PDA

View Full Version : הללויה! גולן טלקום עלו לאוויר ופרסמו תעריפים.

דפים : 1 2 [3] 4 5 6 7

DrorZi
02/06/12, 8:21
מתוך ניסיון שלי ושל כמה חברי פורום אחרים:
אחרי שהזמנת את הסים מגולן הסטטוס יעמוד על "ההזמנה נקלטה" או משהו בסגנון.
כמה ימים לאחר מכן זה יהפוך ל"בטיפול בגולן טלקום"
ובד"כ יום-יומיים לאחר מכן זה ישנה סטטוס ל"נשלח בדואר" ובעמודה של תאריך שליחה ישבצו את התאריך שליחה.
אליי הSIM-ים נשלחו ב 28/5 והיו בתיבת הדואר יום למחרת. חבר פורום (לפחות אחד) נוסף דיווח בדיוק על אותם זמני משלוח (יום ! מתאריך השליחה ועד הקבלה בדואר).
איציק
תודה, חשבתי שאין לי מה לבדוק את האתר עד לרגע קבלת הסימים, אבל הלכתי ובדקתי ושמחתי לראות שהם בסטטוס "נשלחו בדואר" אז באמת שכנראה בראשון או שני זה יקרה :-) , תודה.

ToMeR
02/06/12, 10:34
אצלי בוודאות זה היה דרך דואר ישראל כי:
1. יש בולים על כל המטעפות (כל קו קיבל מעטפה בנפרד, גם כאלה שנמצאים על אותו מספר לקוח)
2. אצלנו החלוקה היא לתאי דואר של דואר ישראל (לא תיבות דואר חשופות שכל אחד יכול לשים שם מעטפה)

יכול להיות שהדוור שלך קיבל אנגינה ובאותו יום סידרו לך דוור מחליף (בקש לראות אישור מחלה של הדוור הקבוע לאישוש החשדות)

איציק

אצלי לא היו בכלל בולים

איציק נ.
02/06/12, 14:59
אצלי לא היו בכלל בולים

הרווחת, קיבלת שירות V.I.P (כנראה שהם קוראים כאן בפורום ומכירים אותך :lol:)
אצלי הגיעו מעטפות מבויילות ("שולם P.P. 2895")

איציק

gsi16v
02/06/12, 19:08
האם לאחת מהחברות החדשות אפשר להתנייד עם פלא-דו (שני סימים על אותו קו בסלכום, אחד בדיבורית ואחד באיפון) ?

sperial
02/06/12, 19:44
שלילי - בשלב זה החברות אינן מספקות את השירות.

Alon_A
02/06/12, 22:01
שאלה קטנה:
לחברה שלי יש GALAXY GIO (אנדרואיד 2.3.6) בהוט מובייל, היא עשתה ניוד מסלקום ואחרי יום המספר נוייד.

הגלישה הסלולארית עובדת רק אם מפעילים גם את הנדידה. באתר של הוט מובייל כתוב להפעיל נדידה, אבל זה כתוב תחת IOS, האם זה אמור להיות כך גם באנדרואיד ? תודה.

sperial
02/06/12, 22:31
זה אמור להיות בכל מערכת הפעלה - כנראה שהמכשיר מזהה את רשת "פלאפון" כרשת מארחת ולא כרשת בית.

Alon_A
02/06/12, 22:42
קראתי שמכיוון שאין להם עדיין פריסת אנטנות מלאה, הם משתמשים באנטנות של פלאפון. האמת שגם ללא גלישה היה חיווי קטן עם האות R ליד חיווי עוצמת הקליטה, כנראה שהוא כל הזמן בנדידה.

פשוט מפחיד אותי שלא יחייבו אותה על גלישה בנדידה, אחרת מרוב חובות נצטרך להיכנס לתא עם חוסני מוברק :lol:

sd1985
02/06/12, 23:31
הזמנתי שני כרטיסי סים,אך טעיתי בכתובת(רשמתי כתובת שגויה) מישהו יודע אם זה חוזר לדואר("דואר ישראל") במקרה כזה?

sperial
03/06/12, 5:02
אלון - כל הרעיון של "נדידה פנימית" הוא שימוש ברשת מארחת עד שהרשת החדשה נפרשת בכל הארץ. עקרונית יש לחברות החדשות מספר שנים עד פרישה מלאה. מבחינתך הנדידה שקופה - העלויות זהות בכל הארץ.

Keyser
03/06/12, 15:54
עדיין ממתין :(
הסים של אורנג' נותק, אבל הקו של גולן עדיין לא פעיל ככה שאני מחמישי בלי סלולרי

יניב ח.
03/06/12, 16:58
אני הזמנתי מגולן טלקום את הסים ב 20/5/2012
ב31/5/2012 הוא הגיע
ביום שישי ב 8:30 הפעלתי את הסים, קיבלתי הודעה שבשעה 11:29 יתבצע הניוד.
בפועל עד עכשיו לא קרה כלום

הם ממש לא עונים ב 0058*

יניב

Keyser
03/06/12, 17:17
בפייסבוק שלהם כתבו עכשיו לפנות למייל בgtpniyot@golantelecom.co.il

מסתבר שהם חסמו את האפשרות לכתוב להם בעמוד הפייסבוק...

Keyser
03/06/12, 17:32
נראה כאילו הים אותו ים...
הצצתי בחשבון כרטיס אשראי, ולפתע אני רואה חיוב ע"ס 99 שקלים מגולן. כלומר, לא רק שהקו לא סופק, אלא חוייבתי על חודש שלם(!) - מאי, למרות שרק ב-1.6 בכלל התחיל הניוד.

b-or
03/06/12, 17:45
התשלום הוא מראש על החודש הבא... מחזור חיוב הוא מה25 עד ה24

Keyser
03/06/12, 17:56
גם אם אתה צודק, אני חושב שזו חוצפה לחייב על שירות שטרם סופק

boxer 19
03/06/12, 18:00
עדיין ממתין :(
הסים של אורנג' נותק, אבל הקו של גולן עדיין לא פעיל ככה שאני מחמישי בלי סלולרי

מחמישי עד היום אני בלי קיו

E.L
03/06/12, 18:39
ממש לא בסדר העניין הזה :?

איציק נ.
03/06/12, 19:31
אני שלחתי להם מייל בנוגע לאי קבלת שיחות מבזק ואורנג' (זה היה ביום שישי) והיום ניסיתי לתפוס אותם במהלך היום, מספר פעמים ללא הואיל.

אממה, לפני מספר דקות החלטתי לנסות שוב את מזלי, ולמרבה הפלא תוך שניות (!) ענה לי נציג.
הסברתי לו את הבעיה הוא אמר שבמקרים כאלה הם שולחים פקודת ריענון לניוד ולרוב זה פותר את התקלות. כרגע נשאר לחכות כ 24 שעות לרענון הניוד (לרוב עד הבוקר זה מסתדר, אבל אמרו לחכות 24 שעות) ולקוות שהכל יסתדר.

איציק

Platinum
03/06/12, 19:36
אני משלישי בערב ללא שיחות נכנסות {למעט סלקום}. היום הצלחתי לתפוס נציג שלהם בסביבות השעה 3 אחה"צ {לאחר חיוג חוזר ונשנה במשך כ 6 שעות} שאמר דברים דומים. שהוא יפיץ את הניוד והוא מקוה שזה יסתדר בשעות הקרובות.
אני מאוד מקוה שזה יפתור את הבעיה. אם זה לא יסתדר בימים הקרובים, אשקול ניוד חזרה למי שכן יוכל לתת לי שיחות נכנסות.

Keyser
03/06/12, 19:42
מצבך עוד טוב, אני נפלתי לגמרי בין הכיסאות :| אין גולן, אין אורנג', אין קו.

samg
03/06/12, 20:31
נצל"ש, לאור המתנה שלי לאישור קבלת 2 סימים של הוט מובייל, ברגע שאני מבצע את הניוד האם הסים של אורנג' וסלקום (שאותם כאמור אני מנייד) שכרגע ברשותי סיימו את חייהם? או לצורך העניין, באם יהיו תקלות ואני ארצה לחזור חזרה לאורנג' וסלקום אני אוכל להשתמש בסימים הנוכחיים?

sperial
03/06/12, 20:38
לא תוכל להשתמש יות בכרטיסים - מרגע ביטולם הם חסרי ערך. יתרה מזאת - גם אם תרצה להתנייד חזרה יהיה עליך לבחור בתוכנית תערפיפם עדכנית, לא תוכל לחזור לתוכנית הקיימת.

samg
03/06/12, 20:40
ככה חשדתי :( לא יודע מה איתכם. אבל נהיה לי הוט.
תודה Sperial.

Platinum
03/06/12, 21:15
מצבך עוד טוב, אני נפלתי לגמרי בין הכיסאות :| אין גולן, אין אורנג', אין קו.

אל תתייאש,
לקח להם לגולן שבוע תמים לנייד אותי. בערב יום שלישי לפני שבועיים הפעלתי את הסים (וכמובן קיבלתי הודעת שגיאה) ובערב יום שלישי האחרון, הסים של סלקום הפסיק לפעול בשל הניוד. שבוע שלם, זה פשוט הזוי!!!

אבל, אנחנו בעיצומה של מהפכה צרכנית שמתחוללת בשנה האחרונה ואני בהחלט יכול להבין שגולן והוט לא נערכו כראוי לגל ההסתערות של הלקוחות. אני בהחלט יכול להבין גם כמה קשה להם להתמודד עם הקשיים שמערימות עליהן פלאפון, אורנג' וסלקום.
וכן, אני בטוח שיש לא מעט קשיים שמערימים עליהם.

נויידתי מסלקום, ומאז הניוד אין לי בעיה לקבל שיחות מלקוחות סלקום הן בתקשורת הסלולרית והן בתקשורת הקוית.
מאידך, שיחות מקוי אורנג' ואחרים. לא מגיעות אלי.
בדיקה של מס. הטלפון שלי כאן (http://www.orange.co.il/he-il/selfservice/cell_num/) מעלה שאורנג' {ואני בטוח שגם אחרים} לא עדכנו את הניוד שלי והטלפון שלי מופיע כמשוייך לרשת סלקום.
למה להם לטרוח לעדכן או לאפשר עדכון? לא עדיף לתת ללקוחות להתאכזב מגולן ולמכור להם חבילת אורנג' קליר, סלקום משפחה או פלאפון דיסנילנד?

אני משתדל להיות סבלני, ולתרום בכך את חלקי למהפכה.
יהיה עצוב אם הרשתות החדשות לא יצליחו להביא את המהפכה.

איציק נ.
03/06/12, 21:20
בדיקה של מס. הטלפון שלי כאן (http://www.orange.co.il/he-il/selfservice/cell_num/) מעלה שאורנג' {ואני בטוח שגם אחרים} לא עדכנו את הניוד שלי והטלפון שלי מופיע כמשוייך לרשת סלקום.

אכן קישור מצויין לבדיקת הסטטוס של הקו.

בדקתי את הקווים שלי ואכן 2 הקווים שעברו ניוד בהצלחה אכן מזוהים ברשת "GT" ואילו זה הבעייתי מזוהה עדיין ב"רמי לוי".

איציק

Keyser
03/06/12, 22:01
בדקתי בלינק ו"עברתי" (כך מסתבר) כבר לגולן.
לדבר על מהפכה זה טוב ויפה, אבל ההרגשה שלי מגולן - כרגע - היא שהם נתפסו עם המכנסיים למטה, וככה חברה רצינית לא צריכה להתנהל. רבאק, הם הציעו לחתוך באחוז ניכר מחשבון הסלולרי של עם ישראל (אצלי מדובר על 50%!), למה הם ציפו בדיוק? שאנשים יעמדו בתור לניוד? כבר מי יודע כמה שנים אנשים לכודים בקרטל הסלולרי והיה ברור שברגע שמישהו יבוא עם יכולת אמיתית לשבור את השוק, כולם ירצו לעבור אליו.

elibaba
03/06/12, 22:02
אני קיבלתי את הסים, שפעלתי זה אתה ונקבע הניוד מרמי לוי ליום ד׳ אחהצ.

נראה מה יהיה. אני קשור מקצועית למערכות המידע של הניוד בכמה חברות, ולכולם יש בלאגן, העומס אדיר.

איציק נ.
03/06/12, 22:18
בדקתי בלינק ו"עברתי" (כך מסתבר) כבר לגולן.
לדבר על מהפכה זה טוב ויפה, אבל ההרגשה שלי מגולן - כרגע - היא שהם נתפסו עם המכנסיים למטה, וככה חברה רצינית לא צריכה להתנהל. רבאק, הם הציעו לחתוך באחוז ניכר מחשבון הסלולרי של עם ישראל (אצלי מדובר על 50%!), למה הם ציפו בדיוק? שאנשים יעמדו בתור לניוד? כבר מי יודע כמה שנים אנשים לכודים בקרטל הסלולרי והיה ברור שברגע שמישהו יבוא עם יכולת אמיתית לשבור את השוק, כולם ירצו לעבור אליו.

אצל כולן יש בעיות כי מערכת הניוד פשוט לא עומדת בעומסים, מדובר על התנפלות רצינית.

בפייסבוק הם פירסמו היום לפנות אליהם באופן מסודר דרך המייל וכל פניה תטופל - ולדעתי זה עדיף על הגל המטורף של התלונות על הקיר שלהם בפייסבוק.

איציק

Platinum
03/06/12, 22:39
אני משלישי בערב ללא שיחות נכנסות {למעט סלקום}. היום הצלחתי לתפוס נציג שלהם בסביבות השעה 3 אחה"צ {לאחר חיוג חוזר ונשנה במשך כ 6 שעות} שאמר דברים דומים. שהוא יפיץ את הניוד והוא מקוה שזה יסתדר בשעות הקרובות.

מעדכן,
האמת שהייתי מעט סקפטי. אבל זה הסתדר. הרגע קיבלתי שיחה מ054 ולאחריה בדקתי בדף של אורנג' - כעת אני משוייך לרשת GT

NINJMNKY
03/06/12, 22:41
אני בתור איש טכני מבין את הבעיה של העומס, ובתור איש שירות מבין את העומס המטורף שהמוקד שלהם עובר כרגע, ממש לא מקנא בהם.

אבל

שום דבר מזה לא עוזר לי להסביר לבני המשפחה שלי למה שמונת המספרים שניידתי ביום חמישי עד עכשיו תקועים ללא שום מענה, ובעצם שני משפחות תקועות ללא תקשורת כרגע (בואו נודא שב2012 מכשיר סלולרי זה כמו אוויר לנשימה).
מערכת הניוד הזאת פשוט מפגרת, איך זה יכול להיות שהמפעיל הקודם פשוט מנתק ככה בלי שהמפעיל החדש במצב היכון לקלוט את הלקוח? פשוט אבסורד.

(למען הסר ספק, ההזמנה הראשונה שלי מה16 לחודש שכללה את שלושת המספרים שלי עברה בהצלחה ללא שום בעיה, הכל עובד נפלא, רק כל הקרובים אליי סובלים מניוד שבור. וכמובן חופרים לי על זה. למי לי יש לחפור?)

היום ביצעתי (ואני ממש לא מגזים) מעל 100 שיחות למוקד הטלפוני שלהם. לא קיבלתי מענה אפילו פעם אחת.
שלחתי מייל, שלחתי הודעה בפייסבוק, בטוויטר, בדואר יונים.. נשאר רק לקוות שמישהו שם יקרא את אחד המסרים שלי ויתקן את הבעיה.

teyal
03/06/12, 22:43
אל תתייאש,
לקח להם לגולן שבוע תמים לנייד אותי. בערב יום שלישי לפני שבועיים הפעלתי את הסים (וכמובן קיבלתי הודעת שגיאה) ובערב יום שלישי האחרון, הסים של סלקום הפסיק לפעול בשל הניוד. שבוע שלם, זה פשוט הזוי!!!

אבל, אנחנו בעיצומה של מהפכה צרכנית שמתחוללת בשנה האחרונה ואני בהחלט יכול להבין שגולן והוט לא נערכו כראוי לגל ההסתערות של הלקוחות. אני בהחלט יכול להבין גם כמה קשה להם להתמודד עם הקשיים שמערימות עליהן פלאפון, אורנג' וסלקום.
וכן, אני בטוח שיש לא מעט קשיים שמערימים עליהם.

