Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה הלך לי צמיג (נכנס ברזל וקרע), בגלל שזה דורש החלפת צמיג, וכל הצמיגים שלי דורשים החלפה (רק דחיתי את זה כל פעם) התקשרתי לאוטודיפו (בעיצתו של גיא) ובררתי לגבי יוקוהמה A539 במידה 185\55\14.

רבעיה עולה 1760 ש"ח, האם זה זול? (לא בדקתי בכלל אם כולל הרכבה וכ"ו)

חשבתי ללכת על SP2000 במחיר של 1600 ש"ח, עד כמה הם טובים ביחס ליוקוהמה?והאם יש רעיונות לצמיגים טובים נוספים במחיר של כ 1600 לרבעיה? (לאנטון צריך לנסוע ואני לא מעוניין להגיע לשם על רזרבי בגלל המרחק ובטלפון לא עונים)

אני לא מתמצא בצמיגים מבחינת איכות מול מחיר ולכן אני לא יודע מה נחשב זול או יקר, יש מקום עם טבלת מחירי שוק? (לא המחירון שיש בפנצ'ריות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המחירים אינם זולים כלל.

ליוקו יותר סביר בסביבות 1200 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל פנצ'ריה אחרת תמצא מחירים זולים בכ-40%

אוטו דיפו עושים כסף קל על אנשים שמפחדים להיכנס לאזורי תעשיה ומוסכים "לא מורשים" מפחד שירמו אותם...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא פוחד מרמאות, פשוט את היוקו אין אפשרות ממש להשיג בפנצ'ריות הפרטיות.

אפילו באוטודיפו בבילו אין! לכן אני חושב שאולי במחיר שאוטודיפו רוצים על היוקו אני יכול לקחת צמיג אפילו קצת יותר טוב בפנצ'ריה פרטית, השאלה איזה צמיג טוב יתאים לי במחיר הזה (סביב 400 לצמיג)

in the face

with a chair

פורסם
אני לא פוחד מרמאות, פשוט את היוקו אין אפשרות ממש להשיג בפנצ'ריות הפרטיות.

אפילו באוטודיפו בבילו אין! לכן אני חושב שאולי במחיר שאוטודיפו רוצים על היוקו אני יכול לקחת צמיג אפילו קצת יותר טוב בפנצ'ריה פרטית, השאלה איזה צמיג טוב יתאים לי במחיר הזה (סביב 400 לצמיג)

דנלופ SP2000 ל185-60 עולה פחות מ300 ש"ח. המידה שלך נדירה יותר והמחיר אכן גבוה ביחס.

הייתי הולך על הדנלופים מסיבה אחת, זמינות היוקו בעתיד מוטלת בספק + מספר המשווקים קטן מאד. כשהצמיג הבא יתפוצץ/ישחק למוות ייתכן ותתקל בבעיה.

זו אגב הסיבה שנמנעתי מקנייה של גודייר F1 בזמנו.

פורסם

לא חשבתי על זה אביעד, גם הבנתי שהיצור של היוקו הופסק, מה הסיכוי שהם צמיגים חדשים?

מצאתי בנתיים SP2000 ב 1600 ש"ח כולל הכל ואפשרות ל 6 תשלומים (התשולמים פה משחק לי תפקיד) אצל אנטון זכור לי שיש רק גרסה של SP סיני, יש הבדל בין הסיני לאירופאי?

in the face

with a chair

פורסם
לא חשבתי על זה אביעד, גם הבנתי שהיצור של היוקו הופסק, מה הסיכוי שהם צמיגים חדשים?

מצאתי בנתיים SP2000 ב 1600 ש"ח כולל הכל ואפשרות ל 6 תשלומים (התשולמים פה משחק לי תפקיד) אצל אנטון זכור לי שיש רק גרסה של SP סיני, יש הבדל בין הסיני לאירופאי?

לא יודע מה ההבדל בין הסיני לאירופאי.

הדנלופ שלי מאנטון, והם MADE IN GERMANY.

פורסם
אתמול בלילה הלך לי צמיג (נכנס ברזל וקרע), בגלל שזה דורש החלפת צמיג, וכל הצמיגים שלי דורשים החלפה (רק דחיתי את זה כל פעם) התקשרתי לאוטודיפו (בעיצתו של גיא) ובררתי לגבי יוקוהמה A539 במידה 185\55\14.

