Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 911

pasparto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש עזרה

אני מתכנן לייבא 911 ואני בשלב של ליקוט מידע

מבקש לדעת איזה דגם נחשב האמין והמוצלח ביותר?

מבחינת מנוע:איזה מנוע? 2.0 או 2.2 או 2.4 או 2.7 (אלו המנועים הבאים בחשבון מבחינת שנות היבוא)

מבחינת גיר?

מכל פרמטר אחר שעולה על דעתכם?

נראה לי שהכי כדאי לייבא מארה"ב האם אני צודק?

אשמח לתשובות שיעשירו את הידע שלי ויעזרו לי לגבש החלטה!

תודה מראש

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

1. אם אינני טועה, המס על מכונית המיובאת לארץ מהמדינה בה יוצרה נמוך מהמס כאשר הרכב מיובא ממדינה שלישית.
  2. יתכן ויש הבדלים בדגמים ארופאים לעומת אמריקיים בשל תקנות בטיחות שונות וכו.... למשל פגושי הענק בדגמים אמריקיים של יצרנים ארופיים.
  3. מצב הרכב - האקלים בקליפורניה למשל אמור להטיב עם הרכב מבחינת חלודה, לעומת האקלים האירופאי שכולל לחות, גשם ושלגים. מאידך, גם אלסקה היא בארצות הברית, אני מניח שהאקלים שם אינו אידאלי לרכבים....

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.....

בברכה,

גלעד

פורסם

1. אם אינני טועה, המס על מכונית המיובאת לארץ מהמדינה בה יוצרה נמוך מהמס כאשר הרכב מיובא ממדינה שלישית.
  2. יתכן ויש הבדלים בדגמים ארופאים לעומת אמריקיים בשל תקנות בטיחות שונות וכו.... למשל פגושי הענק בדגמים אמריקיים של יצרנים ארופיים.
  3. מצב הרכב - האקלים בקליפורניה למשל אמור להטיב עם הרכב מבחינת חלודה, לעומת האקלים האירופאי שכולל לחות, גשם ושלגים. מאידך, גם אלסקה היא בארצות הברית, אני מניח שהאקלים שם אינו אידאלי לרכבים....

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.....

קודם כל תודה!

אני יודע את כל מה שאמרת אבל השיקול הוא ש: המחירים של ה-911 בארה"ב הם נמוכים ואפשר למצוא דיי הרבה רכבים שנקראים CALIFORNIA CAR והם בדרך כלל ללא חלודה ושאר מרעין בשין.

אבל לשאלתי המרכזית האם מישהו יכול להאיר את עיניי בידע נוסף ?

איזה דגם נחשב מוצלח יותר או פחות?

תודה גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

UP

מישהו???

אף אחד?:?

•  

פורסם

הייתי מתייעץ עם אנשי מועדון פורשה ישראל, ועם המוסך של היבואן. לראות מה הם יודעים על אמינות הדגמים השונים, ובאיזה מהם היבואן יודע לתמוך מכאנית (עקרונית הוא מתחייב על כל פורשה מ-1960 ומעלה).

03-6851300, תבקש את גרשון גולדר, הוא ידע לכוון אותך

פורסם

יותר זול יהיה לייבא מארה"ב

המישלוח אומנם יותר יקר וכן גם המיסוי אך המחירים בדולרים ולא ביורו!!

כמו כן בד"כ המחירון בארה"ב שונה במעט מבאירופה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שלום לכולם

מבקש עזרה

אני מתכנן לייבא 911 ואני בשלב של ליקוט מידע

מבקש לדעת איזה דגם נחשב האמין והמוצלח ביותר?

מבחינת מנוע:איזה מנוע? 2.0 או 2.2 או 2.4 או 2.7 (אלו המנועים הבאים בחשבון מבחינת שנות היבוא)

מבחינת גיר?

מכל פרמטר אחר שעולה על דעתכם?

נראה לי שהכי כדאי לייבא מארה"ב האם אני צודק?

אשמח לתשובות שיעשירו את הידע שלי ויעזרו לי לגבש החלטה!

תודה מראש

אני ממליץ לך לבוא בשישי הקרוב למפגש המועדון תהיה שם השקה של פורש תוכל להתייעץ עם המשפץ לגבי כל מה שקשור לפורש.

בהצלחה.

פורסם

הגרסאות הארופאיות יותר חזקות וקלות.

בגלל החוקים האמריקאים והלקוחות האמריקאים.

רכב יותר טוב תמצא בגרמניה.אני לא בטוח שהוא יהיה יותר יקר בגלל שיש שם עודף של מכוניות גרמניות ישנות.

והמיסוי יותר נמוך.

תבדוק מה יש ב EBAY גרמניה.

www.ebay.de

אייל

• תוכן חדש...