Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל חוות דעת על קאיה ריו ידנית 1.2 החדשה הנמכרת עכשיו ב-81,900 ש"ח

כמו כן אם משהו מכיר מבצעים לרכב(חבר,הוט,לחץ על הסוכן ...)

תודה למשיבים

יוסי

פורסם

שלום יוסי,

קיה ריו החדשה היא מכונית מאוד מאובזרת, נוחה, מרווחות, חסכונית ובאופן כללי מומלצת מאוד.

מלבדה קיימות בשוק אופציות ידניות נוספות שנמכרות במחירים מעט נמוכים יותר, כמו רנו קליאו (גם עם מנוע 1.2 ליטר),

ניסן מיקרה או סקודה פאביה. לכולן ביצועים דומים, צריכת דלק דומה אך מחיר נמוך במעט. אני ממליצה לך לבקש

נסיעת מבחן כדי להתרשם טוב יותר מהרכבים השונים ומהחיבור שלך אליהם.

ולגבי המבצעים - תמיד תוכל לבדוק גם אופציות לרכישה שלא ישירות מהיבואן. לעיתים זה משתלם יותר.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
התגובות עליה חיוביות אבל היא יקרה מהמתחרות שלה בסיגמנט בכמה אלפים טובים.

גם אני התלבטתי, המועמדות הסופיות היו פיאסטה הידנית החדשה (75K) והריו, הגדולה והמאובזרת ממנה.

בסופו של דבר בחרתי בריו, עליה גם ערכתי נסיעת מבחן קצרה. נהניתי בסך הכל, ונראה שזו בחירה טובה למי שמחפש

רכב על גבול המשפחתי, מאובזר ונותן יחס מצוין של תמורה למחיר. אני אמור לקבל אותה בימים הקרובים, אוכל לתת חוות דעת

מפורטת יותר לאחר מכן.

בהצלחה,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
גם אני התלבטתי, המועמדות הסופיות היו פיאסטה הידנית החדשה (75K) והריו, הגדולה והמאובזרת ממנה.

בסופו של דבר בחרתי בריו, עליה גם ערכתי נסיעת מבחן קצרה. נהניתי בסך הכל, ונראה שזו בחירה טובה למי שמחפש

רכב על גבול המשפחתי, מאובזר ונותן יחס מצוין של תמורה למחיר. אני אמור לקבל אותה בימים הקרובים, אוכל לתת חוות דעת

מפורטת יותר לאחר מכן.

בהצלחה,

חמי

חמי,

אשמח לשמוע חוות דעת אחרי כמה ימים במחיצתה

יוסי

פורסם
שלום יוסי,

קיה ריו החדשה היא מכונית מאוד מאובזרת, נוחה, מרווחות, חסכונית ובאופן כללי מומלצת מאוד.

מלבדה קיימות בשוק אופציות ידניות נוספות שנמכרות במחירים מעט נמוכים יותר, כמו רנו קליאו (גם עם מנוע 1.2 ליטר),

ניסן מיקרה או סקודה פאביה. לכולן ביצועים דומים, צריכת דלק דומה אך מחיר נמוך במעט. אני ממליצה לך לבקש

נסיעת מבחן כדי להתרשם טוב יותר מהרכבים השונים ומהחיבור שלך אליהם.

ולגבי המבצעים - תמיד תוכל לבדוק גם אופציות לרכישה שלא ישירות מהיבואן. לעיתים זה משתלם יותר.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

מיטל שלום

כתבת שאולי לשקול רכישה שלא ישירות מהיבואן

למה כוונתך?

יד שניה?

ליסניג/השכרה ?

ב-2 המקרים אין עדיין מלאי....

יוסי

פורסם
מיטל שלום

כתבת שאולי לשקול רכישה שלא ישירות מהיבואן

למה כוונתך?

יד שניה?

ליסניג/השכרה ?

ב-2 המקרים אין עדיין מלאי....

יוסי

שלום יוסי,

הקיה ריו החדשה הגיעה לארץ לפני כמה חודשים ולכן אני לא בטוחה שבשלב הזה יהיה ניתן למצוא קיה ריו ידנית משומשות מהדגם החדש. כן ניתן, ברוב המקרים, לרכוש רכבים מהמלאים של חברות הליסינג במסלולים של ליסינג פרטי או ״יד ראשונה עם אפס קילומטרים״.

מבדיקה שעשיתי, הרכב קיים אצלנו במלאי. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי כדי לקבל יותר מידע.

מיטל מאלדן.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...