנציג.
אני עדיין לוקח של אורנג', ועדיין מתלבט לאן לעבור.
מישהו עבר והתנסה כבר עם 012-מובייל? לפי מה שהבנתי מהאתר שלהם, ניתן כבר להצטרף.
מישהו קיבל כבר את החשבונית הראשונה מהוט מובייל?
נראה כאילו חייבו אותי פעמיים על הסים. בפירוט כרטיס האשראי כבר ירדו 39 ש"ח החד פעמיים לפי חודש, ולפני יומיים ירדו ה-122 שנראים בחשבונית:
http://up353.siz.co.il/up3/mnu0dzlgyorm.png
את הדבר הכי מינימלי בחשבונית שלך לא הבנתי: איזה חבילה לקחת ? :roll:
אם לקחת את ה 10 ש"ח בחודש,אז אין לי מושג מה זה הסכום הזה,
ואם לקחת את ה 100 בחודש,אז איך יצא לך רק 122 ??
יש לו את החבילה של 89 שקלים לחודש. סביר להניח לפי החשבונית שהוא ביצע את הניוד או התחבר אליהם יחסית כמה ימים לאחר התאריך שהם פותחים חשבונית (13 לחודש). זאת אומרת שהוא לא נמצא אצלם חודש מלא ולכן שילם על הימים שהוא כן מחובר ולכן קיבל "הנחה" יחסית על החבילה.
זה אומר 83 שקלים במקום 89, בנוסף על זה הציוד שגבו ממנו 39 שקלים נוספים זה על הסים עצמו.
מבחינת החשבונית מפריע לי מאד שאין שום פירוט של המכיבים השונים - אני קיבלתי חשבונית ל-3 קוים ולא ברור לי כמה שילמתי תמורת חבילה (לקו בחבילת 89 ש"ח), כמה לשיחות מקומיות וכמה לשיחות בנדידה. אני רגיל לחשבוניות של אורנג' שבהן מפורטים סעיפים אלה עם אפשרות לבדוק פירוט שיחות באתר האינטרנט.
טרם קיבלתי חשבונית של גולן כך שאיני יודע לאיזה רמת פירוט היא מגיעה.
יש לי גם חשד - אבל לא ידיעה - שהחשבונית של הוט לא עומדת בתקני הפירוט הנדרשים על ידי משרד התקשורת.
בגולן כותבים לך שאתה משלם X על החבילה, ומתחת לזה Y על חריגה בשיחה חריגה ב-SMS וכ"ו. אם לא חרגת יופיע לך 0 בתמחור של החריגה והתשלום הסופי יהיה מחיר החבילה שבחרת.
ביום חמישי הזמנתי סים מגולן. הגיע אתמול. עשיתי אקטיביזציה, והניוד נקבע להיום בבוקר. היום אני ביום חופש מהעבודה ככה שהתעוררתי עכשיו (צהריים). לא היה סיגנל בסים הישן שלי (רמי לוי), אז החלפתי לשל גולן טלקום. המספר עובד פיקס, והאינטרנט מוריד ב5 ומעלה ב2. תודה גולן על מעבר חלק.
אני כבר כתבתי שאני לקוח של גולן ויותר ממבסוט אבל בזאת השירות לא תם.
אני מבקש חברים, להעביר כל חבר, מכר, בן משפחה ומבחינתי כל אדם ברחוב לגולן טלקום.
יש אנשים שלא מודעים למחירים הזולים, יש כאלה שמודעים אבל אין להם כוח להתעסק במעבר ו/או באתר האינטרנט.
עשו מצווה ומי שיכול שיעזור להם לעבור.
אנשים שוכחים לצערי, איך החברות האלה העלו מחירים בהפרש של מספר ימים כתוצאה מירידת מחירי הקישוריות (!!!).
איך כתוצאה מביטול הקנסות הורידו מחירים לחודש וחצי ואז העלו אותם שוב יחד.
המאבק עם הנציגים שיטות מצליח המתנות בלתי פוסקות על הקו הכל באדיבות שלושת החברות שהזרימו לעצמן מליארדי שקלים.
לכן, לא להתפתות לא לפלאפון, לא לאורנג' ו012 מובייל שלה פשוט תעברו לגולן.
בקרוב תהיה השוואת מחירים נראה לי, כבר היום אורנג' נותנים שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה ב-109 ש"ח לחודש.
זה תוכנית לסטודנט אבל אתם כבר יודעים שכל אחד יכול לקבל את זה עם קצת ויכוח.
TheHunter88
04/07/12, 18:06
לחברה שלי היה אתמול קטע מעניין.
היא התקשרה לאורנג', רצתה לברר משהו בנוגע לחשבון שלה, התשובה מהם הייתה "אנחנו לא יכולים לענות לך עכשיו תשאירי פרטים ונחזור אלייך".
חברה שלי ניתקה את השיחה, ובאלגנטיות נכנסה לאתר של גולן וסוף סוף, אחרי הרבה ניג'וסים ממני, הזמינה סים. מה זה השטות הזאת "אנחנו לא יכולים לענות לך עכשיו" ? לא רוצים לדבר, לא נדבר. תודה לאל שיש את גולן.
בקרוב תהיה השוואת מחירים נראה לי, כבר היום אורנג' נותנים שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה ב-109 ש"ח לחודש.
זה תוכנית לסטודנט אבל אתם כבר יודעים שכל אחד יכול לקבל את זה עם קצת ויכוח.
תגיד אתה עובד של אורנג'?
מבחינת החשבונית מפריע לי מאד שאין שום פירוט של המכיבים השונים - אני קיבלתי חשבונית ל-3 קוים ולא ברור לי כמה שילמתי תמורת חבילה (לקו בחבילת 89 ש"ח), כמה לשיחות מקומיות וכמה לשיחות בנדידה. אני רגיל לחשבוניות של אורנג' שבהן מפורטים סעיפים אלה עם אפשרות לבדוק פירוט שיחות באתר האינטרנט.
טרם קיבלתי חשבונית של גולן כך שאיני יודע לאיזה רמת פירוט היא מגיעה.
יש לי גם חשד - אבל לא ידיעה - שהחשבונית של הוט לא עומדת בתקני הפירוט הנדרשים על ידי משרד התקשורת.
אני לא מבין על מה אתה מדבר, אתה כלוא בקונספט של 3 הדינוזאוריות ומחפש שישגלו אותך כמו שאתה רגיל מפעם :wink:
אין נדידה!
אין מקומיות!
אין נעליים! ואין "ניסיתי".
89 ש"ח לחודש!
זהו!
אין אותיות קטנות, אין ניסיונות לזמבר אותך בלי שתרגיש.
איזה פרוט מעבר לזה אתה רוצה?
תגיד אתה עובד של אורנג'?
הם הציעו לי לעבוד אצלם אבל סרבתי
יש לו את החבילה של 89 שקלים לחודש.
אני לא אהיה קטנוני על 10 ש"ח,אבל החבילה של גולן עולה 99 :wink:
אני לא מבין על מה אתה מדבר, אתה כלוא בקונספט של 3 הדינוזאוריות ומחפש שישגלו אותך כמו שאתה רגיל מפעם :wink:
אין נדידה!
אין מקומיות!
אין נעליים! ואין "ניסיתי".
89 ש"ח לחודש!
זהו!
אין אותיות קטנות, אין ניסיונות לזמבר אותך בלי שתרגיש.
איזה פרוט מעבר לזה אתה רוצה?
אני רוצה לדעת כמה שילמתי על חבילה, כמה שילמתי על שירותים בתוכנית 10 אג' וכמה שילמתי בנדידה. אני רוצה לדעת כמה הוציא קו מס' 1, כמה קו מס' 2 וכמה קו מס' 3. זה א.ב. של חשבונית - ואני חושב שזו גם דרישה של משרד התקשורת. בחשבונות של שלושת המפעילים הותיקים יש פירוט של סעיפי החיוב, ויש פירוט של תוכנית החיובים לכל קו. הוט לא מפרטים כלום. וזה לפני שירות פירוט שיחות שאני מקבל חינם באורנג'.
לגבי גולן - לפני מספר ימים ראיתי חיוב בכרטיס האשראי, אני עדיין ממתין לראות חשבונית.
urban.racer
04/07/12, 19:53
לכל הנודדים, מה עשיתם עם התשלומים שנותרו לכם על המכשירים?
אחרי הזיכויים היום אנחנו משלמים קצת מעל 130.
בדיוק מה שעושים עןם התשלומים על המקרר, הטלויזיה והדירה. מדובר בעסקה נפרדת מרכישת השירותים הסלולריים, ומשלימים אותה כפי שנחתמה.
לדעתי אין טעם לרוץ ולנייד מספרים בבהילות.
א. החברות החדשות לא תמיד מוכנות וערוכות לניודים המוניים, וכמו תמיד הלקוחות הראשונים סובלים.
ב. סביר להניח שכל החברות יישרו קו עם החברות החדשות, ואז הניוד הופך להיות מיותר, אלא אם מחפשים להעניש את החברה הקודמת.
נהפוך הוא: בלא ניודים המוניים החברות הותיקות יתבצרו בעמדותיהן. רק אובדן לקוחות מאסיבי יגרום להן לשנות דרכיהן.
הם כבר איבדו לא מעט לקוחות, ואין להם על מי להלין זולת על עצמם.
בתחילת שנות ה 2000 הוקמה חברת כרטיסי אשראי חוץ בנקאית שנקראה "ויזה אלפא" שהציעה כרטיס ללא עמלות וללא פגיעה באובליגו הבנקאי.
תוך כמה חודשים כל חברות כרטיסי האשראי יישרו איתם קו וויזה אלפא נעלמה.
מיד לאחר מכן כל העמלות שבו לקדמותם, כמובן.
אני מעריך שתוך פרק זמן קצר כל החברות הסלולאריות הוותיקות יישרו קו עם החדשות ואז הניוד הופך בעצם למיותר.
היסטורית, אם זכרוני אינו מטעני, ויזה אלפא הפכה ללאומי-קארד, ממש לא נעלמה.
כל חברות כרטיסי האשראי מציעות כרטיסים חו בנקאיים - שזה היה החידוש העיקרי שאתה מציין. מרבית העמלות ממליא אינן נגבות בזכות מועדוני לקוחות, היקפי שימוש וכו'.
לגבי חברות הסלולר הותיקות - אני חוזר ואומר - אם תנועת הלקוחות תפסק גם התנאים הטובים ייעלמו, ומצד שני החברות החדשות לא ישרדו. אם רוצים לקיים תחרות חייבים לתמוך בכמה שיותר חברות, וכרגע בעיקר בגולן והוט.
ויזה אלפא היתה שייכת לבנק הבינלאומי והיא נעלמה, למיטב זכרוני.
הפואנטה העיקרית של הכרטיס היה פטור מעמלות, וברגע שכל חברות כרטיסי האשראי יישרו קו בנושא היא לא שרדה.
היום המצב שונה בתכלית, בעיקר בשל תקרות שימוש, מועדוני חברים וכולי.
ברור שאני מאחל הצלחה לחברות החדשות, ועצם הצלחתם היא בהורדת המחירים הגורפת ובכך שהחברות הוותיקות יאלצו להיתיישר לפיהם ולא ההיפך.
