Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2010 1600 DSG, לרכוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סיאט שעלתה לכביש בדצמבר 2010 עם 14 אלף מפנסיונר הרכב חדש ברמה מפחידה אך עם תיבת DSG

מה לעשות?שמעתי המון ביקורות רעות על הגיר הזה!

פורסם

אם הרכב במצב טוב, תיקח אותו לבדיקה, ותרכוש אם הכל בסדר

אין סיבה לחשוש, עשרות אלפי רכבים נוסעים בכבישי ישראל עם התיבה הזאת.

ובכל מקרה, היבואן עומד מאחורי התקלות ומעניק 5 שנות אחריות. תבקש מבעל הרכב שיתקשר למוסך צ'מפיון וימסור להם את מס' הרכב, על מנת לבדוק האם גם הוא זכאי לחמש שנות אחריות.

פורסם
א

ובכל מקרה, היבואן עומד מאחורי התקלות ומעניק 5 שנות אחריות. תבקש מבעל הרכב שיתקשר למוסך צ'מפיון וימסור להם את מס' הרכב, על מנת לבדוק האם גם הוא זכאי לחמש שנות אחריות.

למי בדיוק היבואן נותן 5 שנות אחריות, ועל מה בדיוק? מהו המקור לדבריך?

היה כדאי שתציג ראיה כלשהי שדבריך מחוברים למציאות...

פורסם
למי בדיוק היבואן נותן 5 שנות אחריות, ועל מה בדיוק? מהו המקור לדבריך?

היה כדאי שתציג ראיה כלשהי שדבריך מחוברים למציאות...

ראיה? הנושא פורסם בעיתון לפני מס' שבועות.

לראיה: אני בעלים של פולו ובבירור עם מוסך צ'מפיון קיבלתי אחריות 5 שנים

לראיה...

פורסם
ראיה? הנושא פורסם בעיתון לפני מס' שבועות.

לראיה: אני בעלים של פולו ובבירור עם מוסך צ'מפיון קיבלתי אחריות 5 שנים

לראיה...

טוב, מעניין, לא נתקלתי בזה בעיתונות הרכב (ואני מתעדכן בהרבה אתרי חדשות רכב מהארץ) אבל אני בטוח שאתה לא ממציא...

לא ברור איך ומתי בדיוק קיבלת את האחריות הארוכה הזאת (ובעיקר מה היא כוללת) לפני רכישת רכב חדש?

פורסם
לפני רכישת רכב חדש?

אחרי רכישת הרכב,

מנסיון עם גולף 2011 מנוע 1.6 עם תיבה DSG7,

נשלחה הארכת האחריות תוך שבוע משיחת הטלפון,

ובמידה ומורגשות התופעות המדוברות אז לגשת למוסך

וזה יטופל במסגרת האחריות, זה מה שאמרה הנציגה בטלפון.

so far so good so what

פורסם
טוב, מעניין, לא נתקלתי בזה בעיתונות הרכב (ואני מתעדכן בהרבה אתרי חדשות רכב מהארץ) אבל אני בטוח שאתה לא ממציא...

זה קונסיפרציה של הרייך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ברור איך ומתי בדיוק קיבלת את האחריות הארוכה הזאת (ובעיקר מה היא כוללת) לפני רכישת רכב חדש?

spirit צדק במיליון אחוז, גם לגבי הארכת האחריות וגם לגבי זה שמדובר בעיסקה טובה ורק שהקונה יוודא לפני באמצעות הבעלים הנוכחי שהרכב זכאי להארכת האחריות על הגיר. זה לא שכל הגירים תקולים ולא בטוח ששלו גם "יעלה בגורל", אבל כדאי שתהיה לו את האסמכתא להארכת אחריות בכל מקרה.

פורסם

השאלה שלי מניסיון למי שיש תרכב איך הוא נוסע?איך הוא מתנהג בכביש?בעל הרכב לא מוכן לתת לי לנהוג מרוב שהוא יקי

פורסם
השאלה שלי מניסיון למי שיש תרכב איך הוא נוסע?איך הוא מתנהג בכביש?בעל הרכב לא מוכן לתת לי לנהוג מרוב שהוא יקי

אתה מתכוון יקה, וגם אני לא נתתי לאנשים נסיעת מבחן כשמכרתי, אם הם רוצים שילכו לחברה, יקרעו להם את הרכב מבחן.

אולי כדאי שתעשה נסיעת מבחן בחברה על איביזה, הבעיה שאני לא חושב שהמנוע הזה משווק יותר.

• תוכן חדש...