Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש טויוטה ורסו משומשת.

התקציב עד 125 אלף ש"ח דהיינו שנת 2009 או 2010.

הבעיה היחידה - שוק יד שנייה של רכב זה מצומצם מאד.

בנוסף, אינני מעוניין ברכב ליסינג מה שהופך את המשימה לקשה אף יותר.

הקצבתי לחיפושים עד חמישה חודשים כך שאינני לחוץ בזמן לרכוש את הרכב כבר מחר.

עם זאת, לאור מיעוט ההצעות, אינני בטוח שזמן זה יספיק...

האם יש למישהו הצעה מהי הדרך המומלצת לחפש רכב יחסית נדיר זה מעבר לחיפוש ביד 2?

כמו כן, אם מישהו יודע על טויוטה ורסו מכירה, אודה מאד אם יוכל לציין פרטים אודותיה.

תודה רבה.

פורסם

הרכב אכן לא קיים בשוק במספרים גדולים וקצת קשה למצוא אותו, אך אפשרי.

אני מציע לך בנוסף לחיפושים באתרי יד שנייה להירשם גם בחברות טרייד אין וליסינג. ברוב החברות יש אפשרות להשאיר את הפרטים שלך ושל הרכב שאתה מחפש. ברגע שהרכב שאתה מחפש ייכנס למלאי של אותה חברה, מיד יתקשרו אליך ויתנו לך זכות ראשונים על הרכב.

פורסם

צ'וצ'ו, 8)

בשל ההיצע המצומצם, ממליצה לך לא לפסול "רכב ליסינג" מראש, ישנם רכבי ליסינג שמורים יותר מרכבים פרטיים.

בבדיקה במכון מורשה, מצב הרכב יתבהר לטוב או לרע.

ענת

אוויס

אני מעוניין לרכוש טויוטה ורסו משומשת.

התקציב עד 125 אלף ש"ח דהיינו שנת 2009 או 2010.

הבעיה היחידה - שוק יד שנייה של רכב זה מצומצם מאד.

בנוסף, אינני מעוניין ברכב ליסינג מה שהופך את המשימה לקשה אף יותר.

הקצבתי לחיפושים עד חמישה חודשים כך שאינני לחוץ בזמן לרכוש את הרכב כבר מחר.

עם זאת, לאור מיעוט ההצעות, אינני בטוח שזמן זה יספיק...

האם יש למישהו הצעה מהי הדרך המומלצת לחפש רכב יחסית נדיר זה מעבר לחיפוש ביד 2?

כמו כן, אם מישהו יודע על טויוטה ורסו מכירה, אודה מאד אם יוכל לציין פרטים אודותיה.

תודה רבה.

פורסם

"ישנם רכבי ליסינג שמורים יותר מרכבים פרטיים..."

יש כזה דבר בכלל רכב ליסינג שמור?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כן, לאבא שלי יש רכב כזה. עובר שטיפה פעם בשבוע, ווקס אחת לכמה חודשים וניקיון פנימי יסודי פעמיים בשנה. אהה, הוא אפילו חונה באלכסון כדי שלא ישרטו לו את האוטו ומשתדל לא לחנות מתחת לעצים כדי שלא תיהיה לשלשת (וגם אם מצא שאריות, מיד יוציא מטלית לחה וינקה). שכחתי משהו? כן, הוא לוקח בעצמו את הרכב למוסך כדי שיעבור טיפול שנתי וטסט. פעם אחת נסעתי איתו באוטו והיה עץ ריח.

בקיצור, צא מהסרט. אותם אנשים ששמים קצוץ על רכב הליסינג שלהם גם שמים קצוץ על הרכב הפרטי שלהם. אפשר לחשוב שכל בעלי הרכבים הפרטיים צדיקים שכולה תכלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמנם אני מעיד על עצמי אבל גם הרכב שאני מקבל מהעבודה מדוגם למדי ואפילו שעד לא מזמן היה מדובר ברכב השכרה תפעולי הייתי דואג שיטופל בהתאם והצמיגים יהיו ראויים עד כמה שניתן ולחץ האויר יהיה תקין, הרכב שטוף ונקי ושמור ואף אחד לא ינחש שעבר כמעט 50 אלף קילומטרים בכמעט 8 חודשים.

יש רכבים שמורים וטובים גם במגרשי חברות הליסינג אבל צריך לחפש היטב, לא להתפשר ולהתאזר בסבלנות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...