Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[306 XT) מד לחץ שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה 306 XT אתמול (שיהיה לו במזל טוב) במצב יחסית טוב.

שאלה (עוד שאלות ישאלו בעתיד!).

מד לחץ שמן לא עובד כאשר מנוע מותנע, אלא רק כאשר מסובבים סוויצ' המחט עולה וכאשר מתניעים, היא יורדת חזרה.

מה יכולה להיות הסיבה ? חיישן לחץ שמן ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

וגם את הדיוק שלו לקחת בעירבון מוגבל. הוא מופעל בזמן פתיחת הסוויץ לככמה שניות ויורד ונשאר שם כל עוד המנוע מונע.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

כשמסובבים את הסוויץ ועוד לא מניעים ב306 המד לחץ שמן ( עד 97 ... משם והלאה זה חום שמן ) מראה את גובה השמן ( תקין מעל החלק האדום השמאלי )

אחרי זה נכנס החיישן לחץ שמן לפעולה.

מה שאתה אומר שהחיישן לא פועל

אבל המדיד תקין

זאב , תשים לב שזה לחץ שמן , הוא בהחלט עולה ויורד כל הנסיעה :) ומתחיל דווקא מלמעלה ולא למטה.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז זהו, הוא אמור לעבוד.

מה שאני אעשה, אני אגשר בחיבור של החיישן לוודא שאכן החיישן לא תקין.

תודה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...