Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באלפא שלי יש בעיה עם הספידומטר,

בהתחלה הוא היה עובד טוב עד הילוך 3, אבל מהילוך רביעי ומעלה הוא היה מגיע ל-200 ועובר את הסקאלה.

עכשיו הוא הגיע למצב שהוא משתגע, בעמידה הוא ב-20, ובנסיעה הוא זז כל הזמן בין 40 ל-60.

זאת תופעה שמצביעה על כבל ספידומטר פגום או על פגם בספידומטר עצמו?

תודה,

צחי.

No worries 8)

פורסם

זה מתאים יותר לבעייה בחילזון בתוך הספידומטר עצמו. לא סביר שהכבל משנה את מהירותו ללא שינוי במהירות הסיבוב של הגיר.

פורסם

תודה, אני אנסה למצוא ספידומטר אחר וידווח תוצאות.

עוד בעיה, בדור השלישי של הסוד יש מוט שמחבר בין המנוע לצד הנוסע של השילדה,

שמטרתו על פי מיטב הבנתי היא למנוע תזוזות מנוע לכיוון הסיבוב שלו בעת סחיטת מצערת.

המוט מחובר לשילדה ולמנוע על ידי גומיות. הבעיה היא שהגומיה בצד של המנוע יושבת בדיוק

מתחת לפילטר שמן, ועם הזמן השמן שנשפך עליה כשהחליפו את הפילטר הרס אותה והיא נרקבה.

הלכתי לסודאי, הוא מוכן למכור לי את הגומיה ביחד עם כל התושבת ב-280 ש"ח,

לא בא בחשבון. מפירוק גם כן לא בא בחשבון כי לדעתי גם שמה הגומיה תהיה במצב סופני.

איפה אני יכול למצוא כזאת גומיה? אני אנסה לתאר את הצורה שלה -

-

|

-

כשבתוכה באמצע יש חור ונכנס המוט. יש למישהו המלצה על עסק/בעל מקצוע שמתעסק בזה?

תודה,

צחי.

No worries 8)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז אחרי חצי שנה דברים טיפה התקדמו...

על הספידומטר אפשר לקרוא כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66152

לגבי הגומיה, מצאתי בפירוקיה את החלק החיצוני של הגומיה (עיגול קשיח כזה) שאליו צריך להיכנס

גומי ובתוך הגומי הזה נכנסת ה"תושבת" הצידית הזו של המנוע.

אם יש מקומות מומלצים למצוא כזאת גומיה, אני אשמח לשמוע (הבנתי משהו מכו-גם ברחוב תושיה?)

ד"א בכל האלפאסודים שראיתי הגומיה הזאת הייתה רקובה.

No worries 8)

• תוכן חדש...