עכשיו שרמי לוי יצא עם החבילה של 88 ש"ח (שיחות והודעות ללא הגבלה + אינטרנט מהיר עד 1GB ולאחר מכן ירידה במהירות) גם לו יש סיכוי טוב לשמר את הלקוחות הקיימים מבלי שינטשו אותו לחברה אחרת.
תכל'ס, אם הוא היה מגיב מוקדם יותר, לא בטוח שהייתי מנייד (למרות שהממשק של גולן טלקום באינטרנט נותן להם עדיפות, מבחינתי, בכל מה שקשור לביצוע שינויים בחשבון ו\או בדיקה\הדפסה של החשבוניות דרך האינטרנט).
איציק
זכרתי נכון, אם כי לא במדויק: אלפאקארד אמנם נסודה על ידי הבינלאומי אולם לאחר שלאומי נאלץ למכור את חלקו בכאל לדיסקונט הוא הקים אל לאומיקארד, אשר בלעה את אלפאקארד. נדה לי שכיום הבינלאומי עובד עם כאל כמנפיק כרטיסי הבית שלו.
אני לא בטוח שהלקוחות הקיימים של רמי לוי כל כך ירצו חבילת הכל כלול.
מסלול ההשקה שלו פנה בעיקר למשתמשים קלים ולא לכבדים.
יש לו גם את המגבלה של צורך במכשיר דור3 עם תדרי 2100+850.
לפחות יש לו בסיס לקוחות קיים, מה שאי אפשר לומר על יופון ועל הום סלולר.
אם הן לא ימצאו נישה להתברג אליה (למשל פריפייד) אז לדעתי תוך חצי שנה הן ייעלמו מהמפה.
יופון השיקו עכשיו חבילות מוזלות למי שקונה ב800+ ש"ח במגה ויש לו כרטיס אשראי מגה. לא יודע כמה כאלו יש.
אני לא בטוח שהלקוחות הקיימים של רמי לוי כל כך ירצו חבילת הכל כלול.
מסלול ההשקה שלו פנה בעיקר למשתמשים קלים ולא לכבדים.
יש לו גם את המגבלה של צורך במכשיר דור3 עם תדרי 2100+850.
לפחות יש לו בסיס לקוחות קיים, מה שאי אפשר לומר על יופון ועל הום סלולר.
אם הן לא ימצאו נישה להתברג אליה (למשל פריפייד) אז לדעתי תוך חצי שנה הן ייעלמו מהמפה.
יופון השיקו עכשיו חבילות מוזלות למי שקונה ב800+ ש"ח במגה ויש לו כרטיס אשראי מגה. לא יודע כמה כאלו יש.
אם רמי לוי היה יוצא במקביל או כמה ימים לפני להוט מובייל וגולן הוא היה זוכה בגיוס של עוד הרבה לקוחות.
אני אישיתי עומד אצלו על חשבון חודשי של 90 ש"ח כולל חבילת גלישה של 5GB כאשר אני מנצל חצי ממנה.
כך שלי לדגומא לעבור לחבילה של 88 יוצא מאוד משתלם. בנוסף אני מתכוון להעביר קו נוסף מאורנג' אליו.
האפשרות אצל רמי לוי לחבילה ללא הגבלה היא מבורכת ומשווה אותו עם כל שאר החברות כאשר השירות והתשתית שלו כבר מוכחים.
לדעתי אין טעם לרוץ ולנייד מספרים בבהילות.
א. החברות החדשות לא תמיד מוכנות וערוכות לניודים המוניים, וכמו תמיד הלקוחות הראשונים סובלים.
ב. סביר להניח שכל החברות יישרו קו עם החברות החדשות, ואז הניוד הופך להיות מיותר, אלא אם מחפשים להעניש את החברה הקודמת.
אין פה ענין להעניש אלא לתמוך בחברה החדשה גולן ( לדעתי הוט סלולר לא חדשה ועם עבר "פלילי" של מירס יחד עם הרמאויות של הוט) שיצרה את המהפך. לטובתינו "גולן" צריכה להיות חזקה וגדולה.
בנוסף, אפילו אם המחירים של החברות הותיקות ירדו לרמה של גולן, מדוע להישאר בחברה שכל הזמן מנסה לטשטש, לבלבל, לנצל חולשות של זקנים וכו? חברה שגובה מחירי שוד על טלפון או אינטרנט בחו"ל ?
מדוע להישאר כל הזמן במצב דרוך ולהיות בכוננות מאיפה תבוא המכה הבאה?
יהודה
הם כבר איבדו לא מעט לקוחות, ואין להם על מי להלין זולת על עצמם.
בתחילת שנות ה 2000 הוקמה חברת כרטיסי אשראי חוץ בנקאית שנקראה "ויזה אלפא" שהציעה כרטיס ללא עמלות וללא פגיעה באובליגו הבנקאי.
תוך כמה חודשים כל חברות כרטיסי האשראי יישרו איתם קו וויזה אלפא נעלמה.
מיד לאחר מכן כל העמלות שבו לקדמותם, כמובן.
אני מעריך שתוך פרק זמן קצר כל החברות הסלולאריות הוותיקות יישרו קו עם החדשות ואז הניוד הופך בעצם למיותר.
בדיוק בגלל הטיעון הזה צריך שהלקוחות יתפזרו בין כל החברות, אחרת שוב יעלו את המחיר.
פונה שוב לעזרתם של חברי הפורום!
ברשותי מכשיר "I876" של מירס.
בעת הכנסת סים של חברת "הוט מובייל" המכשיר מציג הודעה של "הזן קוד מיוחד כעת (?!)".
האם המכשיר יעבוד ברשת "הוט מובייל"?
היכן ניתן לפתוח את המכשיר, שהרי חברת מירס לא קיימת יותר?
אלי.
לפי המפרט הזה:
http://www.phonearena.com/phones/Motorola-i876_id2179
לא, המכשיר לא יעבוד בהוט מובייל
הייתי ב"מוקד שירות" של הוט מובייל לפני מספר ימים.
בזמן שהותי שם, הגיעו לשם חיילים עם שקיות מלאות במכשירים כאלה.
חשבתי שהם מעדכנים את המכשירים לשימוש ברשת החדשה, מה שנתן לי את הרעיון להשתמש במכשיר הישן שלי.
חבל :roll:
זה לא שמירס לא קיימת יותר, היא קיימת ועוד איך - תחת השם הוט מובייל :D
החיילים שראית עם השקיות בעצם מחזירים מכשירים ישנים (IDEN) ומקבלים חדשים (3G) במקומם.
למרות שלפי חוזה השירות החדש הצבא בכלל אמור לעבור לסלקום..
(היה לי את אותו הנוהל כשעברנו מפלאפון למירס, החזרנו VPNים וקיבלנו מירס חדשים דנדשים)
קיים סיכוי סביר שאם תיגש למרכז שירות של הוט הם ימצאו פיתרון לבעיה.
(אפרופו - מישהו יודע אם רשת הIDEN עדיין פעילה בכלל?)
הוזמן סים לניוד ב-3 לחודש מגולן, היום הגיע.
עכשיו הפעלתי את הכרטיס נקבע ניוד לשעה 18:40
הגיע גם SMS מאורנג' לרגע האחרון אם אני רוצה להתחרט מבצע 88 ש"ח הכל ללא הגבלה ב-012 מובייל שלהם.
אני לא מבין את ההגיון העקום הזה שלך.
יש לי בעסק 4 מכשירים, כל אחד מדבר בחודש ב 500 ש"ח, סה"כ 2000 ש"ח.
אז אתה אומר, תמשיך לשלם 2000 ש"ח במקום 356 ש"ח (לכל הארבעה ביחד, כן?) כי קיימת הערכה שככל הנראה בעתיד הבילתי ידוע, יש מצב שאולי, יכול להיות שיווצר מצב שהמחירים של הגדולות ירדו למחיר לר ידוע?:crazyeyes
בבקשה תסביר.
אני אסביר לך את ההגיון שבדבר.
יש לי בעסק גם כן 4 מכשירים שמדברים ב 140-150 ש"ח לערך למכשיר.
פניתי לפלאפון ואמרתי להם שבמידה והם לא מקצצים לי בעלויות בצורה דראסטית אני פשוט מנייד את המכשירים, ונתתי להם יומיים לחשוב על הנושא.
אתמול הם שבו אלי עם הצעה הגיונית, 104 ש"ח לחודש ללא הגבלה, כשהאינטרנט מעניין אותי קצת פחות.
עולה אמנם 15 ש"ח יותר מהמתחרות, אבל מצד שני חוסך לי את כאבי הראש של הניוד.
לשכן שלי, בעל עסק גדול למדי שמחזיק מעל 20 מכשירים ונחשב למשתמש "כבד" הם כבר פנו מיוזמתם, לפני שהוא יערוק.
בלית ברירה כל החברות הגדולות יישרו קו עם המתחרות החדשות ויחסכו לנו לא מעט כסף.
כרגיל מר פרחי, אני לא מסכים איתך:
1. ניוד זה לא כאב ראש. לא כואב פה שום דבר. זה הליך פשוט מאוד שקורה מול החברה החדשה וב-99% נטול בעיות. וב-1% האחרים עוד שיחת טלפון אחת פותרת את הבעיות.
2. למה לשלם 15 שקל יותר על אותו מוצר? כל חודש עוד 15 שקל, סתם.
3. מה עם עקרונות? לא כואב לך שאותה פלאפון שעכשיו חתכה את המחירים בלי למצמץ לא ידעה לעשות את זה לפני שגולן טלקום נכנסו לשוק? למה להישאר אצלם?
אני עברתי. וגם קיבלתי הצעות טובות יותר מהחברה הקיימת. אבל לא היה נראה לי נכון להישאר. עשקתם אותי כל כך הרבה שנים ופתאום יש מקום להנחה? שלום ולא להתראות.
Fat Bastard
06/07/12, 9:06
מי שמתעניין.
תוכן המייל שקיבלתי לפני כמה ימים מרמי לוי:
החבילה שעליה שאלת עולה כ-88 ₪ (הכל כלול ,שיחות ,הודעות,גלישת אינטרנט)
תוכל להצטרף בכל עת.
כרגיל מר פרחי, אני לא מסכים איתך:
1. ניוד זה לא כאב ראש. לא כואב פה שום דבר. זה הליך פשוט מאוד שקורה מול החברה החדשה וב-99% נטול בעיות. וב-1% האחרים עוד שיחת טלפון אחת פותרת את הבעיות.
2. למה לשלם 15 שקל יותר על אותו מוצר? כל חודש עוד 15 שקל, סתם.
3. מה עם עקרונות? לא כואב לך שאותה פלאפון שעכשיו חתכה את המחירים בלי למצמץ לא ידעה לעשות את זה לפני שגולן טלקום נכנסו לשוק? למה להישאר אצלם?
אני עברתי. וגם קיבלתי הצעות טובות יותר מהחברה הקיימת. אבל לא היה נראה לי נכון להישאר. עשקתם אותי כל כך הרבה שנים ופתאום יש מקום להנחה? שלום ולא להתראות.
ראשית, קוראים לי חן, סתם חן.
אני עוד לא שר או ראש הממשלה, כך שאין צורך בגינוני כבוד..
היום בבוקר יצרתי קשר עם המחלקה העיסקית של פלאפון, והם הורידו את המחיר ל 95 ש"ח לחודש, דהיינו מנהלים משא ומתן מול עצמם.
