Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כחצי שנה פירסמתי כאן מודעה לגבי פורד קנדי שברשותו של אבי (http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25014)

אני מעוניין להתחיל לשחזר את הרכב, האם מישהו עם נסיון יהיה מעוניין להצטרף בהתנדבות?

או האם אני חצוף שאני בכלל מעז לחשוב על עזרה בהתנדבות (כבר יצא לי להתנדב בתחומים שאני טוב בהם, פשוט זה לא התחום שלי... אז חשבתי שאולי יש עוד אנשים כמוני - אבל עם ידע בשחזור רכבים :wink:)

בכל מקרה, ציוד יש בשפע (כולל מחרטות, רתכות, ברנרים, מכבשים וכו'...)

חן חן למתחנחן.

פורסם

חן חן למתחנחן-אתה מתכוון אלי?פרט באיזה מצב האוטו,פח ומכני ניירת וכולי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חן חן למתחנחן-אתה מתכוון אלי?פרט באיזה מצב האוטו,פח ומכני ניירת וכולי.

וואלה יצא טוב ;)

בכל מקרה - ניירת עדיין בעבודה - עירבנו את העורך דין של אבא שלי ע"מ לפתור את עניין הירושה.

מצב הרכב? לא משהו בכלל, חלודה בכל מקום אם כי במקומות חשובים החלודה לא אכלה יותר מדי.

רוב העבודה תהיה הורדת החלודה מהרכב...

פורסם

יש עוד רכב כזה בצפון , לפני שיפוץ במצב קרוב לזה שבתמונות .

מי יודע אם ומתי יתחילו שיפוץ של הרכב הזה , אבל מיוחד מאוד

ולדעתי אין אפילו אחד כזה נוסע .

בהצלחה בשיפוץ !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

חדי העין יכלו להבחין במספר רכבים כאלו בסדרה של צילומים בצבע ממלחמת העולם השניה בערוץ 8.

מומלץ...... גם צילומי צבע מעניינים, גם שלל מכוניות, טנקים, מטוסים וכלי מלחמה לחובבי הענתיקות

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...