נויידתי מסלקום, ומאז הניוד אין לי בעיה לקבל שיחות מלקוחות סלקום הן בתקשורת הסלולרית והן בתקשורת הקוית.
מאידך, שיחות מקוי אורנג' ואחרים. לא מגיעות אלי.
למה להם לטרוח לעדכן או לאפשר עדכון? לא עדיף לתת ללקוחות להתאכזב מגולן ולמכור להם חבילת אורנג' קליר, סלקום משפחה או פלאפון דיסנילנד?

אני משתדל להיות סבלני, ולתרום בכך את חלקי למהפכה.
יהיה עצוב אם הרשתות החדשות לא יצליחו להביא את המהפכה.

+1
לי,ולהרבה אנשים שאני מכיר,הניוד לגולן עבר חלק כמו שעון שוויצרי
אולם,אני בהחלט מחזק,את דברי פלטיניום
הכי מצחיק,שאורנג', התקשרו אליי היום,והציעו חבילה ללא הגבלה ב 125 ש"ח...

מיניקיפוד
03/06/12, 22:45
אז כולם פה מדווחים שהם נוטשים, את כל התהליך וזה קצת חוזר על עצמו...
השאלה העיקרית היא:
נו......?
אז איך הגלישה?
איך איכות הקווים?
מי ידווח ?

ToMeR
03/06/12, 22:55
האיכות בסדר גמור, לא פחות טוב מאורנג' באיכות הקו ויותר טוב במהירות הגלישה.

איציק נ.
03/06/12, 22:59
מעדכן,
האמת שהייתי מעט סקפטי. אבל זה הסתדר. הרגע קיבלתי שיחה מ054 ולאחריה בדקתי בדף של אורנג' - כעת אני משוייך לרשת GT

+1 כנ"ל !

בדקתי עכשיו ואכן גם אצלי התעדכן שאני משוייך ל GT ובדיקה באמצעות שיחת טלפון מבזק עכשיו עובדת כראוי.

איציק

Platinum
03/06/12, 23:07
נו......?
אז איך הגלישה?
איך איכות הקווים?
מי ידווח ?

איכות השיחה מבחינתי ולטעמי דומה/זהה לזו של סלקום. כנ"ל הקליטה.
האינטרנט הרבה {אבל הרבה} יותר מהיר מזה של סלקום.

מצ"ב בדיקה שעשיתי הרגע

ronka
03/06/12, 23:24
מישהו יכול להסביר לי למה לחברות הפלאפון כל כך קשה להתגמש מבחינת חבילות וזה? חברות האינטרנט לדוגמא נורא קל להוריד אותן לשפגט אבל הפלאפון ..... הנחה של 10 שקל דורשת שיחה עם מנהל בכיר בכיר בכיר וגם זה לתקופה של חודש.

למה כל כך קשה להם להתגמש? רואים את זה במיוחד עם פיתחת החברות החדשות, במקום להוריד מחירים הם טוענים ששמה מסוכן ופה בטוח.

ToMeR
03/06/12, 23:40
בגלל זה עכשיו בחדשות אמרו שבן דוב הולך לאבד את פרטנר או משהו כזה...

הם פשוט מנסים להפחיד את הלקוחות ולתת מחיר יחסית קרוב שיגרום להם להישאר בגלל הפחד

Platinum
03/06/12, 23:50
מישהו יכול להסביר לי למה לחברות הפלאפון כל כך קשה להתגמש מבחינת חבילות וזה?
היום כשהחברות החדשות מספקות שרותים סלולריים על גבי התשתית של השועלות הותיקות הצרכנים יכולים להבין כמה כסף הרוויחו על גבם, כמה המחיר שהצרכן שילם היה מופרז.

אם גולן טלקום יכולה לספק שיחות ללא הגבלה ע"ג תשתית סלקום ולהרוויח!!! {ושלא יהיה לך ספק, גם סלקום מרוויחה מכך}. אתה יכול להבין כמה מופקע המחיר ששילמנו עד היום.
אבל למה להוזיל אם אין תחרות ואף אחד לא מכריח אותם?

איך זה שכל מיני רשתות אופנה {וגם בתחומים אחרים} עושים מכירות חיסול וסוף עונה ומוכרים מוצרים ב50/70 אחוזי הנחה? זה לא גורם לך לעצור ולחשוב כמה המחיר מופקע בעונה/כשאין מבצעים?
אם אין תחרות ואין אילוצים, למה להוזיל ולהרוויח פחות?

בן דב יאבד את השליטה בפרטנר? אוי, ליבי, ליבי. כמה צר לי עליו

E.L
04/06/12, 6:23
מעדכן,

אז כמה זמן לקח לך כל התהליך,מתחילתו ועד סופו ?

E.L
04/06/12, 6:25
נא למחוק.נפתחה עוד הודעה בטעות.

Night Driver
04/06/12, 8:44
היום כשהחברות החדשות מספקות שרותים סלולריים על גבי התשתית של השועלות הותיקות הצרכנים יכולים להבין כמה כסף הרוויחו על גבם, כמה המחיר שהצרכן שילם היה מופרז.

אם גולן טלקום יכולה לספק שיחות ללא הגבלה ע"ג תשתית סלקום ולהרוויח!!! {ושלא יהיה לך ספק, גם סלקום מרוויחה מכך}. אתה יכול להבין כמה מופקע המחיר ששילמנו עד היום.
אבל למה להוזיל אם אין תחרות ואף אחד לא מכריח אותם?

בן דב יאבד את השליטה בפרטנר? אוי, ליבי, ליבי. כמה צר לי עליו

זה כמו להגיד שמרצדס גונבת אותך שנים כי אפשר לקנות אלטו בעשירית מחיר.

החדשות לא מוכורת את אותו המוצר ולכן עלויות התפעול אפילו לא דומות.

בן דב מאבד את השליטה בפרטנר לא בגלל ההגירה ממנה אלא בגלל מינוף יתר והסתמכות על ניסים.

ToMeR
04/06/12, 8:57
למה לא אותו מוצר?

קח את הוט, יש להם סניפים, יש להם דוכנים בקניונים, יש להם מערך שירות לקוחות רגיל כמו לשאר, אם הם יכולים לתת הכל כלול ב-89 שקלים, למה מרצדס רוצה על אותו הדבר 125 כיום וסביבות 200 בעבר?

הם מוכרים לך את אותו המוצר בדיוק, ההבדל הוא מי מוכר לך לא יותר מזה

teyal
04/06/12, 9:03

בן דב מאבד את השליטה בפרטנר לא בגלל ההגירה ממנה אלא בגלל מינוף יתר והסתמכות על ניסים.

פלאפון,הם בהחלט "מרצדס"
בזמנו,הייתי צריך לארגן חצי יום חופש,כאשר תכננתי ללכת למרכז שרות שלהם,ולקנות אטמי אזניים
ע"מ שלא לשמוע את,הצעקות והצרחות של הלקוחות.

ומבחינת קליטה,הם בכלל רולס-רויס,כאשר הייתי יוצא ממעלית,בבניין בו אני גר
היה לוקח למכשיר,לפחות 3 דקות ללא קליטה,להתאושש מזה שהוא היה במעלית.

davemustaine87
04/06/12, 9:40

בהחלט אותו מוצר, ובהחלט אותם עלויות.

הצטרפתי לפלאפון("מרצדס") לפני שהגיע רמי לוי ובטח הרבה לפני שהגיעו גולן ו-הוט לשוק הסלולרי. ותנחש מה? לפלאפון נטו, אני משלם על 350+350+חבילת גלישה 2 גיגה = 38(!) שקל. ותהיה בטוח שהם לא מפסידים עליי כסף.
אז אם הם היו יכולים לעשות לי חבילה כזאת ולהרוויח עליי, זה רק מראה כמה כסף הם באמת היו עושים על אנשים.

b-or
04/06/12, 9:55
הזמנתי ניוד של 2 קווים בתאריך ה22/5/12 אצל גולן טלקום, והסימים עוד לא הגיעו.
עוד מישהו התייבש כמוני?
סטטוס באתר - "בטיפול גולן טלקום"

Platinum
04/06/12, 10:16

ממש לא לכך התכוונתי.
אני יודע שלחברות הותיקות היו {ועדיין יש} הוצאות יותר גדולות על הקמת התשתיות ותחזוקתן, על החזקת מעבדות ומרכזי שרות וטכנאים וכן הלאה וכן הלאה.
ואף על פי כן, התמחור שלהן היה גבוה. בעצם לא.. לא גבוה, גבוה זה נמוך מדי. הרווח של חברות התקשורת הסלולרית היה עצום!!!

תסתכל בדף הזה (http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Pelephone_Communications/AboutPelephone/.aspx) ותראה שהרווח הנקי של פלאפון ב2010 היה כ-1.033 מיליארד שקל.
אין לי עין צרה באחרים, אם יש לו לאדם חברה או עסק שמצליח, שיבושם לו.
אבל הרווחים הנקיים של המונופולים הסלולאריים היו עצומים ונועדו לממן משכורות עתק של ההנהלה הבכירה.
ומי שילם את כל זה? מהיכן הגיעו הרווחים? ממני ומימך. תוך ניצול לרעה של היותן מונופול.
הן גבו תעריפים מוגזמים בעליל על דקות השיחה ומחירים מופרכים על מכשירים סלולריים.

אתה לא חייב לרכוש מרצדס, אאודי או ב.מ.וו. יש לך את האפשרות לבחור בסוזוקי, דייהטסו, פורד, יונדאי ואחרים.
ואת חופש הבחירה הזה, לא היה לך באמת בשוק הסלולרי עד היום.
לכן, לא הבנת אותי נכון

Night Driver
04/06/12, 10:44
אתה אבל מתעלם ששורת הרווח הנקי לא אומרת כלום אם אתה לא מייחס אותה להשקעה. אם השקעת 1000 ש"ח וקיבלת 10 ש"ח אז הפסדת כסף אבל אם השקעת 5 שקלים והרווחת שקל אז הרווחת יפה מאוד.

שים לב שאפילו בדף שקישרת מדובר על פחות מ 20% מההכנסות שנשארות כרווח כלאמר אם יורידו את המחירים ביותר מ 20% הם כבר מפסידים (וזה לפני השקעות בתשתיות חדשות ופיתוח עסקי).

לגבי מי שטוען שזה אותו המוצר אז שיבדוק אם קיים שירות תיקונים, שני מכשירים על אותו הקו, נדידה בחו"ל, פריסה של מרכזי שירות וכו'. כל הדברים האלה עולים ושווים כסף. כמה הם שווים לך רק אתה יכול לענות.

Platinum
04/06/12, 11:02
אתה אבל מתעלם ששורת הרווח הנקי לא אומרת כלום אם אתה לא מייחס אותה להשקעה. אם השקעת 1000 ש"ח וקיבלת 10 ש"ח אז הפסדת כסף אבל אם השקעת 5 שקלים והרווחת שקל אז הרווחת יפה מאוד.

שים לב שאפילו בדף שקישרת מדובר על פחות מ 20% מההכנסות שנשארות כרווח כלאמר אם יורידו את המחירים ביותר מ 20% הם כבר מפסידים (וזה לפני השקעות בתשתיות חדשות ופיתוח עסקי).

לא אהפוך את השרשור הזה להתנצחות, לא זו היא מטרתו ובטח לא מטרתי. אבל יש נקודה שחשוב להתייחס אליה שקשורה לרווחיות החברות והיא עלויות השכר (http://www.themarker.com/hitech/1.558668). לא ניכנס לדון על זה בפרטי פרטים, אך מדובר בנתח לא מבוטל מרווחי החברות שהולכים לתשלומי שכר גבוה מאוד. ושוב, אין לי עין צרה באף אחד. אבל את השכר הזה מישהו היה צריך לשלם. המישהו הזה הוא כלל הצרכנים.

teyal
04/06/12, 11:35
לגבי מי שטוען שזה אותו המוצר אז שיבדוק אם קיים שירות תיקונים, שני מכשירים על אותו הקו, נדידה בחו"ל, פריסה של מרכזי שירות וכו'. כל הדברים האלה עולים ושווים כסף. כמה הם שווים לך רק אתה יכול לענות.

זה בדיוק,לב ליבו של הענין תן לצרכן,לבחור אם הוא צריך,את השירותים הללו או לא
3 הגדולות,עד היום הכריחו את הצרכנים,לשלם על שירותים כפי שציינת,ללא אפשרות
לבחור במודל "רזה" וזה בדיוק מהות המונופול.
אני לדוגמא,(ואני מניח שעוד רבים כמוני),לא צריך מרכזי שירות - מעדיף את האינטרנט.
לא צריך,מכשיר נוסף לרכב על אותו קו - יש דיבורית בלוטוס
לא צריך,שרות תיקונים - יש חנות שכונתית (מכשיר חדש עולה 300 ש"ח)
מבחינתי,שיא החוצפה מצדם היה חיוב,בלתי ניתן לביטול עבור,חבילת גלישה אפילו שהמכשיר
שהיה לי היה חסום לגלישה.

יניב ח.
04/06/12, 12:11
עדכון

הניוד שלי הסתיים עכשיו... - עובד
3 ימים לאחר שהיה אמור להתבצע.

וזה לאחר שלא הצלחתי לתפוס את גולן בטלפון, ולא ענו לי לדוא"ל מיום ראשון.

יניב

Platinum
04/06/12, 13:01
אז כמה זמן לקח לך כל התהליך,מתחילתו ועד סופו ?

הזמנתי את הסים ב17/5/2012
קיבלתי והפעלתי את הסים ב23/5/2012 בסביבות 21:30 - קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה על טיימר ניוד.
שבוע לאחר מכן, ב30/5/2012 בסביבות 20:20, הסים של סלקום הפסיק לעבוד ומייל נחת בתיבת הדואר שלי שהודיע על השלמת הניוד. דקות לאחר החלפת הסימים נשלחו אלי הודעות הגדרה עבור האינטרנט וMMS. יכלתי להוציא שיחות לכולם ולגלוש באינטרנט אך פרט לשיחות מהרשת הננטשת, לא קיבלתי שיחות ו/אסאמאסים
אתמול, ה3/6/2012 בשעות הערב סוף סוף הושלם הניוד למעשה מבחינתי וכעת ניתן להתקשר ולסמס אלי מכל הרשתות.זה היה ארוך ומייגע. יותר מדי ארוך ויותר מדי מייגע ויותר מדי מתסכל כי לא היה עם מי לדבר ואף אחד לא דאג לצאת, להרגיע ולהסביר ללקוחות מה בדיוק קורה ואיפה הדברים עומדים.

שמעתי שגולן גייסה עוד כח אדם כדי להתגבר על העומסים ולפתור את כל התקלות והעיכובים ואכן נראה שהם מצליחים להדביק פערים. עם זאת, אני ממליץ לכל מי שרוצה להתנייד אליהם להמתין עוד שבועיים שלושה בטרם יעבור. אין לי ספק שאלה שיניידו בעוד חודש מהיום, ינויידו בהרבה יותר יעילות והרבה פחות תקלות.

E.L
04/06/12, 15:06
קיבלתי את ה SIM היום אבל אני מפחד להפעיל אותו מחשש שאני אשאר ללא קו בפלאפון וללא קו בגולן...מה עושים??? :roll:

NINJMNKY
04/06/12, 15:16
עדכון: (להודעה הזו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3422316&postcount=531)

בבוקר הצלחתי לקבל נציגה בטלפון והיא פתרה את כל בעיות הניוד שהיו לשמונת המספרים ש"נתקעו" בלי תקשורת ביום שישי. הכל טוב ויפה.
מה שלא ידענו הוא שאחד המכשירים היה נעול לSIM זר, ומכאן אני אצטט הודעה שלי מהפייסבוק:
חברים, מצב מאוד מרגיז וכדאי שתדוע - הגיע עכשיו דוד שלי לסלקום בחדרה עם טלפון מסוג סמסונג F480 וביקש פתיחה לסים זר, בהתאם לחוק. (המכשיר נקנה בסלקום בעבר) אך ברגע שהנציגים ראו סים של גולן טלקום בפנים פשוט עלה להם הפיוז ובסוג של נקמה אישית סירבו בכל תוקף לפתוח אותו בחינם, אלא רק תמורת 170שח (סכום הזוי לכל הדעות).
אני הדפסתי לו את הודעת העיתונות של משרד התקשורת שבה רשום שחור על גבי לבן שהם מחוייבים לפתוח אותו בחינם ללא שום תשלום, ומקווה שזה יעזור בדרך כלשהי אך נראה כי סלקום מנסים לבלום בכל דרך מעבר של לקוחות ישנים לחברות החדשות.
ראו הוזהרתם.
מי שיצטרך, הנה הלינק: http://www.moc.gov.il/​sip_storage/FILES/1/2441.pdf

Keyser
04/06/12, 15:42
לפני שעתיים בערך סוף סוף קיבלתי קו. אלא מה, שיש רק שיחות יוצאות ואינטרנט. זהו :| במוקד שלהם אני מגיע כל הזמן לאותה הודעה נחמדה שמבשרת כי הם עסוקים ומנתקת אותי

Keyser
04/06/12, 18:54
ועכשיו, סוף סוף אפשר לומר שעברתי.
כלומר המתנתי משישי עד עכשיו להפעלת הניוד - קחו בחשבון מי שרוצה לעבור.