כך שיוצא לי לשלם עוד 10 ש"ח, ללא ניוד וללא כאבי ראש.
אני לא מחפש להעניש את פלאפון; יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע, לא הבכירים חלילה.
אני מניח שאף אחד לא ישמח אם יפוטרו עובדים רבים, וזה יקרה.
שוב, החברות הסלולאריות הוותיקות הביאו את זה על עצמם, שחטו אותנו במחירים והעניקו לנו שירות גרוע, אבל מבחינתי ברגע שהם יישרו קו במחירים עם החברות החדשות אני לא מחפש להעניש אותם, כי מי שנענש אלו הדרגים הנמוכים ולא הבכירים.
האופציה הכי טובה זה לפנות לאורנג'.
בכל אופן, מה דגם המכשיר שלך? אולי יש דרך פשוטה לפתוח אותו.
פתחתי בעזרת אורנג' את המכשיר.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z750-1929.php
כעט אני רוצה לנייד את המנוי, העניין שהוא מדבר ממש מעט וחבילות ללא הגבלה לא מתאימות לו.
לאיזה חברה כדאי לנייד אותו?
לפי מה שאני רואה המכשיר הוא 3G, יש חברה שלא מתאימה לו?
אם אתה משתמש "קל" נייד אותו להוט מובייל בתוכנית 10 אג'.
המכשיר תומך HSDPA 850/2100 ולכן אין בעיית תאימות לחברות.
ראשית, קוראים לי חן, סתם חן.
אני עוד לא שר או ראש הממשלה, כך שאין צורך בגינוני כבוד..
היום בבוקר יצרתי קשר עם המחלקה העיסקית של פלאפון, והם הורידו את המחיר ל 95 ש"ח לחודש, דהיינו מנהלים משא ומתן מול עצמם.
כך שיוצא לי לשלם עוד 10 ש"ח, ללא ניוד וללא כאבי ראש.
אני לא מחפש להעניש את פלאפון; יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע, לא הבכירים חלילה.
אני מניח שאף אחד לא ישמח אם יפוטרו עובדים רבים, וזה יקרה.
שוב, החברות הסלולאריות הוותיקות הביאו את זה על עצמם, שחטו אותנו במחירים והעניקו לנו שירות גרוע, אבל מבחינתי ברגע שהם יישרו קו במחירים עם החברות החדשות אני לא מחפש להעניש אותם, כי מי שנענש אלו הדרגים הנמוכים ולא הבכירים.
אתה טועה, חן.
אילו לא היה יוצא גולן עם התמחור המהפכני שלו, גם הוט היו מתמחרים ב-129 ש' בחודש (המחיר הזה דלף בפרסומים מוקדמים שלהם). הם השיקו את המסלול שעתיים אחריו, ב-10 ש' פחות.
ורק אז המהפכה התחילה באמת.
ברגע שגולן יעלם מהשוק (החלום הרטוב של רבים וטובים בענף), המחירים יתחילו לזחול מעלה.
אם הצטרפת לחרם על הקוטג', או על מוצרי אוסם, או כל חרם צרכני שהיה לאחרונה, אתה צריך לעבור לגולן.
יש לי חברים שעובדים באורנג', ואכן,כבר הזמינו את חלקם ל"שימוע". זה לא נעים, אבל חייבת להיות מהפכה בנושא יוקר המחייה בארץ.
יש פה ארבע וחצי משפחות שהשתלטו על 90% מאמצעי הייצור במדינה. הן מחלקות ביניהן את כל עוגת ההכנסות כמעט מכל ענף.
זה מצב שלא יכול להמשך.
זה הרבה יותר רחב מ20 ש' יותר או פחות בחשבון החודשי. יושבים עכשיו כמה בעלי הון מענפים שונים ,ומביטים בחרדה בחבריהם משוק הסלולר. אם זה בטלוויזיה הרב-ערוצית, ואם זה בתחום המזון. לפי נתוני ה OECD יוקר המחיה (הוצאות בסיסיות יחסית להכנסות) בארץ הוא מהגבוהים בחבר המדינות הנ"ל.
צריך להראות להם, שכשזה מתחיל להתגלגל , אי אפשר לגלגל את זה אחורה יותר. אי אפשר לסמוך על הזכרון הישראלי הקצר: "נמשיך לחלוב אותם, מקסימום, כשלא תהיה יותר ברירה, נוריד מחירים, ונמשיך כרגיל".
צריך להראות להם, שזה עלול לעלות להם בעתיד החברה שלהם.
ובאותה נשימה- תספורות שיעשו אצל בוצ'צ'ו ליד השוק בנתניה. לא באחד העם. אני חוסך לפנסיה שלי בדם. אני לא אשם שהם התנהלו בחזירות.
האחים עופר, אם לא יפריעו להם, כמו שמנסים מהיום בבוקר, יצרפו בקרוב מאד לאוסף שלהם גם נמל ימי.
די. מספיק. לא מוכן להמשיך להאכיל חזירים בכל מה שאני מרוויח.
natco צודק לחלוטין לגבי גולן.
אם גולן תחדול מלהתקיים המחירים יחזרו בהדרגה למצב טרום המהפכה ואפ"ס (אורנג' סלקום פלאפון) יחזרו להרוויח מליארד שקל בשנה כל אחת (על חשבון כל הציבור הישראלי).
אסור לתת לזה לקרות.
2 מכשירים נוידו הרגע לגולן.
הליך מהיר, פשוט וחסר כל תקלות או עיכובים.
חן,
אתה יודע מה מעצבן אותי בשלושת הדינוזאורים?
בא ניקח לדוגמא את אורנג', אני משלם להם בכל מכשיר כ 300 ש"ח, יש להם חבילה של 139 (או 129) ש"ח, למה לעזאזל הם מציעים לי אותה רק אחרי שאני מנייד?
למה ביום שהיא הוכרזה לא נשלח לי מייל שאני יכול לחסוך בהוצאות?
למה לנסות לסחוט ממני כל שקל אפשרי עד הרגע שאני אתעורר ואז יזכרו שיש הנחות ומבצעים?
שלושת הדינוזאוריות (שאני מאחל להן את אותה אחרית של הדינוזאורים), לא שינו כלום בהלך הרוח שלהן, הן עדיין מנסות כל טריק בספר למקסם את הרווחים שלהן ממני.
לשמחתי הגיע הזמן שאני יכול להרים להן אצבע אמצעית ולאחל להן "שיהיה לכם לתרופות".
באגירה,
באותה נשימה - למה סבתא שלי שיש לה מכשיר דור2 בסיסי ופשוט שלא יודע לנגון MP3 אפילו שילמה על חבילת אינטרנט וחבילות הורדות תוכן במשך חודשים ארוכים עד ששמתי לזה סוף?
את החבילות האלו נתנו לה במתנה נציגים רחבי לב שידעו מראש שאין לה שום שימוש בזה ואף פעם לא יהיה.
למה אישה מבוגרת שמדברת 15 דקות בחודש צריכה לשלם מעל 100 שח קבוע? ("אחזקת קו" של 40 שח, חבילת אינטרנט, תוכן, SMS, ניווט..)
עם גולן יהיה הרבה יותר קל לחיות, הוא לא מוכר שום דבר מאשר "99שח בחודש ותעשה מה שאתה רוצה". וזה מצויין.
לא כמו הנבלות האלה.
סבתא שלך יכולה אפילו לקחת את חבילת ה 9.99 ש"ח.
עוד משהוא, יש לי מכשיר דור 3.
מעולם לא גלשתי, לעולם לא אגלוש במכשיר הזה (איזה נוקיה ענתיקה), מצידי שיחסמו את האינטרנט וחסל סדר החיובים אבל לא, החזרזור הרעב מחייב אותך לשלם על חבילת אינטרנט בין אם אתה רוצה ובין אם לוא.
אז כרגיל, נסיים בברכה המוכרת והאהובה, "שיהיה לכם לתרופות".
אילו לא היה יוצא גולן עם התמחור המהפכני שלו, גם הוט היו מתמחרים ב-129 ש' בחודש (המחיר הזה דלף בפרסומים מוקדמים שלהם). הם השיקו את המסלול שעתיים אחריו, ב-10 ש' פחות.
ורק אז המהפכה התחילה באמת.
ברגע שגולן יעלם מהשוק (החלום הרטוב של רבים וטובים בענף), המחירים יתחילו לזחול מעלה.
כמה שזה נכון.
יהודה
נקווה שגולן יישארו עוד הרבה זמן.
קיבלתי מהם מקודם מייל שהחשבונית החודשית שלי לא נכונה ושאני אזוכה.
פלאפון בחיים לא היו עושים דבר כזה....
שאפו לגולן.
אני חושב שזה מייל גורף שהגיע לכולם.
העניין הוא שהיה {ואולי עדיין יש} בלאגן גדול בגולן.
לקוחות שהצטרפו וניידו {ואני ביניהם} על הנייר, סבלו בשל חבלי הלידה של גולן מניתוק התקשורת היוצאת, הנכנסת או שתיהן גם יחד למשך פרקי זמן ארוכים למדי.
מבחינת גולן, מערכת החיוב מבצעת חיוב של כל הלקוחות על תקופה מלאה של שרות למרות שלא היה שרות מלא {לעיתים אפילו לא חלקי} לאורך כל התקופה עבורה מתבצע החיוב.
אני גם כתבתי וגם התקשרתי לגולן כבר לפני מספר שבועות והתלוננתי על כך שהח-ן באתר מצהיר כי אחוייב על מלוא התקופה.
כשסוף סוף השגתי אותם {למיילים הם לא ענו}, הם הבטיחו לבדוק ולזכות.
אז כן, גם אני קיבלתי את המייל. שלדעתי היה צריך להגיע הרבה קודם אבל לא נורא, אני לא אבקר אותם על ההתמודדות עם חבלי הלידה.
...פלאפון בחיים לא היו עושים דבר כזה....
שאפו לגולן.
בפלאפון מן הסתם לא היית נתקל בבעיות ניוד כמו אצל גולן.
שאפו לגולן? על מה? מעבר למחיר ושבירת המונופולים, שרות ללקוח עדיין רחוק מרמת הסביר אצלם לדעתי. לפחות במקרה שלי.
שום בעיות ניוד!
או שאתה מדבר על משהוא בעבר או שיש פה איזה אינטרס!
ניידתי היום 2 מכשירים בלי שום תקלה או בעיה, שני הניודים הושלמו תוך שעתיים.
מוציא ומקבל שיחות ו SMS מכל הרשתות.
גלישה לא בדקתי לעומק כי אני עדיין עם מכשיר מיושן אבל בהחלט קיימת.
לפני הניוד נתקלתי באשמתי בבעיה של כניסה לחשבון שלי, טלפון למוקד ולתדהמתי ענו לי אחרי 3 צלצולים! :shock:
זה אפילו לא מקרי! (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4252759,00.html)
אז אם אתה מדבר על משהוא מהעבר, נא לציין.
שאפו לגולן? על מה? מעבר למחיר ושבירת המונופולים, שרות ללקוח עדיין רחוק מרמת הסביר אצלם לדעתי. לפחות במקרה שלי.
בכלל לא היו לי בעיות ניוד עם גולן.עבר חלק ומהר.
באגירה - רוב התלונות היו בשבוע-שבועיים הראשונים לפעולת החברות החדשות, אשר סבלו גם מחבלי לידה של המערכות שלהן ויש חשד שגם מחבלה מכוונת מצד המפעילים הותיקים.
