Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות ברגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שהעלו פה לא פעם שם של חנות שמוכרת את כל סוגי הברגים, חיפשתי בפורום ולא מצאתי פרטים עליה, מישהו יכול לתת את שם החנות ועוד פרטים אחרים אם יש?

אני יודע שהחנות בת"א

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חנות באמת גדולה ,אבל הם לא אוהבים לעבוד עם פרטיים - היא פל-בורג , ברח' אליהו איתן בא.ת.חדש ראשל"צ.

יש לך עוד די הרבה חנויות ברח' צ'לנוב בת"א, לדעתי הטובה מביניהן נמצאת על פינת לוינסקי.

חפש בדפ"ז.

פורסם

כמה וכמה רעיונות , תלוי במצב הבורג. אם יש ראש ,אבל פינותיו קטומות , ניתן להיעזר בג'בקה וכ' , רצוי לאחר ספריי WD40 או שמן חודר אחר.

אם כבר אין ראש ,הפתרון הוא בד"כ קדיחה והברזה חדשה , ויש עוד כל מיני חולצים.

אה ,ויש גם "מפתח רוסי" , אבל לא מומלץ...

פורסם

זה בורג כוכב, במקום שהבפנים שלו יהיה באמת צורת כוכב, פשוט השיניים בפנים נאכלו וזה כמעט עגול בפנים, הבורג תופס פלסטיק שאני צריך לשחרר, השמן לא יפגע בפלסטיק נכון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה מדבר על צורת "טורק" (כמו כוכב) , תנסה אולי מפתח עם חצי מידה יותר גדולה , אולי הוא יתיישב לך בול אחרי שחרשת את הכוכב.

אם לא אכפת לך כבר מהבורג (לשבור או לחרוש אותו יותר) ,אולי תצליח להושיב בפנים שתי קצוות של שפיץ פלייר , ואז תוך כדי פתיחה של הידיות בחוזקה תסובב וזה יתפוס.

אם כל זה לא הולך ,תרתך אום ע"י פיק ריתוך קטן ברתכת CO , רק פיק קטן כדי לא להמיס את הפלסטיק ליד.ואז האום ישמש לך ראש.

בהצלחה

חן.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

• תוכן חדש...