Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עבור משפחה עם שלושה ילדים קטנים.

עבור כולם נדרשים התקני ריסון (בוסטרים וסל קל).

עברתי על שרשורים רבים בפורום וקיבלתי מידע רב אך טרם הצלחתי לגבש דעה סופית.

האלוצים שלי הם כדלקמן:

1. תקציב עד 150K (לא הכרחי שהרכב יהיה חדש)
  2. ספסל אחורי מחולק לשלושה מושבים נפרדים (בדקתי לדוגמא את הפורסטר שאינו רכב צר כלל ושהספסל האחורי בו מחולק לשניים, אולם מושבי הבטיחות נכנסו שם בדוחק והיה קושי אמיתי למצוא את ה"שקע" של החגורה)
  3. הרכב יכול להיות מיניואן או כביש שטח (על אף שאין צורך ביכולות שטח) זאת לאור ההעדפה לרכב גבוה
  4. מאילוצי חניה באזור מגוריי חשוב שהרכב לא יהיה ארוך מדיי (כדוגמת פורד smax והגרנדיס המגיעים כמעט לחמישה מ')
  5. צריכת דלק סבירה (הנסועה השנתית הממוצעת אצלנו עומדת על כ - 15,000 ק"מ)

בשלב זה הורדתי מעל לפרק את הרנו סניק והסיטרואן פיקאסו לאור תגובות של חלק מהחברים כאן בנוגע לעלויות תחזוקה גבוהות של רכבים אלה.

המועמדת היחידה שלי בשלב זה היא הטויוטה ורסו.

ברור לי כי רכב כביש שטח יגדיל את הוצאות הדלק ואני מוכן לכך כל עוד מדובר בפשרה סבירה.

אודה לכל רעיון או התייחסות ויהיו היצירתיים ככל שיהיו.

תודה רבה.

פורסם

הסניק (החל מ 2010 אם אני לא טועה) מגיעה עם מנוע וגיר של ניסאן קשקאי, ונכון שהוא משוחד, אבל איש מכירות באולם תצוגה של רנו אמר לי לפני חצי שנה כשבאתי לשם עם אחותי שאפילו הקונקטורים וחלק ממערכות החשמל מגיעים מהניסאן כדי לשפר את האמינות. יש להם עכשיו מבצע של 10K ש"ח הנחה.

ב 140K (כולל רישוי, חיישני רוורס וקודנית / עלוקה) אתה מקבל רכב חדש מהניילונים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מחיר המחירון של הגראנד סניק הוא 160 אלף.

לא ציינת אם חשוב לך אוטומטית, כי אם לא הייתי ממליץ על ברלינגו החדשה (מולטיספייס) והמאוד נוחה וגם חסכונית בדלק, ב-135 אלף.

(קיימת גם אופציה ל-2 מושבים נוספים במקום הבגאז') ושמעתי שתגיע גם ברלינגו עם תיבה רובוטית, אבל לא ביררתי מתי בדיוק.

פורסם

הגראנד סניק היא עם שבעה מושבים - פותח השרשור יכול להסתפק גם בגירסה הרגילה שעולה כ-140K

אני מסכים עם חבריי בנוגע לרנו סניק, שאכן עלויות התחזוקה של הדגם החדש אמורות להיות נמוכות יחסית (כל עוד ירידת ערך לא נכנסת לנוסחה)

הטויוטה ורסו היא אופציה ראויה בהחלט.

לדעתי אם חדש מהניילון לא קריטי תוכל לקנות סיטרואן גרנד פיקאסו בן שלוש בפחות מחצי מהתקציב וההפרש יכסה לך את ה"עלויות התחזוקה הגבוהות" (שאני ממש לא יודע מאיפה הבאת את זה...)

הסקודה יטי בא אף הוא עם שלושה מושבים נפרדים מאחור - אך תא המטען שלו קטן יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הגראנד סניק היא עם שבעה מושבים - פותח השרשור יכול להסתפק גם בגירסה הרגילה שעולה כ-140K

ייתכן, אבל עם מנוע ה-2000 סמ"ק בנזין הוא ישלם הרבה יותר על דלק, כ-10 ק"מ לליטר.

פורסם

פולסוואגן טוראן עם מנוע 1.2tsi חסכוני מרגיש נמרץ שבעה מקומות מליון תאי איחסון חנייה אוטומטית וכל פיצר שלא תחשבו..

פורסם
פולסוואגן טוראן עם מנוע 1.2tsi חסכוני מרגיש נמרץ שבעה מקומות מליון תאי איחסון חנייה אוטומטית וכל פיצר שלא תחשבו..

לטוראן יש רק עם מנוע 1.4tsi אבל חדש עולה החל מ-175 אלף, אז אם הוא ימצא משומש, ואם כבר טוראן אז הדיזל הוא הכי חסכוני בדלק.

אולי החלפת עם פולקסוואגן קאדי 1.2tsi שחדש עולה רק 120 אלף אבל יש רק ידני, ודיזל אוטומטי עולה 150 אלף והוא חסכוני יותר,

אבל ברור שהקאדי פחות מאובזר מהטוראן.

פורסם

אני גם מתחבט בערך באותו סגנון ויש כמה הצעות שבדקתי ברכבים החדשים מבחינת הנתונים שמתפרסמים באתר ואז לרדת לשנתון 2010 לדוגמא

סקודה יטי עם מנוע דיזל

קיה ספורטג'

קיה סורנטו קצת יותר יקר

• תוכן חדש...