עם גולן לא היו לי בעיות ניוד - פשוט כיון שלא ניידתי אליהם קוים. העדפתי לבחור מספרים קליטים וויתרתי על המספרים הישנים. בהוט כבר היתה אופרה אחרת עם שריפה של אי אילו שעות על הקו מול שירות הלקוחות, עד אשר הניוד בוצע, אבל מרגע שבוצע הכל היה תקין.
שום בעיות ניוד!
או שאתה מדבר על משהוא בעבר או שיש פה איזה אינטרס!
אז אם אתה מדבר על משהוא מהעבר, נא לציין.
אני בהחלט מדבר על העבר. העניין הוא שהעבר הזה הוא סוף מאי, תחילת יוני. זה לא ממש עבר או היסטוריה.
אני ועוד אנשים כתבנו גם בשרשור הזה עצמו על בעיות ניוד רבות ובתקשורת דיברו על זה בהרחבה למשל פה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4233096,00.html) ופה (http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000755085)
אני שמח לשמוע שהמצב השתפר כצפוי
אני גם כתבתי וגם התקשרתי לגולן כבר לפני מספר שבועות והתלוננתי על כך שהח-ן באתר מצהיר כי אחוייב על מלוא התקופה.
כשסוף סוף השגתי אותם {למיילים הם לא ענו}, הם הבטיחו לבדוק ולזכות.
אז כן, גם אני קיבלתי את המייל. שלדעתי היה צריך להגיע הרבה קודם אבל לא נורא, אני לא אבקר אותם על ההתמודדות עם חבלי הלידה.
הזמן שאתה (ורובנו) עם גולן טלקום הוא אפילו לא שבריר מהזמן שהיינו עם החזירות, אז לדעתי כדאי שתשמור את הביקורת לעוד שנה שנתיים.
מעבר לכך, אני לא מאלו שהתלוננו על חיובים או משהו, ולמרות זאת טרחו ליידע אותי גם במייל וגם בהודעה גדולה וברורה באתר שלהם ש:
אנו מבקשים לעדכנך כי בביקורת שערכנו בחשבונך,
מצאנו שיבוש בחיוב ואנו מטפלים בתיקונו. עם השלמת הבדיקה יזוכה חשבונך בהתאם
לתוצאותיה.
סה"כ הם מאוד משתדלים ובאמת רואים את המגמה החיובית בשיפור השירות. אני סמוך ובטוח שהשירות שלהם לא יפול מאלו של החזירות שעשקו אותנו במשך שנים (שגם שם, עד עצם היום הזה, חווים אנשים בעיות בחיובים) ואולי אפילו נופתע לטובה :idea:
איציק
עדכון,
לפני דקותיים נשלח לי EMAIL בזו הלשון:
שלום,
לתשומת ליבך זיכינו את חשבונך בגין עיכוב שיתכן וחווית בתקופת השקת החברה.
את חשבונית הזיכוי תוכל למצוא בחשבון שלך בלשונית "החשבוניות שלי".
אנו מתנצלים על העיכוב והתקלות בהם יתכן ונתקלת במהלך הצטרפותך לגולן טלקום. לידיעתך, אנו משקיעים משאבים נכבדים בשיפור השירות ומשוכנעים כי בקרוב נעניק לך חווית שירות טובה יותר.
תודה על הסבלנות.
בזכות היענותך מהפכת התקשורת מתרחשת!
בברכה,
גולן טלקום
זה שירות !
איציק
עריכה:
בדקתי עכשיו גם את החשבון הנוסף שלי בגולן טלקום (עסקי) וגם שם זיכו אותי על 2 הקווים בעלות כל החבילה (כל אחד 9.99) !
מישהו שמע על החבילה של סלקום, 3 קוים, קו טלפון ואינטרנט.
שוב חוזרת על עצמה הסאגה של חבילה מנופחת, אין אצלם חבילה פשוטה (למי שמדבר מעט, לרווק שצריך רק קו אחד).
לגבי הטענות של פיטורי עובדים וקריסת חברות:
אם נחזור כמה שנים אחורה, פעם ספקית הטלפו הקווי היתה רק בזק, המחירים אמנם היו יחסית זולים לעומת הסלולר אבל מסתבר שהיה עדין מקום לקצץ, ועובדה נכנסו עוד חברות כמו הוט, 012, נטוויז'ן והמחיר כיום קוצץ באופן מדהים.
ובזק...הם עדין חיים וקיימים אפילו אמא שלי ניידה את המספר שלה מהוט לבזק (בהוט היינו סובלים מניתוקים באמצע שיחה).
עוד כמה שנים אחורה, פעם תשתית לאינטרנט היתה רק של בזק, אני עוד זוכר שהיינו מתחברים רק בלילה כי זה היה תופס את הקו טלפון (או שפשוט היו עושים קו טלפון חדש) וכמובן החיוב היה על פי כמה זמן היינו מחוברים לאינטרנט (עם חשבונות של מעל 200 שקלים).
וגם כאן הפלא ופלא, הוט התחילו לספק גם תשתית, המהירות עלתה, המחיר נהיה קבוע והופ...כמעט כל בית בישראל מחובר לאינטרנט וכל תקופה מסויימת המחירים יורדים והמהירויות עולות (רק חבל שצריך כל תקופה מסויימת להתקשר להוט כדי שיעלו לך את המהירות ועל הדרך ייתנו לך את המחירון החדש).
ככה זה בכלכלה, שהענף רווחי אז נכנסות עוד פירמות, ברגע שהענף נהיה פחות רווחי אז פירמות יוצאות עד שמגיעים לשיווי משקל.
הזמן שאתה (ורובנו) עם גולן טלקום הוא אפילו לא שבריר מהזמן שהיינו עם החזירות, אז לדעתי כדאי שתשמור את הביקורת לעוד שנה שנתיים.
זה אולי נשמע כך כשזה כתוב {למילים אין טון ואינטונציה} אך אני לא מקטר. אדרבא, אני בין הראשונים שפרגנו ולמרות חבלי הלידה ושלל הבעיות שנלוו אליהם, מיהרתי לנייד לגולן כי חשוב לי לתמוך במהפכה.
זה לא היה בגלל הכסף, במקרה שלי חסכתי 23 ש"ח בחודש. זה רק בגלל שהיה {ועדיין} חשוב לי לתמוך במהפכה הצרכנית שמתחוללת במדינה.
עם זאת, זה לא הופך את גולן בעיניי למלאכית או צדיקה.
כשהזדקקתי לשרות, למענה, להתייחסות. הם לא היו שם. הם לא יצאו בהודעות מסודרות לציבור הלקוחות ולא ענו למיילים ולפניות שנשלחו ממני פעמים רבות הן במייל והן בפייסבוק. וזה לא היה מזמן. אולי שבוע.
אני סמוך ובטוח שהם קיבלו תלונות רבות בעניין ושיש לא מעט לקוחות שצרם להם שחייבו אותם על תקופה מלאה {ועוד מראש} בטרם כלל קיבלו שרות. שוב, אני מדגיש שאני לא מעביר ביקורת, רק מציין עובדות.
אני שמח לשמוע שהשרות השתפר וזמן המענה התקצר. יפה מאוד שהם עושים זאת, גם אם בדיעבד. אני עדיין לא חושב שיש פה משהו שהוא יוצא מן הכלל. אבל זו רק דעתי האישית.
TheHunter88
10/07/12, 9:05
חברה שלי, הזמינה סים מגולן ביום רביעי שעבר אם אני לא טועה, והוא הגיע ביום ראשון כבר אליה. הפעלנו את הסים ביום ראשון בלילה, וכבר ביום שני 10:30 בערך, השעה שנקבעה, האורנג' שלה איבד קו, והגולן טלקום נכנס לעבודה מלאה בלי שום בעיות. הכול עובד.
עריכה: אגב, גם אני כמו איציק, קיבלתי הודעת זיכוי על טעות חיוב של גולן. לא זוכר שאי פעם קיבלתי זיכוי מאורנג' בלי לריב איתם שעתיים בטלפון @_@
יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע
למה להפגע? מסתבר שיש עכשיו ביקוש לעובדים בחברות החדשות... אולי אפילו בתנאים יותר טובים?
יש להם חבילה של 139 (או 129) ש"ח, למה לעזאזל הם מציעים לי אותה רק אחרי שאני מנייד?
נכון מאד. גם לי הציעו הטבות יפות - אחרי שעברתי לחברה אחרת. כמובן שכבר לא הייתי מעוניין כי נמאס לי מהם.
אותו דבר בקשר לחיובים המפתיעים כל פעם מחדש של ספקי האינטרנט. אני עברתי ל-CCC, לא הכי זול שיש (בהפרש קטן), אבל אני תמיד יודע כמה שילמתי וכמה אשלם. רק בשביל זה זה שווה, לדעתי.
דני
הוט מובייל מבצעים גיוס רציני של עובדים למוקד ניודים שלהם כדי לסדר בעיות ניוד.
שלום רב,
במחיר הזה מה עדיף את פלאפון או את החברות החדשות?
בוודאי שאת החברות החדשות מכיוון שאחרת הן יעלמו והמחירים יחזרו למה שהיו מקודם (מחירי שחיטה וגניבה).
לטעמי כדאי להעדיף את החברות החדשות, וודאי לאור העובדה שעל פי האותיות הקטנות בתכנית של פלאפון (הם לא למדו כלום, מה?), לאחר 12 חודשים עולה מחיר התכנית ל-119 שקלים.
שנית, בפלאפון מורידים את מהירות הגלישה לאחר 1 ג"ב בעוד שבגולן מורידים אחרי 3 ג"ב. אם אתה רוצה תכנית זהה לזו שבגולן מבחינת גלישה עלייך לשלם 129 ש"ח בחודש (שאחרי 12 חודשים עולה המחיר בפלאפון ל-149 ש"ח).
אמנם פלאפון ירדו מהמחירים החזיריים שלהם, אבל התכנית הזו לא מהווה בשורה של ממש או תחרות לחברות החדשות.
Night Driver
16/07/12, 15:22
לותיקות יש לא מעט יתרונות כמו מרכזי שירות, מכשיר קבוע ברכב ועוד. לפי מה שאתם אומרים הם גם מתחייבים למחיר לשנה והאחרים לא.
בכל מקרה לא חותמים לפני שקוראים את כל ההסכם.
לוותיקות יש התנהגות דורסנית ושירות רע. אם תראו להם שבשביל כמה שקלים הכל נשכח, החברות החדשות יעלמו (או ילמדו מהוותיקות שלא כדאי להשתדל) ונחזור למה שהיה. הגופים הענקים האחרים, אפילו הפולטיקאים, מתבוננים ולומדים משהוא. אולי סוף סוף נצליח להראות שאנחנו לא ציבור חמדן, שאנחנו ציבור שזוכר ומעניש. תחשבו איזה איכות חיים תהיה לנו במדינה.
רק ללקוחות חדשים
ואם מישהו מספיק טיפש כדי להיכנס למלתעות של חברת פלאפון - אז כנראה שמגיע לו.
לעזוב את שלושת החזירות:evil: ולא להיסתכל לאחור .
איזה רשת יותר איכותית מבחינת קליטה, ניתוקי שיחות, מהירות אינטרנט?
גולן או הוט או פלאפון?
