Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור שחרור מקבע התחלתי לברר לגבי מחירים וחבילות בחברות הסלולאריות סלקום/אורנג'/פלאפון.

בשורה התחתונה בסביבות 230 ש"ח לחבילת 800 דקות+SMS+גלישה+סמארטפון.

מה הבעיה? שאני לא צריך 800 דקות... (צריך בסביבות 400) ושהמחיר אחרי שנה עולה.

איך החבילות שלכם? (בייחוד מהזמן האחרון הבנתי שהמחירים עלו). להתחיל לדווח.....

חג שמח!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך תחשב את מחיר התוכנית או החבילה הסלולרית לאחר זיכויים תמורת המכשיר (או ניתוק זיקה)שכן זה מחיר השירות עצמו.

מחיר זה אינו תלוי בדגם המכשיר, ולאור המחירים המופקעים אשר חברות הסלולר גובות תמורת המכשירים עדיף לרכוש את המכשירים "בחוץ" ולשלם לחברת הסלולר רק עבור השירות שהיא אמורה לתת - סמן האויר (וזה כולל, כמובן, את כל צורותיו כול הודעות, גלישה ושירותים אחרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

190 ש"ח 1100 דקות 1100 SMS אינטרנט מהירות 1 מגה ללא הגבלה ברשת סלקום

כולל אייפון 4

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לעצמי, אשתי והבן הצעיר - תוכנית ועדים באורנג'. דמ"ש 18 ש"ח לחודש ו-37 אג' לדקה כן 500 דקות בתוך הארגון (והמשפחה) כלולות בדמ"ש. לעצמי חבילת גלישה ללא הגבלה (בלאקברי) 100 ש"ח בחודש עם זיכוי של 58 ש"ח בחודש.

לבן הבכור - אורנג' קליר סטודנטים - 500 דקות, 550 הודעות ו-1 ג"ב גלישה, סה"כ 110 ש"ח, לחודש (אחרי ניתוק זיקה).

לבן האמצעי - תוכנית חיילים בפלאפון - דמ"ש 10 ש"ח (עם זיכוי מהשקל הראשון), 25 אג' לדקה עם הנחה על 3 יעדים, הוספתי חבילת גליה 500 מ"ב ב-40 ש"ח לחודש.

כל המחירים אינם כוללים עלות מכשירים, אשר ברובם נרכשו מחוץ לרשת, וגם המכשירים שנרכשו רשת נרכשו במזומן ולא בתלומים אין-סופיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שמעוניין בחבילות הטובות ביותר אצל המפעילות, צריך לחפש לעצמו חיבור לועדים הגדולים: חברת חשמל, אל על, החברה לישראל, וכדומה. רק כשמגיעים לחבילות של הועדים האלו, מבינים עד כמה זול חשבון סלולאר יכול להיות גם כשמדברים הרבה.

פורסם

אני באורנג', משלם ככה:

500 דקות. 550 הודעות. אינטרנט ללא הגבלה (אחרי 1GB המהירות יורדת טיפה אך לא משלם סכום נוסף).

240 שקל.

גלאקסי 2.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אמיל - אתה בדיוק הדוגמא למחירים החצופים שגובות חברות הסלולר תמורת המכשירים: התוכנית שלך זהה לזו של בני הסטודנט, אבל אתה משלם 130X36=4680 ש"ח תמורת המכשיר. אותו מכשיר עולה כיום מחוץ לחברה סביב 2500 ש"ח (וכשהיה חדש עלה סביב 3,000) - כלומר אתה תורם לאורנג' כ-1500-2000 ש"ח מיותרים לחלוטין.

פורסם
103 שקל ל800 דק׳ ו SMS וחבילת גלישה ללא הגבלה.

באורנג׳

דרך איזה אירגון?

לא נראה לי שהם יתנו כזאת חבילה לסתם לקוח.

הציעו לי בפלאפון 3000 דקות פלוס 3000 SMS ולא זוכר כמה גלישה, 160 ש"ח לחודש בלי אירגונים ובלי שום הנחה מיוחדת. ובנוסף לזה חד פעמי זיכוי של 300 ש"ח שזה כמעט 2 חשבוניות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

300 דקות לכל היעדים ועוד 500 דקות לאורנג' ועוד 200 סמסים - 139 שקלים.

2.5 ג'יגה גלישה - 26 שקלים.

פחות 98 שקלים בגלל ניתוק זיקה (גלקסי S2).

פחות 20 שקלים הנחה

סה"כ: 47 שקלים בחודש.

אם מכניסים למשוואה את העלות של הסלולרי (עלה בזמנו 3000 שקלים) אז הכל כולל הכל ב-130 שקלים לחודש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה שילמת מחיר סביר מאוד תמורת ה-SGS2.

כמוכן השגת את חבילת ה-2.5G ב-26 ש"ח שאני ניסיתי לקבל משך חודשים ולא הצלחתי, כלומר הובטחה לי ובחשבונית נעלם הזיכוי של 38 ש"ח.

• תוכן חדש...