Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיאט שלי

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בבעלותי כבר 4 שנים ועבר שיפוץ כללי

1.jpg

3.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

האם מדובר אכן ב 127 ספורט עם מנוע 1049 סמ"ק?

אם כן זהו רכב פנטסטי, בשנת 1981 רכש אביו של החבר הכי טוב שלי כזו ואנחנו חרשנו איתה את כל הארץ,הרכב הציב אתגר אמיתי כמעט לכל רכב רגיל שהיה בנמצא וביצועיו היו מעולים. הוא היה מרווח יותר מהאוטוביאנקי אברט ונדמה לי שגם יציב יותר למרות גובהו.

אם יש לך את הפגושים המקוריים,שמור, במצב מקורי הרכב הזה יהיה שווה לא מעט בעתיד.

אגב,בשעתו הן נמכרו רק בצבע כתום עם פס שחור או בצבע שחור עם פס כתום...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מכונית יפה ומטופחת מאוד.. שלא הכרתי עד היום

מה מידות הרוחב והגובה שלה? היא ניראית ממש צרה וגבוה (או שמא זה בגלל התמונות פשוט?)

פורסם

ה 127 ספורט נמכרה גם בצבע כסף,אגב...הוצגה בתערוכת טורינו ב 77,ונמכרה בארץ החל מ 78.המנוע היה בנפח 1050 סמ"ק,ולמרות הדימיון בנפח ובהספק(70 כ"ס)הוא היה שונה לחלוטין ממנוע האוטוביאנקי אבארט.מנועה של ה 127 ספורט היה בעל גל זיזים עליון יחיד,מאייד כפול של וובר(34\34)ומערכת פליטה חופשית מעט יותר.המנוע הזה פותח "לכבוד" הריטמו שהוצגה אז,והוא הוצע גם ב 127 הרגילה עם מאייד בודד ו 55 כ"ס.מנועה פיתח הספק מכובד של 70 כ"ס ב 6250 סל"ד גבוהים,ואופי פעולתו היה ספורטיבי ונעים,והיסתייעה בתיבת הילוכים בת 4 מהירויות בעלת יחסי העברה קצרים יחסית.לעומת זאת,במערכת המיתלים ובמערכת ההיגוי לא בוצע כל שינוי,מפני שהם היו טובים דיים,ונוספו רק צמיגים רחבים מעט יותר(165X70X13).פנים המכונית שודרג,נוספו שעון סל"ד בלוח המחוונים המוזר משהו,ושעון לחץ שמן וזמן במקום המאפרה...המושבים שופרו ונוספו משענות ראש אינטגרליות וחומרי הריפוד שודרגו.למרות המנוע החזק יחסית,הביצועים היו די טובים אבל רחוקים מהסטנדרט של ימינו(12.5 שניו מ 0-100 ומהירות מירבית של 155 קמ"ש)אבל התנהגות הכביש היה מצויינת ומהנה.היא היתה סלחנית יותר מהאבארט לקראת המיגבלות וקלה יותר לשליטה.הן הגיעו לארץ בכמויות לא מבוטלות,רק חבל שרובן המכריע נאנסו באכזריות על ידי בעליהן,וכמעט ולא שרדו מהן.בשנת 82,עת בוצעה מתיחת פנים ל 127 שונה דגם הספורט באופן מהותי,אבל נשאיר את זה לשלב מאוחר יותר...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתור אספן רכב אני מצטער לציין כי הרכב הנ"ל מצוי במצב לא טוב!!!

מרבית חלקיו החיצוניים שונו - ולדעתי בטעם רע. מעבר לכך כל ה"תוספות" הנ"ל הופכות אותו למין ער....מוביל.

וזוהי רק דעתי האישית והבאתי אותה בעקבות פירסום התמונות והרצון להתייחסות הפורום.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בכל פעם שאני רואה פיאט 127, אני נזכר במורה שלי למלאכה מכיתה א'. הייתה לה פיאט 127 בצבע אדום דהוי (כמו בתמונה).

מורה קשישה בשם סטלה בן-דוד שמדי פעם הייתה מלמדת עולים חדשים באולפן של בית הספר, היא בטח נפטרה מזמן בהתחשב בעובדה שכאשר עליתי לכיתה ב' (1994) היא כבר הפסיקה ללמד בביה"ס.

רכב נחמד, אבל לטעמי (טעמי האישי בלבד) השיפורים האלה די מרתיעים מהרכב הזה. למרות שהוא כ"כ קסום ונוסטלגי. היה עדיף להשאיר אותו במתכונתו הנוכחית.

fiat127.jpg

פורסם
היא בטח נפטרה מזמן בהתחשב בעובדה שכאשר עליתי לכיתה ב' (1994) היא כבר הפסיקה ללמד בביה"ס.

רכב נחמד, אבל לטעמי (טעמי האישי בלבד) השיפורים האלה די מרתיעים מהרכב הזה. למרות שהוא כ"כ קסום ונוסטלגי. היה עדיף להשאיר אותו במתכונתו הנוכחית.

ראשית, אם היא יצאה לפנסיה בגיל 60 בשנת 94', אז יתכן מאוד שהיא עודנה חיה ובועטת........