הוט ופלאפון זה היינו הך - באזורים בהם אין להוט כיסוי הנדידה היא על רשת פלאפון. גולן הנ"ל, על רשת סלקום. כיון שמדובר ב-4 רשתות מצויינות נראה לי שההבדלים תאורטיים לחלוטין.
גילוי נאות - יש לי שני קוים בגולן ושלושה בהוט, בכולם הקליטה טובה וגם הגלישה מגיעה לגבולות היכולת של המכשירים (בין 4-7 מס"ש). אחד הבנים שלי מתלונן על ניתוקים בהוט ושמעתי תלונה דומה גם מאחיין - כנראה שהבעיה שלהם היא המצאות בגבול בין כיסוי הרשת של הוט לבין הנדידה על רשת פלאפון.
שלום ,
האם אליי להתקשר לחברת הפלאפון שלי לאחר שאני מקבל את הסים מגולן טלקום ולבקש לעצור את החיוב ?
או שהם מקבלים את הניוד מגולן ולכן מפסיקים את החיוב בעצמם ?
אתה לא צריך לדבר אף מילה עם החברה הננטשת. הפעלת הסים בגולן היא ניוד שמשמעותו סגירת חשבונך בחברה הננטשת.
עקרונית הם אמורים לעצור את החיוב, כמובן שתשלם תמורת החבילות והשירותים שצרכת עד רגע הניוד, והתחייבויות קודמות כגון תמורת מכשיר או דמי יציאה מתוכנית, אם כיימים.
בכל זאת כדאי לעקוב אחר המתרחש, לפעמים יש חיוביםלא צפויים ויייבים להיות עם האצבע על החשבונות.
רמי לוי מצטרף היום לתחרות בחיוג לחו"ל וגם משיק אתר אינטרנט (עושה רושם שמדובר באחלה אתר)
https://mobile.rami-levy.co.il/
איציק
מה קורה לגבי דיבוריות ברכב ? יש לי דיבורית קבועה ברכב של אישתי ללא סים , האם אפשר לעשות משהו עם זה ?
איזה פתרון אחר יש ?
נפח גלישה של 1 ג'יגה מספיק(כניסה לאתרים, קצת יוטיוב, WAZE, אולי גם צפיה בשידורים)?
או שצריך 3?
אני מאמין ש-1 ג"ב אמור להספיק לשימושים האלה.
אם אתה רוצה להשתמש במכשיר כמודם/נקודת גישה (tethering), אני מציע לקחת חבילה קצת יותר גדולה.
אני בגולן כבר חודש וחצי ומלבד בעיה נקודתית בשבוע בו הרשת הושקה אין לי בכלל מצבים של חוסר קליטה או קליטה לא טובה.
שאני הייתי בחבילה שמוגבלת ל 1GB באורנג' זה לא תמיד הספיק, והקצב אחרי ההאטה פשוט מעצבן.
ברגע שהמגבלה היא 3GB לא צריך להתעסק עם WIFI או לא... פשוט כל האפליקציות מתעדכנות אוטומטית, התמונות עולות לגיבוי במחשב באותו רגע וסטרימינג של מוזיקה ושימוש ב WAZE ומגיעים ל 2GB בשקט.
"דיבורית ללא סים"? אני מניח שמדובר בטלפון מוטורולה ספיריט CDMA (או מכשיר אחר בטכנולוגיה זו). מכשיר כזה יהיה שימושי רק בפלאפון, הוא אינו תואם לרשתות ה-GSM/HSPA של כל החברות.
אז מה הפיתרון שיש להם לדיבוריות רכב? רק בלוטוס ?
בחברות החדשות רק בלוטות'.
אם חשוב עניין המכשיר הקבוע CDMA ברכב אז יש חבילה של פלאפון ב99 ש"ח עם 1GB גלישה.
כמו שכתבו כבר - מכשירי CDMA עובדים אך ורק בפלאפון ולא בשום מפעיל אחר.
יש פה מישהו שמחובר להוט מובייל ויכול לספר על איכות הקו ? האם יש בעיות ?
יש לי 3 קוים - שניים בלי שום בעיות, בן אחד מתלונן על ניתוקים ואי העברת הודעות.
לקרובה שלי יש הוט מובייל והיא מתלוננת על ניתוקים ועל זה שאנשים לא מצליחים להשיג אותה.
אני פתרתי את הבעיה עם HOT בעזרת נדידה קבועה לרשת פלאפון (בחירת רשת ידנית)
לפי ההתרשמות הכללית נראה כ גולן טלקום היא בחירה יותר טובה ,
הזמנתי סים אחד נסיון מגולן בינתיים , נראה איך הם .
חשבתי לקחת גם סים מהוט לנסיון .
גם ההתרשמות שלי עם גולן היא טובה, ניידתי כבר 2 מספרים בלי בעיה (בידקו שהטלפון שברשותכם פתוח!).
השתמשתי גם בשירות לקוחות שלהם וקיבלתי מענה מיידי, זמני ההמתנה כרגע קצרים ביותר, תוך דקה\שתיים עונים ומטפלים בך.
בנוסף קיבלתי זיכוי כמו כל לקוחות גולן - סוף סוף חברה ישרה שלא מחפשת לדפוק צרכנים - כך צריך להיות חבל שהתרגלנו למשהו אחר ...
בחברות החדשות רק בלוטות'.
אם חשוב עניין המכשיר הקבוע CDMA ברכב אז יש חבילה של פלאפון ב99 ש"ח עם 1GB גלישה.
כמו שכתבו כבר - מכשירי CDMA עובדים אך ורק בפלאפון ולא בשום מפעיל אחר.
יש לי מכשיר קבוע ברכב שירשתי מהבעלים הקודמים עם לוגו של סלקום. האם לאחד כזה יכול להתאים סים של הוט מובייל?
רק אם תקבל "סים צל" כלומר כרטיס סים שהוא בנוסף לזה שבמכשיר שלך באופן קבוע וכך תוכל להשתמש בדיבורית לאותו קו. בנוסף יכול להיות שהדיבורית סגורה לסים זר ואם כן לפתוח את הנעילה.
לפי מה שהבנתי מהם אין להם סים כפול ולכן אין אפשרות לדיבורית .
גם אני בודק מה אפשר לעשות , עד עכשיו הפיתרון הכי יעיל מבחינתי זה דיבורית קבוע בלוטוס.
יש פה מישהו שמחובר להוט מובייל ויכול לספר על איכות הקו ? האם יש בעיות ?
זו רק אשליה זמנית שבמקרים מסוימים הוט מובייל זולה מגולן. ל"הוט" יש עבר "פלילי" עם הרבה מאוד תלונות על תרגילים כספיים. אם אתה ערני, אולי זה יעלה לך רק בכאב ראש. אבל רוב האנשים לא בודקים כל חודש את החיוב וקורה שמשלמים סתם ככה יותר מדי.
בנוסף, יש לנו אינטרס שגולן תצליח. אם גולן תעזוב (היפותטית) כל האחרים יקפיצו את המחירים.
יהודה
למה שכל השאר יקפיצו את המחירים כשיש כל כך הרבה חברות חדשות? לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, אשמח להסבר.
תבדוק מי החברה שהביאה את השינוי, אם היא תיעלם גם השינוי יעלם יחד איתה.
בחשבונית החודשים שלי מופיע תחת המספר שלי חיוב על עשרות SMSים למספר באנגליה, מעולם לא נשלח ולו אחד.
שלחתי מייל שאלה על זה לא קיבלתי תשובה עדין
מישהו נתקל ב SMSים מוזרים מהחשבון שלו?
בחשבונית החודשים שלי מופיע תחת המספר שלי חיוב על עשרות SMSים למספר באנגליה, מעולם לא נשלח ולו אחד.
יש לך במקרה אייפון?
אם כן איזה גרסא?
עדות לתחילת הופעת וירוסים בסמארטפונים?
עוד לזכות גולן - קיבלתי את החשבונית ה"מתוקנת" שדווקא היתה 8 ש"ח יותר מהמבוטלת. החשבונית כוללת פירוט שיחות מלא, אם כי כנראה שאת חיבורי האינטרנט מקבצים לשורה אחת.
מישהו יודע מה המהירות גלישה בהוט, בגולן ובפלאפון בתוכנית Unlimited קיץ?
וגם מעניין לאיזה מהירות המהירות נופלת אחרי שעוברים את המגבלה של 3 ג'יגה (בפלאפון 1ג'יגה)?
תודה
בהוט בסביבות 6-7 מס"ש (כולל על תשתית פלאפון).
בגולן 2-4 מס"ש (על תשתית סלקום).
בפלאפון - לפי החבילה שרכשת.
בהוט בסביבות 6-7 מס"ש (כולל על תשתית פלאפון).
בגולן 2-4 מס"ש (על תשתית סלקום).
בפלאפון - לפי החבילה שרכשת.
אני חיפשתי באתר שלהם ולא מופיע באף מקום מה המהירות בתוכנית "קיץ Unlimited "
אני חיפשתי באתר שלהם ולא מופיע באף מקום מה המהירות בתוכנית "קיץ Unlimited "
קו הסמארטפון היחיד שהיה לי בפלאפון נותק לטובת קו חדש (עם מספר מדהים) בגולן, כך שאיני בקי בתנאים החדשים.
Fat Bastard
19/07/12, 21:14
קו הסמארטפון
הנפצה מטומטמת של החברות הגדולות.
במה קו סמארטפון בדיוק שונה מקו לטלפון טיפש?
התנאים של פלאפון:
ללקוחות פרטיים, בהצטרפות לתכנית " Unlimited קיץ" בכפוף לתנאי התכנית. התכנית בתשלום חודשי של 99 ₪ בשנה הראשונה. (תשלום חודשי של 119 ₪ והחזר אוטומטי של 20 ₪ בחודש למשך השנה הראשונה). במסגרת חבילת הגלישה בתכנית 1GB כלול לחודש ולאחר מכן קצב הורדת נתונים מקסימלי של 200Kbps. ניתן להרחיב לגלישה ללא הגבלת נפח ב-19.90 לחודש בלבד. פלאפון נותנת לך במתנה מהירות כפולה בחבילת הגלישה לחצי שנה ללא התחייבות (עד 8Mbps). בסיום ששת החודשים הראשונים יחול חיוב בסך 10 ₪ לחודש עבור המהירות הכפולה אלא אם כן יבקש הלקוח לבטלה.
במסגרת התוכנית דקות ללא הגבלה ו- SMS חופשי, בשימוש אישי, סביר והוגן כהגדרתו בתכנית, בחיוג/משלוח אל מנויי מפעילי תקשורת ישראלים, בישראל, לא כולל שירותים כוכביות וכו'. הדקות וה-sms בתכנית הינם ללא הגבלה בשימוש אישי, סביר והוגן כפי שמוגדר בתוכנית. בחיוג/משלוח אל מנויי מפעילי תקשורת ישראלים, בישראל, לא כולל שירותים כוכביות וכו'. (15,000 SMS ו - 2000 שיחות בחודש). קצב הורדת נתונים לפי תנאי התוכנית, כפוף לתמיכת המכשיר, אזורי הכיסוי וגורמים נוספים. חלק מהשירותים המצוינים בצגי המכשירים מותנים בתמיכת הרשת ו/או בהצטרפות לשירות ו/או בתשלום.
