Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע התקנתי את הגבות החדשות לTS.

מכיוון שהרכב חדש ואסור "לגעת" בו מבחינה מכנית, אני מנסה לצ'פר אותו מדי פעם בכל מיני "שיפורים" שונים ומשונים....

השני (לאחד האודיו) היה זה :

P1010053.jpg

P1010050.jpg

P1010049.jpg

P1010054.jpg

הגבות עשויות מפיבר (נקנו בUK מאחד החבר'ה בפורום TOYOTA ונשלחו בעזרתו האדיבה של ה"אחראי" על מנהל המערכת :wink: ), ונצבעו בארץ.

הדבות מודבקות לפנס עם דבק דו-צדדי + דבק זגגים שחור משחור :-).

:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל אלוהים, פורום Toyota... :shock:

talhaim התקשר וביקש שתזמין לו גבות לקורולה שלו. :wink:

הגבות חמודות. תוריד כבר את המסגרות של לוחיות הרישוי.

בשבילי הכוכב זה אתה.

MCS 2008

פורסם

דניאל - אני לא יכול להוריד את המסגרת כי זה חלק מתוכנית המימון של הTS ;-)

אליק-בליק-בום - סה"כ 500 ש"ח כולל הכל. לא זול, אבל למי אכפת :-)

פורסם

זה משפט של עשירים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה כן זול, זוג גבות ל 106 דור 2 ללא צבע, עולה 500 בארץ (מדובר על גבות לא מקוריות אפילו). תוסיף עוד צביעה וזה עולה יותר.

או שאתה מכיר מקום זול יותר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה כן זול, זוג גבות ל 106 דור 2 ללא צבע, עולה 500 בארץ (מדובר על גבות לא מקוריות אפילו). תוסיף עוד צביעה וזה עולה יותר.

או שאתה מכיר מקום זול יותר?

הגבות לא נקנו בארץ אלא הגיעו מבריטניה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תומר, משלוח לא עלה לי כסף. הגבות עלו סכום יחסית פעוט כי זה הגיע מבחור שמייצר אותן לבד (באיכות מעולה!) והצביעה בארץ הייתה יחסית יקרה מכיוון שאי אפשר להכין כמות כל כך קטנה של צבע...

בכל מקרה, ידוע שהמחירים בארץ מופלצים לחלוטין בכל הקשור לקיטים וכו'.

פורסם

תתחדש על הגבות .

זה יפה אבל משום מה תמיד נראה לי שרכבים עם גבות על המנורות הולכים להירדם כל שניה , זה גורם להם להיראות ישנוניים .

ים long time no

• תוכן חדש...