Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מחפש סיאט איביזה טורבו ואני זקוק למידע לגבי הרכב הנ"ל,ממה להיזהר? מה לבדוק? האים יד גבוהה זה סימן לא טוב ( יד 10) קמ גבהה (200,000) על רכב משופר זה תקין או שזה פה יתחילו בעיות מנוע,קומפרסיה נמוכה ,נזילות שמן, ראש מנוע וכו?

וכל מידע שיכול לעזור לי לבחור את האיביזה החדשה שלי שתישאר איתי שנים רבות...

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

פורסם

להשאיר כסף בצד במידה ותצתרך לסדר משהו לאחר הרכישה.

לדעתי עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות רכב עם פחות קילומטראז' (לבדוק שאמיתי), יד במכוניות האלה לא אומרת הרבה אבל רצוי למצוא פחות ידיים מ10, תהיה בטוח שכמה מהיידים קרעו את הרכב ומכרו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני בטוח שמתי שהו היו לרכב חיים קשים :cry: ובגלל זה אני שואל אם יש למשהו מושג איך אני יכול לדעת שהמנוע עדיין חיי ובועט הריי 90% המן משופרות. איזה רכיב בדרך כלל מחזיר נשמתו לבורא קודם,הראש או טלטלים או שהמנועים האלו מוצלחים שאין כלל סיבה לדאגה גם בקמ גבוהה? ושוב תודה רבה לעונים :wink:

פורסם

לא קונים רכב אם נתונים כאלה נקודה. אלה פשוט גרוטאות שחוקות לגמרי. אתה תבזבז כסף בלי סוף על תיקונים ולא תהנה מהרכב .

ברגע מסויים זה ימאס אליך ותרצה למכור אבל אף אחד כבר לא ירצה רכב יד 11 .

אין לך כסף לרכב במצב טוב אז תמתין עוד קצת ותחסוך. הרבה פעמים בן אדם כל כך רוצה רכב שהוא סוגר עיניים על הרבה בעיות, לכן עדיף ללכת לראות רכב אם חבר.

פורסם

תודה,אחרי לילה ללא שינה הבנתי כמה היגיון יש בדבריך!! מה כשמתי לב זה שאף אחד עדיין לא אמר שיש משהו צפציפי לבדוק,דבר אשר אומר לי שהכב הנל מאוד אמין :wink: אך קשה למצוא רכב בעל קמ נמוך,רובם באיזור 180.000 קמ...אז רק נשאר לחפש רכב העל יד נמוכה יחסית..תקנו אותי בבקשה אם אני טועה...

פורסם

הנתונים על הנייר לא נראים טוב בכלל אבל אם תקנה את הרכב במחיר ממש נמוך וישתלם לך להשקיע ולהביא אותו למצב טוב

אז אולי כדאי.

לי אישית זה מתאים כי אני מכונאי במקצוע אז גם יצא לי יותר זול ויהיה לי יותר קל.

ומצד שני יש כאלה שלא מבינים ולא אוהבים להתעסק בדברים האלה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני מסכים אם בן אדם מעלי, מכונאי שיש לו סביבת עבודה, כלים וחלקים יכול להרשות לעצמו לקנות שלדה נקיה ולבנות מה שבא לו.

מי שאין לו את כל אלה עדיף לו למצוא רכב שמור ושלם שהכל עובד בו.

השבוע הלכתי עם חבר לראות אחת יד 5 שביקשו עבורה 37K ש"ח. מצב קוסמטי בחוץ רע,בפנים בינוני מטה מכאני גם מאוד בינוני כולל מחשב ABS תקול. אז תחשוב מה קורה עם רכבים שעברו 10 ידיים.

ואין כזה דבר שרכב הרוס מבפנים ומבחוץ אבל מכאני מושלם כי זה פשוט לא הגיוני ולא מציאותי.

פורסם
תודה,אחרי לילה ללא שינה הבנתי כמה היגיון יש בדבריך!! מה כשמתי לב זה שאף אחד עדיין לא אמר שיש משהו צפציפי לבדוק,דבר אשר אומר לי שהכב הנל מאוד אמין :wink: אך קשה למצוא רכב בעל קמ נמוך,רובם באיזור 180.000 קמ...אז רק נשאר לחפש רכב העל יד נמוכה יחסית..תקנו אותי בבקשה אם אני טועה...

לקח לי כמה חודשים אבל מצאתי אחת עם 115אלף יד3, כמו כן ראיתי אחת במצב לא רע בכלל עם 150אלף (קצת בעיות קוסמטיות), כמו כן בחצי שנה האחרונה ראיתי עוד אחת שנמכרה עם 112אלף ועוד אחת שנמכרה עם 95אלף שניהן היו יד3.

ממליץ לך לחפש אחת עם כמה שפחות קילומטראז וכמה שיותר שמורה, זה גם המון תלוי מה אתה מחפש אם אתה רוצה לשפר את הרכב ברמות גבוהות אז הייתי ממליץ לקנות אחת עם מעט חמוצים כבר אם אתה מחפש לשפר מעט ולא דברים כבדים הייתי ממליץ למצוא אחת כמה שיותר סטנדרטית, בכל אופן אתה יכול למצוא יותר טוב מ180אלף בשנייה.

בהצלחה!

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

תודה רבה לכולם!!!

לצערי אני לא מוצא כלל מכוניות עם ק"מ נמוך ואלה שכן הן באזור ה 170 והן ללא שיפורים קיצנים,ציפ פורק לחץ ואגזוז מה שכן אפשר לומר זה שהיד היא יחסית נמוכה ( שנית 2001 יד 4) והיד האחרונה היא כמה שנים עם הרכב,שזה מעודד. אני לא מעוניין בשיפוריי מנוע במיחד יותר שיפור אחיזה כי לדעתי יחס משקל וכוח הם הגיונים ומהנים ( שוב,לטעמי כמובן).

הבנתי שרכב אמין אם לא בוצעו בו שיפורים קיצונים ע"י אנשים לא מיקצועים,תודה ענקית ל PUNZ ולכן אני לא חושש כ"כ מהק"מ הגבוהה כ170 ביגלל וותק הנהג האחרון עם הרכב ( 5 שנים) כמובן שאני לוקח אותו לבדיקה במקום שמתמחה בשיפורים שיגיד לי אם הקנייה כדאית..

התיכנון הוא רכב שישאר איתי לכמה שיותר שנים, לכן אני עם המון פרפרים וחששות בבטן וגם תקציב נמוך יחסית ופה ההתפשרות לי גם על השנה (2001)

אשמח לשמוע תגובות על דעתי,לטוב ולרע ושוב, תודה ענקית על העזרה ! !

• תוכן חדש...