מה שכן, אציין לטובת גולן שהאינטרנט שלהם פשוט מעולה. יש לי קליטה טובה יותר משל אורנג', והאינטרנט ממש טס! תענוג

sperial
04/06/12, 18:57
לפני שעתיים קיבלתי שני כרטיסי SIM של הוט. הכנסתי אחד לתוך מכשיר - ומאז אני בהמתנה למוקד הניודים על מנתלנייד את הקוים הותיקים שלי.

E.L
04/06/12, 19:39
עידכון:
זהו,התהליך הסתיים,הניוד הושלם. תודה לגולן ולכחלון :)

איציק נ.
04/06/12, 21:35
לפני שעתיים בערך סוף סוף קיבלתי קו. אלא מה, שיש רק שיחות יוצאות ואינטרנט. זהו :| במוקד שלהם אני מגיע כל הזמן לאותה הודעה נחמדה שמבשרת כי הם עסוקים ומנתקת אותי
אולי כדאי שתפנה אליהם במייל עם מספר לקוח ופרטי הבעיה ותשאיר טלפון נוסף להתקשרות, זו היתה בקשתם בפייסבוק אתמול.

האם בדקת באתר של אורנג לאן שייך הקו שלך כרגע ?

איציק

Keyser
04/06/12, 21:51
איציק, בהודעה הקודמת ציינתי שעכשיו הכל בסדר.
בדקתי ניוד, והמספר שלי נויד ב-1.6 (אך לא קיבלתי קו בכלל). שלחתי להם מייל כפי שהם ביקשו, אך הם לא ענו.
אתמול, אחרי שכבר באמת התחיל להימאס, שלחתי להם כמות של מיילים, עם copy-paste של הבעיה - והיום סוף סוף התקבל הקו.

boxer 19
04/06/12, 23:24
מחמישי עד היום אני בלי קיו

היום אחרי בערך 4 ימים בשעות הערב הקיו סוף סוף סיים ניוד מאורנג ועובד כשורה.

teyal
04/06/12, 23:46
יש כבר תביעות,ובקשה מביהמ"ש לאשרן,כייצוגיות נגד גולן והוט בגין התקלות בניוד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4238295,00.html

NINJMNKY
04/06/12, 23:54
הפעם היחידה שאני מסכים עם הטוקבקיסטים של YNET; אין ספק שזה מהלך ממומן של הטריפל.

maor172
05/06/12, 16:14
טוב חשבתי שהניוד לגולן יעבור חלק אבל...
נויידתי לפני כיומיים ובאמת תוך 3 שעות מהרגע שאמרו.להערכתי פלאפון ממנה נויידתי מערימה קשיים למעבר חלק.
עד כה אני יכול להוציא שיחות ו-SMSים ולקבל שיחות מפלאפון/גולן.
בזיון המונופול של החברות הגדולות בהערמת הקשיים בניוד
וכמו כן גם ביזיון של גולן טלקום על חוסר היכולת להשיגם..
פניתי אליהם בפייס/טלפון ובמייל.

מהיום אני מנסה להסדיר את הניוד דרך משרד התקשורת ומקווה שמהם תבוא הישועה!!

מאור

Platinum
05/06/12, 16:22
תהיה סבלני, היה צפוי שיהיו חבלי לידה וקשיים. אני לא חושב שזה מפתיע מישהו ובטח לא בזיון.
הם ביקשו במפורש להמתין עם הניודים. מי שלא הקשיב, נאלץ להמתין עם תקלות.
שלחתי להם הודעה בפייסבוק שלשום, הם חזרו אלי באותו היום בפייסבוק והיום בבוקר צלצלו אלי לוודא שהתקלה נפתרה.
הם מטפלים בתקלות, זה רק לוקח זמן.

samg
05/06/12, 16:44
למתעניינים. נואשתי לחכות במוקד שירות של הוט, בתור שאינו נגמר. ביצעתי רישום דרך הטלפון ל2 קווים אחד של סלקום ואחד של אורנג', בחמישי האחרון. היום כמובטח, קיבלתי הודעה לנייד, ש2 הסימים מחכים לי במרכז שירות. מחר אבוא לקחת אותם ואתחיל את תהליך הניוד. בתקווה שהניוד יהיה חלק ומהיר. אעדכן.

sperial
05/06/12, 17:11
אני מסתובב סביב הניוד כבר מאמש. היום היו לי שתי שיחות עם מוקד הניוד - מתברר שיש לי שני קוים פעילים (מתאימים גם למסמכים שבידי) - אבל במערכתשל הוט מופיעים מספרים אחרים. התוצאה - אי אפשר לנייד. עכשיו אני ממתין לאיזה מוקד אחר שיחזור אלי.

Keyser
05/06/12, 17:29
בבדיקה עם ספידטסט, היום בתוך אולם בו בד"כ אין קליטה לאינטרנט של אורנג' - מהירות הורדה בגולן עמדה על (פאקינג) 4.5 מגה לשניה :shock:

sperial
05/06/12, 17:37
איפה זה היה - אצלי בבית אורנג' עד 2.5 מס"ש, בד"כ פחות, הוט (תשתית פלאפון) - 3 מס"ש, גולן (תשתית סלקום) 4 מס"ש. כמובן הכל קצב הורדה עם ספידטסט.

maor172
05/06/12, 18:03
תהיה סבלני, היה צפוי שיהיו חבלי לידה וקשיים. אני לא חושב שזה מפתיע מישהו ובטח לא בזיון.
הם ביקשו במפורש להמתין עם הניודים. מי שלא הקשיב, נאלץ להמתין עם תקלות.
שלחתי להם הודעה בפייסבוק שלשום, הם חזרו אלי באותו היום בפייסבוק והיום בבוקר צלצלו אלי לוודא שהתקלה נפתרה.
הם מטפלים בתקלות, זה רק לוקח זמן.

דווקא אני סובלני מאד,אין לי תלונה אחת לגולן על הניוד.הם דייקו ועשו בדיוק מה שצריך לעשות.
במקרה של הניוד שלי האשם זו חברת פלאפון שלא ניידה כמו שצריך,שוב זה מראה את חזירות פלאפון שמתנהגת בצורה ביריונית.
כן יש לי תלונה על גולן בהקשר של שירות לקוחות אך אני מוכן לספוג לא להיות זמין כמה ימים לחלק מהחברות .העיקר שאהיה זמין בסופו של דבר ואקבל שירות כמו שצריך אפילו שהמחיר "זול" יחסית.

לגולן פניתי בכל המדיות האפשריות וללא מענה בנתיים..

elibaba
05/06/12, 18:20
התניידתי הרגע ללא שום בעיה מרמי לוי.

הניוד נקבע ל 16:10, ב 16:30 כבר לא היה לי קו ברמי לוי, החלפתי סימים ומייד היתה לי קליטה בגולן ללא שום בעיה.

Apn הגדרתי ידנית וזהו, הכל עובד, שומעים מעולה והאינטרנט מהיר.

E.L
05/06/12, 19:57
עידכון 2 :
לא הצלחתי להגדיר לבד את האינטרנט והתקשרתי המון פעמים לשירות לקוחות של גולן,עד שענתה לי נציגה שהבטיחה לברר
ולבדוק על המכשיר שלי+הגדרות מתאימות.
ואכן,כעבור כשעה וחצי התקשר נציג אחר שלהם ופתר לי את הבעיה,חיבר אותי לאינטרנט ובא לציון גואל...
אכן שיחקו אותה גולן,התרשמתי לטובה בנתיים :mm_yeah:

eladns1
05/06/12, 20:29
סוף סוף אחרי כמה אימיילים היום השתנה הסטטוס לנשלחה בדואר.
איזה בעסה איתם.
מה23 לחודש אני מחכה להם.

sd1985
05/06/12, 21:00
שני SIM הגיעו אליי,יום אחרי ששונה הסטטוס ל"נשלח לכתובת" או משהו כזה..

הניוד נקבע למחר ב20:10 ,הקו הרגיל פועל רגיל..

niro007
05/06/12, 23:05
יש כבר תביעות,ובקשה מביהמ"ש לאשרן,כייצוגיות נגד גולן והוט בגין התקלות בניוד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4238295,00.html

הפעם היחידה שאני מסכים עם הטוקבקיסטים של YNET; אין ספק שזה מהלך ממומן של הטריפל.

מדהים כמה שאתה צודק ועצוב כמה שזה נכון:evil:.

R'n'B
06/06/12, 0:02
אני קורא את הטופיק מאז שהוא נפתח, קראתי כאן על המון תלונות על בעיות בניודים או בכלל בלקבל סים עם קו חדש.
אם גולן והוט באמת טוענות שיש בעייה שנגרמת עקב עומסים למה היא ממשיכה ומאפשרת גיוס של לקוחות חדשים?!
למה לא לסגור כל אפשרות של התחברות וניוד עד שהעומס ירד והבעיות יסתדרו, הרי במצב הנוכחי שתי החברות רק יוצרות מירמור אצל הלקוח.
שיהיו אמיתיים יסגרו את הבעיות עם הלקוחות שכבר התחברו, נוידו ויפתחו שוב את אפשרות לחיבור בעוד שבוע שבועיים.
לא מבין את ההתנהלות הכושלת הזאת והזילזול בלקוח, העיקר להגיד ישלנו כבר 17K מנויים...

סולל הדרך
06/06/12, 5:25
נרשמתי באתר. בסוף הרישום קיבלתי הודעה שכרטיס האשראי שלי חוייב אבל יש בעיה ברישום!
WTF
אני לא יכול להתקשר למספר של כוכבית...יש להם מספר רגיל בשרות הלקוחות?
מישהו נתקל בתופעה דומה?
מה עושים?

תודה.

maxcher
06/06/12, 7:09
אני קורא את הטופיק מאז שהוא נפתח, קראתי כאן על המון תלונות על בעיות בניודים או בכלל בלקבל סים עם קו חדש.
אם גולן והוט באמת טוענות שיש בעייה שנגרמת עקב עומסים למה היא ממשיכה ומאפשרת גיוס של לקוחות חדשים?!
למה לא לסגור כל אפשרות של התחברות וניוד עד שהעומס ירד והבעיות יסתדרו, הרי במצב הנוכחי שתי החברות רק יוצרות מירמור אצל הלקוח.
שיהיו אמיתיים יסגרו את הבעיות עם הלקוחות שכבר התחברו, נוידו ויפתחו שוב את אפשרות לחיבור בעוד שבוע שבועיים.
לא מבין את ההתנהלות הכושלת הזאת והזילזול בלקוח, העיקר להגיד ישלנו כבר 17K מנויים...

אתה בעצם מציע לעסק לכל דבר להפסיק לקבל לקוחות?
החברות מעדיפות לקבל אותך ואת התשלום שלך ואם הניוד מתעכב יטפלו בך לאט לאט

sperial
06/06/12, 12:40
סולל - מדוע אינך יכול להתקשר לכוכבית? אם הבעיה היא מרכזיה מקומית נסה במקום הכורבית 1222.

Night Driver
06/06/12, 13:10

בהחלט להפסיק לקבל לקוחות.

אם אתה רוצה לקבל לקוחות שיהיו השגרירים שלך אז קבל רק כמות שאתה יכול לדאוג לה. מעבר לזה אתה פוגע בהם ובעצמך בלי להרויח כלום מזה.

עוד לא למדת שאי אפשר לקפוץ מעל לפופיק?

sperial
06/06/12, 13:16
שימו לב שהבעיה אינה קליטת לקוחות חדשים - מי שנקלט עם מספר חדש מקבל בד"כ שירות טוב, לפחות מבחינת איכות התקשורת.
הבעיה המרכזית הינה מערכת הניודים, וכאן כנראה אשמים משרד התקשורת והממונה על ההגבלים העסקיים שבחרו מנגנון ניוד מסורבל שכעת פשוט קורס מעונס הניודים. הוסף לכך חברות חדשות שמוצפות בלקוחות חדשים ומאידך חברות ותיקות שסובלות מנטישה מאסיבית והמתכון לבלגן מושלם.

סולל הדרך
06/06/12, 14:07
סולל - מדוע אינך יכול להתקשר לכוכבית? אם הבעיה היא מרכזיה מקומית נסה במקום הכורבית 1222.

לא עובד לי, אני מתקשר מחול דרך "כרטיס" והוא לא מוכן לצלצל לכוכביות ול1222

והם לא עונים למייל ולפייסבוק!

IceCold
06/06/12, 15:04
ביצעתי הפעלה אתמול בצהריים, עד עכשיו כתוב שהקו פעיל אבל אין לי לא קליטה ולא אינטרנט :(

Platinum
06/06/12, 15:23
תוודא שהמכשיר שלך מוגדר על בחירת רשת/מפעיל אוטומטית ותפעיל מחדש. זה יכול לעזור

R'n'B
06/06/12, 16:16

אז עדיף להמשיך לזלזל בלקוח ולגרום לעוגמת נפש ותביעות?
תשים לב שרוב השרשור כאן הם תלונות.

roiei
06/06/12, 16:18

איפה זה נמצא באייפון? :X

TheHunter88
06/06/12, 16:30
הגדרות > מפעיל
Settings > Carrier

IceCold
06/06/12, 16:43
וואי טוב אתה! עכשיו יש לי שיחות יוצאות אבל אין אינטרנט, מה ההגדרות של גולן לגלאקסי S1?

E.L
06/06/12, 16:54
לרוב בשאלות יש תשובות באתר של גולן.

IceCold
06/06/12, 16:57
תודה הסתדרתי! :-D

roiei
06/06/12, 17:16
הגדרות > מפעיל
Settings > Carrier

אין לי את זה :X
זה אומר שהמכשיר שלי סגור? למרות שכבר החלפתי סים מפלאפון לרמי לוי והכל עבד כשורה .. כרגע אין לי קו.

maor172
06/06/12, 19:09
טוב בעייתי נפתרה,מהיום גם מקבל שיחות משאר החברות.
לקח שלושה ימים אבל בסופו של דבר הכל תקין ואני מרוצה8) .

roiei
06/06/12, 20:51
אין לי את זה :X
זה אומר שהמכשיר שלי סגור? למרות שכבר החלפתי סים מפלאפון לרמי לוי והכל עבד כשורה .. כרגע אין לי קו.

אוקיי בדקתי את זה ומתברר שהמכשיר שלי נעול, מחר אלך לפתוח אותו ונראה לי שתיפתר הבעיה לחלוטין.

Fitch
06/06/12, 20:55
https://www.facebook.com/groups/256428414465413/

samg
06/06/12, 20:59
קיבלתי את 2 הסימים במרכז שירות הוט מובייל.
הכנסתי סים אחד בקו שאמור להתנייד מאורנג' ובינתיים אני ממתין למענה ממוקד הניידות. כבר מעל שעה על הקו.
נאמר לי במרכז שהניוד יקח בין 3 ל 24 שעות.

maxcher
06/06/12, 21:17
אז עדיף להמשיך לזלזל בלקוח ולגרום לעוגמת נפש ותביעות?
תשים לב שרוב השרשור כאן הם תלונות.
לא מצדיק.
אך שים לב שכל התלונות נפתרות , ומגיע לחברה כמה ימי חסד לא? מה גם שהמפעילות הגדולות הערימו קשיים , אבל לאט לאט הכל מסתדר (זו גם הסביה שאני לא מבצע כרגע ניוד) , אבל באמת בוא תראה לי עסק אחד לא משנה כמה הוא מכבד את הלקוחות שלו וכמה דואג , שיפסיק לקבל לקוחות גם בעיתות מצוקה.
זה כמו שלא תקבל לקוחות לשווארמיה שלך כי נגמרו הבגטים , לא , אתה תגיד להם לחכות ורץ להביא חדשים. מי יחכה זה כבר משהו אחר

sd1985
06/06/12, 22:53
עדכון שלי: תהליך ניוד הושלם מאורנג',יש קליטה,לא יודע אם אני מקבל שיחות ממפעילים אחרים..

