Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב לזוג הורים + תאומים קטנים (טרם נולדו). בגדול די נסגרתי על הרומסטר (2008 ), אבל פתאום הבנתי שיכולה להיות מצוקת מקום אם נרצה שמישהו ישב ביניהם מאחורה (לטפל בהם תו"כ נסיעה). נכון שבכל מקרה קיימת האפשרות להושיב אחד מקדימה ואחד מאחורה, ואז הנוסע המטפל ישב מאחורי הנהג (אפשר לבטל כרית אוויר ברומסטר?), אבל עדיין אשמח לדעת אם מישהו ניסה לשבת במושב האמצעי ושרד לספר...

פורסם

שלום,

ברוב הרכבים המשפחתיים הסטנדרטיים יהיה קצת צפוף לשני ילדים בכיסאות בטיחות ומבוגר במרכז. קצת צפוף, אבל לא משהו שאפשר להגדיר בתור מצוקה. דווקא לרומסטר יש מושב אחורי שנחשב מרווח יחסית ולדעתי זה צריך להספיק. אם את מחפשת רכבים בקבוצת המחיר הזו שהמושב שלהם מעט מרווח יותר, תוכלי לבדוק את הרנו מגאן ואת הפורד פוקוס, שגם להן מושב אחורי מרווח יחסית.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

הישיבה בין שני כיסאות בטיחות גדולים (לא בוסטרים) ברומסטר תהיה צפופה מאוד.

גם במגאן או בפוקוס המצב לא יהיה יותר טוב.

שיפור מורגש יהיה ברנו סניק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום לך. יש לי תאומים בני שנה ורבע, וילדה בת חמש. בדקתי רומסטר, סי3 פיקאסו, ספייס ורסו וקיה סול. הפיקאסו והסול היו המרווחות ביותר עבור שלושת הילדים בספסל האחורי. מצד שני, לא בדקתי מעולם כיצד מבוגר יכול לשבת במרכז, כשמשני צדדיו כסאות בטיחות או סלקלים של תינוקות/פעוטות. אני מניח שזה אפשרי רק במינווואנים גדולים, או במשפחתיות גדולות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רק אני לא מבין איך אופרטיבית מישהוא אמור להתיישב שם?

יהיה קרוב לבילתי אפשרי לטפס מעל אחד המושבים ולהשתחל בין שני המושבים ברכבים מהסגמנט המדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשעתו - לפני כ-16 שנה - אשתי ואני הסתדרנו עם 3 ילדים ביונדאי אקסני - התינוק מלפנים בסלקל (לא היתה כרית אויר מימין), האשה באמצע, מימינה כסא גדול ומשמאלה בוסטר. היה צפוף אבל הסתדרנו אפילו בנסיעה רצופ מאילת עד קסטינה. צריך להוסיף שאשתי קומפקטית במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...