Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא לאדה דגם 2105 שנת יצור 1991 האוטו עבר 60000 ק"מ אני רוצה לדעת את דעתכם כמה יעלה התיקון מחיר הרכב עצמו הוא 2000 ש"ח כמה דגשים ! הגלגל זז כמה ס"מ אחורה וזאת ניראת לי הבעייה היקרית ! המנועה לא ניפגה הרכב נסעה עד לחנייה אחרי התאונה הכל עובד רק פחחות וגלגל מה דעתכם כמה עולה ועים כדי?????

IMAG0013.JPG

IMAG0015.JPG

IMAG0016.JPG

IMAG0020.JPG

פורסם

אם הגלגל הקידמי זז קדימה!!! אז יתכן ויש פגיעה בשילדה - בכל מקרה אני מציע לך לחפש רכב אחר (קשה אומנם למצוא רכב יותר טוב מלאדה - אבל מעט מאמץ ותצליח למצוא אחד).

אם אתה מעוניין ברכב להשקייה בלבד - הוא מתאים מאד לתפקיד !!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני חייל כבר כימעת שנה והרכב עבר תאונה ליפני הצבא ותאיתי הגלגל זז אחורה אתה יכול לאריך את הנזק??

פורסם

לא ניתן להעריך נזק מבלי לבדוק את הרכב באופן אישי - בכל מקרה הנזק נראה לי כעולה על ערכו של הרכב.

לדיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם הגלגל זז אחורה יש צורך לשלוח את התמונות ליפנים ו/או לסינים

ו/או לתיאלנדים ולגדל עליה דשא מוכן ולזבל בדשן כימי שעברתאונה!

בברכה

צביקה

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

תגיד עים אני לוקח את אתמונות לשמאי הוא יכול לעריך את הנזק??? אני נורה מיצתער שאני מבלבל לך בסכל פשות אני חייב רכב וזה הדבר היחידי שיש לי!!!

פורסם

העלות של יישור הכנף/מכסה מנוע/פגוש + צביעה יעלה על 2000 ש"ח, כדבריך - ערכו של הרכב.

תיקון והחזרת הגלגל למקומו יעלה את המחיר אפילו עוד (בכ-1-2 אלפיות לפחות)

האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף בלאדה, שעוד עמדה מעל שנה וצריך להחליף בה בוודאי צמיגים, וצינורות גומי אחרים (בלמים וכדומה)?

תעשה את החשבון לבד...

לדעתי, אלא אם יש לך ערך סנטימנטלי עמוק ביותר לרכב הזה, לא כדאי בכלל!!!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אני חייב רכב וזה הדבר היחידי שיש לי!!!

לא רוצה להיות רשע, אבל גם את הרכב הזה אין לך.

מקציצה אי אפשר לעשות פרה בחזרה, וגם הרכב הזה לא יחזור לדהור בכבישים. זה לא שאי אפשר - זה פשוט לא כדאי. בסכום שיעלה לך לתקן אותו, תוכל לקנות לאדה אחרת ולהשאר עם עודף.

נמרוד

פורסם

לסיכום:

אין טעם בהשקעה, העלות יותר גדולה מהתועלת שתצמח מקניית אחר שאין צורך בהשקה בו.

שמור את הרכב הזה בתור חלקי חילוף.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מה לגבי פיאט אונו\פיאסטה\205\סובארו פשע ישנות? אולי תמצא אחת שטופלה לפי הספר, וכמובן ללא תאונות - אם הרכב ישן זה לא מצדיק תאונות גדולות, אם אני מצאתי בקלות אוטו בן 15 שנים ללא תאונות אז גם אתה תוכל למצוא רכב בן 18 ללא תאונות - על אונו אין מה לדבר תוכל למצוא בקלות שנת 90 91 ב3 4 אלף שקל.

אני מציע לך לרדת מהלאדה במיוחד אם היא עמדה שנה בחניה אחרי פגיעה חמורה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...