Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שוטפים את המיים הישנים וכל מיני שאריות ע"י שימוש בצנור מיים בלחץ גבוה שמכניסים מהפתח של הרדיאטור או מפתח אחר יותר גבוה ,המים יוצאים מהפתח של המשאבת מיים שכרגע פתוח ,אבל המיים החדשים מהברז עדיין ישארו בכמות מסוימת שאולי יכולה לגרום נזק גם אם מוסיפים לה את המים הירוקים ,ולהוציא אותם יכול רק אולי אוויר דחוס

יש פתרון אחר חוץ מזה?

.I'm a blocked user

פורסם

אתה יכול לקפוץ אליי , ואתן לך כמה ליטר ממערכת האוסמוזה ההפוכה של האקווריום, מים נטולי מלחים ומינרלים - YOU KNOW...

שטיפה של מערכת הקירור והמעברים במנוע בטמפ' של 44.36 מעלות צלסיוס בקצב של 14.7532 דציליטר לדקה בלחץ של 1.257905243678 באר תיתן לך תוצאות מדוייקות , ובתוך כחודשיים ימים יהי ניתן לסגור את המנוע ,לאחר שיגיע ל-99.99999999 אחוזי ייבוש.

Give me a break , כולה מנוע , 15 הטיפות של מי הברז שאולי יישארו במנוע זה ממש - אבל ממש לא מה שיגרום לרקבונות בבלוק.

אתה אולי לא מודע לכך ,אבל מנוע היא לא בדיוק מכונה שעובדת בטמפ' של חדרי תקשורת ומחשבים , האוויר שנכנס אליה הוא לא כזה שעבר יוניזציה , הדלק עבר באי-אילו מיכלים מלוכלכים , הפילטר מסנן אפילו 2 גרגרי אבק בחודש , וכיו"ב.

באמת - רד כבר מהעץ.

אני מעריך את רצונך ללמוד ולשמור על דיוק והוראות היצרן , אבל עדיין , אתה עונה במדוייק על הגדרות המילה האנגלית OVERKILL.

פורסם

אני צריך לעשות זאת בטמפ' של 44.3599 נא לדייק

וכנ"ל שאר הסטיות הנוראיות מהערכים הלא מדוייקים שתיארת. ואולי זה 16 טיפות שכן יגרמו נזק

אבל אני רוצה את הפס כסף בצבע כסף ועדיף OVERKILL על underLive

(אני נמצא מתחת לעץ לא עליו)

אם היית יכול להסביר למה המיים באמת יוצאים כמעט לגמריי הייתי מבין אבל לא עשית זאת

למי שכן מסוגל לענות ברצינות: המנוע אופקי ולא מוטה ביחס לנקודת היציאה שהיא פתח המשאבת מיים כך שהיקוות של כמויות מיים יכולות להיווצר או שלא ?

.I'm a blocked user

פורסם

דרך לייבוש? תבצע שטיפה, תשאיר את כל המעברים פתוחים חודש בשמש הכל יתייבש לך אפילו טיפה לא תישאר.

עוד חודש פחות חודש, לא סוף העולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל רדיאדוריסט שהייתי אצלו טיפל בצורה זו ,מעניין שתמיד אפשר לשאוף לסטנדרטים נמוכים יותר

.I'm a blocked user

פורסם

המנוע אמנם אופקי ביחס לפתח יציאת המיים, אבל אם אתה בכל זאת מעוניין להיות קדוש יותר מהבחור עם השמלה (אגב, שמתם לב שבכל הדתות, ה-הכי כלים בתחום הדת לובשים שמלות...) אתה מוזמן לפעול AS FOLLOWS

שטוף במיים כמו שאתה אוהב, קח צינור לחץ-אוויר, ודחוף אוויר בלחץ לתוך המערכת, מנסיוני האישי (שנלמד מרדיאטוריסט רב נסיון) הדבר עובד תמיד - אחרי שטיפה כזו וייבוש כזה, ישארו לך מיים רגילים במערכת בכמות שלא תספיק להרוות נמלה ביום גשום.

ואגב, אני באמת לא מבין מה ההתעסקות הזו באוטו - אם אני זוכר נכון יש לך באלנו, ואני לחלוטין לא יכולה לראות למה לאוטו חדש (יחסית) צריך לדחוף כל כך הרבה ידיים למנוע...