רבעיה עולה 1760 ש"ח, האם זה זול? (לא בדקתי בכלל אם כולל הרכבה וכ"ו)

חשבתי ללכת על SP2000 במחיר של 1600 ש"ח, עד כמה הם טובים ביחס ליוקוהמה?והאם יש רעיונות לצמיגים טובים נוספים במחיר של כ 1600 לרבעיה? (לאנטון צריך לנסוע ואני לא מעוניין להגיע לשם על רזרבי בגלל המרחק ובטלפון לא עונים)

אני לא מתמצא בצמיגים מבחינת איכות מול מחיר ולכן אני לא יודע מה נחשב זול או יקר, יש מקום עם טבלת מחירי שוק? (לא המחירון שיש בפנצ'ריות)

אנטון יענו לטלפון, פשוט תתמיד / תשים את זה על נודניק.

בעקרון הוא יכול להביא לך כל צמיג שתבקש ככה שאם אין לו צמיג כלשהו זה עניין רגעי.

אני קניתי אצלו CONTI CP במידה 185-55-14 ואני מרוצה ...

משהו כמו 375 ליחידה ... (זה היה דיי מזמן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחירים אינם זולים כלל.

ליוקו יותר סביר בסביבות 1200 ש"ח

בפירוש לא נכון. יוקו A539 במידה הזאת עלו לי עם קצת קומבינות בערך 380 ליחידה. כלומר כ-1500 ש"ח לרביעיה. זה גם המחיר שאנטון ישיג לך, אני מעריך (פלוס מינוס). 1200 זה למידה אחת למטה.

צמיגים מצוינים אבל נגמרים יחסית מהר אם נוהגים כמו... ובכן... אתם יודעים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי הולך על ה A539. אומנם אין לי ניסיון עם האחרים אולי הם גם טובים, אבל הA539 ממש טובים לדעתי. הנקודה הבעייתית היא שהם נגמרים מהר. אבל מצד שני כל צמיג (כמעט) יגמר מהר אם נוהגים חזק, כנראה שהם נגמרים עוד יותר מהר... לגבי החיסרון העתידי, הכי הרבה אם יתפוצץ אחד שוב כאשר השני שחוק תחליף זוג לחברה אחרת, לא נראה לי נורא במיוחד. אם זה מטריד אותך בכל זאת תנסה לבדוק פה המלצות כפי שאביעד ואחרים יתנו לצמיגים אחרים. חיסרון נוסף שהם מעט יקרים.

לגבי המחיר לא זול, אבל זה המחיר. אנטון לא עובד עם יוקהמה יותר. אפשר לנסות לשאול שוב, שאני רכשתי את הצמיגים לפני שנה וחצי (A539) זו היתה התשובה שקיבלתי שהתקשרתי אליו.

אם תחליט ללכת על ה A539 תבדוק פשוט את התאריך יצור לפני הרכישה.

גיא

פורסם
לגבי החיסרון העתידי, הכי הרבה אם יתפוצץ אחד שוב כאשר השני שחוק תחליף זוג לחברה אחרת, לא נראה לי נורא במיוחד. אם זה מטריד אותך בכל זאת תנסה לבדוק פה המלצות כפי שאביעד ואחרים יתנו לצמיגים אחרים. חיסרון נוסף שהם מעט יקרים.

וזו שאלה שאני שואל את עצמי :

הנחה : יוקו A539 טובים יותר מהדנלופ (רבעיה מול רבעיה) .

האם במצב הבא : זוג יוקו וזוג דנלופ ,עדיף על מצב של רבעית דנלופ(שנניח ואין בעיה להחליף זוג בחדש )?

פורסם

אין תחליף משהו ברמה של היוקו שכן מיוצר ואין איתו בעיות בלמצא כאלה ובמחיר שפוי?

in the face

with a chair

פורסם

דנלופ

פאלקן

אונרויאל

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
דנלופ

פאלקן

אונרויאל

שני האחרונים בכלל לא מתקרבים לכל מה שהוזכר פה בשרשור עד כה :!:

אתה בטוח ....??? :shock:

אם תברר עוד טיפלה על אונרויאל תחכים

הפאלקן במידה הזו זהה ואולי אף יותר טוב מהיוקו אי 539 מניסיון אישי!!!

אז למה סתם להתפרץ?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...