Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הגיע הזמן להגיד שלום לגראנדיס.

בין המרווחות והנוחות שיצא לי לנהוג עליהן בשנים האחרונות.

המצב כרגע הוא שיש לי עד 175K ש"ח לטובת הרכב. ליסינג אם לא היה ברור.

מה שחשוב לי זה בטיחות, נוחות , נהיגה מהנה, גיר טוב, בידוד רעשים, מערכת שמע טובה, מקום מרווח ל 7 נוסעים, מקום למטען (לפחות על הגג-שיהיו מסילות), מיזוג מפוצל לאחור חובה.

יתרון נוסף הוא שכסאות השורה השלישית יהיו גדולים ויוכלו לקחת מבוגר.

צריכת הדלק לא מעניינת אותי.

הרכב יסע כ 50K בשנה והחוזה לשנתיים.

בינתיים התבייתתי על ה SMAX ועל השברולט אורלנדו.

הבעיה היחידה שלי עם ה SMAX היא המושבים האחוריים שנראים יותר לגמדים קטועי רגליים ושאין מסילות גג.

בנוסף, מערכת השמע שם היא משהו עתיק ללא MP3 ובכלל פורד מאד קמצנים באבזור בניגוד לשברולט הזאת שמאובזרת עד הגג.

מה הייתם בוחרים? אולי יש לכם תובנה אחרת?

פורסם

צריכת הדלק לא מעניינת אותי.

:evil: :evil: :evil:

ולעיניינינו, אם אתה רוצה מיניוואן שיתן לך גם 7 מקומות אמיתיים וגם תא מטען סביר, אז אין לך הרבה אופציות

אולי הקיה קרניבל שווה בדיקה כנ"ל הגאלאקסי של פורד שמן הסתם יותר מרווחת מהS-MAX

פורסם

טיוטה ורסו קצת קטן.

אני הייתי הולך על פיג'ו 5008. אבל מצד שני, עדיין לא נהגתי באורלנדו ויכול להיות שהוא טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיה, אין הרבה רכבים מרווחים כמו הגרנדיס במחיר של עד 175K ש"ח.

ה S-MAX קטנה משמעותית מהגרנדיס, אך סה"כ זה רכב לא רע.

תבדוק אם הגודל מספק אותך ואם כן אז זו בחירה לא רעה (אבזור שמבזור.. 200 כ"ס :twisted: מפצים על MP3).

אם אתה זקוק נואשות לגודל אולי יש לאאוטלנדר גרסא זולה ל-7 מושבים שלא עוברת בהרבה את התקציב שלך.

כל שאר המיניוואנים שעולים לי בראש קטנים ביחס לגרנדיס (5008, ורסו,סניק, פיקאסו ושות').

פורסם
בעיה, אין הרבה רכבים מרווחים כמו הגרנדיס במחיר של עד 175K ש"ח.

ה S-MAX קטנה משמעותית מהגרנדיס, אך סה"כ זה רכב לא רע.

תבדוק אם הגודל מספק אותך ואם כן אז זו בחירה לא רעה (אבזור שמבזור.. 200 כ"ס :twisted: מפצים על MP3).

אם אתה זקוק נואשות לגודל אולי יש לאאוטלנדר גרסא זולה ל-7 מושבים שלא עוברת בהרבה את התקציב שלך.

כל שאר המיניוואנים שעולים לי בראש קטנים ביחס לגרנדיס (5008, ורסו,סניק, פיקאסו ושות').

מעשית מבוגר לא יכול לשבת באאוטלנדר בשורה השלישית, מה גם שהדגם הכי זול עם 7 מקומות עולה 208K ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
טויוטה ורסו 7 מקומות

הוא הכי קטן וצפוף, ורק מאזדה 5 "מתחרה" בו בזה...

לדעתי פורד גאלאקסי, שאפשר להזמין בגרסת trend ב-190 אלף.

פורסם

לפי הבנתי הגלאקסי לא עונה על הדרישה כי הוא עולה 190K

אגב שברולט סוואנה יכול להיות אופציה מעניינת כי אין עליו שווי שימוש, אם יש לך אפשרות להתקזז עם המעסיק על העלות העודפת ואתה יכול להסתדר עם הגודל שלו - אז זאת אופציה ריאלית בהחלט :)

חזרה לקרקע - אני הייתי הולך על פיג'ו 5008

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, היום ראיתי את שתי הכלות.

האורלנו הפתיע מאד לטובה. חיצונית הרכב די קטן (טיפלה יותר מהמזדה 5 למשל) אבל בפנים המרחב גדול.

יש 7 מושבים מלאים, נוחים למבוגרים ומרווח הרגלים בכל השורות טוב מאד.

מה שכן, אין בכלל תא מטען. אבל בכלל.

אולי אפשר לשים שקית חלב בתנאי שהיא לרוחב.

אבל זה שווה את המרחב הפנימי.

מאחר שיש מסילות גג כסטנדרט ולי יש גגון, הבעיה הזאת פתורה.

הפורד מרגישה גדולה מבחוץ אבל צפופה מבפנים. במיוחד המושבים האחוריים שפשוט אי אפשר לשבת שם יותר מכמה דקות.

אז אמנם יש 200 כ"ס אבל זה לא הכל.

האמת ששתי הרכבים הרגישו לי צפופים אחרי הגרנדיס אבל כנראה שזה מה יש..

בכל מקרה אני לוקח את שתיהן לנסיעת מבחן השבוע אבל הלב נוטה לאורלנדו.

:evil: :evil: :evil:

אני נוסע 50 אלף בשנה. מה שמעניין אותי זה נוחות וזהו.

הנעה אחורית, מנוע דיזל אימתני, אחיזת כביש אפסית = מוייי פאן :shock:

(וכל זה כיון שצריכת דלק לא מעניינת אותך... :grin:)

אני משאיר את ההנאה הזאת בשבילך :-D

פורסם

תבדוק את ה-5008, אולי הגודל יספק אותך גם כן (גם האורלנדו לא גדול במיוחד).

לגבי ה-S-MAX, מסכים איתך, הוא באמת לא כל כך גדול (בערך כמו במונדאו, גדולה מבחוץ וקטנה מבפנים).

תבדוק אם יש אפשרות להשיג גלאקסי 2011 חדשה ממלאי שחברות הליסינג נתקעו איתו.

אפשרות נוספת, תבדוק האם אפשר להאריך את החוזה על הגרנדיס לעוד שנה (אולי יצוצו דגמים חדשים מעניינים עד אז).

תבדוק מול חברות הליסינג אם נשאר במלאים גרנדיס 2011 חדש.

• תוכן חדש...