Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתלבט איזה קטגוריית רכב יותר מתאים לי לקנות: מיני או סופרמיני.

ואני תוהה האם השיקול הכלכלי מהווה גורם משמעותי.

למשל, ניתן לקנות פג׳ו 107 חדשה ב75000 ש״ח או טויוטה יאריס חדשה ב103000.

מה יקרה כשאמכור את המכונית בעוד 3 שנים?

מן הסתם מכונית המיני תוריד מערכה באופן אבסולטי פחות מאשר מכונית הסופרמיני.

אבל - האם ההבדל יהיה מאד משמעותי? למשל - לטויוטה יש מוניטין של שמירת ערך. יכול להיות שבסופו של דבר היא תוריד מערכה פחות באחוזים מאשר הפג׳ו? כלומר בסופו של דבר מחיר שני הרכבים (כלומר אובדן הערך במשך 3 שנים) יהיה די דומה??

תודה על התייחסותכם!

פורסם

אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד 3 שנים.

מה שכן אפשר לדעת הוא שאי אפשר למכור היום רכב סופר-מיני שנרכש לפני 3 שנים ב100K+ במחיר מחירון וגם לא קרוב למחירון, בגלל המבצעים של מיני/סופר מיני. לכן לדעתי מי שקונה היום סופר מיני במחיר של 103K עושה טעות קשה מבחינה כלכלית.

עדיף לרכוש רכב ידני מאותו סגמנט ב 70K-75K ואם אתה חייב גיר אוטומט חפש מבצע שיוריד לפחות 10-15K מהמחירון.

• תוכן חדש...