Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פואגו' ז"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני מיספר ימים נעלמה הרנו פואגו הכסופה שחנתה המון זמן

מול נאפיס באזור התעשיה הישן בראשל"צ.

אם מישהוא רכש אותה לשיקום זה נהדר.

אבל אם עירית ראשל"צ פינתה אותה אז החזירה נישמתה לבורא וחבל

חבל חבל לרכב היה פוטונציל טוב לשיקום

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הייתה גם רנו פואגו חמודה מאוד בחדרה שהתעניינתי ברכישתה אבל המנוע שלה היה גמור..לבסוף נקנתה על ידי אספן מכוניות מהסוג הכי גרוע...אלה שקונים ומפרקים למטרות לא מובנות...

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

הרנו פואגו(אש בספרדית)הוצגה בספטמבר 80 בתערוכת פריז(ברור לא?),כמחליפתן של ה 15 וה 17 שהיו מכוניות הקופה של רנו בשנות ה 70.היא התבססה באופן מוחלט על מכלליה של הרנו 18 יורשת ה 16 האגדית.היא שווקה עם מנוע 1397 סמ"ק שסיפק 64 כ"ס,1647 סמ"ק שסיפק 96 כ"ס,1995 סמ"ק שסיפק 110 כ"ס וגירסת טורבו 1565 סמ"ק שסיפקה הספק מכובד של 132 כ"ס.עיצובה היה נאה וגם הביצועים בגירסאות המנוע הגדולות היו טובים,אולם מכונית ספורט היא לא היתה,והתנהגות הכביש שלה היתה כשל ה 18,רכה ובטוחה.עיצוב הפנים היה מפואר ומצועצע כמסורת רנו בתחילת שנות ה 80,והיו לה מושבים קדמיים שדמו למושבי טייס(שהיו נוחים להפליא,אגב).בגירסאות ה TS ו TX,האיבזור היה ברמה גבוהה וכלל בין היתר חלונות חשמל,נעילה מרכזית,מזגן מקורי וצמיגי פירלי P6 שנחשבו אז לטובים מסוגם.לארץ הגיעה הפואגו מעט לאחר הצגתה ונמכרה לא רע למרות שמחירה היה גבוה(בשל אפליית מיסוי למכוניות בנפח מעל 1.3-מיסוי ארידור)יחסית.עיקר המכירות היו של דגמי ה 1.6 עם תיבה ידנית ואופצייה לאוטומטית.בשנת 85 נמכרה גם גירסת הטורבו עם חישוקי אלומיניום(שהיו גם ב GTS) וריפודי עור,ומספר יחידות נמכרו ממנה.עם השנים היא נעלמה מהכבישים בעיקר עקב איכות גימור נמוכה שגרמה לתא הנוסעים להתקלף ולהתפורר ועלות חלפים ותיקונים גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היא התבססה באופן מוחלט על מכלליה של הרנו 18 יורשת ה 16 האגדית.QUOTE]

:-D :-D :-D :-D

תודה תודה

אגב

בקרסו משפצים בימים אלו פואגו יפה ושמורה, כסופה, לא יודע באיזה נפח מנוע, לטובת מוזיאון רנו שהם בונים.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

הפכתי וחפרתי בכל ספר קטלוג ומקור מידע על רנו,ולא הצלחתי להבין מדוע התבסס מנוע הטורבו על מנוע ה 16TS דווקא(1565 סמ"ק)ולא על מנוע ה 1647 סמ"ק?,למרות שיש לו פוטנציאל להיות חזק יותר.

פורסם
הפכתי וחפרתי בכל ספר קטלוג ומקור מידע על רנו,ולא הצלחתי להבין מדוע התבסס מנוע הטורבו על מנוע ה 16TS דווקא(1565 סמ"ק)ולא על מנוע ה 1647 סמ"ק?,למרות שיש לו פוטנציאל להיות חזק יותר.

שלחתי שאילתה לחברי renault 16 yahoo group אולי שם יוכלו לענות לך על זה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
פירסמתי הודעה לפני כמה זמן בקשר לרכב הנ"ל :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=344786#post344786

אולי זה האוטו שאתה שואל לגביו הוא גם בצבע כסוף.

