Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל עצום בין השניים אבל צרכי השטח היחידים שלי הם ים(גרירה של אופנוע), לכאורה ניתן לומר שאם כך מה לי ולמשאית לאנד קרוזר אבל כשראיתי צריכת דלק אמיתית של שני הכלים(1ל 7 לסוזוקי ו 1 ל9 לחאנד קרוזר) ובהתחשב בעובדה שאגרת הרשוי תהיה מוזלת בקצל לטובת הלאנד קרוזר משום שהיא ישנה יותר, ועוד אוסיף שמהמעט ששמעתי לאנד קרוזר בשנתון כזה עם ק״מ כזה תשמור על אמינותה עוד שנים, אשמח לדעת מה דעתכם,

הנתונים: לאנד קרוזר קצרה 2005, 115 ק״מ, או סוזוקי גראנד ויטארה קצרה 2009 עם לא יותר מ40 ק״מ

תודה מראש למגיבים

פורסם

ללא שום צל סל ספק הלאנד קרוזר!

הרכב הוא רכב חזק אמין ואיכותי וכשאתה נוסע בו אתה מרגיש מלך הכביש, כמו כן הרכב משכך זעזועים בצורה מושלמת ואם הרכב עם כאלה נתונים סביר להניח שנמכר או ימכר בקרוב!

בנוסף גם אם זה הדגם המפואר ( עור) אז הוא גם ירגיש כמו רכב יוקרה!

פורסם

קצת לא הסברתי טוב, יש הנחה על האגרת רשוי של הלאנד קרוזר אבל היא עדיין יותר יקרה באגרה וגם הביטוח שלה יותר יקר..

פורסם

קח בחשבון שהטיפולים והחלפים של הטויוטה יקרים משמעותית מהסוזוקי.

לדוגמא חבר טוב בעל לנדקרוזר שנת 2007 [הדגם הארוך] היה חייב להחליף את כל ההגה בגלל בעיה בסוויטץ',

וההגה קומפלט כולל מוט ההיגוי עולה מעל ל 10K.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אין לי ספק שכל חלק או תיקון יעלה הרבה יותר, אבל השאלה היא בכמה ומה השכיחות של תקלות שם, האם הלאנד קרוזר ידועה כאמינה? אני מבין שזו שאלת הדיוט כי מי יכול לחזות אי אילו תקלות יהיו ברכב אבל באופן כוללני האם הלנד קרוזר שורץ בעיות?

לגבי החלפת ההגה אמנם זה יקר אבל כל עוד אינני יודע כמה החלפת הגה בסוזוקי עולה לא ניתן להסיק אם זה יקר יותר

פורסם

האמינות של הלנד קרוזר נחשבת לגבוהה מאוד.

ולכן גם המחירון שלה גבוהה [ויש המון שמוכרים אותה מעל למחירון].

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...