Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 25 רווק מחפש רכב בשבילי ולא מצליח להנעל על משהו מסוים הדרישות שלי מהרכב הן:

אוטמט ( לא פוסל ידני ) רוב הנסיעות שלי יהיו בעיר חיפה/קריות.

אמין,חסכוני במידת האפשר שלא יהיה יקר לאחזקה אפשרי גם רכבי ליסינג.

אם תוכלו לכוון אותי אשמח תודה רבה

פורסם

באיזור הזה (ואני לצערי נוסע בו לא מעט), רכב ידני זה פשוט עונש שלא ברא השטן לצערי. תשאר באוטומאט.

האם נוסע לבד? יש אישה? ילדים? פילגש? מחפש משו קומפקטי? סטנדרטי? ג'יפ? מנהלים?

תעזור לנו לעזור לך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
באיזור הזה (ואני לצערי נוסע בו לא מעט), רכב ידני זה פשוט עונש שלא ברא השטן לצערי. תשאר באוטומאט.

האם נוסע לבד? יש אישה? ילדים? פילגש? מחפש משו קומפקטי? סטנדרטי? ג'יפ? מנהלים?

תעזור לנו לעזור לך.

מצטרף לדברים שנאמרו, אני גר בקריות ונוסע בקריות, הייתי מתרחק מידני כמו מאש.

נ.ב פינקו אותנו ברמזור נוסף בצומת צבר, לא יצא לי לראות שני רמזורים לאותו כיוןן בצומת אחד, לא בארץ ולא בעולם

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
שלום אני בן 25 רווק מחפש רכב בשבילי ולא מצליח להנעל על משהו מסוים הדרישות שלי מהרכב הן:

אוטמט ( לא פוסל ידני ) רוב הנסיעות שלי יהיו בעיר חיפה/קריות.

אמין,חסכוני במידת האפשר שלא יהיה יקר לאחזקה אפשרי גם רכבי ליסינג.

אם תוכלו לכוון אותי אשמח תודה רבה

אני מציע לך לחפש מאזדה 2. בתקציב מעט גבוה יותר למצוא רכב מודל 2008 או 2009 מליסינג במצב טוב וכמובן ללא תאונות. הרכב זריז מאוד, אמין ולא יקר לאחזקה.

אופציה נוספת, אם בכל זאת תרצה רכב ידני, היא פיאט גרנדה-פונטו. במקרה הזה תקבל באותו הסכום רכב חדש יותר וגם חסכוני יותר בדלק.

פורסם

בתקציב הזה יש מלא טויוטות קורולה שנת 2007-2008, אפילו בפחות מ50 אלף !

(ליסינג או ליסינג לשעבר). השוק מוצף בקורולות, גם רובוטיות וגם אוטומטיות רגילות.

אמינות יש להן בשפע, צריכת דלק 1 ל 12 בממוצע.

גילוי נאות : אני פשוט מוכר את הקורולה שלי יד שניה ורואה מה מצב בשוק :)

• תוכן חדש...