בגולן אם זכור לי נכון הגעתי גם ל-8 מגה הורדה. אני מניח שזה היה על אנטנה שלהם ולא של סלקום.
כרגע זה לא נכון לבצע בדיקות מהירות לספקיות החדשות מהסיבה הפשוטה שאתה לא תמיד נמצא על הרשת של הספקית שלך ולכן לא תמיד תקבל את המהירות שהיא נותנת.
למשל בגולן (שרוכבים על סלקום), אם תהיה על אנטנה קרובה אליך של גולן, תקבל מהירות של 8 מגה בערך, אם תהיה באותו המצב אבל על אנטנה של סלקום (בתור לקוח של גולן), אתה תקבל את המהירות של סלקום.
אותו הדבר גם לגבי הוט מובייל\פלאפון.
גם אני נתקלתי בגולן ב-SMSים לכמה מספרים אנגליים באותו היום (וכמובן שלא שלחתי אף הודעה, ואפילו בדקתי את זה באייפון)
אני אתקשר אליהם מחר לברר מה הסיפור.
שמעתי שהאיקטוב הראשוני של שירותי iMessage או פייסטיים או מה שזה לא יהיה נעשה ע"י SMS-ים לבריטניה.
אולי זה הסיפור.
למיטב הבנתי המוגבלת זה עניין חד פעמי.
גולן ביצעו לי חיוב שלא ברור לי על מה (11.97 ש"ח), ויום אחרי זה גם זיכו על הסכום.
בחשבונית נוספת ראיתי חריגה בתשלום ובפירוט כתוב internet access, אני מניח שזה גלישה באינטרנט וחוייבתי על החריגה סביבות 4 וחצי שקל, רק שלא כתוב כמה השתמשתי!
אגב, החיוב שם הולך פר שיחה שכולל פירוט לאן התקשרתי משמע החשבונית כוללת גם פירוט שיחות בתוכה! זה נחמד מאוד.
הנפצה מטומטמת של החברות הגדולות.
במה קו סמארטפון בדיוק שונה מקו לטלפון טיפש?
במקרה זה ההנפצה היא שלי ולא של החברה. רציתי להדגיש שמדובר בקו שבו נעשה שימוש בגלישה. נותר לי קו אחד בפלאפון - שייך לעובדה של אשתי - אבל הכרטיס נמצמא בתוך טמבלפון כך שלא נעשה שימוש בגלישה ואין לי מושג מה מהירותה.
ברור שאין כל הבדל בין כרטיסי סים שונים (למעט גודלם הפיזי) או בין קוים שונים, אבל יש הבדלים בשימושים.
מהירויות הגלישה שציינתי הן מהירויות בפועל באיזור חיפה, נמדדו על מכשירי Nexus S ו-SE WYT19-LWW באמצעות Speedtest. לא ראיתי מהירויות מוצהרות, ם כי בני הבכור, שעוקב אחר הנושא באדיקות, מציין כי גולן הולכים ומעליות את המהירות בהדרגה, היעד השלהם הוא 21 מס"ש. הרשת של הוט אמורה להגיע ל-42 מס"ש.
לגבי ה SMSים, זה אכן איפון
אני רואה בשרשור שעוד בעל איפון נתקל בזה
אחרי כמה נסיונות גיליתי iMessage לא עובד בגולן ופשוט כיביתי אותו
קצת מרגיז כי בשום מקום באתר שלהם לא היה כתוב שבמעבר לגולן אתה מוותר על זה אבל יש וואטסאפ אז שיהיה
האם עד שסגרתי את זה האיפון ניסה להתחבר לשווא ע"י שליחת עשרות SMSים לאנגליה?!
לגבי ה SMSים, זה אכן איפון
אני רואה בשרשור שעוד בעל איפון נתקל בזה
אחרי כמה נסיונות גיליתי iMessage לא עובד בגולן ופשוט כיביתי אותו
קצת מרגיז כי בשום מקום באתר שלהם לא היה כתוב שבמעבר לגולן אתה מוותר על זה אבל יש וואטסאפ אז שיהיה
האם עד שסגרתי את זה האיפון ניסה להתחבר לשווא ע"י שליחת עשרות SMSים לאנגליה?!
נלחמתי בבעיה הזאת כמה חודשים (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=420236) מאז שעברתי לרמי לוי. ברמי לוי התחלתי לקבל כל חודש כ10 ש"ח חיובים לחו"ל ולא הבנתי למה.
לאחר חפירה ארוכה בפורומים בארץ ובחו"ל גילתי שהבעיה היא באייפון! בכל הפעלה / הפעלה מחדש של האייפון יש בקשה לאפשר שימוש בIMESSAGE וFACETIME.
http://img9.imageshack.us/img9/2636/img0559d.png
מה שקורה בפועל הוא שהאייפון שולח סמס איפשור השירות לאנגליה והחברות החדשות גובות על זה כסף. משום מה באורנג' לא היה לי את הבעיה הזאת. אצלי 90% בהסמסים הם בין אייפונים שאומרים להיות בחינם, כך שביטול השירות לא בא בחשבון.
בפעם האחרונה שרבתי עם רמי לוי על זיכוי לא הסכימו להקשיב לי והסבירו לי שהבעייה היא לא ברשת אלא באייפון.
מסתבר שיש פתרון לזה והוא מאוד פשוט. חברת אפל הכירה בבעיה הזאת ותקינה אותה, לכן כל מה שצריך לעשות הוא לשדרג את האייפון לגרסא האחרונה שקיימת 5.1.1, לאחר השידרוג ההודעה על איפשור יותר לא תופיע והגבייה המיותרת תיפסק.
וואטסאפ עובד אחרת ולכן אין חיובים מיותרים.
מקווה שעזרתי.
עזרת מאוד
האיפון והאופציה הופעלו כמה פעמים ברשתות "האמיתיות" בארץ, אף אחת מהן מעולם לא חייבה אותי ב SMS להפעלת האופציה.
נכון לעכשיו גולן סוף סוף פתרו את הבעיה ואפשר להפעיל את האופציה אבל בחודש שאי אפשר היה האיפון פשוט שלח כמו משוגע SMSים לנסות להפעיל את זה וניפח את החשבון ביותר מפי שתיים.
כלכלית אני אעמוד בזה, ועדין במקום חשבון של 10 שקלים קיבלתי 30 שקלים והכל בגלל SMSים שלא היתי מודע שהאיפון מוציא וללא אזהרה מגולן שזה הולך לקרות
היתי מצפה שהם יכירו בבעיה.
זאת לא בעיה אצלם, זאת בעיה אצלך במכשיר.
התלונות צריכות להיות לאפל שהמכשיר שלה שולח בלי ידיעתך הודעות SMS לחו"ל.
טוב שהמכשיר גם לא התקשר לשיחות אירוטיות בחו"ל כדי להנות בלילות שהוא לבד...
זה בדיוק מה שנציג בכיר ברמי לוי אמר לי. הבעיה היא במכשיר שלך, הוא שולח סמסים אנחנו לא יכולים לזכות אותך.
כאשר מדובר על על סכומי תשלום של 70 ש"ח חיוב מיותר של 10 ש"ח מעצבן.
אבל למה באורנג' זה לא קרה ולא היה חיוב?
אני מסכים חלקית שזו אשמת אפל, אולי אפילו רובה, כמו שאמרת, טוב שהוא לא התקשר לאירן ודיבר שעות על הדיסק האחרון של ריטה עם אחמדיניגד.
ואולי אני אשלח לחברה מאפל מכתב לראות את התגובה שלהם (אם תהיה) יותר מאוחר
אני מנסה לחשוב האם זה שהמכשיר משוחרר אמור לשנות לי משהו בפניה אליהם
זו גם חלקית אשמת גולן לדעתי על שלא התריעה על הבעיה היות והם בפרוש כתבו שאין בעיה עם איפונים ברשת שלהם, והעובדות מוכיחות אחרת, כי על SMS אחד, לא היתי בכלל טורח להקליד משהו, אבל עשרות?!
אני חושב, משער, שאפל חייבה את המפעילות שמוכרות איפונים (כל השלוש בארץ) לאפשר SMSים חינם למספר הזה, אבל ברגע שיצאת מהרשת שלהם גולן לא התחייבה לאפל על כלום, וסלקום כבר אומרת, אנחנו לא התחייבו כלפי צד שלישי לא לחייב את ה SMSים האלה וככה הלקוח נדפק.
בנתיים אני מחכה כבר יותר מיומיים לתגובה למייל מגולן, ואין קול ואין עונה
למרות שדי ברור מה תהיה התשובה שלהם כי כבר הבנו מאיפה החיוב הזה הגיע, ז"א המחשב שלהם לא טעה.
חברה, אמנם המושג אחריות אישית פשט את הרגל בחברה הישראלית אבל חשבתי שפה בקהילה אנחנו אנשים קצת שונים.
מדובר במכשיר שלך שבעקבות התקנת תוכנה שאתם התקנתם שולח SMSים לחו"ל, מה אתם רוצים מגולן (או כל חברה אחרת)?
שיתריע?
יש לי חבר בלונדון ואנחנו מסתמסים על בסיס קבוע, גם על זה הם אמורים להתריע?
למה אני בכלל מתערב בעניין?
כי בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שקנה שבוע שעבר אקוורים, הוא העביר אותו ממקום אחד לאחר, החליק לו והתרסק לאלף רסיסים, הוא מאיים שאם לא אתן לו אקוריום אחר במסגרת האחריות הוא יתבע אותי...שיתבע! :?
חברה, אמנם המושג אחריות אישית פשט את הרגל בחברה הישראלית אבל חשבתי שפה בקהילה אנחנו אנשים קצת שונים.
מדובר במכשיר שלך שבעקבות התקנת תוכנה שאתם התקנתם שולח SMSים לחו"ל, מה אתם רוצים מגולן (או כל חברה אחרת)?
שיתריע?
יש לי חבר בלונדון ואנחנו מסתמסים על בסיס קבוע, גם על זה הם אמורים להתריע?
למה אני בכלל מתערב בעניין?
כי בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שקנה שבוע שעבר אקוורים, הוא העביר אותו ממקום אחד לאחר, החליק לו והתרסק לאלף רסיסים, הוא מאיים שאם לא אתן לו אקוריום אחר במסגרת האחריות הוא יתבע אותי...שיתבע! :?
לא הותקן שום דבר, זאת אפשרות בילט אין במע' הפעלה של האייפון.
גם אני שאלתי את נציג רמי לוי בחיבור, האם יש איזה בעיה עם אייפון, IMESSAGE, FACETIME ואמרו לי לא.
רק לאחר שקיבלתי את החיובים וחצי שעה של צעקות פתאום התברר למי שיש באייפון FACETIME מאופשר, הוא זה ששולח הודעות ונציג אחר בכלל טען שאלו שגיאות שנשלחות בתור דיווח לאפל.
איך זה בדיוק אשמתי?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
תאמין לי הלקוחות שלך שוברים שיאים אפילו ביחס לשלי !! :D:D:D:D:D:D:D
ישראלים מטומטמים...
איציק
באגירה, אני לא מסכים
לא התקנתי כלום
לא שיניתי כלום
זה משהו שמותקן באיפון מבית אפל גם אם לא תחבר אותו אפילו פעם אחת לאיטיונס ולא תוריד אפליקציה אחת, הוא שם.
