Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני מנסה לגלות, אין עליה סימנים (סמלים של הדגם), ובפולקסוואגנים ישנים אני לא ממש טוב.

היא נראת עגלגלה כזו, כסופה, ועם פני חזית עגולים. (דומה לפורשה האמתי).

משכנתא זה קל

פורסם
זה מה שאני מנסה לגלות, אין עליה סימנים (סמלים של הדגם), ובפולקסוואגנים ישנים אני לא ממש טוב.

היא נראת עגלגלה כזו, כסופה, ועם פני חזית עגולים. (דומה לפורשה האמתי).

כזאת? אבל עגולה?

זה דגם TYPE3 או בלשון העממית וריאנט.

ופשוט תצלם ויהיה קל להגיד לך

68sq-3.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אפשר לדעת מה מצבה?

והאם היא באמת דגם 34?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הוולקסווגן מדגניה ק. חיים - הכסופה , כרמן , באמת למכירה

אבל הבעלים רוצה יותר מידי כסף ובגלל זה , לא מוכר !

אם הוא יהיה יותר ראלי המחיר , הוא ימכור .

מעוניין לדעתי ב -25 K (שקלים )

באוטו יש מזגן .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

באוטו יש מזגן .

מה מצבה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

באוטו יש מזגן .

האם היא דגם 34?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
האם היא דגם 34?

תודה

אם מדובר באותו אוטו שאני חושב שמדובר עליו, אז כן, זה דגם 34, שנת 1965, בצבע כסף, עם מזגן.

הוא באמת עומד למכירה הרבה זמן, כי הבעלים, שקוראים לו גיא משהו, רוצה הרבה כסף, בהתחשב בכמות העבודה שדרושה, הקושי להשיג חלקים, וכו'

לגבי המצב, אני לא ראיתי אותו במו עיניי. msigal ראה אותו פעם, אז אפשר לשאול אותו.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אם מדובר באותו אוטו שאני חושב שמדובר עליו, אז כן, זה דגם 34, שנת 1965, בצבע כסף, עם מזגן.

הוא באמת עומד למכירה הרבה זמן, כי הבעלים, שקוראים לו גיא משהו, רוצה הרבה כסף, בהתחשב בכמות העבודה שדרושה, הקושי להשיג חלקים, וכו'

לגבי המצב, אני לא ראיתי אותו במו עיניי. msigal ראה אותו פעם, אז אפשר לשאול אותו.

אכן, בואו נשאל את פי הנערה...

ובכן - לפני כשנה ומחצה אכן ראיתי את הרכב ואף נסעתי בו. הרכב נוסע היטב ונראה יחסית מטופל מכאנית, אבל צריך השקעה מאסיבית מבחינת פחחות (חלודה היא "מכת מדינה" בקרמן גיאה לסוגיהן), צבע כללי ו"עדכון" פנימי - ריפודים, מתגים חסרים, שטיח, תקרה וכו'. הרכב אינו במצב טרמינאלי חס וחלילה, אבל 25,000 ש"ח? מעט (הרבה) מוגזם - לדעתי, מצב הרכב והיותו דגם פחות מבוקש וקלאסי מדגם 12 (ויסלח לי TYPE34), מצדיקים מחיר של כ- 15,000 ש"ח פחות או יותר, כך שבסכום שייחסך ניתן יהיה לשפץ את הרכב.

בינתיים, מכיוון שאני עובד באיזור מספר פעמים בשבוע, ראיתי שמצבו לא השתפר, בלשון המעטה, מה שמעיד שהבעלים הנוכחי מזניח אותו, וחבל. בסה"כ זה יכול בהחלט להיות רכב מיוחד ונעים לנסיעה, וכואב לראותו במצבו הנוכחי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מצב הרכב והיותו דגם פחות מבוקש וקלאסי מדגם 12 (ויסלח לי TYPE34), מצדיקים מחיר של כ- 15,000 ש"ח פחות או יותר, כך שבסכום שייחסך ניתן יהיה לשפץ את הרכב.

פחות מבוקש, בוודאי, אבל פחות קלאסי? געוולט!! :wink:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
פחות מבוקש, בוודאי, אבל פחות קלאסי? געוולט!! :wink:

לא הייתי מאמין עליך - שאתה תדרדר ליידיש?

אכן, כלו כל הקיצין. זוהי מלחמה - פרשטייסט דו?

חכה חכה, עוד תראה מה זה בסוואהילית! :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...