Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נפל לי חלון בצד הנוסע שליד הנהג...

כנראה שנשבר פין הפלסטיק שמחזיק את הזכוכית על המסילה (לפני חודש זה קרה בצד השני..).

לא אהבתי את העבודה של הזגג שהייתי אצלו לפני חודש (חאפר + חמדן).

אשמח להמלצות לאיש הגון ומקצועי.

תודה

הפרחים נובלים כשאיננו רוצים להפרד מהם,

עשבים שוטים באים כשאיננו רוצים להתבונן בהם.

(דוגן)

פורסם

היי,

באיזור התעשייה של רחובות ("רכטמן" (ע"ש ראש העיר לשעבר :idea: ) ישנה זגגיה מאוד טובה, שם המקום הוא "האחים פרץ" והיא ממוקמת ליד הסופר-מרקט של "יוחננוף", הסבר קצרצר:

אם אתה מגיע מדרך יבנה (הכניסה הראשית) - תפנה שמאלה לאיזור התעשייה ומיד ימינה בפניה הראשונה, סע ממש עד הסוף ובהגיעך לסופר-מרקט תפנה שמאלה וסע ממש כ 500 מטר פנימה - לא תוכל לפספס.

במידה ואתה מסתבך -פשוט תשאל, אין אחד לדעתי שלא מכיר אותם.

ובמידה ואתה ביישן - האחים פרץ, רחוב המפוח 4, טל' - 08-9461193...

ולאתר -

http://www.peretzbros.co.il/page2.html

בהצלחה,

אלעד.[/url]

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

בלוד- יש את הבחור שיושב באיזה"ת הצפוני, ליד חנות מערכות ונגריה, אני לא זוכר את שמו כרגע, אבל הוא מעסיק שני ילדים ערבים שעושים את העבודה, והעבודה שהם עושים מחורבנת.

(שרטו את המסגרת מסביב לחלון, החזירו את החלון עם גומיה חסרה, לא החזירו את כל הברגים חזרה - כל זה באוטו שלי)

ברכבים אחרים בחברה הטיפול היה דומה ולכן אנחנו לא מתקרבים אליו יותר.

כנ"ל לגבי זגג ברמלה - מול התחנה המרכזית החדשה שם - לא להתקרב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודות לאלעד ולנסיך.

אני שמח לאשש את ההמלצה של אלעד על הזגגיה "האחים פרץ" ברחובות.

הטיפול היה מקצועי והאנשים נעימים והגונים (כמה שאפשר במוסך...).

שיפוץ מנגנון חלון חשמל - 450 ש"ח כולל הכל.. מע"מ וחשבונית: לא יודע אם זה זול או יקר.

שולם בכרטיס אשראי.

בברכת שלא תזדקקו :wave2:

זאב

הפרחים נובלים כשאיננו רוצים להפרד מהם,

עשבים שוטים באים כשאיננו רוצים להתבונן בהם.

(דוגן)

• תוכן חדש...