ועשיתי את כל הבירורים שאני כצרכן צריך לברר לפני המעבר, כל אלה שחשבתי שצריך לעשות.
מעולם לא ידעתי ולא היתי אמור לדעת על זה שהמכשיר שלי ישלח עשרות הודעות לאנגליה על חשבוני כדי להפעיל משהו שהוא בילט-אין בטלפון
זה לא דומה להוא שהאקווריום נשבר לו
ואני לא אמרתי שאני הולך לתבוע אף אחד
אני מברר, כותב, משתף כדי שאחרים ידעו על זה, לא התלהמתי ולא טענתי שמגיע לי ועבדו עלי ורימו אותי, אבל כן יש פה מקרה שתקין הוא לא לדעתי האישית.
אם אני אקבל החזר אני אראה בזה שירות טוב ואם לא אז אני אספוג את זה, 20 שקל לשמחתי לא משנים את התנהגותי הכלכלית החודשים תודה לאל.
דרור, לא קיבלת את ההתראה כמו בתמונת המסך ש RnB העלה?
לא, ההתראה נכנסה בגרסה 5.1.1 אני על 5.0.1
לא, ההתראה נכנסה בגרסה 5.1.1 אני על 5.0.1
דווקא להפך, ההתראה מ 5.0.1 ב5.1.1 היא לא מופיע כלל.
זה משהו שמותקן באיפון מבית אפל
ולכן גולן צריכים לממן?
דני
שלום ,
היום הגיע הסים של גולן לאחר חמישה ימים .
הפעלתי אותו באתר ומה עכשיו ? רשום שהניוד מחר בבוקר , אז מתי להכניס את סים של גולן למכשיר ?
רשת פלאפון עדיין זמינה כרגיל , מה עושים ?
מחר בבוקר, באיזשהו שלב, היא לא תהיה זמינה.
זה הסימן שלך להכניס את הסים של גולן.
נכון מאוד , היום בבוקר המספר נוייד בהצלחה , הכל עובד טוב בינתיים .
תודה לגולן
למי שמחפש למה לא להצטרף להוט מובייל
יש להם בעיות קליטה קשות כמעט בכל הארץ,המכשיר שלי תומך 850 כל שלא הייתה אמורה להיות בעיה אבל היא הייתה. הטלפון לא היה מקבל שיחות והודעות. כנראה הביעה היא בכך שחלק מהזמן המכשיר נמצא על משדרים שלהם וחלק מהזמן הוא נודד לפלאפון. המעבר הזה לא מתבצע חלק והרבה פעמים המכשיר נשאר ללא קליטה. ראו הוזהרתם. אני עזבתי אותם לרמילוי שכידוע פשוט משתמש ברשת של פלאפון וכל הבעיות נפתרו.
להוט אכן יש בעיות קליטה, לפעמים המכשיר פשוט לא זמין ככה סתם ומתקבלת הודעה שהקו אינו מחובר
לכל מי שיש לו בעיות קליטה בהוט, אני אחזור על מה שאמרתי כבר 10 פעמים, תעשו בחירת רשת ידנית, תבחרו ברשת פלאפון ואין בעיה
אני אשתף אתכם באיזה תחושה מאז שעברתי לגולן.
כל מי ששירת בצהל במקום עם משמעת קפדנית מכיר את התחושה המוזרה של "מה, מותר לי לעשות מה שאני רוצה?" מיד לאחר השחרור מצה"ל.
3 שנים אתה מסתובב עם תחושת מועקה/ דאגה תמידית של, איפה הנשק? איפה הפק"ל? מתי המסדר? מוכנים להקפצה? איפה הגומיות של המכנסיים? הנעליים מצוחצחות? וכו'.
פתאום אתה משתחרר ולא מבין מה זה החופש הזה? מה, מותר לעשות הכל? אין הקפצה הלילה? :lol:
אז זאת בדיוק התחושה מאז שזנחתי לאנחות את אורנג' ועברתי לגולן.
הללויה.
יחי החופש!
כל מילה בסלע, בגירה!!
זו תחושת חופש נפלאה והכי טוב שאני יודע שאין הפתעות ודפיקות בסוף החודש, 99 זה 99.
מכיר את זה,כמה כייף..
SMS יאללה נחפור כמה אותיות שארצה בהודעה אפילו אם ישלח ב-2 הודעות :)
חברים בחו"ל: עלי..אני אתקשר אליכם תרגישו חופשי לעשות צינטוק.
בהחלט תענוג,
מה גם שסוף סוף אין לי בעיות קליטה בבית מהרגע שזנחתי את פלאפון.
כל מי ששירת בצהל במקום עם משמעת קפדנית מכיר את התחושה המוזרה של "מה, מותר לי לעשות מה שאני רוצה?" מיד לאחר השחרור מצה"ל.
3 שנים אתה מסתובב עם תחושת מועקה/ דאגה תמידית של, איפה הנשק? איפה הפק"ל? מתי המסדר? מוכנים להקפצה? איפה הגומיות של המכנסיים? הנעליים מצוחצחות? וכו'.
פתאום אתה משתחרר ולא מבין מה זה החופש הזה? מה, מותר לעשות הכל? אין הקפצה הלילה? :lol:
הללויה.
יחי החופש!
כל מילה בסלע, בגירה!!
זו תחושת חופש נפלאה והכי טוב שאני יודע שאין הפתעות ודפיקות בסוף החודש, 99 זה 99.
בהחלט כל מילה בסלע!! גולן טלקום בהחלט המרענן הרישמי של הקיץ:-D.
אופיר, כשאני עושה חיפוש בבחירת רשת ידנית (קו בהוט מובייל) כדי לבחור בפלאפון, מופיע לי לאחר חיפוש:
hot mobile
hot mobile
cellcom
il orange
wm
jawwal
כפי שאתם רואים, יש לי פעמיים הוט מובייל. אין רשת פלאפון. איך אני בוחר בה כדי למנוע בעיות קליטה בהוט מובייל?
אם זה משנה- מדובר במכשיר נוקיה פשוט כמו שנמכר אצל רמי לוי (c2-01).
תודה.
אינך יכול לדעת איזה משני הראשונים הוא פלאפון ואיזה הרשת העצמאית של הוט.
אין באיזור שלך גולן\IL-08?
ולמי שלא מכיר - שתי הרשתות האחרונות הן הרשתות הפלסטיניות (ג'ואל הותיקה ווטאניה הצעירה).
דבר אחד יש להגיד על גולן טלקום- ח*א של שירות !! פשוט בושה !!
כששמתי את הסים- הייתה בעיה באתר והוא לא עבד, כחמישה ימים לא יכולתי להשתמש בסים.
התקשרתי יותר מ- 50 ( כן- חמישים !! ) פעמים ושירות הלקוחות פשוט ניתקו אותי אחרי דקה-שתיים-שתיים עשרה דקות שהייתי על הקו.
איכשהו אמא התקשרה מהעבודה והצליחה אחרי כמה עשרות פעמים להשיג נציג, ואז התגלתה בעיה אחרת: האינטרנט לא עובד- כמה שלא שיחקתי בהגדרות, הוא פשוט לא עבד.
והנה עוד פעם הסיפור של שירות הלקוחות ועשרות השיחות שלא ענו, וגם הפעם אמא שלי התקשרה מהעבודה ( טלפון עם מספר חסוי של בית חולים ) וסידרו את האינטרנט.
וכאן זה לא נגמר: האינטרנט איטי ברמות בטורפות, חלק מהאתרים לא עובדים וחלקם נתקעים.
בקיצור- הטעות של החיים.
:roll:
אולי זה היה ככה בהתחלה, זה בטח לא ככה היום.
סתם לקטע, אתה מוזמן לחייג 0058* ולראות כמה זמן יעבור עד שיענו לך.
(שלא לדבר על זה שאת מרבית הפעולות ניתן לבצע באינטרנט).
כיום אפשרי לבצע הכל כולל הגשת טופס עם בעיות שונות שיש לך, ומבלי להתקשר אליהם בכלל.
אני התקשרתי אתמול לבדוק משהו לגבי החיוב, אולי 5 שניות ואפילו פחות לקח לנציג לענות לי. והם גם מודים בטלפון בצורה הכי גלויה שהם מודעים לבעיה X והם עובדים על זה.
הללויה.
יחי החופש!
אני מוצא את עצמי מתקשר לאמא שלי שנמצאת חדר ליד כדי לשאול אותה מה יש לאכול, בגלל שהשיחה לא עולה כסף - אין מוטיבציה לקום מהכיסא... :shock:
אני התקשרתי לשירות לקוחות של הוט מובייל והם גם ענו יחסית מהר (14 דקות).
רבע שעה זה יחסית מהר?
אח שלו, תעשה הסבה לנזיר בודהיסטי, טת הסבלנות כבר יש לך.
רבע שעה זה יחסית מהר?
אח שלו, תעשה הסבה לנזיר בודהיסטי, טת הסבלנות כבר יש לך.
הכול יחסי, בחברות ותיקות (סלקום ופלאפון) עם מרכזי שירות "מפותחים" אני חיכתי קרוב ל20 דקות.
אני קראתי בפורום על אנשים שחיכו קרוב לשעתים בהוט
אופיר, כשאני עושה חיפוש בבחירת רשת ידנית (קו בהוט מובייל) כדי לבחור בפלאפון, מופיע לי לאחר חיפוש:
hot mobile
hot mobile
cellcom
il orange
wm
jawwal
כפי שאתם רואים, יש לי פעמיים הוט מובייל. אין רשת פלאפון. איך אני בוחר בה כדי למנוע בעיות קליטה בהוט מובייל?
אם זה משנה- מדובר במכשיר נוקיה פשוט כמו שנמכר אצל רמי לוי (c2-01).
תודה.
לא יודע איך זה בדיוק אצלך בטלפון, אבל אצל אבא שלי גם מופיע פעמיים HOT ואין פלאפון
אצלו בטלפון מופיע ציור קטן של בית ליד אחד הHOT וציור קטן של אנטנה ליד השני, אני מנחש שהבית זה באמת HOT והאנטנה זה פלאפון, בינתיים זה עובד גם אצלו מצויין
הצטרפתי אתמול לגולן, אני חייב לציין שהייתי מופתע ממהירות הניוד שלי מסלקום לגולן.
קיבלתי ביום ראשון את הסים והפעלתי אותו באתר רק באותו יום בערב, קיבלתי הודעה שהניוד נקבע למחרת, יום שני בשעה 9:30.
למחרת, פונקט על הדקה, קיבלתי מייל שהניוד הסתיים + הוראות איך להגדיר הגדרות רשת ו MMS. הכנסתי את הסים של גולן, הגדרתי את כל ההגדרות ו......... הכל עובד, שיחות, MMS, SMS, אינטרנט, שום בעיה בכלל.
אני מרוצה :)
כנ"ל לגבי: עברתי לגולן.
הכל עבר חלק מלבד איחור קצר שך 40 דק' בזמן הניוד.
קיבלתי 3 הודעות סמס עם הגדרות - הייתי צריך רק ללחוץ "שמירה" וכל ההגדרות הוגדרו בדקה.
הכל עובד חלק. למרות זאת, הקליטה באזור חיפה מעט פחות טובה מאשר הייתה באורנג', אבל ההבדל זניח ובטל בשישים. במיוחד לאור 70% החיסכון בחשבונית החודשית. בשנה אני חוסך יותר מ1,200 שקל!