* לא הצלחתי להגדיר APN,המכשיר samsung galaxy mini - משמע שאין לי אינטרנט בינתיים
* לא הצלחתי לבצע הפניית שיחות

אשמח לקבל עזרה..

Psdd
06/06/12, 23:48
עדכון שלי: תהליך ניוד הושלם מאורנג',יש קליטה,לא יודע אם אני מקבל שיחות ממפעילים אחרים..

* לא הצלחתי להגדיר APN,המכשיר samsung galaxy mini - משמע שאין לי אינטרנט בינתיים
* לא הצלחתי לבצע הפניית שיחות

אשמח לקבל עזרה..

יש הסברים באתר שלהם.

Keyser
06/06/12, 23:54
אמנם בדיעבד זה קל להיות חכם גדול, אבל: אם אתם מבצעים ניוד לגולן, קחו מרווח ביטחון של יומיים (נגיד) שבהם תוכלו להסתדר בלי סלולרי - בכלל! אמנם יש אנשים שהניוד שלהם עבר מיידית, או לאחר כמה שעות, יש כאלו שלוקח יותר. ממה שלי נראה, ביצעתי את הניוד ביום חמישי (סופ"ש), כלומר שיתכן ולא מבצעים בו ניוד. לאחר מכן שישי ושבת (אין ניוד, אני מניח) ואז שני ימי חול - ראשון ושני, כאשר רק בשני הקו הופעל.

Night Driver
07/06/12, 9:09
[quote=maxcher;3426146
זה כמו שלא תקבל לקוחות לשווארמיה שלך כי נגמרו הבגטים , לא , אתה תגיד להם לחכות ורץ להביא חדשים. מי יחכה זה כבר משהו אחר[/quote]

אתה אולי תקבל אותם ותתחיל למשוך אותם אבל בעל עסק חכם או שיגיד שנגמר או שיגיד שהוא שלח מישהו להביא באגטים וזה יקח עוד חצי שעה (כשבחצי שעה הזו יש לפחות רבע שעה מקדם ביטחון). הנקודה היא שאתה צריך לשים ללקוח הכל על השולחן בשקיפות מלאה ולתת לו לבחור.

ToMeR
07/06/12, 9:29
אתה מדבר מנקודת מבט של צרכן, עסק לא מתנהל ככה לפחות לא בארץ.

nitch
07/06/12, 9:32
הוא דווקא בעל עסק לא קטן, בארץ.

ToMeR
07/06/12, 9:50
ועדיין זה דיבור של צרכן, כשזה מגיע לכיס שלנו כולנו מדברים כמו צרכנים.

עסק שלא תופס לקוח, לא יכול להתקיים בג'ונג'ל של הארץ.

eladns1
07/06/12, 11:13
ברוך השם הסים הגיע אליי היום.
נרשמתי וזה רושם לי סטטוס: בתהליך ניוד פנימה.
מה זה אומר?
ראיתי אנשים שרשמו פה שהניוד נקבע להם ל:X Y Z
לי זה לא רשום.
אפשר הסבר בבקשה?

bagira
07/06/12, 11:24
זה כמו שלא תקבל לקוחות לשווארמיה שלך כי נגמרו הבגטים , לא , אתה תגיד להם לחכות ורץ להביא חדשים. מי יחכה זה כבר משהו אחר

אתה אולי תקבל אותם ותתחיל למשוך אותם אבל בעל עסק חכם או שיגיד שנגמר או שיגיד שהוא שלח מישהו להביא באגטים וזה יקח עוד חצי שעה (כשבחצי שעה הזו יש לפחות רבע שעה מקדם ביטחון). הנקודה היא שאתה צריך לשים ללקוח הכל על השולחן בשקיפות מלאה ולתת לו לבחור.

בעל עסק חכם יכריז באותו רגע על 50% הנחה על שווארמה בצלחת!
הוא מרוצה, הלקוחות עוד יותר.

שזה די דומה למה שגולן הודיעו שכל מי שהסים התעכב יותר מיומיים בדרך, יקבל את הסים במתנה.

שורה תחתונה, רובכם פה בכיינים עלובים!

לא טוב לכם? תחזרו לאיפה שהייתם ותמשיכו לשלם 400 ש"ח לחודש וליות נעולים בתוכניות דרקוניות של 36 חודשים.

קצת חבלי לידה וקשיים וכל אחד במקום לפרגן מתחיל ליילל כאילו הוא איזה נוחי דנקנר ומפסיד מליונים אם הסלולארי שלו לא און-ליין 24/7.

כנסו לפרופורציה כי מהצד זה נרעה מגוחך ופטטי.

Night Driver
07/06/12, 11:36
באגירה, אם תגיש שווארמה בצלחת בלי באגט ליד יהרגו אותך.

אני לא מתבכיין בקשר לגולן כי מלכתחילה לא עברתי. הוא לא מתאים לי במבנה השירותי שלו ולכן לא אעביר אליו גם בעתיד קוים עסקיים.

Tamir2312
אמנם בדיעבד זה קל להיות חכם גדול, אבל: אם אתם מבצעים ניוד לגולן, קחו מרווח ביטחון של יומיים (נגיד) שבהם תוכלו להסתדר בלי סלולרי - בכלל! אמנם יש אנשים שהניוד שלהם עבר מיידית, או לאחר כמה שעות, יש כאלו שלוקח יותר. ממה שלי נראה, ביצעתי את הניוד ביום חמישי (סופ"ש), כלומר שיתכן ולא מבצעים בו ניוד. לאחר מכן שישי ושבת (אין ניוד, אני מניח) ואז שני ימי חול - ראשון ושני, כאשר רק בשני הקו הופעל.

אני לא יכול להגיד על כולם כאן אבל מניסיון כפול שלי.
ניידתי את אמא שלי ולאחר שבוע גם אותי לגולן טלקום,
בשני המקרים ניידו אותי באותו יום לקראת השעה 9 בערב כשבכלל היה רשום באתר של ג"ט שעד 6 אני אעבור חברה,
מה גם שאחד המקרים היה יום חמישי.

ככה שאין תורה מסיני במקרה הזה, אני רק מקווה שהמצב הזה יתחיל לאט לאט להסתדר ולא יהיו בעיות כמו שאמרת "יומיים ללא סלולרי".

NINJMNKY
ובאותו נושא, מHWZone:

7. טוקבק שקראתי:

מאת: Milford Cubicle (ב-22:29, 06.06.2012)

"לצערי אני מאשר כי החברות הגדולות מאחורי הצעדים הללו
איש יח"צ, משרד כלשהו (04.06.12):
שלוש החברות הגדולות שכרו שירותיהם של משרדי יח"צ ופרסום רבים (ביניהם משרד בו אני עובד)
הן הקימו חפ"ק משותף (!)- ובו הן מתאמות צעדים (משותפים) למלחמה במפעילות החדשות.
על הכוונת - בעיקר גולן טלקום.
אל תאמינו לתגובות שאתם רואים בדף הפייסבוק של גולן טלקום. למעלה מ-50 אחוזים מהתגובות שם הן יוזמה של משרדי הפרסום והיח"צ.
נשכרו לצורך כך טוקבקיסטים בתשלום, מעצבי מדיה ועוד.
כמו-כן, נרכשו סימים באופן חוקי - על מנת לשוות תוקף אמיתי לתלונות (כולל מספרי הזמנה וכו`)
החברות גם מפעילות עומס טלפוני מכוון על מוקדי השירות של החברות החדשות (מרכזיות רובוטיות יוצרות עומס מכוון על מוקד השירות)
אז נסו להיות בבקשה קצת יותר חכמים.
כי ככה זה.
כשהמניות צוללות, מוכנים לעשות הכל."

eladns1
07/06/12, 11:39
בגירה אתה צודק.
תרשה לי לחזק אותך.

זה אשכרה עובד כך
אתה תחזיר אותי כל יום הביתה מהעבודה, אני אגיד בגירה מלך! תמיד עוזר.
יום אחד תגיד לי שאתה רוצה היום, רק היום לחזור לבד, ישר ישכחו הכל ויגידו : בגירה זבל! אף פעם לא לוקח אותנו הביתה טרמפ.

locomotive
07/06/12, 11:49
NINJMNKY (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=102772)

הציטוט שפרסמת כל כך לא מפתיע,זה ממש אופיניי שתאגידי ענק דרקוניים יחליטו לפעול בצורה כזו,
כי המחשבה הבריאה הייתה אומרת : לקחת את כל הכסף שזרקנו על משרדי פרסום וטוקביסטים והלאה
ולייעל אותו בהורדת מחירים ובשימור לקוחות וכיוצא בזה.

אני באופן אישי עדיין לא נטשתי את הדרקון,אני מחכה פרק זמן בכדי שיירדו העומסים ובכדי שהשירות
יעלה על כנו בקרב המפעילות החדשות.

Night Driver
07/06/12, 12:34
ועדיין זה דיבור של צרכן, כשזה מגיע לכיס שלנו כולנו מדברים כמו צרכנים.

עסק שלא תופס לקוח, לא יכול להתקיים בג'ונג'ל של הארץ.

אתה טועה.

אני לא מוכר לכל אחד ולא מוכר כל מוצר לכל שימוש. אין לי בעייה להגיד ללקוח ללכת למתחרה שלי כי הימוצר שלו יותר מתאים ליישום הספציפי שלו ואין לי בעייה להגיד גם שאוכל לספק רק בעוד X זמן. מעדיף לא לקבל הזמנה מאשר לקבל ולהיכשל או לקבל ולא לספק.

עסק בסדר גודל של חברת תקשורת זה לא באסטה בשוק שמי שתפסת תפסת ומי שהמשיך לא תראה אותו אף פעם. פה מדובר על מותג ועל לקוחות שעדיף שיחשבו ויקבלו את ההחלטה הנכונה עבורם מהראש תוך ידיעת כל הפרטים. לקוח ממורמר גורם הרבה יותר נזק מלקוח שלא קיים.

bagira
07/06/12, 12:48
באגירה, אם תגיש שווארמה בצלחת בלי באגט ליד יהרגו אותך..

בחצי מחיר?

ילקקו את האצבעות, יגידו תודה ואפילו פעם הבאה שיבואו לקנות שווארמה בפיתה ישאלו אם אין גם היום 50% הנחה על צלחת.

תאמין לי שבמהלך שכזה אתה גם מוכר יותר טוב וגם מרוויח לקוחות יותר מרוצים מאשר לייבש אותם חצי שעה מול השווארמה המסתובבת בזמן שכל 5 דקות אתה אומר להם "הנה, הנה, עוד 2 דקות הוא מגיע" ובינתיים חצי מהם איבדו את הסבלנות ולא "הוצאת מהם שקל".

ToMeR
07/06/12, 12:57
"הנה, הנה, עוד 2 דקות הוא מגיע"

חמז'אלווווו :wink:

b-or
07/06/12, 13:00
אמר חמש דקות, עברה כבר יותר משעה!

eladns1
07/06/12, 15:00
משהו מוזר,הסים הופעל,
המכשיר עושה ריסטים לעצמו {נוקיה 5800}
ואז נותן הודעה:
הפעלת הטלפון נכשלה.פנה לקמעונאי.
מה זה?
טוב שלא רשמו חנווני!
ועכשיו ברצינות, מה זה אומר?!

Dittohead
07/06/12, 15:36
אלעד,

נראה כי הטלפון שלך נעול.

חן פרחי
07/06/12, 16:22
NINJMNKY (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=102772)

הציטוט שפרסמת כל כך לא מפתיע,זה ממש אופיניי שתאגידי ענק דרקוניים יחליטו לפעול בצורה כזו,
כי המחשבה הבריאה הייתה אומרת : לקחת את כל הכסף שזרקנו על משרדי פרסום וטוקביסטים והלאה
ולייעל אותו בהורדת מחירים ובשימור לקוחות וכיוצא בזה.

אני באופן אישי עדיין לא נטשתי את הדרקון,אני מחכה פרק זמן בכדי שיירדו העומסים ובכדי שהשירות
יעלה על כנו בקרב המפעילות החדשות.
למוד ניסיון, גם אני אמתין עד שתחלוף הסערה וירגעו הרוחות, ואז נראה מה שווה באמת התחרות כאן.
לחברות הסלולאריות הוותיקות הוצאות אדירות, וסביר להניח שהניפגעים הראשונים מהתחרות הפרועה הזו יהיו העובדים, וכמו התמיד החלשים ביותר יפגעו.
תחרות תמיד בריאה, תחרות פרועה לא, כי במלחמות גם הצד המנצח מפסיד.

Keyser
07/06/12, 16:48
אבל במקרה של "תחרות בריאה" היינו מוצאים את עצמנו באותו מצב בדיוק, רק הפעם עם 5 חברות שעושקות אותנו ולא 3. במצב הנוכחי של המשק, כשרובו נשלט ע"י אותם אנשים, טלטלה היא דבר מצויין. לאוורר את האורוות זה דבר מצויין

bagira
07/06/12, 16:53
אולי יש ב 3 הגדולות פיטורים (באשמתן המוחלטת) אבל מצד השני יש בגולן/ הוט גיוסים כך שזה מתקזז.

בשורה תחתונה, על מנת לתפעל מערך שמשרת 6 מליון מנויים צריך מספר קבוע של אנשים ולא מעניין את אף אחד אם הם מחולקים בין 3 חברות או בין 6 חברות.

מצד שני, קיצוץ אדיר בחשבון הסלולארי ל 6 מליון לקוחות ( כולל אלא שנשארו אצל 3 הגדולות וקיבלו הנחה משמעותית בחשבון החודשי שלהם) זה בהחלט כן משהוא שמעניין כל אחד ואחד מאיתנו.

חן פרחי
07/06/12, 17:00
אין מקום ל 6 חברות סלולאריות בארץ, נקודה.
את התחרות העזה שקיימת היום שלושת החברות הגדולות הביאו על עצמם, ואין להן על מי להלין זולת על עצמן.
כתחלוף ההיסטריה הראשונית אפשר יהיה להעריך מי נפגע יותר או פחות, ומי תאלץ להצטמצם.

nitch
07/06/12, 17:13
אין 6, יש 5.
שינויי הטכנולוגיה גם יובילו לכך שהן לא תהיינה רק חברות סלולריות, אלא תצענה סל רחב בהרבה, של שירותים, מה שיאפשר להן להצדיק את קיומן.

samg
07/06/12, 17:31
עדכון קטן.
אחרי ההמתנה המיותרת אתמול. היום חייגתי ב14 למוקד הניידות של "הוט מובייל" במספר 057-9031968
ענתה מיד נציגה נחמדה ואמרה שתוך 3 שעות הניוד יתבצע ל2 המספרים אחד מסלקום ואחד מאורנג'. ב17 כיביתי את המכשיר והדלקתי וזהו. אני שייך להוט מובייל.
חשוב, למי שמבצע את הניוד. המוקד פעיל בימים א'-ה' מ8 עד 20 ויש גם שעות פעילות בסופ"ש שאותם לצערי אני לא זוכר.

בהצלחה למתניידים.

bagira
07/06/12, 17:48
בהצלחה למתניידים.

אז נאחל לכולם:
לך תתנייד, יא חתיכת מתנייד אחד!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

yehuda-k
07/06/12, 17:58
אולי יש ב 3 הגדולות פיטורים (באשמתן המוחלטת) אבל מצד השני יש בגולן/ הוט גיוסים כך שזה מתקזז.

בשורה תחתונה, על מנת לתפעל מערך שמשרת 6 מליון מנויים צריך מספר קבוע של אנשים ולא מעניין את אף אחד אם הם מחולקים בין 3 חברות או בין 6 חברות.

זה קצת שונה.
בגולן המטרה היא להחזיק מינימום עובדים ושכמעט כל פעולות הלקוח יעשו באינטרנט. כלומר עבור למשל 10000 לקוחות נוספים גולן יצטרכו לגיס עוד עובד אחד בעוד ששלוש המפעילות הותיקות יצטרכו לגיס במצב כזה עוד 10 עובדים, כלומר הרבה יותר מגולן. ( כל המספרים הם להמחשה בלבד).
בנוסף, קח לדוגמא את רמי לוי. אתר האינטרנט שלו לא שווה הרבה אבל יש לו מעט תכניות, והן ברורות ופשוטות. לכן אין לו צורך בהרבה עובדים. לעומת זאת 3 הותיקות,כדי להרויח עוד מסבכות, מבלבלות ומתישות את הלקוח, וכמובן שהלקוחות פונים הרבה למרכז השירות.