רון.

-בהצלחה -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ואגב, אני באמת לא מבין מה ההתעסקות הזו באוטו - אם אני זוכר נכון יש לך באלנו, ואני לחלוטין לא יכולה לראות למה לאוטו חדש (יחסית) צריך לדחוף כל כך הרבה ידיים למנוע...

באלנו?

נראה לי יותר בכיוון של ZX.

פורסם

הנקודה שאתם לא עונים על השאלה היא: האם יש מקומות בבלוק אם לא מאלצים את המיים לצאת בכוח שבהם יש היקוות של כמות רצינית כאשר הפתח הוא מהחור של המשאבת מיים והמנוע אופקי

.I'm a blocked user

פורסם
הנקודה שאתם לא עונים על השאלה היא: האם יש מקומות בבלוק אם לא מאלצים את המיים לצאת בכוח שבהם יש היקוות של כמות רצינית כאשר הפתח הוא מהחור של המשאבת מיים והמנוע אופקי

לא.

לא.

ולמען הסר ספק - לא.

רון.

-באיזה אוטו מדובר?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא.

לא.

ולמען הסר ספק - לא.

רון.

-באיזה אוטו מדובר?-

לא מדובר באוטו. מדובר באוסף של חלקים שמחכים לתאריך שבו גם החדר הנקי בקו יצור של אינטל בקריית גת יהיה פנוי, גם סטיבן הוקינג יהיה פנוי לייעוץ, מומחי נאס"א יסיימו לכייל את הג'בקה, הריפוד של הדלת יחזור מבדיקה במאיץ החלקיקים במעבדות CERN, חיל האויר האמריקאי יסיים להתקין ציוד אח"י בחניה, וכמובן להתיישרות של הכוכבים במערכת השמש כדי למנוע הפרעות גרביטציוניות בזמן חיזוק פילטר השמן.

ואז זו תהיה ה ZX16 הכי לא חאפרית ביקום.

פורסם
אם שוטפים את המיים הישנים וכל מיני שאריות ע"י שימוש בצנור מיים בלחץ גבוה שמכניסים מהפתח של הרדיאטור או מפתח אחר יותר גבוה ,המים יוצאים מהפתח של המשאבת מיים שכרגע פתוח ,אבל המיים החדשים מהברז עדיין ישארו בכמות מסוימת שאולי יכולה לגרום נזק גם אם מוסיפים לה את המים הירוקים ,ולהוציא אותם יכול רק אולי אוויר דחוס

יש פתרון אחר חוץ מזה?

אם אתה ממש רוצה להיות יסודי עליך לפרק את הצינורות מים (עליון+ תחתון) שמתחברים למנוע ולשטוף אותו פנימית (מים ולחץ אויר), כנ"ל לגבי הרדיאטור הפנימי (רדיאטור חימום) וגם הרדיאטור של המנוע.

עקרונית אין בכך צורך ממשי אם דאגת להחליף את המים לפי הוראות היצרן או לחילופין אתה מרגיש שיש בעיית התחממות קלה במנוע ואתה רוצה לשלול אפשרות של לכלוך או בעיה אחרת במערכת.

בנוגע להחלפה קלה של מרבית המים - בצע החלפה כפולה של המים ברדיאטור, ע"מ לרענן את מרבית הכמות במערכת, בהפרש של יום (ע"מ שתוכל להספיק לנסוע קצת באוטו ושהמים החדשים ברדיאטור יתערבבו עם שאר המערכת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סליחה נאס"א? אתה עושה צחוק ? הם כבר ריסקו 2 מעבורות ואני עדיין לא ריסקתי אף אחת

.I'm a blocked user

פורסם
סליחה נאס"א? אתה עושה צחוק ? הם כבר ריסקו 2 מעבורות ואני עדיין לא ריסקתי אף אחת

מצד שני , הם כבר המריאו אי-אילו פעמים לחלל , ואתה עדיין שרוי בתצורת חלקים ובחישוב הסתברויות סטטיסטיות. :idea:

פורסם

לא הסתברויות סטטיסטיות הכל חושב בצורה דטרמיניסטית אנליטית. ובקשר לסטיבן הוקינג:

ניסית פעם לשאול את הוקינג שאלה? אתה יודע כמה זמן לוקח לו להקליד את התשובה?

לא ממליץ, מניסיון

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...