Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

לצערי דפקו לי את הרכב :?.

דלת ברכב צבע לבן משנת 2000. הדפיקה היא לא כולכך רצינית אבל ממה שהבנתי כדי לתקנה צריך לפרק את הדלת ולרתח כי בעזרת ואקום לא ניתן לסדר את הדפיקה (זאת מעין דפיקה סריטה עצבנית כזאת). אמרו לי שניתן לעשות את העבודה אבל לצערי התיקון לא יחזיר את הדלת למצב כמו שהיא הייתה לפני הדפיקה. כלומר יראו את מקום התיקון ובגלל שיתבצעה ריתוח אני גם אזדקק לצביע מחדש של הדלת ובגלל שהצבע לא כולכך שמור על הרכב אז יהיהו הבדלי גוונים. האם זה באמת כך? (אני רואה פחחים שמחזרים רכבים מטוטאלוס לכביש שבלי בדיקה מדוקדקת לא ניתן לראות שהכרב עבר תעונה).

חשבתי לחפש בפירוקית דלת מרכב מדגם שלי (רכב מאוד נפוץ) ורק לצבוע אם צריך ולאחר מכן להשקיע איזה 300 ש"ח בפוליש וואקס טוב ומקצועי ולקוות שלא יראו את ההבדלים.

(מקווה שהעברתי בפירוט מספק את הבעייה)

מה לעשות אני ממש עבוד עצות?

תודה מראש L.A

פורסם

למה שלא תנסה לקבל עוד הצעת מחיר? לדוגמא בפאביה של אמא שלי היה משהו שנשמע דומה למה שיש לך, הלכתי ל2 מקומות, אחד אמר שעדיף להחליף דלת (זה כמו שריטה חזקה בחלק התחתון של הרכב, משהו שנעשה במהירות חניה) פחח אחר אמר שניתן לתקן.

האם התיקון הוא על חשבונך או שיש את הפרטים של הפוגע?

גיא

פורסם
שלום...

דלת ברכב צבע לבן משנת 2000. הדפיקה היא לא כולכך רצינית אבל ממה שהבנתי כדי לתקנה צריך לפרק את הדלת ולרתח כי בעזרת ואקום לא ניתן לסדר את הדפיקה (זאת מעין דפיקה סריטה עצבנית כזאת). אמרו לי שניתן לעשות את העבודה אבל לצערי התיקון לא יחזיר את הדלת למצב כמו שהיא הייתה לפני הדפיקה. כלומר יראו את מקום התיקון ובגלל שיתבצעה ריתוח אני גם אזדקק לצביע מחדש של הדלת ובגלל שהצבע לא כולכך שמור על הרכב אז יהיהו הבדלי גוונים. האם זה באמת כך? (אני רואה פחחים שמחזרים רכבים מטוטאלוס לכביש שבלי בדיקה מדוקדקת לא ניתן לראות שהכרב עבר תעונה).

חשבתי לחפש בפירוקית דלת מרכב מדגם שלי (רכב מאוד נפוץ) ורק לצבוע אם צריך ולאחר מכן להשקיע איזה 300 ש"ח בפוליש וואקס טוב ומקצועי ולקוות שלא יראו את ההבדלים.

תודה מראש L.A

אם תעשה את התיקון אצל מישהו מיקצועי - לא יראה שום הבדל (אפילו בלי פוליש ווקס). ישנם מקומות אלופים בהתאמות צבע והתיקון יוצא (אם מדובר במקום איכותי) מעולה.

בעבר החלפתי כנף אצל "פאוזי" בבני ברק - ההתאמת צבע היתה מושלמת רק חבל שהעבודה היתה מחורבנת (לא הרכיבו את הפנס איתות טוב, הצבע בתחתית הכנף לא יצא טוב אבל המרקם של הצבע והתאמת הצבע של הכנף החדשה לרכב היו מעולים).

די ציער אותי לראות שיש מקומות שעדיין לא יודע להרכיב פנס איתות אומלל כמו שצריך ולא מקפידים על גימור טוב... לשם אני לא אחזור.

מקום טוב שכן יצאתי ממנו מרוצה (כבר כמה פעמים) - מוסך מנשה משיח באיזור התעשיה "סגולה" בפתח תקוה. מהיכרות ארוכה עימו ומספר תיקונים לא מועט - לא יצאתי אפילו פעם אחת מאוכזב.

בעבר הוא גם תיקן לי דלת מעוכה לגמרי ועד עצם היום הזה התיקון לא נראה ! יש כאלה שהם אומנים ויש כאלה שהם חרטטנים. בד"כ אם תשלם מעט גם תקבל מעט.

גש למקום עם המלצות בלבד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום...

תודה מראש L.A

פחח/צבע טוב ידע להתאים את הצבע של הדלת לצבע של שאר הרכב במחשב. לאחר זמן קצר לא יראו את ההבדל כלל.

דלת מפרוקיה תעלה הרבה כסף ולא תשפר את מצבך במאומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב לא שלי אלא של ידידה.

פרטי הפוגע מממ... נו אתם יודעים איך זה בארץ :?.

מה שמעניין אותי יותר זה התיקון עצמו ולא המחיר. האם באמת ניתן לתקן זאת או כדאי להחליף את כל הדלת.

קראתי פה מס' תראדים על מקרים דומים שאמרו שכדאי להחליף את הדלת ולא לתקנה.

תגדיו משהו יודע כמה עולה בערך דלת אחורית מפירוקית ל TOYOTA COROLA?

אהה כן כמעת שכחתי המלצה למוסך פחחות טוב באזור הצפון.

תודה ושבת שלום.

פורסם

באם תרשום גם את השנתון ודגם המשנה של הקורולה, ניתן יהיה לתת מחיר מדוייק יותר.

המחירים לדלת אח' נעים בין 1300 ל-3500 ש"ח, תלוי בדגם ובשנתון.

אתה גם יכול לחפש לבד - אתר "המאגר".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ואו 1300 ש"ח, עדיף כבר ללכת על תיקון שיעלה לי 500+- ש"ח.

התשובה בגוף השאלה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד עדיף להשאיר את החלק המקורי מאשר להחליף זה פחות פוגע במחיר של הרכב במכירה, וכן יש מוסכים שדבר פשוט כמו לפרק דלת ולהרכיב אחת אחרת בשבילם זה סיפור מהפטרה וזה אף פעם לא יוצא

כמו המקור מבחינת הרווחים, אני ממליץ על תיקון , ואם יש לך גישה לבני דודנו השכנים זה זול מאוד יחסית לארץ ולא פחות טוב.

• תוכן חדש...