בשורה התחתונה אכן יפוטרו עובדים ורובם לא יוכלו למצוא עבודה בחברת סלולר. לדעתי אולי עדיף כך, במקום לקבל בונוס על הצלחה לרמות את הסבתא של החבר שלו.

יהודה

Keyser
07/06/12, 20:40
אין מקום ל 6 חברות סלולאריות בארץ, נקודה.
את התחרות העזה שקיימת היום שלושת החברות הגדולות הביאו על עצמם, ואין להן על מי להלין זולת על עצמן.
כתחלוף ההיסטריה הראשונית אפשר יהיה להעריך מי נפגע יותר או פחות, ומי תאלץ להצטמצם.

שמע, שילמתי בחודש לאורנג' 210 שקל, על כלום, למעשה. עברתי לגולן והחשבון צנח ב50%~, אז תסלח לי על הצרפתית כשאני אומר שחברות הסלולר על הז*ן. בן דוב ושות השתמשו בהן כדי לפזר צ'קים בלי כיסוי, ועכשיו מגיע הפירעון. אז שיצנחו קצת בערכן, יעברו קצת טלטלה, קצת בלאגן ואולי יתחילו להציע כאן חבילות נורמליות. בחו"ל אנשים משלמים גרושים(!) ומקבלים אחלה חבילות. למה אצלנו לא? זה לא כמו, נגיד, מוצרים "פיזיים", שכאן אין לך שווקי חוץ שאתה יכול לרכוש בהם מה שאתה רוצה (נגיד באירופה, אם יקר לך משהו אז תאורתית תמיד אתה יכול לקפוץ למדינה שכנה ולקנות)

E.L
07/06/12, 20:46
ובהמשך ישיר למה שכתבת, קיבלתי אתמול שיחה מנציגת פלאפון ששאלה למה עברתי למתחרה (גולן) ודאגה להשמיץ את חוסר-שירות הלקוחות שלהם.
אמרתי לה שניסיתי להישאר בפלאפון,רק שהם נזכרו מאוחר מדיי להציע לי "הצעות מיוחדות",דווקא אחרי המעבר לגולן. ניזכרו מאוחר מדיי...מה שנקרא: מיצמצתם? פיספסתם.

R'n'B
07/06/12, 20:49
חדשות טובות לשם שינוי.
אחותי התניידה להוט מובייל ללא בעיות או תקלות.

בקרוב אני אנייד עוד שלושה קווים רק ההתבלטות בין הוט לגולן. מי מבין השניים עדיפות?

sperial
07/06/12, 21:00
היום קו אחד שלי נוייד להוט והניוד תקין חוץ מאשר חוסר קבלת שיחות מגולן (מפריע לי כיון שיש לי גם שני קוים בגולן). קו שני נמצא עדיין בהמתנה לפתרון תקלת הניוד.

Fazer
07/06/12, 21:04
השמועה בעיתונות אומרת שרמי לוי בודק אפשרות לעזוב את פלאפון ולעבור לאורנג' על מנת להציע ללקוחות שלו חבילה לא מוגבלת בפחות מ 89 ש"ח...

b-or
07/06/12, 22:21
למתעניינים -
גולן טלקום.
הוזמן ניוד לשני קווים מסלקום ב22/5/12
היום הגיעו הסימים בדואר והופעלו.
לפי האתר - הניודים יושלמו בערך ב17:30, ואכן כך, קיבלנו מייל, ובמקביל הסימים של סלקום נותקו.
בערך ב19:30 הקווים נכנסו לפעילות מלאה [קבלת שיחות, שיחות יוצאות היו מההתחלה]

לגבי הקליטה - הגליל העליון, בסלקום עבדנו רק על 2G והייתה קליטה מעט יותר טובה בבית. אולי זה פסיכולוגי, כי המכשירים עדיין קולטים רק 2G בבית..
המכשירים - סוני אריקסון, לא קיבלו הגדרות אינטרנט מיידית, והכנסתי APN עצמאית. (internet.golantelecom.net.il)

אני מבסוט, רק מנסה לפענח את שיטת החיוב המוזרה.
ידוע שהם מחייבים מראש, ז"א כל ה25 בחודש יורד חיוב (10 + חריגות / 99 ש"ח, לפי החבילה)
אבל מה קורה מהתקופה שאני מפעיל את הסים ועד החיוב הראשון? העניין הזה מאוד מעורפל, במיוחד שבודדים קיבלו חשבוניות עד עכשיו.

ToMeR
07/06/12, 22:56
אני הזמנתי ב-16 ל-5 את הסים.

כתוב שהוא סופק ב-20 ל-5, יום אחרי זה קיבלתי אותו זה אומר 21 לחודש וגם הפעלתי אותו.

יש לי חיוב על הסים בלבד ב-16 ל-5, ועכשיו חיוב על החבילה בתאריך 6/6.

b-or
07/06/12, 23:12
מעניין.
מסתבר שקיבלתי היום חשבונית על תקופת חשבון 25/4-24/5
על סך 19.98 ש"ח (שני קווים בתוכנית 9 ש"ח)
צוין בחבילה -
₪ שימוש החורג מהחבילה חיובי תקופת החשבון הנוכחית יבוצעו בתקופת החשבון הבאה 0.00
₪ שירותים נוספים חיובי תקופת החשבון הנוכחית יבוצעו בתקופת החשבון הבאה 0.00

אפשר להבין מכך שאני נמצא בחודש חיוב 25/5-24/6 בתשלום מלא ? (אפילו שהתחלתי באמצע)

ToMeR
07/06/12, 23:23
כנראה שכן

yehuda-k
08/06/12, 0:30
חדשות טובות לשם שינוי.
אחותי התניידה להוט מובייל ללא בעיות או תקלות.

בקרוב אני אנייד עוד שלושה קווים רק ההתבלטות בין הוט לגולן. מי מבין השניים עדיפות?
לגבי "הוט" קח בחשבון שצריך מכשיר שתומך בכל התדרים של פלאפון, אחרת לפעמים לא תהיה קליטה. רוב המכשירים שתומכים בסלקום \ אורנג' לא תומכים תמיכה מלאה בתדרי פלאפון.

בנוסף הוט לא מאפשרים טטרינג, כלומר לא מאפשרים שימוש בטלפון בתור משדר אינטרנט למחשב \ טאבלט \ טלפון נוסף שלך.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tethering

יש טענות שהוט לא יוכלו להמשיך במחיר כזה ויצטרכו ליקר אותו, כי יש להם הוצאות על מרכזי שירות והרבה תומכים (אצל גולן למשל אתה מתוכנן לברר ולשנות באתר האינטרנט שלהם, כל שהם צריכים רק מעט אנשי שירות, לאחר שיתיצב גל ההצטרפות הנוכחי).

יש הרבה תלונות של רמאות על הוט (הכוונה הפעילות האחרת- טלביזיה, אינטרנט וכו'). גולן לעומת זאת חדשה, אבל הבעלים שלה מפעילים מזה שנים בצרפת רשתות תקשורת, ופחות או יותר אין תלונות .

בהצלחה

יהודה

Tvr_speed_12
08/06/12, 9:06
למתעניינים -
גולן טלקום.
הוזמן ניוד לשני קווים מסלקום ב22/5/12
היום הגיעו הסימים בדואר והופעלו.
לפי האתר - הניודים יושלמו בערך ב17:30, ואכן כך, קיבלנו מייל, ובמקביל הסימים של סלקום נותקו.
בערך ב19:30 הקווים נכנסו לפעילות מלאה [קבלת שיחות, שיחות יוצאות היו מההתחלה]

לגבי הקליטה - הגליל העליון, בסלקום עבדנו רק על 2G והייתה קליטה מעט יותר טובה בבית. אולי זה פסיכולוגי, כי המכשירים עדיין קולטים רק 2G בבית..
המכשירים - סוני אריקסון, לא קיבלו הגדרות אינטרנט מיידית, והכנסתי APN עצמאית. (internet.golantelecom.net.il)

אני מבסוט, רק מנסה לפענח את שיטת החיוב המוזרה.
ידוע שהם מחייבים מראש, ז"א כל ה25 בחודש יורד חיוב (10 + חריגות / 99 ש"ח, לפי החבילה)
אבל מה קורה מהתקופה שאני מפעיל את הסים ועד החיוב הראשון? העניין הזה מאוד מעורפל, במיוחד שבודדים קיבלו חשבוניות עד עכשיו.
איפה באתר של גולן אפשר לראות את סטטוס הניוד ?
עריכה מצאתי :oops:

מיכו
10/06/12, 15:33
כל מי שעבר לגולן טלקום, אתה מרוצים?
אני נמצא בהום סלולר (לא הוט מוביל) ולא כולם מקבלים ממני סמסים, לפעמים אני לא מקבל שיחות כאשר אני יודע בוודאות שהתקשרו אלי ולפעמים אין לי אינטרט סלולרי.
בגולן אין בעיות כאלו?
האינטרנט זורם ואתם תמיד זמינים?
זה זמן טוב לעבור אליהם (הלחץ ירד והניוד יעבור מהר)?

סוף כל סוף סמס עם הזיהוי מצליח להגיע אלי ואני מת לעוף מהקו הצעצוע הזה.

ToMeR
10/06/12, 17:13
אין לי בעיות בקו בעיקרון, רק פעם אחת אמרו שלא היתי זמין למרות שכן היתי, יתכן וזה בגלל ההגדרות שלי בזמן שהקו תפוס לשלוח אנשים למשיבון.

sperial
10/06/12, 17:20
מרוצה הן מגולן והן מהוט. איכות שיחה מצויינת וגלישה מהירה (בטכניון בהוט הורדה 6.5 מס"ש, העלאה 2.2 מס"ש על נקסוס S).

natco
10/06/12, 17:28
העברתי שני קווים לגולן.
ה"מניידים המומחים" טענו שיש לבצע אקטיבציה לכרטיס רק בין 9:30-18:30 ביום חול.
לא יודע אם זו הסיבה- אבל עבר ניוד חלק לגמרי בשני הקווים. תוך שלוש שעות מהלחיצה על כפתור ההפעלה קיבלתי תור לניוד.
(עד התור הסים של אורנג' ימ"ש פעל). רבע שעה מתחילת התור הסים של אורנג' מת. שמתי סים של גולן, אחרי חצי שעה הכל פועל, מקבל ומוציא שיחות לכל הרשתות. יש SMS MMS ואינטרנט במהירויות שבאורנג' לא חלמתי עליהן.

יש קליטה מצויינת בכל מקום שהספקתי להיות בו עד עכשיו.

ARKODrama
10/06/12, 17:40
העברתי שני קווים לגולן.
ה"מניידים המומחים" טענו שיש לבצע אקטיבציה לכרטיס רק בין 9:30-18:30 ביום חול.
לא יודע אם זו הסיבה- אבל עבר ניוד חלק לגמרי בשני הקווים. תוך שלוש שעות מהלחיצה על כפתור ההפעלה קיבלתי תור לניוד.
(עד התור הסים של אורנג' ימ"ש פעל). רבע שעה מתחילת התור הסים של אורנג' מת. שמתי סים של גולן, אחרי חצי שעה הכל פועל, מקבל ומוציא שיחות לכל הרשתות. יש SMS MMS ואינטרנט במהירויות שבאורנג' לא חלמתי עליהן.

יש קליטה מצויינת בכל מקום שהספקתי להיות בו עד עכשיו.

אפשר לדעת באיזה מכשירים אתה משתמש ?

eladns1
10/06/12, 19:15
עברתי ביום חמישי,
בשעה 11 התחלתי הניוד, בשעה 14:20 הניוד עבד.
בהתחלה היו לי תקלות שהמכשיר משום מה רשם לי הודעה מוזרה: תקלת מכשיר פנה אל הקימעונאי.
עשיתי לו RESET דרך הOVI {זה נוקיה 5800}
הכל תקין.
גולש, מוריד דואר אלקטרוני, מדבר, מסמס. הכל תקין.
קליטה 4 מתוך 5 בתוך הבית, בעובדה 5 מתוך 5
לא ניתקלתי בבעיות קליטה וניתוקי שיחות.
חוץ מזה שהוואטסאפ גומר לי את הבטריה.
אה כן, לא הצלחתי לשלוח MMS.
יבדק בהמשך.
בשורה התחתונה: מאוד מאוד מרוצה.
אדון חיים רומנו,מנכ"ל אורנג', לך תיחנק יא מעפ עפן! שנים עשקת אותי {חשבון של 20 שקל שיחות ו30 שקל דמי מנוי. תמות!}

Platinum
10/06/12, 19:24
מהנסיון האישי שלי מאז שהושלם הניוד, איכות השרות המסופק ע"י גולן טובה מאוד, אסאמאסים, שיחות ואינטרנט. הכל עובד כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות קליטה או אי-זמינות. לפחות לא בינתיים.

איציק נ.
10/06/12, 19:45
אני ניסיתי בשבוע שעבר להגדיר את עניין ה MMS ולא הצלחתי לשלוח\לקבל (גם לא בתוך הרשת), הבנתי שהפונקציה הזו עדיין לא פעילה (למרות שבודדים פרסמו שהם כן הצליחו לשלוח\לקבל MMS-ים).

איציק

ToMeR
10/06/12, 20:36
למה להשתמש ב-MMS?

יש מספיק אפליקציות שיעבירו הכל על האינטרנט

שניר106
10/06/12, 21:04
סים שהוזמן ביום חמישי כבר הגיע היום 8)

מחר ב 9 אתחיל את הניוד, בתקווה שיגיע כמה שיותר מהר :)

eladns1
10/06/12, 21:07
למה להשתמש ב-MMS?

יש מספיק אפליקציות שיעבירו הכל על האינטרנט

אנא החכם אותי.

sd1985
10/06/12, 21:20
MMS מוגבל בהעברת מידע של 300K ...(טכנולוגיה ישנה?)

כל תוכנת מסרים אינטרנטית (מובן שחבילת גלישה היא לא הנושא כאן) מעבירה מהר יותר ונפח גדול יותר.

Keyser
10/06/12, 21:39
כל מי שעבר לגולן טלקום, אתה מרוצים?
אני נמצא בהום סלולר (לא הוט מוביל) ולא כולם מקבלים ממני סמסים, לפעמים אני לא מקבל שיחות כאשר אני יודע בוודאות שהתקשרו אלי ולפעמים אין לי אינטרט סלולרי.
בגולן אין בעיות כאלו?
האינטרנט זורם ואתם תמיד זמינים?
זה זמן טוב לעבור אליהם (הלחץ ירד והניוד יעבור מהר)?

סוף כל סוף סמס עם הזיהוי מצליח להגיע אלי ואני מת לעוף מהקו הצעצוע הזה.

הבנתי שהם עברו למערכת ניוד חדשה, שיכולה לעמוד בהצקות של המתחרות.
אצלי הכל עובד מצויין

Night Driver
10/06/12, 22:22
מה זאת אומרת "לעמוד בהצקות של המתחרים"?

האם אלה מילים אחרות ל "לא היינו ערוכים ופישלנו עם הניודים אבל עד שהתגברנו על הבעיות העדפנו להאשים את המתחרים במקום להגיד שאנחנו לא מתפקדים"?

אם זה המתחרים שלא משחררים מספר אז שום מערכת לא יכולה לקחת אותו בכוח.

NINJMNKY
10/06/12, 22:24
היום התקשרו אלי כבר בפעם החמישית ממוקד 0058 לשאול אם הכל בסדר בין כל הקווים שניידתי אליהם (קצת פחות מ20 סה"כ), שכולם מקבלים שיחות וכו' והכל תקין :-o

והנציג עוד מסיים ב"תודה ואני מקווה שתמשיך להיות לקוח מרוצה של גולן טלקום" :lol:

עוד מעט הם חוגגים חודש מאז הפתיחה החגיגית, ונראה כי התחילו אט-אט לעלות על הפסים.

ToMeR
11/06/12, 2:02
אנא החכם אותי.

whatsapp למשל

תחשוב שידידה שלך שולחת לך תמונה שלה ב-MMS דרך האייפון שלה, יוצא לך העיניים להבין מה רואים בכלל. ואז אתה אומר לה תשלחי לי בויבר או משהו, והופה אתה רואה ציצים!

החכמת?

eladns1
11/06/12, 9:50
whatsapp הופה אתה רואה ציצים!

החכמת?

yes
me like

מיכו
11/06/12, 12:47
הבנתי שהם עברו למערכת ניוד חדשה, שיכולה לעמוד בהצקות של המתחרות.
אצלי הכל עובד מצויין

אתמול הזמנתי בערב והיום זה כבר נשלח בדואר :-)
נקווה שאהיה זמין תמיד אצל גולן, כי נראה לי שהום סלולר עוד שניה נופלת.

