Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם בחניות לממכר כלי עבודה למוסכים.

להשכיר? לא נראה לי שניתן או קיים שירות כזה בארץ.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הייתי מאוד ממליץ לא לעשות בפעם הראשונה שימוש בכלי הזה ,ישנו מבחר שונה של כלים לאותה מטרה המחיר עד כמה שאני זוכר לסוג הפשוט היה כ 400 ש"ח אבל ישנה סכנה של השתחררות פיתאומית

(בפעם שזה קרה זה שבר סנטר לפועל ועף דרך גג המוסך) הסוג הבא ברמת האיכות והבטיחות עולה כבר 700-800 ש"ח ועדיף בהרבה,ישנם כמובן יקרים הרבה יותר עם מנגנון הידראולי לשימוש במוסכים מרכזיים מחיר :לא תקבל עודף מ 4000 ש"ח

רצוי להסתכל על מי שעושה את הפירוק הזה לפחות פעם אחת להפנים כל שלב ואז להחליט אם זה כדאי.

אם זה לשימוש עצמי אני לא מבין מה הטעם ברכישה, לא כל יום מחליפים קפיצים ועדיף כבר להשקיע עוד קצת ולעבור לקויל-אובר שבו כבר אין צורך במכשיר

.I'm a blocked user

פורסם
הייתי מאוד ממליץ לא לעשות בפעם הראשונה שימוש בכלי הזה ,ישנו מבחר שונה של כלים לאותה מטרה המחיר עד כמה שאני זוכר לסוג הפשוט היה כ 400 ש"ח אבל ישנה סכנה של השתחררות פיתאומית

(בפעם שזה קרה זה שבר סנטר לפועל ועף דרך גג המוסך) הסוג הבא ברמת האיכות והבטיחות עולה כבר 700-800 ש"ח ועדיף בהרבה,ישנם כמובן יקרים הרבה יותר עם מנגנון הידראולי לשימוש במוסכים מרכזיים מחיר :לא תקבל עודף מ 4000 ש"ח

רצוי להסתכל על מי שעושה את הפירוק הזה לפחות פעם אחת להפנים כל שלב ואז להחליט אם זה כדאי.

אם זה לשימוש עצמי אני לא מבין מה הטעם ברכישה, לא כל יום מחליפים קפיצים ועדיף כבר להשקיע עוד קצת ולעבור לקויל-אובר שבו כבר אין צורך במכשיר

שלום.

אתה מדבר במקרא על ראובן מרנו רחובות?

אם כן לא כך היו הדברים.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

אם לא פרקתה לבד מעולם ספירלות (קפצים) אל תנסה לבד

מסוכן מידי.

באיזה רכב מדובר ומאיפוא אתה בארץ אני אנסה לעזור לך

בני

פורסם

לבני :אני לא זוכר איפה זה קרה

לגבי הבדלים במכווצים אחד המאפיינים החשובים שיש לשים אליהם לב הוא צורת החתך של ההברגות

במכווצים איכותיים יותר החתך הוא מלבני ובסוגים הפשוטים החתך הוא משולשי (השפתיים החצוניות של התבריג נוגעות זו בזו וזה חד) כך שיש סכנת החלקה על התבריג במצב זה

.I'm a blocked user

פורסם
לבני :אני לא זוכר איפה זה קרה

לגבי הבדלים במכווצים אחד המאפיינים החשובים שיש לשים אליהם לב הוא צורת החתך של ההברגות

במכווצים איכותיים יותר החתך הוא מלבני ובסוגים הפשוטים החתך הוא משולשי (השפתיים החצוניות של התבריג נוגעות זו בזו וזה חד) כך שיש סכנת החלקה על התבריג במצב זה

שלום.

אם אתה מנסה להסביר לי על מכווצים לקפצים,

אני מוכן להמר שלי יש יןתר מכווצי קפצים ממה שיש לך!!!

ורק נסיון של 35 שנה במקצוע . אבל תודה על הנסיון

פורסם

לא ניסיתי להסביר לך, אלא למי שהעלה את הנושא,(שכחתי להוסיף את שמו אז אתה יכול להירגע)

ממה להזהר ולמה לשים לב .

לך עניתי רק בקשר למיקרה ההוא מכיוון ששאלת.

אני לא עושה תחרויות בשנות ניסיון במכונאות ובמיספר מכווצי קפיצים, אתה תנצח

.I'm a blocked user

פורסם

אלתרתי 3 מוטות הברגה עם אומים ועוד 6 תופסנים

לבסוף הצלחתי

אבל באמת לא היה שווה את הזמן והעצבים שהשקעתי

תמיד עדיף לעבוד עם הכלים הנכונים

ואם אין עדיף ללכת למוסך

מה שאני באמת לא אוהב

• תוכן חדש...