Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי התלבטות בין שתי הרכבים הכתובים בכותרת, אני מחפש רכב מרווח ונוח ושלא יהיה יקר יחסית בתחזוקה וגם במחיר הקניה. שתי הרכבים מיועדים לעבור הסבה לגז כי זה יהיה רכב לפחות ל 7 שנים. מי בין שני הרכבים האלה נותן את התמורה הכי טובה לכסף.

אשמח לקבל חוות דעת מבעלים של רכבים האלה.

תודה מראש

פורסם

בלי קשר להתלבטות שלך, לא מזמן הייתה כתבה על המון מנועים שהתפגרו בטרם (של מספר יצרנים) עת בגלל הסבה לגז. תבדוק את העניין טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ההתלבטות היא לא מערכת הגז כי יש לי במשפחה רכב על גז כבר 5.5 שנים שעבר 160000 ק"מ ואין איתו שום בעיה להפך כל טיפול שאני עושה לרכב השמן יוצא כמו חדש. וכמובן אני נהנה מהסכום שאני משלם בכל תידלוק שהוא כמעט חצי מבנזין.

ההתלבטות היא בין שני הרכבי האלו אני אשמח לקבל עזרה.

פורסם

אני נוסע כרגע על סיטרואן C5 שנת 2008 ואני נהנה ממנה צריכת דלק בנסיעה בין-עירונית רגועה מאוד היא בערך 12 ק"מ לליטר מה שכן הרגשה שאתה לא זז הרכב משייט בקלות ואתה באמת נהנה מהנסיעה, אין לי נסיון עם המונדיאו אבל אני מאמין שהיא יכולה לתת ל-C5 פייט לא רע.

יש לי שאלה אליך פותח האשכול, כמה עולה הסבה לגז והאם אפשר לבצע את זה ב-C5? ועד כמה זה חוסך? ויש פגיעה בביצועים?..

פורסם

ההסבה עולה בין 6500 ל 8000 תלוי באיזה מערכת מדובר יש הולנדית היא היותר יקרה ויש איטלקית שהיא יותר זולה וגם יותר נפוצה,הביצועים נפגעים מעט בערך 5% אבל הארנק שלך נהנה הרבה יותר מ 5% :-).

אני אישית מאוד מבסוט מהמערכת גז ושתבין היא מורכבת על רכב מאוד ישן מיצובישי סופר לנסר 97.

תגיד לי בבקשה האם יש באמת בעיות עם הגיר al4 ובכלל איך הרכב מבחינת אמינות?

עד כמה הרכב הוא תמורה לכסף?

פורסם

אני מבצע הסבות גז בבאר שבע. הסבתי גם מונדאואים וגם הרבה C5. שניהן מצויינות בגז.

לC5 יש מוניטין של חוסר באמינות, אבל לדעתי זה בעיקר נובע מהזנחה וסיבוך יתר של הרכב. בכל מקרה, הבעלים של העסק נוסע אך ורק על C5, ויש לו כמה כאלה במשפחה. הוא לא מוכן לשמוע על רכב אחר, וכך גם כמה לקוחות מרוצים מאוד.

גם בעלי המונדאו לא מתלוננים מצד שני.

אני הייתי פשוט הולך על הרכב שהכי הייתי מתחבר אליו, או על הרכב הכי שמור במחיר טוב שהייתי מוצא, מבין השניים.

פורסם

כן צריכת הגז של הרכבים האלה היא גם צריכה להישקל, עד כמה זה כבר משתלם.

מכל מקרה הכל שלי שנת 2008 ביקר אצלי פעמיים במוסך בגלל כמה הזנחות של הבעלים הקודמים יצא לי בשתי הביקורים 3000 ש"ח, אני לא מדבר עם טיפולים כמובן שהאחרון שילמתי 1600 נראה לי במוסך מורשה, אבל אני די מסבוט מהרכב חוץ מהזינוק שלו, אבל זה לא רכב ספורט.

בנוגע לגיר ה-ALT4 אני לא רואה שום בעיה בגיר אני מבסוט בסך-הכל לפעמיים חסר טיפה כוח וההעברה לא חלקה לגמרי ועוד משהוא ששמתי לב אליו הוא שבהילוך שלישי (מתוך 4) בהאצה חזקה בקטע של האטה זה כאילו הגיר נכנס לניוטרל ואז משתלב שוב אבל זה לא כל-כך מפריע לי אם בכלל, בעיות עם הגיר לא היו.

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את המונדאו לעומק אבל מבחינת נוחות במונדיאו אתה לא תמצא, מה שאהבתי במונדאו זה העיצוב פנים שהוא די חד ולדעתי קצת יותר איכותי משל ה-C5, הצריכת דלק במקרה שלא תסיב בכל זאת נראה לי די זהה, ממה תהנה יותר? תלוי בנהג.

פורסם

אני לא זוכר מה צריכת הדלק של הפורד ושל הC5. אם אני אזכור בעבודה, אז אשאל לקוחות שבאים מידי יום לגבי צריכת הדלק ברכבים האלה. כמובן שהצריכה תלויה לא מעט באופי הנהיגה ברכב (עיר, בין עירוני, אגרסיבי, עדין.. ).

בכל מקרה, צריכת הגז דומה לצריכת הבנזין ברכבים האלה (מעט גבוהה יותר).

• תוכן חדש...