שאלה אחת, איך יכול להיות שאנשים שמרגישים שהאינטרנט הסלולרי מהיר יותר ממקודם (נניח מסלקום) הרי הם משתמשים באנטנות של סלקום עדיין. יש מצב שזה שימוש רק באנטנות אבל עם מיכשור מתקדם יותר?

Keyser
11/06/12, 13:54
האנטנות שגולן הספיקה לפרוס, ואלו שיפרסו ישתמשו בטכנולוגיה יותר מתקדמת. כנראה שמי שיש לו מזל ונמצא באזור של אנטנה שלהם, נהנה ממהירות גבוהה. מי שליד אנטנות של סלקום, יהנה ממהירות של סלקום

bagira
11/06/12, 15:44
איזה נבלות האורנג' האלה, אני נכנס עכשיו לאתר של גולן להנדיד (יש כזאת מילה? אם לא, זכויות יוצרים שלי!) עוד קו, אז מקישים שם את הטלפון שלך והם שולחים קוד שצריך להקיש באתר.

אני מכניס את הטלפון שלי, מקיש ENTER ותוך שניה מקבל את הקוד.
שבריר שניה לאחר מכן הודעה נוספת, הפעם מאורנג' (העושק הנוכחי שלי) "חדש באורנג', שיחות והודעות ללא הגבלה ב 139 ש"ח"

אז קודם כל זה 40 ש"ח מעל גולן, שנית, הם לא מדברים על גלישה אבל הכי מעצבן זה ההתעלמות.

יש מחלקת קשרי לקוחות? תרימו טלפון, תגידו "שמע" יש מבצע כזה וכזה" ואני כבר אחליט אבל אם הם יעשו את זה ואני אחליט להשאר אצלם אז הם יפסידו את הכסף שאני נותן להם כיום אז הם שותקים, אולי יצליחו לנקנק ממני עוד כמה גרושים שאמן, יהיו להם לתרופות.

בי ביי אורנג', שינשך אותכם כלב מוכה כלבת! :lol:

Abergel
11/06/12, 15:49
שבוע שעבר עברתי להוט, הבטיחו שהניוד יקח עד 3 שעות ואכן תוך 3 שעות כבר הייתי עם המספר הקודם שלי, אינטרנט הרבה יותר מהיר מסלכלום, ניסיתי להתחבר בערב לאתר של סלקום ואני כבר מנותק :)
מרוצה מכל רגע שעברתי להוט, במרכז שירות הייתי בערך חצי שעה והוא הסביר לי גם מה לעשות עם ההגדרות והכל.
רק משהו מוזר לי, למה שאני שולח הודעות ב-iMessage אז אנשים מקבלים את זה כאילו מהמייל שלי ולא מהמספר טלפון?
למרות שיש הודעות חופשי גם ככה אבל עדיין מוזר לי .
ממליץ לכולם לעבור הקליטה טובה בכל מקום והאינטרנט עדיף על רוב החברות (חוץ מפלאפון)

Platinum
11/06/12, 16:09
...אני מכניס את הטלפון שלי, מקיש ENTER ותוך שניה מקבל את הקוד.
שבריר שניה לאחר מכן הודעה נוספת, הפעם מאורנג' (העושק הנוכחי שלי) "חדש באורנג', שיחות והודעות ללא הגבלה ב 139 ש"ח"

אז קודם כל זה 40 ש"ח מעל גולן, שנית, הם לא מדברים על גלישה אבל הכי מעצבן זה ההתעלמות....

לדעתי אתה מתרגז לחינם. המסרון שקיבלת הגיע רק במקרה שבריר שניה אחרי זה מגולן והוא אינו קשור לניוד בשלב זה.
כל עוד לא קיבלת והפעלת את הסים של גולן, לא מתחיל שום הליך ניוד ולאורנג' אין מושג ולא חצי מושג על רצונך להתנייד.

הם לא מתעלמים מימך יותר מהרגיל, רק תזמון גרוע ונטול קשר.

שניר106
11/06/12, 16:16
סים שהוזמן ביום חמישי כבר הגיע היום 8)

מחר ב 9 אתחיל את הניוד, בתקווה שיגיע כמה שיותר מהר :)

הניוד החל בשעה 10, הסתיים בהצלחה בשעה 12:30 , כרגע נראה טוב למעט האינטרנט שקצת איטי..

samg
11/06/12, 16:18
נצל"ש, ברשותי נוקיה 5800 ולאחר המעבר להוט אין לי אינטרנט. מתי שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "חיבור נתונים בחבילות אינו זמין". לאחר שקיבלתי את "הודעת התצורה" מהוט, שמרתי אותה ואז הופיעו לי 2 אופציות בחלון בחירת נקודת גישה: HOT MOBILE MMS, NET HOT MOBILE. ראוי לציין שניסיתי לשלוח הודעת MMS והיא נשלחה בלי בעיה.
הייתי נעזר בתמיכה של הוט מובייל. אך אני כבר יום 3 ברציפות ממתין קרוב לשעתיים ללא מענה.

bagira
11/06/12, 16:28
כל עוד לא קיבלת והפעלת את הסים של גולן, לא מתחיל שום הליך ניוד ולאורנג' אין מושג ולא חצי מושג על רצונך להתנייד.....רק תזמון גרוע ונטול קשר.

סמיכות ההודעות הייתה כזו שלדעתי אין סיכוי שמדובר בצרוף מקרים תמים.

samg
11/06/12, 16:42
לא להאמין, לאחר שעה ועשרים דקות ענו לי. מסתבר שהנציגה שצירפה אותי להוט החליטה לחסום לי גם את האינטרנט. נפתח ועובד.

elibaba
11/06/12, 18:59
עד עתה הכל סוכר בגולן.
האינטרנט מאוד מהיר, יותר מה2.5 מגה הוט שיש לי בבית, הכל עןבד מעולה למעט שני אינסידנטים:

בלוד גבול אחיסמך לא היתה לי קליטה ברשת גולן. כצפוי המכשיר נדד לרשת סלקום ch3g אבל לא היה לי אינטרנט...

היום בבוקר ברמת אביב לא היתה רשת גולן וגם לא סלקום למשך כעשר דקות. המכשיר מצא רק פלאפון ואורנג. אולי אנטנה משותפת הפסיקה לעבוד?

teyal
11/06/12, 19:56
איזה נבלות האורנג' האלה, אני נכנס עכשיו לאתר של גולן להנדיד (יש כזאת מילה? אם לא, זכויות יוצרים שלי!) עוד קו, אז מקישים שם את הטלפון שלך והם שולחים קוד שצריך להקיש באתר.

אז קודם כל זה 40 ש"ח מעל גולן, שנית, הם לא מדברים על גלישה אבל הכי מעצבן זה ההתעלמות.

יש מחלקת קשרי לקוחות? תרימו טלפון, תגידו "שמע" יש מבצע כזה וכזה" ואני כבר אחליט אבל אם הם יעשו את זה ואני אחליט להשאר אצלם אז הם יפסידו את הכסף שאני נותן להם כיום אז הם שותקים, אולי יצליחו לנקנק ממני עוד כמה גרושים שאמן, יהיו להם לתרופות.

בי ביי אורנג', שינשך אותכם כלב מוכה כלבת! :lol:

אליי,אורנג' התקשרו שבועיים,לאחר שניידתי לגולן וניסו לשכנע אותי,"לחזור הביתה"כדבריהם
התחילו עם 135 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
ירדו ל 124 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
ירדו ל 107 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
התייאשו ממני.

b-or
11/06/12, 20:18
בלוד גבול אחיסמך לא היתה לי קליטה ברשת גולן. כצפוי המכשיר נדד לרשת סלקום ch3g אבל לא היה לי אינטרנט...

באיזה מכשיר אתה משתמש? הפעל גלישה בנדידה. Data roaming

R'n'B
11/06/12, 20:19
אם גולן מתאחרת על רשת סלקום ובמקום שאני עובד יש קליטה גרוע של סלקום, זה אומר שגם הרשת של גולן תעשה לי בעיות?

TheHunter88
11/06/12, 21:55
אליי,אורנג' התקשרו שבועיים,לאחר שניידתי לגולן וניסו לשכנע אותי,"לחזור הביתה"כדבריהם
התחילו עם 135 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
ירדו ל 124 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
ירדו ל 107 ש"ח ללא הגבלה,אני לא חוזר הביתה
התייאשו ממני.

לי שלחו מייל מרגש עד דמעות של "פרידה".
ישר הלך ל SPAM ומשם דרכו למחיקה לתמיד הייתה קצרה מהרגיל.

צריך באמת לעדכן את הבנק שיחסמו להם את ההוראת קבע, שלא יוכלו לגעת בי עוד.

עריכה:
אגב, רשת גולן, כבר שבועיים-שלושה, הכול פנטסטי. אינטרנט רץ, קליטה אחלה, איכות שיחה סבבה, והכי חשוב 99 שקל לחודש :)
we happy.

BTW, אני הודעה 666 בדיון :onfire:

elibaba
12/06/12, 1:31
באיזה מכשיר אתה משתמש? הפעל גלישה בנדידה. Data roaming

מכשיר אנדרואיד, מוטורולה פוטון, כמובן שזה מופעל אצלי :roll:

Sergo
12/06/12, 7:18
גם אני רוצה לשתף בחווית הניוד שלי להוט:
בראשון לחודש נרשמתי באתר של הוט לניוד שני קווים מרמי לוי.
אתמול קיבלתי הודעה הקוראת לי לבוא לקחת את כרטיסי הסים. הגעתי למרכז השירות שלהם, ואחרי המתנה של כ-40 דקות, יצאתי עם שני כרטיסי סים והבטחה לניוד תוך שלוש שעות.
בערך שעתיים וחצי אחרי, נעלמה הקליטה של רמי לוי. הכנסתי את הסים של הוט - יש שיחות יוצאות ונכנסות, הודעות SMS ו- MMS יוצאות ונכנסות וגם הגלישה עובדת.

בנתיים אני מרוצה!

יניב ח.
12/06/12, 9:53
לדעתי אתה מתרגז לחינם. המסרון שקיבלת הגיע רק במקרה שבריר שניה אחרי זה מגולן והוא אינו קשור לניוד בשלב זה.
כל עוד לא קיבלת והפעלת את הסים של גולן, לא מתחיל שום הליך ניוד ולאורנג' אין מושג ולא חצי מושג על רצונך להתנייד.

קרה לי אותו הדבר עם פלאפון, לא נראה לי מקרה.

travian
12/06/12, 10:39
מה לגבי בעיות קבלת שיחות מבזק, ובעיות מאותו סוג?
עדיין קיימות?

Sergo
12/06/12, 11:23
אני בהוט מובייל מקבל שיחות מבזק ללא בעיה.

מיכו
12/06/12, 19:39
כל הכבוד לגולן טלקום!
הזמנתי את הסים ביום ראשון בערב והיום (שלישי) הוא היה כבר אצלי בתיבה!
הניוד לקח 3 שעות ועשר דקות ומרגע הניתוק של הרשת הקודמת ועד שגולן התחברו לקח 2/3 דקות בערך, לא עקבתי כל כך כי לא ציפיתי לכזו מהירות.

כמובן שצריך היה להגדיר APN בשביל האינטרנט ומצאתי את האפליקציה הזו (לאנדרואיד) שמטפלת בזה בזריזות https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daniel.apnisrael

Fitch
12/06/12, 20:44
מתחיל להיראות כאילו חבלי הלידה מאחוריהם, מעודד מאוד.

ToMeR
12/06/12, 21:36
בהמשך למה שכתבתי על הקפאת הקו באורנג', אני לא זוכר מי אבל אמרו פה שזה כרוך בתשלום.

היום קיבלתי חשבונית מאורנג' כאשר יום ההקפאה היה יום לפני סגירת החשבונית והסכום החודשי הקבוע למסלול היה 95 ש"ח. בחשבונית האחרונה שנסגרה יום לאחר ההקפאה מופיע סכום לחיוב של 88 ש"ח, וזה אומר שלא רק שלא שילמתי על ההקפאה, אלא שגם שילמתי משום מה פחות ממה שאני אמור לשלם על החבילה. עכשיו יש לי שקט מהם ל-3 חודשים עד ההקפאה הבאה או ניוד (כנראה שאני אלך על זה) להוט במסלול שלא דיברת לא שילמת.

sperial
12/06/12, 21:43
מתחיל להיראות כאילו חבלי הלידה מאחוריהם, מעודד מאוד.

תאורים חיוביים, אפילו בעית הניוד של אשתי נפתרה - אתמול היא נוידה להוט לאחר לא פחות משבוע וכ-7 שעות המתנה ושיחה עם נציגי השירות.
לצערי - חבלי הלידה נמשכים, כעת נתקלתי בבעיה חדשה, בקו של הוט: לפני מספר שעות נחתתי מעבר לים, הפעלתי את הטלפון, התחברתי לרשת המקומית.
SMS - הגיע ליעדו.
שיחה נכנסת - אכן צלצלה (לא עניתי).
שיחה יוצאת - על המסך הופיעה הודעה להמתין לשיחה נכנסת. אז המתנתי, ומתנתי, והמתנתי.
למזלי במלון יש WiFi חופשי, הבאתי אתי מחשב ויש סקייפ. לפחות בערב לא תהיה בעיית קשר עם המשפחה.
אני מקווה שמחר מישהו מהמשפחה יצליח לדבר עם 444*. מנסיוני - חוץ מחימום הסוללה לא ישיג דבר (או, ליתר דיוק, מענה).

sasi M
12/06/12, 23:24
הזמנתי היום sim מגולן לניוד של הקו שלי מפלאפון , מקווה שהכל יעבור חלק.
דקה אחרי שהזנתי בקשת ניוד באתר של גולן קיבלת SMS מפלאפון שמציע לי לצור איתם קשר על מנת לדבר עם נציג בכיר ולהבין את הסיכונים בניוד הקו, חזרתי למספר המופיע ב SMS על מנת לראות אם יש להם הצעה טובה עבורי במקום לקבל מענה מהיר , הגעתי למענה האוטומטי שלהם, לדעתי ככה לא משמרים לקוחות .

Morph00
13/06/12, 0:26
הזמנתי סים מגולן בחמישי. היום הגיע.
ניסיתי לנייד בערך ב-4 בצהריים וקיבלתי הודעת "שגיאה - פנה לנציג בטלפון".
בטלפון לא ענו אז שלחתי מייל.
בינתיים הקו הישן עובד ואני מחכה שיענו למייל/יהיו זמינים בטלפון כדי לנייד אותי.

eladns1
13/06/12, 7:25
מישהו כאן ניתקל בבעיה- שיחות לא נכנסות פתאום?
זה נותן צליל חיוג לא תקין.
שיחות + SMS יוצאות תקין
גם הגלישה.
התחיל היום בבוקר ב6 בבוקר

sperial
13/06/12, 8:21
קרוב לודאי שאין בעיה בצליל החיוג - יש הוראה של משהת"ק שכאשר מחייגים לקו שנוייד יופיע צליל המזהה כי הקו נוידו מדובר בשריד מימי התשלום הנפרד תמורת הקישוריות. הצליל נשמע כיללה הנמשכת 1-2 שניות, ואז מופיע צליל צלצול רגיל.

eladns1
13/06/12, 9:41
gfah
עכשיו הוא אומר לי שאני לא זמין
אבל הודעות יוצאות ונכנסות יש

travian
13/06/12, 9:54
באיזה רשת אתה? גולן? הוט?

eladns1
13/06/12, 10:57
גולן
כבר שבוע, היה תקין הכל עד היום בבוקר.
בשירות לקוחות לא עונים,מגיע ל6 דקות ומנתק.

שוב, שיחות יוצאות-תקין
נכנסות-לא תקין
אינטרנט והודועות תקין

killer2004
13/06/12, 14:16
סוף סוף עברתי להוט.
ביום שני הגעתי למרכז השירות באשקלון,ציק צק הוצאתי 2 סימים ובתוך שעתים וחצי הקו התנייד.