היום ראיתי בפירוקיה הענקית בגדרה _גולדשלגר) שהביאו רנו פואגו בצבע מטאלי כסוף, אבל היא דפוקה מקדימה ואני לא בטוח שזו זו שהתכוונתם אליה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום.

אם ברנו אנו עוסקים האם ראיתם או ידעתם על קיומו של רנו 12 אם מנוע

של רנו 16 1647 סמ"ק ?

פורסם

לא.הרנו 12 יוצרה בגירסת גורדיני עם מנוע 1565 סמ"ק(שוב...)עם שני קרבורטורים כפולים(וובר 40 DOCE)שפיתח הספק מכובד של 113 כ"ס ב 6250 סל"ד,עם יחס דחיסה גבוה ופרופיל שונה בגל הזיזים.ה 12 גורדיני הוצגה בשנת 70 וייצורה נמשך עד 75.עם מנוע ה 1647 סמ"ק ה 12 לא יוצרה מעולם.

פורסם

ואחרי זה אומרים לי שאני נתפס לדקויות....

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
לא.הרנו 12 יוצרה בגירסת גורדיני עם מנוע 1565 סמ"ק(שוב...)עם שני קרבורטורים כפולים(וובר 40 DOCE)שפיתח הספק מכובד של 113 כ"ס ב 6250 סל"ד,עם יחס דחיסה גבוה ופרופיל שונה בגל הזיזים.ה 12 גורדיני הוצגה בשנת 70 וייצורה נמשך עד 75.עם מנוע ה 1647 סמ"ק ה 12 לא יוצרה מעולם.

שלום.

נכון אבל לא מדויק כי בזמנו היתה לי כזות והבלוק היה פסול

וביזמנו עשינו אני וחבר שלי טוב שעבד בקרסו מחקר בתחום כי האוטו

עמד מושבט בסוף קנינו בלוק חדש של R 16 1647 והרכבנו אותו לרנו 12

היו לנו קצת בעיות אם תושבות המנוע שלא התאימו אבל יצאנו התיק

כמו גדולים והאוטו נסע חבל על הזמן.

אגב סימן זהוי שהיה לאוטו זה בליטה במכסה מנוע (שקע לפילטר אוויר)

ולא היו לא שתי קרבורטורים.

פורסם

ל 12 גורדיני היו 2 מאיידים כפולים.אתה בטוח שה 12 שהיתה שלך היתה גורדיני במקור?לפי קטלוגים של רנו מתחילת שנות ה 70 הגורדיני היתה זהה חיצונית ל 12 הרגילה.

פורסם
ל 12 גורדיני היו 2 מאיידים כפולים.אתה בטוח שה 12 שהיתה שלך היתה גורדיני במקור?לפי קטלוגים של רנו מתחילת שנות ה 70 הגורדיני היתה זהה חיצונית ל 12 הרגילה.

שלום חן.

אני לא יודע קטלוגים! מה שאני כן יודע שאני לא אהבל.

קצת רקע לא מזיק נכון? משנת 1967 התחלתי לעבוד ברנו.

עד הצבא עבדתי רק ברנו ותאמין לי אני מקיר את כול מכוניות

הרנו של שנות ה60-70 בעל פה עד למספרי הביצה שלהם.

כול שאלה טכנית שתשאל תקבל תשובה מידית (בלי ספרים וקטלוגים.

מרנו קטר-שבו, דופין, פורגונת , אסתפט , רנו,4 ,5 ,6, 8 ,10 ,11 ,12

,14 , 15 , 16 , 17 ,18 , 19 , 20 , 21 , 25 , 30 , פואגו...

הבנתה מותק.

ואם אני אומר לך שהיתה לי ולעוד חבר רנו 12 1647 אם קרבורטור אחד

אז תאמין לי אני יודע ליספור עד "1". וכמו שצינתי היה בליטה במכסה

מנוע כי הקרבורטור היה כפול רגיל כמו של רנו 16 מוכב מלמעלה ואם

הצינור של המסנן אויר שהיה מורכב בצד על הכנף העסק בלק מלמעלה

ולא היתה לרנו ברירה אלה לעשות בליטה במכסה שיהיה מקום לצינור.

אני אנסה לחפש באינטרנט אוטו כזה ולהראות לך ידידי.

בני

• תוכן חדש...