שאלתי אותם שאלה במייל לגבי פירוט שיחות, סמסים ונפח גלישה ונעניתי ביום למחרת. הם עובדים על זה נכתב.
הקליטה שלך כעת היא של סלקום - באופן בסיסי הרשת מצויינת, כמובן שיש כיסים של חוסר כיסוי ששונים מהכיסים של אורנג' האינטרנט הרבה יותר מהיר מאורנג'.
אינך יכול לדעת איזה משני הראשונים הוא פלאפון ואיזה הרשת העצמאית של הוט.
אין באיזור שלך גולן\IL-08?
אין באיזור שלי גולן טלקום. הם נמצאים ע"ג סלקום באזור שלי. ולמרות זאת הכל מתקתק מצויין (יש לי קו אצלם)
לא יודע איך זה בדיוק אצלך בטלפון, אבל אצל אבא שלי גם מופיע פעמיים HOT ואין פלאפון
אצלו בטלפון מופיע ציור קטן של בית ליד אחד הHOT וציור קטן של אנטנה ליד השני, אני מנחש שהבית זה באמת HOT והאנטנה זה פלאפון, בינתיים זה עובד גם אצלו מצויין
אצלי אין ציורים שונים. רק אייקון 3G בשניהם (תדר השידור). כך שבאמת אי אפשר לדעת איזה משניהם. יש דרך לגלות איזה מהם הוא פלאפון? בשאר הרשתות שברשימה יש בחלקן גם 2G.
אצלי יש קו , אבל לא מקבל ולא שולח MMS
עשיתי עדכון כפי שרשום וגם התקנתי את העדכונים .
המכשיר הוא גלקסי מיני , פניתי לגולן היום , עדיין אין תשובה .
המסלול אצלי הוא 9.9 ש"ח
Fat Bastard
24/07/12, 22:32
חוויות שלי.
הצטרפתי לגולן, הזמנתי סים, הגיע תוך 3 ימים.
הבעיה הייתה לי רק לנייד את הקו מרמי לוי לגולן, שבמקום 3 שעות, לקח 5 ימים.
לבסוף נוייד, קולט יותר טוב מרמי לוי (נוסה על מכשירי מוטורולה V3, גלקסי S1 ו-S2).
הכל עובד פיקס, רק האינטרנט איטי לפעמים באיזורים מסויימים.
מסלול של 99 ש"ח
לזה שמעליי - יכול להיות שתצטרך להגדיר APN ו-MMS ידנית, מקווה שמדריכים כאן יעזרו לך:
http://www.bekaloot.co.il/doublegolanlandingpage.aspx
האינטרנט האיטי זה כשאתה רוכב על הרשת של סלקום
אצלי אין ציורים שונים. רק אייקון 3G בשניהם (תדר השידור). כך שבאמת אי אפשר לדעת איזה משניהם. יש דרך לגלות איזה מהם הוא פלאפון? בשאר הרשתות שברשימה יש בחלקן גם 2G.
אז הדרך היחידה היא לנסות...
אם במקרה תבחר את הHOT האמיתי (לא פלאפון) אז מהר מאוד תמצא את עצמך בלי קליטה בכלל (במקומות מסויימים)
אצלי יש קו , אבל לא מקבל ולא שולח MMS
עשיתי עדכון כפי שרשום וגם התקנתי את העדכונים .
המכשיר הוא גלקסי מיני , פניתי לגולן היום , עדיין אין תשובה .
המסלול אצלי הוא 9.9 ש"ח
תוריד אפליקצייה קטנה ונחמדה Apn Israel
אחלה אפליקציה מגדירה לבד הכל.
רק לשים לב מי שיש לו ICS ומעלה, חובה שיהיה לכם רוט אחרת האפליקציה לא יכולה לדחוף הגדרות לטלפון.
הגדרתי את הכל , אבל לא שולח תמונות , רושם לי
"לא ניתן להוריד כרגע , נסה שוב במועד מאוחר יותר "
אגב , האתר של גולן לא עולה , מקווה שהכל בסדר איתו :)
אמש גיליתי שהוט העלו את מחירי הנדידה בארה"ב ל-5 ש"ח לדקה - למיטב זכרוני עד לאחרונה זה היה 1 ש"ח לדקה (שיחות נכנסות ו-Callback). האתר של גולן בכלל לא עולה.
שלום ,
קודם כל האתר של גולן חזר לתפקד !!!
אבל נאמר לי בשרות לקוחות , שאפשר לשלוח הודעות MMS כרגע רק בין לקוחות גולן .
האם זה נכון אצלכם ?
האמת שגם אצל אמא שלי לא ניתן לשלוח MMS אלי ואני ברשת פלאפון י....( הועברה לגולן בתחילת השבוע )
מעניין אותי לדעת, עם כל האפליקציות שיש היום, למה אתם משתמשים ב-MMS?
כי אני לא צריך לשלם 99 ש"ח אם אישתי לא גולשת ומדברת מעט .
אז אין אינטרנט , אין אפליקציות
פעם ב... אני צריך לשלוח לה תמונה , זה הכל .
יש WIFI.
גם אני על החבילה הזאת של 10 שקלים, עדיין בכל חור היום יש WIFI וזה מספיק בהחלט. אגב, גם חריגה קטנה בחבילת האינטרנט היא לא משהו מטורף.
שאלת השאלות-מי החברה הראשונה שתעשה כבר סים כפול לרכב ולנייד על האותו מספר ותגזור המון לקוחות חדשים??
אמש גיליתי שהוט העלו את מחירי הנדידה בארה"ב ל-5 ש"ח לדקה - למיטב זכרוני עד לאחרונה זה היה 1 ש"ח לדקה (שיחות נכנסות ו-Callback). האתר של גולן בכלל לא עולה.
אופס....
טעיתי בשורה. ה-5 ש"ח לדקה זה מחוץ לאירופה וארה"ב.
לדעתי מכשיר ייחודי לרכב נחשב לטכנולוגיה ישנה ואף אחד לא ישקיע בזה משאבים כיום.
למכשיר הקבוע ברכב יש הרבה מאוד יתרונות - הגודל מאפשר תפעול הרבה יותר נוח מכל מכשיר כיס, והחיבור הקבוע לאספקת החשמל של הרכב מאפשרת הספק שידור יותר גבוה, עוצת שמע יותר גבוהה ואולי גם מקלט יותר איכותי (בסעיף האחרון איני בטוח).
לאשתי הותקן מכשיר כזה לפני פחות משנה (אם כי אחרי שנה של מחסור במכשירים).
אני עברתי להוט מובייל, ומאז החברים שלי מתלונן, שבהרבה זמן אני לא זמין ומגיעים ישר לתא קולי שלי, האם יש משהו לעשות לזה?
המכשיר שלי הוא נוקיה C2
סאמי - בדוק רגע מתחת לסוללה מה ה-RM של המכשיר שלך.
צריך להיות רשום RM-nnn (שלוש ספרות).
Fat Bastard
27/07/12, 19:28
שאלת השאלות-מי החברה הראשונה שתעשה כבר סים כפול לרכב ולנייד על האותו מספר ותגזור המון לקוחות חדשים??
למה?
דיבורית BT שמכבדת את עצמה עולה היום כ-200 שקל, ו-BT יש היום בכל טלפון.
היתרון היחיד בטלפון מובנה זה שנשארת ממנו חתיכת ברזל תקועה בדשבורד, שאפשר להתקין עליה עריסה לטלפון נייד
ה-C2 מסוגל לתפקד רק בתדר אחד של דור שלישי (2100)
ואתה מסתובב כנראה במקום שבו הכיסוי לא טוב לתדר הזה.
הבעיה מוכרת גם במכשירים תומכי 850/2100. התחושה היא שהבעיה היא בעיקר בגבול בין כיסוי HOT לנדידה ברשת פלאפון.
סאמי - בדוק רגע מתחת לסוללה מה ה-RM של המכשיר שלך.
צריך להיות רשום RM-nnn (שלוש ספרות).
RM721
ואני כבר שלושה ימים מנותק מהאינטרנט של גולן.הטלפון HTC DESIRE ,לא מוצא רשת ,את ההגדרות עשיתי עים נציג של גולן,שיחות עובדות,אתמול פתאום גם שיחות לא היו ,היום זה חזר,הנציג אמר לי שהבעיה אצלם ויתוקן תוך יומיים.טוב ,אני מחכה.ניסיתי לשים סים אחר (של פאלפון)ועבד הכול.
הוט מובייל פשוט גרועים!
העברנו את אחד המנויים בבית לפני חודש לחברה הזאת ומאז אי אפשר להשיג אותו, רוב הזמן הטלפון לא זמין ומגיעים לתא קולי. הוט מובייל החוצפנים האלו אמרו לנו להגיע להחליף סים :x. גם רשת גרוע וגם צריך לבזבז זמן עכשיו, לאחר לעבודה כדי לקחת מהם סים.
שירות רק כמו שהוט יודעים לתת.
אני מצד שני ברמי לוי ומרוצה עד הגג.
אני מציע לכול מי שרוצה לעבור להוט שיחשוב טוב לפני שהוא עובר.
זה מה שכתבתי בשרשור שלי:
הסיפור שלי עם הוט מאוד הסתבך, מיום ראשון ב12 הם ניסו להעביר אותי אליהם מסלקום להוט, אני דיברתי איתם שלוש פעמים וכול פעם הם אמרו לי שהם מקבלים שגיאה אצלהם במחשב והם לא יודעים מה לעשות.
ואז פתאום התקשרו אלי מסלקום והציעו חבילה שכמעט משתווה להצעה של הוט (שיחות וסמסים בלי הגבלה, 2 גיגה גלישה במהירות 7מגה ו200 דקות בשיחות לח"ול, הכול ב99) אני כמובן הסכמתי.
מאוד שמחתי שיותר אני לא אצתרך לדבר עם הוט (היחס שלהם ללקוח הוא חוסר אכפתי על גבול החוצפה).
אבל להפתעתי אני קיבלתי פתאום הודעה מהוט (אחרי שדברתי איתם עוד שלוש פעמים בקשר לביטול עסקה וקבלת החזר על הסים) שהם מתחילים את תהליך הניוד להוט, ועכשו אני בהוט.
התקשרתי אליהם עוד כמה פעמים (לפני הניוד ואחרי הניוד) כדי שיעצרו את הניוד ולא יעבירו אותי אליהם אבל הם עוד פעם אמרו שהם לא יודעים מה לעשות והמחשב מראה שגיאה.
עד עכשו הייתי בניוד חלקי לסלקום (אני יכול להוציא שיחות אבל לא לקבל) .
וממש ברגע זה החזירו אותי לסלקום.
אני גם רוצה להוסיף שביום וחצי שהיתי עם המספר הזמני של הוט הקליטה הייתה מאוד גרועה עם מכשיר מסלקום (היו הרבה מקומות שהיה כתוב שיחות חירום בלבד), ועם מכשיר מפלאפון הקליטה היתה די בסדר (לא ראיתי על הצג שיחות חירום בלבד).
RM721
http://podolsk.pro/for-mobile/Nokia/C2-01_RM-721_722_SM_L1&2_v1.0.pdf
זה הדגם האירופאי שתומך 900/2100 בלבד ולא 850.
כלומר אין תמיכה מלאה בפלאפון/הוט/רמי לוי.
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.