בינתים הכל בסדר,האם הם התחילו כבר להגביל את רוחב הפס? אני משתף את האינטרנט ללפטופ בספיד טסט אני מקבל 1.30 מגה אבל מוריד בסה"כ על 150 + - למרות שבתחילת ההורדה הוא מתחיל מ400 קילוביט ומתרסק.

max2005b
13/06/12, 14:25
יש לי תקלות עם הוט מובייל.
יש לי 5 קווים שם, באחד מהם אין בכלל קליטה - באורנית, אף פעם.
הקו שלי עובד לסירוגין (אך מראה קליטה מלאה). כמעט 50% מהיום אני לא זמין.
חוזר בחזרה לעשקניות הגדולות...

natco
13/06/12, 14:32
אפשר לדעת באיזה מכשירים אתה משתמש ?

soney xperia x8
motorola deffy+

natco
13/06/12, 14:34

מעניין, גם אני קיבלתי מהם סמס מיד אחרי שהזמנתי את הסים (ועוד אחד, עם הצעה יותר אטרקטיבית שניה אחרי שלחצתי על הכפתור להפעלתו).

Sergo
13/06/12, 14:37
max, כנראה שהמכשיר שלך לא תומך בתדר 850 בדור השלישי.
אם זאת הבעיה, אז עדיף לך לעבור לגולן.

natco
13/06/12, 14:57
מישהו כאן ניתקל בבעיה- שיחות לא נכנסות פתאום?
זה נותן צליל חיוג לא תקין.
שיחות + SMS יוצאות תקין
גם הגלישה.
התחיל היום בבוקר ב6 בבוקר

בהחלט כן,יש שמועות על כך- תראה כאן-
http://www.facebook.com/groups/245192238926646/
http://www.facebook.com/groups/256428414465413/
אני חבר פעיל בשתי הקבוצות. שווה להתעדכן כאן מפעם לפעם. השירות עדיין לא מושלם, אבל כמו שתראה רוב הלקוחות (גם אלה שמגדירים עצמם "מאוכזבים" או ש"לא קיבלו מענה מהחברה" סבלניים ומוכנים לסבול את חבלי הלידה רק כדי לא לפרנס יותר את החברות הגדולות

Platinum
13/06/12, 15:50
לא מזמן הופיעה לי הודעה מוזרה במכשיר. מישהו יכול להסביר מדוע?
המכשיר לא היה מחובר {לא הפעלתי בכוונה} לאינטרנט.

מה זה אומר?

Abergel
13/06/12, 16:16
כל מי שאומר שהוט זבל של חברה ואין קליטה אחרי שבוע איתם בינתיים מרוצה מכל רגע שעברתי, המחשה של האינטרנט:

eladns1
14/06/12, 9:36
תקשיבו אני מתחיל להתייאש,
גולן לא עונים באימיילים, בטלפון הם לא עונים,*0058 מתנתק אחרי 3 דקות המתנה לנציג שירות.
מה לעשות?
עדיין אין שיחות נכנסות, כרגע זה אומר לכל מי שמחייג אליי:הקו איננו מחובר

Platinum
14/06/12, 10:12
תבדוק כאן (http://www.orange.co.il/he-il/selfservice/cell_num/#) אם אתה משויך לגולן{GT}. אם אתה לא, זו בעיה. צריך להפיץ מחדש את המספר שלך.

בכל אופן, נסה לשלוח להם מייל. אם אתה רוצה שאשלח להם הודעה בשמך בפייסבוק, שלח לי את מס. הלקוח שלך ואעביר להם.

killer2004
14/06/12, 10:57
מישהו יודע את הקוד לתא הקולי של הוט??

ofir
14/06/12, 15:13
1234 או 0000

sperial
14/06/12, 19:44
לא מזמן הופיעה לי הודעה מוזרה במכשיר. מישהו יכול להסביר מדוע?
המכשיר לא היה מחובר {לא הפעלתי בכוונה} לאינטרנט.

מה זה אומר?

זה מצב תקין שמאפשר לך לגלוש על תשתית פלאפון. אם מצב הנדידה יבוטל תוכל לגלוש רק על תשתית הוט ותסבול מכיסוי חלקי.

Platinum
14/06/12, 20:19
אבל אני בכלל מחובר לגולן כמו שרואים בתמונה :|

avi2014
14/06/12, 21:30
אם עברתי להוט לפני 4 שעות והמספר עדיין לא נויד יש לי מה לדאוג?

בכל מקרה האינטרנט יותר מהיר ממה שהיה לי לפני בפלאפון, מוזר יחסית לאור העובדה שהתשתית זהה..

hans
14/06/12, 21:53
מישהו יודע את הקוד לתא הקולי של הוט??
אה, אני לא היחיד שנתקל בבעיה...:lol:
1234 עובד כמו קסם.

TheHunter88
14/06/12, 22:50
עוד עדכון ממצב של חבר שעובר לגולן. הזמין סים ביום ראשון, היום כבר קיבל אליו הביתה.
יום ראשון יתחיל את תהליך הניוד.

sperial
15/06/12, 1:53
אם עברתי להוט לפני 4 שעות והמספר עדיין לא נויד יש לי מה לדאוג?

בכל מקרה האינטרנט יותר מהיר ממה שהיה לי לפני בפלאפון, מוזר יחסית לאור העובדה שהתשתית זהה..
אל תשכח שני דברים:
1. באזורים שבהם יש כיסי של הוט התשתית יותר חדישה מזו של פלאפון.
2. בפלאפון חבילת הגלישה מוגבלת במהירות (בהתאם לתוכנית שרכשת). בהוט לא קיימת הגבלה כזו והמהירות נקבעת לפי התשתית, ציוד הקצה וטיב הקשר ביניהם.

maxcher
15/06/12, 6:17
אותי יותר מעניין לאיזו מהירות האינטרנט יורד , הכל טוב ויפה שיש 6 מגה הורדה וכו' , אבל חודש שעבר ניצלתי 7 ג'יגה , היום אני עומד כבר על 4 , ובגולן מורידים אחרי 3 ג'יגה , מישהו יודע לאיזו מהירות?

teyal
15/06/12, 12:28
מישהו,נתקל בבעיה שמתקשרים לגולן,
מטלפון VOB,(בזק בינ"ל 012 וכו') אז,גולן לא שומע את ה VOB
ואילו,ה VOB שומע את הגולן?
כשיוזם השיחה,הוא גולן אז אין בעיה

sasi M
15/06/12, 15:05
הזמנתי היום sim מגולן לניוד של הקו שלי מפלאפון , מקווה שהכל יעבור חלק.
דקה אחרי שהזנתי בקשת ניוד באתר של גולן קיבלת SMS מפלאפון שמציע לי לצור איתם קשר על מנת לדבר עם נציג בכיר ולהבין את הסיכונים בניוד הקו, חזרתי למספר המופיע ב SMS על מנת לראות אם יש להם הצעה טובה עבורי במקום לקבל מענה מהיר , הגעתי למענה האוטומטי שלהם, לדעתי ככה לא משמרים לקוחות .

בהמשך לפירסום מיום שלישי הסים הגיע אתמול בעשר בלילה נכנסתי לאתר של גולן והפעלתי אותו קפצה על המסך הודעה שהניוד יבוצע היום ב10:30 , באמת ב10:30 נותק לי הקו ב12:00 כבר עבד הקו של גולן , נכון לעכשיו נראה שהכל עובד תקין.

ToMeR
16/06/12, 13:59
למי שניסה בימים האחרונים, אפשר כבר לקנות קו חדש בהוט? האם יש בעיות בקו חדש בהוט כמו עם קוים שעברו ניוד מבחינת קליטה וקבלת שיחות?

sperial
16/06/12, 16:04
לי יש בהוט שני קוים מנויידים ואחד חדש, וכן שני קוים חדשים בגולן - באף אחד מהם לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, פרט לבעית כיסוי בגולן שנובעת מבעית כיסוי (מוכרת מקודם) של סלקום. מבחינת איכות שיחות ומהירות גלישה מדובר בחידוש מרענן, אולם יתכן שעדיין לא נתקלתי בתקשורת עם חלק מהחברות ולכן איני יודע על בעיות ביניהן. מבחינת ה-Callback בהוט שעליו התלוננתי לפני כמה ימים - היום מצאתי כי הבעיה נפתרה.

avi2014
16/06/12, 16:37
טוב הקו עבר ניוד בוקר למחרת. אני גר בקריות והקליטה עד עכשיו ממש טובה, אינטרנט טס ובכללי אין תלונות מיוחדות. נקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות בהמשך..

Black Joker
18/06/12, 16:32
אשמח לעזרה ב-2 שאלות הבאות, לגבי הוט מובייל:

1. נוקיה E72 מתאים?

2. האם ניתן להזמין שני סימים על אותו מספר?

נ.ב

אני מודה ומתוודה שאפשר למצוא תשובות לשאלות הנ"ל בשיחת טלפון אחת, אבל אני לא מחבב נציגי מכירות טלפוניים, כך שאני באמת אשמח לעזרתכם כאן :).

תודה מראש.

wil
18/06/12, 17:54
1. עבור נוקיה E72 יש שתי גרסאות. הגרסה האמריקאית (בעלת תדר 850 UMTS) תומכת בהוט מובייל. הגרסה האירופאית - תמיכה חלקית.

2. גם בגולן וגם בהוט אין אפשרות כרגע לשירות סים כפול (למכשיר רכב וכו').
הפתרון הוא דיבורית Bluetooth שעולה 200-300 ש"ח לכל היותר.

Black Joker
18/06/12, 18:06
תודה רבה על ההיענות.

כיצד אני אדע איזו גרסה של E72 ברשותי? כל מה שאני יודע, הוא שהמכשיר נקנה מסלקום.

ניסיתי להסתכל באתרים שמוכרים/מכרו את המכשיר בארץ ולא הצלחתי למצוא תשובה :(.

אגב, אם 99.9% מהזמן, אני נמצא במרכז-שרון, קליטה חלקית תספיק לי? אני לא מתקרב לצפון או לדרום כמעט בכלל.

wil
18/06/12, 18:52
תסתכל מאחורה אחרי הוצאת הסוללה
יש לך RM-529 או RM-530 ?

http://whirlpool.net.au/wiki/nokia_e72

ה-529 תומך בכל רשתות הסלולר בארץ.

ה-530 נטול תדר 850, הוא יעבוד באופן חלקי.
כמה חלקי?
יצא לי להסתובב שבוע בגוש דן עם מכשיר נטול תדר 850 ב"פלאפון", וכל הזמן היתה לי קליטה מלאה (חוץ מבאיזה חניון מינוס 4 שלא היתה בו קליטה של שום דבר)
גם ככל שהזמן עובר המצב שלך ישתפר כי הוט פורסת את הרשת שלה בתדר 2100 בלבד והתלות בפלאפון פוחתת.

לשיקולך.

אה, המכשיר בכלל פתוח לסים פרי?
אם לא אז לך לסלקום שיפתחו אותו בחינם.

Black Joker
18/06/12, 20:01
530...:(

אני מניח שאיששת את מה שחשבתי לגבי "בעיות קליטה". כל עוד אתה נמצא במרכז-שרון, זה לא צריך להדאיג אותך יותר מדי.

אני מודע לכך שאני צריך לגשת למרכז שירות, בשביל עניין הסים פרי ועכשיו אני חייב להתגבר על העצלנות שלי.

דרך אגב, השבוע הפכתי את הספיריט שלי לסימפרי ע"י שיחה קצרה והקשת קוד בלבד - תענוג !

אני לא מחבב את כל הקטע של דיבוריות בלוטוס ולספיריט אין חסרונות, למען האמת.

חבל שלא ניתן לקבל 2 סימים, אבל אמא תזכה מההפקר :).

בשביל לקבל חשבונית של רבע מחיר מהחשבונית עכשיו, אני מוכן להקריב את האפשרות לדבר במכונית :).

תודה רבה על העזרה.

sperial
18/06/12, 20:03
אני מניח שהספיריט הוא ברכב - מדובר במכשיר GSM שלא יפעל ברשתות החדשות.

R'n'B
18/06/12, 20:17
נצל"ש
איך פותחים מכשיר ישן (דור 2.5) של אורנג' לסים פרי?

Black Joker
18/06/12, 20:17
בכל מקרה, הוא סיםפרי, כך שהוא לא יילך לפח.

b-or
18/06/12, 20:22
נצל"ש
איך פותחים מכשיר ישן (דור 2.5) של אורנג' לסים פרי?

האופציה הכי טובה זה לפנות לאורנג'.
בכל אופן, מה דגם המכשיר שלך? אולי יש דרך פשוטה לפתוח אותו.

sperial
18/06/12, 20:47
הדרך הפשוטה ביותר היא לפנות טלפונית לשירות הלקוחות. תקבל הדרכה מסודרת עד שהמכשיר ישוחרר.

avi2014
18/06/12, 21:41
וואוו לזה לא ציפיתי.

אחרי הניוד להוט מובייל, פלאפון התקשרו הציעו 89 ללא הגבלה כולל אינטרנט בלי הגבלה במהירות 8 מגה + חודש חינם. שוקל ברצינות לחזור, בייחוד אחרי שכמעט שבוע אני מנסה להשיג את השירות של הוט מוביל.

IRON-MAN
18/06/12, 22:07
גם ב"גולן טלקום" שירות זו אופציה לא קיימת.מנסה להשיג אותם כבר למעלה משבוע לאחר שאבי מסר להם מייל לא נכון ואי אפשר "להפעיל את הקו" .מסקנה - כנראה שכדאי להישאר עם החברות הותיקות -שם לפחות מישהו (בד"כ) עונה לך.

NINJMNKY
18/06/12, 22:08
וואוו לזה לא ציפיתי.

אחרי הניוד להוט מובייל, פלאפון התקשרו הציעו 89 ללא הגבלה כולל אינטרנט בלי הגבלה במהירות 8 מגה + חודש חינם. שוקל ברצינות לחזור, בייחוד אחרי שכמעט שבוע אני מנסה להשיג את השירות של הוט מוביל.
אחרי עשור שהכניסו לך את הקלשון, הם מציעים למרוח קצת וזלין אז אתה רץ בחזרה?:loco:

hans
18/06/12, 22:10
1. נוקיה E72 מתאים?

2 האגורות שלי:
יש לי נוקיה E71 גרסה אירופית, יענו רק 2100 עובד.
אם אני מניח אותו בטעות באיזו פינה נטולת קליטה בבית (אצלי יש פינה כזאת לכל הרשתות...)
הסוללה נגמרת בצ'יק, כנראה בגלל שהחיפוש בדור שלישי דורש יותר מהסוללה.
במיקום הרגיל, איפה שהוא במרכז הבית, הכול תקין.

מעבר לכך, קליטה מעולה ואינטרנט זריז בכל מקום שהייתי בו עד כה בארץ
(מקומות מרכזיים, עירוניים).

The REAL B.r
18/06/12, 22:18
וואוו לזה לא ציפיתי.

מצד אחד, אם אתה חוזר לפלאפון אתה דואג לעצמך בטווח הקצר .
מצד שני, אם כולם יחזרו ל3 הגדולות אז הקטנות ימותו ונחזור למצב הקודם שבו 3 חברות שולטות ואז אולי גם המחירים יעלו בחזרה.

Shmelov
19/06/12, 0:23
אם עוברים להוט מובייל עם אייפון 4, צריך להגדיר apn גם אם האינטרנט פועל פיקס?!
אשמח לתשובה חד משמעית.

Noa90
19/06/12, 2:30
ביצעתי היום הזמנה של כרטיס סים מגולן,

איך הקליטה/ מהירות גלישה? האם יש ניתוקי שיחות וכו' ?

חשבתי לבטל את העיסקה, כיוון שקראתי תגובות לא חיוביות במיוחד בדף הפייסבוק שלהם (פיקטיביות?)

(דרך אגב, האם iMessage ושליחת הודעת תמונה [MMS] עובדות אצלם?

תודה לעונים.

sperial
19/06/12, 4:59
באיזור שלי (חיפה) הקליטה של גולן זהה לזו של סלקום, כלומר אותן נקודות טובות ואותם חורים. מהירות הגלישה שקיבלתי על נקסוס S - 4 מס"ש.

asafasaf
19/06/12, 7:45
אם עוברים להוט מובייל עם אייפון 4, צריך להגדיר apn גם אם האינטרנט פועל פיקס?!
אשמח לתשובה חד משמעית.

אצלי הכל עבד תקין גם בלי הגדרת ה APN, עוד כשהייתי בגרסא 5.0.1.

אם תשדרג ל 5.1.1, תקבל עדכון מפעיל באופן אוטומטי.

Shmelov
19/06/12, 9:08
יש לי 5.1.1 סימן שאני לא צריך.
תודה רבה!

ToMeR
19/06/12, 10:07
מישהו עם קו בהוט יודע מתי נסגרת ונפתחת חשבונית?