שנית, השיפורים האלה, אם אפשר לקרוא לזה שיפורים, מעלים תהייה בשאלה האם בGM יש כוונה אחרי שהרגו את ה- Oldsmobile, לרענן את היצע המותגים שלהם במותג חדש..... ה-Ars-mobile.....

פשוט רכב מכוער...........

בברכה,

גלעד

פורסם
וכל מילה אחרת מיותרת!

פשוט ישראלי מצויicon8.gif

גם הרכב שלך לא משהו.....איך אני?

ולענייננו, הרכב של גיא מצד אחד לא שמר על מקוריות.....זה נכון.

מצד שני, תראו לי כמה פיאט 127 במצב מושלם נוסעות על הכביש? נכון, כמעט ואין...

כל אחד רשאי לעשות ברכבו כל מה שעולה על רוחו, לפי דעתי היא מאוד יפה (ראיתי אותה במציאות)

ואני שמח שזו דרכו של גיא לשמור על רכב כזה.

למרות כל השיפורים היא עדיין בסופו של יום פיאט 127, אם אתם שואלים אותי אז גם במצב מושלם.

(אני לא בעד שיפורים, אבל אתם צריכים להבין שהוא לא לקח איזו מכונית קלאסית לגמרי והרס אותה, זאת רק פיאט 127)

בהצלחה במציאת הרכב,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אם מישהו מכיר, הרכב מזכיר מאוד את הפיאט 124 המשופרות שמסתובבות ברחבי פולין. למרות שהשיפורים לא לטעמי האישי, אני חייב לומר שאני מאוד מעריך את ההשקעה ברכב.

פורסם
פשוט ישראלי מצויicon8.gif

גם הרכב שלך לא משהו.....איך אני?

......

שי.

איך אתה....? ממממממ...... ישראלי מצוי..?? :wink:

לאנשים (כמוני למשל) זכות מלאה להגיד כי הרכב נראה מכוער, ואין לך סיבה להתרגז על כך, זה פשוט עניין של טעם. לדעתי ה-127 נראית טוב בהרבה בלי פגושים שגדולים יותר מהרכב עצמו, הגבשושיות לפני הגלגלים האחוריים מגוכחות, כונס האויר הענק במכסה המנוע (יש סיבה מיוחדת לכך?) ומראות הצד המבריקות, ומעבר לחוסר הטעם המשווע (לעניות דעתי....), הספויילרים אינם רק מכוערים, הם כנראה לא מוסיפים הרבה (אם לא פוגמים.....), אלא אם בעל הרכב בדק את פעולתם במנהרת רוח....

(מצד שני, לא יודע אם פיאט טרחו לבדוק את הרכב במנהרת רוח.....)

צירפתי תמונה של 127 ספורט בלי ה"שיפורים", ולדעתי היא יפה בהרבה מן הרכב ה"משופר"....

startbild.jpg

בברכה,

גלעד

פורסם

תראה, אני גם מסכים איתך שהרכב ששמת בתמונה שצירפת נראה הרבה יותר טוב ומהמםicon10.gif

בכל אופן, כל אחד שיעשה כראות עיניו ברכב שלו.

עצם זה שלפחות הוא השקיע באוטו כזה את מיטב כספו אומר משהו לא?

שכן הוא היה יכול לחסוך את כל הכסף של השיפורים+עלות הרכב עצמו ולקנות איזו מכונית יותר מתקדמת,

נניח פיאט פונטו..

זה לא שהוא שם ספויילר מקרטון וחצאיות בייצור ביתי, תשים לב שהעבודה עצמה היא מקצועית ועולה כסף.

זאת זכותך המלאה לחוות דעה, אבל אפשר לתת גם פידבק חיובי ואם ממש אי אפשר אז אולי עדיף לא להגיב.... ככה בכל אופן אני חושב....

שיicon12.gif

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

זאת זכותך המלאה לחוות דעה, אבל אפשר לתת גם פידבק חיובי ואם ממש אי אפשר אז אולי עדיף לא להגיב.... ככה בכל אופן אני חושב....

שיicon12.gif

שי - אתה צודק 100%. יש פה אנשים שלא יודעים לפרגן על כלום. בא בחור חדש לפורום, בסה"כ מאפריל 2004 עם 8 הודעות, ומשתף אותנו בתמונות של האוטו שלו. האמת, זה גם לא הטעם שלי, אבל למה לבאס אותו ככה ?

תגידו שזה לא לטעמכם, אבל לקרוא לזה ערסמוביל ? למה שהוא יחזור לפורום בכלל ? זה לא צורה של קבלת פנים לאנשים חדשים בפורום.icon8.gif

פורסם

קודם כל תודה לכל אלו שתמכו בי. ולא כל אלו שלא הינה התמונה של הרכב ליפני השיפורים.

תודה לכל אלו שאומרים שהרכב מכוער.

הרכב המנוע 1301 אים קרבורטור כפול בעל 70 כ"ס ובמקור היה אים ספוילר מקורי וחצאית

למטה בצבע לבן.

הרכב שופץ לחלוטין במצב יותר אוב מיחדש .

ברכב מושקע בסביבות 37000 ש"ח.

כל הרכב שופץ מי כל הלב ואני מבקש לכבד את זה

תודה גיא

25624739.S1010022.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...