Shmelov
19/06/12, 10:47
אמרו לי ב-1 לחודש.

max2005b
19/06/12, 10:55
טוב אחרי פיילוט שביצעתי עם 5 קווים בהוט מובייל אני מפציר בכם חד משמעית לא להתקרב להוט מובייל.

נתחיל עם זה שהניוד לקח שבועיים (!), אין להם שירות לקוחות, כל הנציגים שם ברמה שכלית של נעל בית,
אני כבר שלושה שבועות עם הקווים, מתוכם 1 חסר קליטה תמידית, השני זה הקו הפרטי שלי ואי אפשר לתפוס אותי 60% מהיום ואי אפשר להוציא שיחות, לא משנה איפה אני נמצא בארץ. רק ריסט למכשיר פותר את העניין. אותו מכשיר עם קו סלקום עובד פרפקט.

השירות פשוט זוועתי, ביקשתי 5 פעמים שמישהו יחזור אלי וכולם שמים עלי %#!.
בקיצור אני עובר היום לגולן נקווה ששם יותר טוב.

sperial
19/06/12, 16:04
אל תצפה לשום שירותלקוחות מגולן.

wil
19/06/12, 16:29
אני מניח שהספיריט הוא ברכב - מדובר במכשיר GSM שלא יפעל ברשתות החדשות.

ספיריט GSM יעבוד יופי בגולן.
אבל מאחר ואין אפשרות לסים כפול בגולן, זה קצת חסר טעם.
אולי יכול להיות הגיוני בשביל קו בעיקר לקבלת שיחות במסלול 9.99.

ולגבי שירות לקוחות בגולן - לא מוכן לשלם 150%-300% בשביל שירות לקוחות מעפן.
זוגתי עברה לגולן לפני כמה ימים והכל סבבה. בלי לבזבז זמן ודלק על נסיעה למרכז שירות, בלי נציגים רמאים, תענוג.

niro007
19/06/12, 17:36
מצד אחד, אם אתה חוזר לפלאפון אתה דואג לעצמך בטווח הקצר .
מצד שני, אם כולם יחזרו ל3 הגדולות אז הקטנות ימותו ונחזור למצב הקודם שבו 3 חברות שולטות ואז אולי גם המחירים יעלו בחזרה.

מסכים איתך לחלוטין!! הגדולות יעשו מיבצעים ואחרי שיפילו את הקטנות הכל יחזור לקדמותו! לא לחזור לשלושת הגדולות!!

Fitch
19/06/12, 20:07
איך אמרו בארץ נהדרת:

העתיד נשמע מצוין
אז תסלחו לנו על העבר

Noa90
19/06/12, 21:03
נזכרו מאוחר מדי.....

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000758516

Black Joker
19/06/12, 21:56
2 האגורות שלי:
יש לי נוקיה E71 גרסה אירופית, יענו רק 2100 עובד.
אם אני מניח אותו בטעות באיזו פינה נטולת קליטה בבית (אצלי יש פינה כזאת לכל הרשתות...)
הסוללה נגמרת בצ'יק, כנראה בגלל שהחיפוש בדור שלישי דורש יותר מהסוללה.
במיקום הרגיל, איפה שהוא במרכז הבית, הכול תקין.

מעבר לכך, קליטה מעולה ואינטרנט זריז בכל מקום שהייתי בו עד כה בארץ
(מקומות מרכזיים, עירוניים).

תודה על התגובה.

אם הייתי מעוניין בחבילה ללא הגבלה, אז בהחלט הייתי נשאר באחת הרשתות המובילות (בהמשך למה שנכתב כאן על אורנג', גם סלקום מציעה דיל דומה ב-120 ש"ח). אומנם כל שקל הוא תוצר של עבודה קשה, אבל בשביל הפרש של 20-30 ש"ח לא עוזבים את הבית.

ה"בעיה" היא שמדובר בקו שלא עוברים בו את השעה וחצי דיבור + 100 SMS גג וממש לא צריך אינטרנט. לפיכך, הצעה של 10 אגורות לדקה/SMS ללא התחייבות, מאוד מאוד קורצת (יוצא רבע מהחשבונית הנוכחית - רבע!).

כנראה שאני עדיין מה"פחדנים", כיוון שסופר לי היום על מקרה שבעלת קו ב-HOT, לא קיבלה את ההודעה שנשלחה אליה ופתאום קיבלתי פיק ברכיים :).

בממוצע, סלקום מקבלים ממני שיחה פעם בשנה :). אין אחריות על המכשיר וסלקום דורשים 40 ש"ח לחודש ולא יקבלו. בקיצור, כנראה ששירות לקוחות לא מעניין אותי.

אני גם לא חושש כ"כ מהתהליך הניוד עצמו , כיוון שאני אוהב לגשת לסידורים מוקדם על הבוקר, להיות בין הראשונים בתור ולסיים עם זה.

וואי, וואי....חייב כבר להמשיך הלאה :).

bagira
20/06/12, 2:46
איזה נבלות האורנג' האלה, אני נכנס עכשיו לאתר של גולן לנדוד....

ידעתי שזה היה מהיר מידי בכדי להיות "צרוף מקרים"

בחברת הסלולר מנסים באגרסיביות לשמר לקוחות: החברה מנטרת הודעות SMS ובהן קוד רישום לגולן טלקום ושולחת מייד הודעות משלה ללקוח המבקש להתנייד, או מתקשרת אליו (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4244702,00.html).

ofir
20/06/12, 4:59
אומנם כל שקל הוא תוצר של עבודה קשה, אבל בשביל הפרש של 20-30 ש"ח לא עוזבים את הבית.

צודק! עד שהתרגלת כבר שמזיינים אותך, עדיף להמשיך להתכופף! :shock:

yehuda-k
20/06/12, 10:17
נכון.
באמת מוזר לקרוא "בית" לחברה שמסבכת, מבלבלת, מרמה ועושקת כמו 3 הגדולות הסלולריות.
בבית אמיתי מתיחסים אליך בהגינות.

יהודה

NINJMNKY
20/06/12, 11:05
יש הסבר (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%AA_%D7%A1%D7%98% D7%95%D7%A7%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%9D) מאוד הגיוני למה שהחברים פה חשים;

תסמונת סטוקהולם היא תופעה שבה אדם המוחזק בכפייה בידי אנשים זרים, מפתח אמפתיה והזדהות נפשית עם האידאולוגיה והמעשים של האנשים המחזיקים בו. תסמונת זו נובעת מהרצון להזדהות עם החזק והשולט.

DrorZi
20/06/12, 14:10
כן קיבלתי SMS מאורנג על החבילה ללא הגבלה,
עכשיו, אם כבר שלחתם את הסמס הזה ברור לכם שהרגע הפעלתי סים של גולן (כי קיבלתם בקשת ניתוק ולכן שלחתם את הסמס) זה אומר שהסים אצלי ביד, שילמתי עליו 39 שקלים, ויש לי חבילה אצלי ביד ב 99, אתם מפגרים להגיד לי, בוא, תזרוק את 39 השקלים הללו ואת החבילה ב 99 ונמשיך לז$% אותך עם חבילה יקרה יותר ?!
תשלחו סמס "ללא הגבלה ב 98 שקלים וחודש ראשון חינם" (כדי לפצות על קנית הסים מגולן) ואז אולי, רק אולי אני אחשוב עליכם.
לא ברור לי פשר הסמס הזה, זה כמו להגיד למישהו שהרגע קיבל מפתחות לרכב חדש, "רגע רגע בוא תקנה אצלנו, אצלנו יותר יקר!"

טוב שעזבתי, ברוך שפטרנו.

Black Joker
20/06/12, 17:10
צודק! עד שהתרגלת כבר שמזיינים אותך, עדיף להמשיך להתכופף! :shock:

לך תשטוף את הפה עם סבון או את המקלדת:).

כל אחד עושה את החישובים שלו ומחליט בסופו של דבר, החלטה הנוגעת לגביו בלבד. עבורי, 20-30 ש"ח לא ישנו דבר, אבל כאמור, אצלי זה הרבה יותר :(.

niro007
20/06/12, 18:47
לך תשטוף את הפה עם סבון או את המקלדת:).

כל אחד עושה את החישובים שלו ומחליט בסופו של דבר, החלטה הנוגעת לגביו בלבד. עבורי, 20-30 ש"ח לא ישנו דבר, אבל כאמור, אצלי זה הרבה יותר :(.
עכשיו זה 30 שקל ,ליפני שניפתחה התחרות זה היה הרבה יותר ושילמנו המון כסף על אוויר(זמן אוויר) ,אם כולם היו כמוך אז לא היתה בכלל תחרות.

R'n'B
20/06/12, 20:09
לא יואמן שלפני שלושה חודשיים נלחמתי עם אורנג' במשך חודש על הזולת החבילה שהייתה לי מ180 ל130 ש"ח. אחרי שלא ויתרו לי התניידתי לרמי לוי.
היום חבילה יותר טובה ממה שביקשתי ניתן להשיג בעלות של 130 ש"ח.

Black Joker
20/06/12, 20:14
עכשיו זה 30 שקל ,ליפני שניפתחה התחרות זה היה הרבה יותר ושילמנו המון כסף על אוויר(זמן אוויר) ,אם כולם היו כמוך אז לא היתה בכלל תחרות.

האמת? כנראה שבאיזשהו מקום, אני כן מייצג את האזרח הפראייר.

בכל מקרה, כאשר אתם תהייו בכיכר המדינה בקיץ הבא עלינו לטובה, אני אעבוד הרבה יותר קשה מהרגיל, כיוון שכבר התרגלתי למציאות ולפחות למדתי להיות חכם ובמקום לקוות שהיא תשתנה, לנסות להיות ערוך אליה ככל שאוכל.

עדיין, בתור אחד שפעם הסתכל על כל שקל במחיר והלך אך ורק לפי השיקול הנ"ל, למדתי שהמאמץ שלי לפעמים שווה יותר.

נ.ב

אני בעד תחרות בכל דבר ומברך על כל הצטרפות גוף גדול למשק, ע"מ להגדיל אותה.

eladns1
20/06/12, 21:11
היום,לאחר שבוע שלא היה לי שיחות נכנסות זה טופל.
ביום שני ענו לי במוקד {לא האמנתי! נס!} אמרו שיטופל תוך יום.
אתמול התקשרתי,יטופל עוד היום. לא טופל
היום התקשרתי, בשעה 14:00 אמרו שיטופל היום , טופל. בשעה 16:30 חזר הקו.
קצת הרגיז אותי, בעיקר שהם לא חוזרים אליי, ורשמתי מיילים.

הנה:

1}

מנוי XXXXXX66 לא מצליח לקבל שיחות,
שמתקשרים זה אומר שהקו מנותק.
להוציא שיחות אין בעיה
SMSים
ואינטרנט עובד
SMS נכנס בסדר
רק שיחות לא מתקבלות
אני מתקשר אליכם והשיחה מתנקת אחרי 6 דקות וזה אומר שיש עומס נא להתקשר מאוחר יותר.

2}

Jun 14 (6 days ago)

to gtpniyot
שלום רב,
אתמול שלחתי לכם מייל שרשמתי שזה דחוף לטיפול
אין לי שיחות נכנסות,מי שמתקשר אליי מקבל הודעה שהמנוי מנותק או לא מחובר או צליל חיבור שגוי.
כל היום אני מנסה לתפוס אותכם ולא מצליח.
אנא ממכם, טפלו בתקלה עוד היום אנשים מנסים להשיג אותי ולא מצליחים כבר יומיים
תודה

3}

Jun 18 (2 days ago)

to gtpniyot
אני על סף תביעה נגדכם.
כמעט שבוע שאין לי שיחות נכנסות
אתמול במזל הצלחתי לתפוס נציגת שירות שאמרה שזה בטיפול ומאז נאדה.
לתפוס אותכם אי אפשר,למיילים אתם לא חוזרים
אם עד מחר בערב זה לא מסודר או לפחות תדברו איתי,תשלחו מייל כלשהו, אני דורש את כספי בחזרה ואתבע אתכם בבית משפט לתביעות קטנות
לי נמאס.

קצת מרגיז ששום מייל לא נענה.
אפילו לא הודעה: זה בטיפול.
תגידו משהו לפחות.

Black Joker
20/06/12, 22:41
להסתדר שבוע בלי קו טלפון? סבלנות היא כנראה התכונה הכי חזקה שלך :).

bagira
21/06/12, 1:41
עדיין, בתור אחד שפעם הסתכל על כל שקל במחיר והלך אך ורק לפי השיקול הנ"ל, למדתי שהמאמץ שלי לפעמים שווה יותר..
המאמץ שלך???:shock:

תסלח לי ידידי אבל תרשה לי לשאול, מה אתה מבלבל את המח?

ה"מאמץ" המדובר הוא לשבת על התחת ולטופף עם האצבעות על המקלדת במקום הנכון ובסימון הנכון.

עבודה די קלה אפילו במושגים של סטיבן הוקינג.

לא שלחו אותך להשליך את הטבעת בלע ההר.

תגיד "לא בזובי שלי" ותשמע לא פחות אהבל אבל בהחלט הרבה יותר גברי! :lol:

quiKi
21/06/12, 4:55
אחרי עשור שהכניסו לך את הקלשון, הם מציעים למרוח קצת וזלין אז אתה רץ בחזרה?:loco:

+1

העברתי שלושה קווים במשפחה להוט מובייל
וגם אני קיבלתי את ההצעה של ה90 שקל ,
אבל בניגוד אלייך אני לא יחזור לחבורת נוכלים האלה שנקראים פלאפון , למה ? ככה:
1.נציגת מטומטת מציעה לי חבילת הודעות תמונה , אני אומר לה שאני לא מעוניין ומנתק , בסוף החודש החבילה של ההודעות הצטרפה לחגוג לי על הויזה
2. חצי שנה של טרטורים טלפונים ופקסים כדי לקבל זיכוי שמגיע לי בחוזה (נכתב בכצב יד על החוזה) ואחרי כל הבאלגן היא אומרת לי שהזיכוי הנ"ל לשנה בלבד
3. אל תקנה את זה שהחברות הוותיקות אומרות לך שאצלן יש שירות --> תתתעורררר אף חברה ואני חוזר שוב אףףףף חברה לא עומדת בעומס הטלפונים בחברות הסלולר ואצל כולם הזמני המתנה מתקרבים לשעה .
4. סוף סוף יש לי קליטה בעבודה בלי ניתוקים כל שתי דקות :)
5. החברות החדשות ריווחיות גם במחירים החדשים אין מה לדאוג להם (גוף כלכלי) את הסקר שוק והסטטיסטיקות לפני קביעת המחיר הם בטוח עשו. עכשיו תחשוב טוב טוב כמה החברות הוותיקות עשקו אותנו !!! אני יכול להבטיח לך דבר אחד -אני לחברות הותיקות לא חוזר.

eladns1
21/06/12, 7:10
להסתדר שבוע בלי קו טלפון? סבלנות היא כנראה התכונה הכי חזקה שלך :).

וואללה אני שונא את מי שהמציא את המכשיר הזה.
חוץ מזה שדאגתי שאולי ההורים שלי היו צריכים אותי, הסתדרתי בסדר.
לפני 2000 לא היו פלאפונים לרוב האוכלוסיה, הסתדרו אז, יסתדרו גם היום.

Black Joker
21/06/12, 7:55
אתה צודק וגם אני ממש לא מהמשתמשים הכבדים של ההמצאה הזו, אבל עדיין, להיות מנותק לשבוע שלם ולעבור על זה בשתיקה?

המאמץ שלך???:shock:

תסלח לי ידידי אבל תרשה לי לשאול, מה אתה מבלבל את המח?

ה"מאמץ" המדובר הוא לשבת על התחת ולטופף עם האצבעות על המקלדת במקום הנכון ובסימון הנכון.

עבודה די קלה אפילו במושגים של סטיבן הוקינג.

לא שלחו אותך להשליך את הטבעת בלע ההר.

תגיד "לא בזובי שלי" ותשמע לא פחות אהבל אבל בהחלט הרבה יותר גברי! :lol:

אני לא צריך לערב את השכן מלמטה, כדי להיות גבר, אני כבר אחד כזה :).

אני התכוונתי באופן כללי לגבי רמת הפרש מחיר בין מוצר כזה לאחר. יש הפרשי מחירים שלא שווים את הזמן/מאמץ שלי ואני מוכן לשלם טיפה אקסטרה. זה יכול להיות מוצר שנמכר ליד הבית ב-200, לעומת מוצר שנמכר ב-180, במקום שמרוחק רבע שעה מהבית.